Kafanızda acaba zevk veremez mi veya seksle alakalı bazı şeyleri yapmaz mı vs vs sorular olur mu?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirlik aksine daha bir değerli hissettirir kadını sanki. Çünkü başka kadına el sürmemişsin sonuçta, gözünde eşin daha bir yüksekte olur diğer kızlardan ya da ben böyle düşünüyorum. Zaten öyle ya da birlikte öğrenmek de zevkli ve eğlenceli olur. Sıkıntıya gerek yok
21 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum özel hisseder iki tarafta... Kimseye dokunmayıp sadece eşine saklamak kendini güzel birşey. Dediğin gibi beraber öğrenmekte heyecanlı ve zevkli olur
En İyi Cevaplar
+1 yılTecrübeli olsun diyen bakire kşarları ciddiye alıpta milli olma sevdasına kapılma bence. Eğer bir kadın kendini eşine saklamışsa eşininde aynı şekilde davranmasını ister. Bu bakireyim diyenlerin adım gibi eminim %70inde sadece zar sağlamki az çok tecrübe edinip partnerlerini tecrübeli isterler. Günaha değmez en iyisi yavaş yavaş birlikte tecrübelenmek.
43 Yorumla
Soran+1 yılmilletin dediklerine bakarak kesinlikle öyle hata yapacak biri değilim yapmam yani...
evlenmeden de yapmam ben yazdıklarında çok haklısın... aynen dediğin gibi bencede bakire olup birşeyler yaşayanlar tecrübeli istiyor- +1 yıl
Aynen bakir kalkı Allah hayırlısını çıkarsın karşına
Soran+1 yılO konuda sıkıntım yok evlenene kadar birşey yapmam...
İnşallah.. Amin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka yaa ilklerimi onunla yasiycam sonucta oda bende birlikte zamanla tecrube edinicez bundan guzeli var mi bakir erkekler boyle ahir bir zamanda kendini tutmasi kadar guzel birsey yok kendini esine saklamasi guzel birsey ben boyle dusunuyorum şahsen ben eger baska biriyle beraber olursam ilerde esimin yuzune bakamam
2100 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende evlenmeden yapsam eşimin yüzüne bende bakamam..
En iyisi evlenip beraber yaşamak herşeyi.. beraber öğrenmek
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle Allah niye zinayı haram kılmış? Zina yapan kimin altinda kalmis belli degil? Guvenirsin beraber olursun ayrilacaksin sonra ne olacak? Itibarin namusun.. o hayatina bakicak baska kisilerle gorusecek sen oyle kalacaksin bu ozellikle kizlar icin kötü. . Ilerde evleneceksin esinin yuzune nasil bakacaksin. Evlenmeden iliskiye girersem o kisiyle garantim olmaz. Benimle hevesini alicak terk edecek bu mumkun. Sonra ben o vicdanla yasayamam. Beni pecete gibi kullanip atmasina izin vermem. Evlenirim esimle ilklerimi yasarim tecrubelerimizi beraber ediniriz. Herkes 2 dk lik zevk pesinde. Ve erkeklere guvenemiyorum.. sevdigim adam birliktelikte cinsel iliski istedi. Ben ona o gozle bakmadim. Ciddi dusundum aileler devreye girsin diye dusundum. Ilklerimizi evlilikte yasariz diye dusundum. Tertemiz sevdim ben onu. Oyle sevmistim ki oyle baglanmistim ki kopmam zor oldu.. keske senin gibi dusunen erkekleein sayisi cogalsa. Boyle bir zamanda boyle dusunen bir erkek.. umudum azaldi gercekten
Soran+1 yılErkeklere güvenmemeniz çok normal ben kız olsam bende güvenmem seviyorum ayağına birçok kızı kandırıp yatağa atıyorlar sonra terk ediyorlar sitede görüyorsundur birçok kız ben seviyordum ilişki yaşadık beni terketti diyor. Olan kıza oluyor kız ortada kalıyor erkekte başka kızları yatağa atma derdine düşüyor. Kızların salak olmaması gerekir. Genelde erkeklerin sevgisi yatağa kadar kızı yatağa attıktan sonra terketmeler başlıyor...
Sizin düşünceniz bence güzel yani ailelerin devreye girmesi bence bunu tanıştığınız her erkeğe diyebilirsiniz eğer erkek ciddi ve dürüstse amacı evlilikse ve gerçekten seviyorsa aillelerin devreye girmesini ister ama erkeğın başka amacı varsa kızla işini görüp kızdan hevesini alıp kızı bırakacaktır...
Ve şunuda söyleyim nişanlı iken bile ilişkiye girmeyin kızlar için bu telafi edilemez. Nişanlı iken ilişkiye girip erkeğe birşey olsa veya nişan atılsa kız yine ortada kalır o yüzden dikkatli olmak gerekir.. En iyisi evlendikten sonra yapmak
Cevap sahibi+1 yılAsla yapmam zaten tesetturluyum. Aynen oyle erkekler yataga atana kadar. Ama kizlar duygusal. Cidden seviyorlar. Tabi erkekler gibi olan kizlarda var bazi kizlarda o*ospuluk pesinde. Ama kizlarda da suc. Bak hemcinsim. Ama kizlara bu konuda asla hak vermem. Kendilerini kullandirtiyorlar. Pecete gibi kullanilip atiliyorlar. Ne itibar ne namus ne ar hic birsey kalmiyor. Iliskiye girdigi adam yoluna bakiyor. Ama ya o? Psikolojisi? Darmadağın. Ortada dımdızlak kaliyor. Ilerde evlenecegi adamin yuzune bakamiyor. Iste zina neden haram? Bu yuzden! Obur turlu hersey ortada. Her sevdigine veren olursa. Sayginligin namusun gitti.. ne kaldi. Ilerde esinin yuzune nasil bakacaksin. Birde boyle dusunmek lazim. Evlenmeden iliski olursa garanti yok ki? Tamam evlendikten sonra da bosar belki anlasamazlar. Ama sonucta 2 gun sonra kalkip bosaniyorum demez. Obur turlu hadi baska kapiya. Adam her yerden engeller ulasamazsin. Alir basini gider terk eder. Bu mumkun.
Cevap sahibi+1 yılIhtiyac falan demeyin bana.. tamam hormonlariniz var yaradilisinizda bu var. Ama tutan nasil tutuyor? Bakir olup iliskiye girmeyi evlilige birakan cok erkek biliyorum. Oyle kotu bir zamandayiz ki. Her onune gelene veriyor herkes. Erkekler yataga atma pesine dusmus. Rezil bir durum. Kadinlar kendini oyuncak ediyor. Sonra benim gibi dusunen kizlara olan oluyor. Ben oyle sevdim ki onu uzaktan.. Karsilik veren ben oldugum halde ona acilan ben oldum. Boyle bir zamanda. Nerde gorulmus kizin erkege acildigi? Ben ona açıldım! Sevdim. Ama o.. guya ciddi dusunuyormus mus mus. Ciddi dusunen adam der ki bak ben buyum yasantim bu ailem bu. Bu kadar basit. Adi konur. Nisan soz vs.. Neymis tadini cikararak evlilik istermis. Tabi.. beni yataga atacak hevesini alacak. Istedigini elde edecek sonra hadi baska kapiya.. ucuz bahanelerin arkasina siginip terk edecek beni ki bu mumkun! Neymis onun ihtiyaclarini sevgi, cinsellik ve benzeri sekilde karsilayamazmisim.. amaci belliymis iste. S*kip atmak net..
Soran+1 yılaynen cinsel ilişkide olan kıza oluyor... Ama herkız duygusal değil açıkcası onlarda zevklerinin peşinde tabi istisnalarda var... Erkekler pek umursamıyor kızla ilişkiye girdim bu kıza ne olacak vs vs diye düşünmüyorlar işini görüp gidiyorlar. Ama kızlarda yatmasın erkeklerin altına dikkat etsinler.. Ayrıca namus kavramı tek kızlardaymış gibi düşünülüyor ben buna karşıyım namus her iki tarafıda bağlar..
Senin sevdiğin çocukta tam seni yatağa atma peşindeymiş. Seni sevse sana dokunamaz (yani ben sevdiğim kıza dokunamam onun iyiliği için) ve seni ailesi ile falan tanıştırır ciddi adımlar atılır ama amacı farklı seni yatağa atmak.. Tadını çıkararak evliliğe adım atmak nedir arkadaş evlenince tadını zaten çıkarırısın sana böyle bahaneler söyleyerek seni elde etmeye çalışmış senin sevginden faydalanmak istemiş sende akıllı davranıp tuzağa düşmemişsin.. iyi yapmışsın. yoksa büyük ihtimal seni yatağa attıktan sonra terkedecekti zihniyet bozuk maalesef... senin de dediğin gibi amacı oymuş...
Soran+1 yılsıkıntı olmazsa özeldede konuşabiliriz sıkıntı olursa önemli değil burası baya doldu... Duygusallık konusuna gelince ben gayet duygusalım kızlar daha duygusal diyosunda erkeklerinde bazılarında da var.. ben mesela yani bir kıza sadece seks anlamında bakmam bakamam açıkcası (burdan yazmayayım) duygular sevgi saygı sadakat daha önemli şeyler. bu saydıklarım çoğu erkekte olmadığı gibi çoğu kızdada yok maalesef.. ayrıca tesettürlü olman da güzel birşey.. cinsellik ihtiyaç konusuna gelincede istek herkes de var kızlarda da erkekler de de ama kimisi kendine hakim oluyor değerlerini düşünüyor kimiside dünyü umrunda değilmiş gibi zevklerinin peşinden gidiyor...
Cevap sahibi+1 yılO istegi beni yikti. Isi falan hazir degildi. Gecici olarak bir yerde calisiyordu. Kpss ye hazirlaniyordu. Belki kendini hazir hissetmedi. Eglencelik takilmak istedi. Ama ben bunu sorun etmezdim. Birlikte ortaya birseyler koyardik. Onun isini hazirlamasini beklerdim. Zaten benim evlenme cagima 3 sene kadar var tam zamanı olurdu. 27 yasinda ve ergen gibi iliski istiyor.. benim bildigim ciddi insan ailesini tanistirir. Onun deli dolulugunu sevmistim. Hayat doluydu. Bulundugu ortama hayat verirdi. Mesajlasmalarimizin ekran goruntusunu atsam o kadar komik ki.. onun deli dolulugunu sevdim. Beni tamamlayacagini dusundum. Onu tertemiz sevdim ama o benim namusuma goz dikmis..
Soran+1 yılben bu çocuktan daha olgunmuşum demek ki.. Evet ama seni sevmemiş amacı dediğim gibi başkaymış... Ve bence böyle bir erkek için hiç üzülmemelisin birşey olmadan kurtulduğun için sevinmelisin açıkcası... Sen fedakarlık yapmak istemişsin düşüncen güzel ama erkek başka şeylerin peşinde belki de senden önce kaç kişiyle yatmıştır bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle.. demek ki yapmis ki istiyor.. cok uzgunum keske boyle olmasaydi. Ama soyle birsey de var. Kesinlikle iyi biri onu biliyorum. Ama iste simdi herkes gibi oda aşk istiyor elinden tutayim opeyim sarilayim istiyor. Ask her erkege gore degisiyor. Kimisi dokunarak aşk yaşar. Kimiside dokunmaya kiyamaz uzaktan oylece sever. Iyi birisi dedigimden kastım yani acikca soyledi. Istegini. Sonucta iliskimiz olunca beni bir koseye skistirip zorlayadabilirdi. Allah korusun yani.. bu yonden de dusunuyorum. O aşkı boyle istiyor iste. Herseyi yasayalim istiyor sevdigi icin. Beni seviyordu eminim. Ama iste cahil adam. Evlilik oncesi istiyor. Simdi ki zamana gore gorusler degisiyor. Ona bakarsam annesi bacisi yengesi hep kapali..
Soran+1 yılözelden konuşalımmı sıkıntı mı olur senin için...
Cevap sahibi+1 yılOnun şimdi işi hazır olsun tam evlilige hazir konuma gelsin var ya. Erkek eli degmemis tesetturlu bir kiz ister. Is ciddi olunca. Simdi ciddi ayagina yatiyor ama gercekten ciddi oldugunu sanmiyorum. Şu an tam evlilik cagi ama onun 30 a kadar yolu var. Cidden erkekler cok gec olgunlasiyor. 27 yasinda ama cocuk gibi deli dolu. Istekleri liseli ergenler gibi. Sanki hic buyumemis. O var ya beni cok arayacak.. cunku bu zamanda benim gibisini bulamaz. Diger kizlardan farkliyim cunku. Agir basliyim hanim hanimcik dururum boyle hatta onunda hosuna gitmis. Namaz falan kilarim bunu falan biliyor mesela. Simdi gorsun eglencelik takiliyor simdi. Ama harbi ciddi dusunsun onun gozu beni arayacak. Benim gibisini bulamazsa bana geri doner. Ama ona dönmem.. cok hatasini gordum sırf seviyorum diye goz ardi ettim ama bana boyle bir istekte bulunmasi herseyi bitirdi. Oluru yok artik.
Cevap sahibi+1 yılErkeklere guvenemiyorum 😂
Soran+1 yılbeni tanımış olsaydın böyle konuşmazdın erkeklere güvenme bencede özelden konuşsaydık birşey yazacaktım zaten düşüncemle alakalı sohbet güzel gittiği için istedim sadece..
Cevap sahibi+1 yılBuraya da yazabilirsin. Sorun olmaz. Soru zaten kapanacak.
Soran+1 yıltamam sıkıntı değil ama şunu bil kötü niyetimin olmadığını bunu bilsen yeter... yanlış anlaşılmak istemem tabi senin güvenmemenide anlayışla karşılıyorum...
Soran+1 yılbu çocuğa kesinlikle iyi biri diyorsun nasıl oluyor vermedeğin için seni terkettiği için mi iyi..
şöyle bir durum yok kimisi sevişerek aşk yaşar kimisi uzaktan dokunmadan sever diye birşey yok eğer o çocuk dokunsaydı büyük ihtimal seni terk ederdi. Madem aşıktı sana evlenmeyi düşünseydi neden hemen sevişmek falan olaylarına giriyor. Çok safsınız valla peki bu çocuk böyle yaptığı için iyi ise ben ne oluyorum acaba melek falan mıyım..
Soran+1 yılayrıca açıkca söyledi diyorsun zorla yapsa tecüvüze girer biliyorsun galiba bunu ve bunun suçuda hapis şikayet ettiğin an biter olay bunu göze alamaz. Senin de isteyerek yapmanı istemiş. Sende saf gibi çocuk hala iyi diyorsun hem de tesettürlü bir kıza böyle birşey teklif etmesi çok kötü. Annesi ablası kapalı falan demişsin benimde bir arkadaşımın annesi kapalı falan yatmadığı kız yok... benim annem ablam hepsi kapalı bende kimseye birşey yapmam... Olması gereken şeyleri överek anlatmayın arkadaş
Soran+1 yılErkeklerin hayatta böyle lakayıt olan tipini sevmem çocuk gibi falan biraz ciddiyet olur. Namaz kılan birisin bunu biliyor kapalısın ve sana böyle teklifte bulunuyor kabul etmediğin içinde terk ediyor. Birde bu senden önce yatmış tır büyük ihtimal ve bunu bilerek iyi diyorsun hadi yatmadığını farz edelim sana böyle ahlaksız teklifte bulunuyor ve hala iyi diyebiliyorsun valla sizin gibi kızları görünce hiç evlenesim gelmiyor ben size göre baya bir safım temizim açıkcası.
Cevap sahibi+1 yılBenim kapandigimi bilmiyor sanirim. Sormadim. Yani is biraz karisik. Ayrica o beni terk etmedi. O zaten benimle boyle yap demedi. Bana sordu. Isteklerimi karsilayabilcen mi dedi. Isteklerimi cinsellik ve benzeri sekilde karsilayamazsin dedi. Bende benimle cinsellik icin mi birlikte olacaktin dedim. Oda sonucta birliktelikte askta herseyde oluyor dedi. Bende dedim ki. Evlenmeden boyle birsey yapmam. Ve asla gecici hevesler icin kimseyle eglencelik takilmam dedim. Oda bak o yuzden olmaz benim yasim 27 sonucta tadini cikararak evlilik isterim dedi. o istedi ben istemedim olay bu. Konu kapansin dedim helallestik ayrildik. Benim iyi dedigimden kastim. Sonucta bastan soyledi acik sozlu. Sonradan da niyeti belli edebilirdi ben bunu soylemek istedim. Sanma ki yaptigi iyi birsey tasvip ediyorum gibi birsey yok.
Cevap sahibi+1 yılYa sen beni nasil bir konuma soktun Şu an yaa gercekten pesss. Beni yanlis anliyorsun. Biz zit kutupmusuz onunla. Ama o sordu. Isteklerimi karsilayabilcekmisin dedi. Acikca soyledi. Bir iliskide beklentisi bu demek ki. Napalim. Cahil adam iste düşünemiyor. Nefs işte nefsss erkek iste cogu erkek gibi oda sevdigi insanla iliski istiyor. Dedigim gibi olgun bir insan degil zaten. Fazla hareketli cocuksu. Olgun olsa boyle yapmaz zaten. Ben yaptigi iyi birsey demiyorum bak altini cizerim! Sadece bana bastan acikca soyledi. Demek istedigim benim sevgimi kullanip ilerde benimle vakit gecirdikten sonra bana bunu yine soyleyebilirdi. Diyorum ki bastan soylemesi iyi birsey bende ona gore yolumu aldim. Obur turlu daha kotu olacakti. Belli etti niyetini iste. Ben boyleyim benimle varsan gel yoksanda git iki secenegim vardi ve benim secenegim belliydi bu kadar basit.
Soran+1 yıliyi niyeti cidden ben göremiyorum ama neyse sen iyiniyetli diyorsan iyiniyetlidir. Tadını çıkartarak evlilik isterim demişte ortada evliliğe dair birşey yok önce seks yapıp sonramı evlenecekmiş tabi yersen . Bence isteklere cinselliğe sana verdiği değerden daha fazlaymış. Aşkta herşey olur demiş. Tabi bu tiplerin aşktan anlayışı seks olduğu için herşey olur tabi. SeksİN adını aşk koymuşlar zaten. Aşk deyince cinsellik geliyor akıllarına. Bu çocuğun kafasını yaşamak isterdim hatta gerçektende merak ederdim seninle birçok şeyi yaşayınca acaba evlenecek miydi..
Birde baştan söyledi diyorsun çocuğun zihniyeti bozuk seks yapmayacağı kızla neden uğraşsın ki onların için sevgi boş şeyler o seks düşünüyor seks yoksa bende yokum demiş iyi niyet bu... sen bunu iyiniyet olarak algılamışsın o kendini düşünmüş aslında.
Soran+1 yılben de diyorum ki çocuk cinsellik yaşamayacağı kişiyle en baştan uğraşmak istememiş kendini düşünmüş. Yani seni düşünmemiş bunun düşüncesi seks yaparsak takılayım bununla yapmazsak hiç uğraşmam mantığında... En baştan belki de bu yüzden söyledi hem evlenmeden cinsellik yaşamak isteyen erkekte ne kadar güvenilir ne kadar sadık olur orası da ayrı bir konu...
Cevap sahibi+1 yılSimdi her erkek boyle anlamiyorum iliski yapip birliktelikte acaba sonra evlenen var mi.. beni diger kizlarla karistirma dedim karistirmiyorum ama ben boyle istiyorum dedi. Benim oyle biri olmadigimi biliyor. Kendisi oyle istiyor iste soyluyor. Yani diyor ki bak ben bunu istiyorum olursa boyle olacak diyor. Ama sırf o acidan bakilmasi cok sinir bozucu. Seks varsa varim. Yoksa yokum hesabi. Yani bu durumda benim dusuncelerimin, duygularimin, degerlerimin, yasantimin hic bir onemi yok.. o sekssiz bir iliski istemiyor o yuzden olmaz dedi. Ben soyledim acikca evlenmeden yapmam dedim. Gecici hevesler icin eglencelik takilmam dedim. Ama o boyle düşünmüyor iste. Hersey yataga atana kadar iste. Evlilik isteyen adam boyle yapmaz. Ben o*ospumuyum ya? O ne oyle tek gecelik iliski gibi seks varsa varim yoksa yokum bu o kapiya cikiyor? Sirf seks icin bieiyle iliski kuracaksa kurmasin daha iyi. Gitsin o zaman klup koselerinde ne halt yerse yesin.
Soran+1 yılben öyle değilim ben nişanlı iken bile dokunmam... Yani her erkek öyle olmuyor ama benim gibi düşünen az tabi kız da az...
Evet çocuğun amacı hep seks ve seni seks amaçlı kullanmak istemiş belki evlenirdi ama garantısi yok hevesini alıp terketme ihtimali daha yüksek ayrıca evlenmeden seks falan yapmakta hiç hoş değil dinen zina zaten. Ayrıca senin istemediğin birşey ve senİ seks istemediğin için istememiş demek ki amaç seks seks yapsaydın ayrılmazdınız şimdi birşey yazacaktım neyse yazmayayım.
Böyle erkeklerlede takılan çok maalesef bir de üstüne bunlara iltifat falan ederler neden amacı seks olduğu için
Seninde böyle bir erkekle sevgili olman gerçekten ilginç ve üzücü
Cevap sahibi+1 yılSevgili olmadim ki? Ben boyle bir istegi oldugunu bilmiyordum. Biz bir kursta tanıştık. Orda yakinlastik. Cok cocuksuydu deli doluydu. Hosuma gitti. Benimle ilgilendi centilmenlik yapti. Kalbimi kazandi. Hic bu dusunce de biri oldugu aklimin ucundan gecmedi. 3 ay ayni ortamdaydik. Sonra kurs bitti yollarimiz ayrildi onu bir daha goremedim. Internetten hep gonderme yaptim. Onu takip ettim. Bana birkac sacma sozu oldu. Hep goz ardi ettim. Sevdigim icin. Bosverdim. Onunla hayal kurdum. Sanki tek tarafli hersey oluyormus gibi. Kendi isteklerini one sürdü. Altina basa basa soyledim. Evlenmeden yapmam ve asla gecici hevesler icin kimseyle eglencelik takilmam dedim. Neymis birliktelikte ask oluyormus bilmem ne. Bu bir kere ciddi iliski degil eglencelik takilma oluyor. Sanki onu tatmin etmek icin onunla olucam sacmaliga bak iliskide hersey karsilikli. Ihtiyaclarini karsilamasi icin onun kolesi olamam. Yikildim ya. Toparlayamiyorum resmen
Soran+1 yılAnladım... Bence hiç üzülmemelisin senden talebi sadece cinsellik olan birisine üzülmen garip ve saçma.
Zaten ciddiyetsiz davranan hayatı oyuncak gibi algılayan çocuk gibi davranan hiçbirşey umrunda olmayan değerlere önem vermeyen tipler genelde seks arkadaşlığı kurmak ister (buna da aşk der) tabi yaşayacağını yaşar daha sonrada hiçbirşey olmamış gibi kızı terkeder...
Çünkü hiçbirşey umrunda değil ki kız üzülmüş üzülmemiş o kendi alacağına bakar.
Buraya da bakarsan birçok kız seks yaptık ayrıldık beni terketti diye ağlıyor aslında böyle birşeye kendi istekleri ile giriyorlar..
Cevap sahibi+1 yılIster istemez uzuluyor insan. Ben onu boyle tanimadim. Onunla hayaller kurmustum. Cok çaba sarf ettim. Ama o hep tuhaf davrandi bana. Uzuldum cunku verdigim degeri hak etmedi. Ve bana bir oyuncak gözüyle bakmasi korkunç. Ben onun ihtiyaclarini karsilayacagi bir oyuncagi degilim. Ben bir insanim duygularim var. Ve aşk dokunmak degildir. Aşk ayni seyleri paylasmaktir. Iyi ve kotu gununde yaninda olmaktir. Birlikte eglenmektir, aglamaktir. Duygu ve degerleri paylasmaktir. Ben isterdim ki duygularimi degerlerimi yasantimi beni en onemlisi ona olan bagliligimi onemsesin istedim. Ama o ne yapti. Birlikte olacaksak seks olacak dedi. Yoksa olmaz dedi.. yani bu durumda benim cinsel organim disinda hislerimin bir onemi yok.. o sadece benim bedenime odaklanmis. Namusuma goz dikmis..
Cevap sahibi+1 yılCidden erkeklere guvenemiyorum. Hepsi seks odakli olmus. Sevmekten baglanmaktan guvenmekten korkar oldum. Ben sevince ilgileniyorum deger veriyorum baglaniyorum onemsiyorum. Ve bir baglandim mi kopmam zor oluyor. Neden sevmekten korkuyorum. Cunku aci cekmek istemiyorum. Yikilacagimi ve toparlayamamaktan korkuyorum. Ve bunda da oyle oldu. Zar zor toparliyorum. Belki anlamiyorsun ama. Tertemiz hislerimin kullanilmasi kanima dokundu. Onu tertemiz sevmisken. O pis hisler beslemiş..
Soran+1 yılAynen dediğin gibi olmuş...
Seksten daha önemli şeyler var sevgi saygı sadakat vefa hüzün sevinç bunları yaşamayacaksan yaptığın seksin de hiçbir anlamı olmaz zaten...
Hem seven insanda evlenmeden seks falan istemez çünkü sevdiğine kıyamaz..
Soran+1 yılDediğim gibi güvenmemen normal özelden konuşmamakta da haklısın birşey demedim zaten..
Anlıyorum seni sen onu sevmişken onun sadece başka şeye bakması seni baya üzmüş haklısın dediklerinde sen baya değer vermişsin... Gayet iyi anlıyorum
Hisler anlamında aynı benim gibisin bende öyle birisine bağlanırsam kesinlikle bırakamam ve onun için herşeyi yapabilirim. Burçtan kaynaklı olabiliyor ya + kişilikle de alakalı ben boğa burcuyum yani ilişkide hep ciddi düşünürüm öyle eğlenme amaçlı hiç düşünmedim...
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle konustugum kisilerle hep ciddi dusundum. Ama ya kafa yapimiz uymadi ya da ihanet etti vs.. konduramiyorsun birde benim sevdigim adam boyle olamaz diyorsun. Ben ondan telefon bekliyordum konusacaktik.. saatlerce bekledim. Sonra yine ben yazdim. Bana direk şunu yazdi. Bak sen benim ihtiyaclari sevgi, cinsellik vb sekilde karsilayamazsin ilk basta sok oldum. Dedim bu saka yapiyor herhalde. O mesaji bildirim dustu ya telefonuma. Baktim yok. Boyle birsey olamaz ya. Iliskiye baslarken ilk bu sorulur mu. Sanki ben onun isteklerini karsilamak icin varim.
Cevap sahibi+1 yılBak çoğu kız bunu onaylar belki. Der hani sevdigim insan sonucta neden olmasin diye dusunur. Hemen verir. Ama ben boyle birseye normal bakamam. Ben niye kendimi bu kadar düşüreyim. Niye kendime aci cektreyim. Biliyorum evlilik oncesi yaparsam ortada kalicam. Pecete gibi kullanilip atilicam. Ben niye garantim olmayan bir kisiyle bunu yapayim. Sonucta evlendigim kisiyle hem resmi hem dini olarak nikahli olucam bir garantim olucak sonucta. Herseyin yeri ve zamani var. Ilklerimi esimle yasamak isterim. Tecrubelerimi onunla edinmek isterim
Soran+1 yılSana değer verse direk cinsellik veya seks beklentilerini yazmazdı boşver kurtulduğuna şükret..
Evet erkekler öyle hemcinslerim ama erkeklere ben de güvenmem çoğu aldatıyor zaten çoğununda amacı seks sevgililik adı altında seks yapmak..
Ayrıca kim olursa olsun evlenmeden cinsellik yaşama bende öyle düşünüyorum evlenince eşimle yapmak herşeyi tecrübeyi evlenincede eşimle kazanırım
Ayrıca ilkleri eşinle yaşamakta daha güzel ve heyecanlı olur ve evlilik hayatı bu şekilde daha güzel olur iki tarafta birbirine daha da bağlanır.
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle iste kurban oldugum rabbim kurallari koymus. Her kiz evlenicem bahanesiyle sevdiginin altina yatarsa kimin altinda kalmis haddi hesabi olmaz. Terk edilince de ortada kalir. Ve boyle seylerde kizlarin daha cok adi cikiyor bilirsin. Kizlarin adi cikmasin evliligin buyusu daha artsin diye iste. Evlenince yapilirsa. Iki eş birbiri icin daha heyecanli olur. Evliligin buyusu artar. Ilkler eşinle olur. Tecrubelerini esinle edinirsin. Bundan guzeli var mi ya. Hemcinslerime cok kiziyorum. Ne varmis sevdiginle seks yapmak ta diyorlar. Vücutlarını teşhir ediyorlar. Yazik cok yazik. Ben konustugum sevdigim insanin o yonunu gormem bile. Acaba organi nasildir vs aklimdan dahi gecmez. Cunku ben bedene degil hislere bakarim. Onun dusuncelerine, yasantisina deger veririm. Ilgilenirim, onemserim. Bazen gozler herseyi anlatir. Gozlerine bakarim. Oylece uzaktan severim. Zaten erkeklerle tokalasmiyorum. Evlilige kadar sabredebilirse ne mutlu. Herseyin yeri ve zamani var.
Soran+1 yılDediğin gibi herşey evlenince olmalı bende kızların elini tutmam hatta teklif edenler oldu evleneceğim kız tipi olmadığı için kabulde etmedim evlenmeyeceğim kızla vakit geçirmek istemem.
Sevgi sadakat düşünce yaşam tarzı vefa daha önemli şeyler tabi seks te önemli ama bunlar olmadan seksin bir anlamıda olmaz o yüzden ne yaşanacaksa evlenince yaşanmalı evlilikten önce yaşanırsa evliliğe birşey kalmaz ve evlenince hiç heyecan olmaz çünkü yaşamışsın daha önceden heyecanını kaybeder evlilik.
Düşüncelerine katılıyorum aynı birebir düşünüyoruz ben böyle düşünen kız yok sanıyordum varmış demek ki..
Cevap sahibi+1 yılOo ne diyorsun neslimiz tukenmedi benim gibi dusunen kizlar cok
Soran+1 yılBen öyle herhaltı yemiş kızla evlenemem elele tutuşmamış öpüşmemiş sevişmemiş oral vs yapmamış olmalı... çünkü kendim her anlamda temizim...
Böyle kızlar çok diyorsunda ben hiç görmedim kız her türlü temizim diyor önceden sevgilisi ile sanal seks yapmış temizim diyen düşün sanal seks yapmış oluyor açıkcası kızlara güvenemiyorum. Sen nasıl ki erkeklere güvenmiyorsun bende kızlara güvenemiyorum
Üniversitede zaten gördüm çoğu kız çoğu şeyi yapmış oluyor temiz kız bulmak cidden zor o yüzden evlenmemeyi bile düşünüyorum bazen..
Cevap sahibi+1 yılHer zaman umut vardir. Mesela ben senin gibi dusunen erkekleei gorunce umudum artiyor. Diyorum bu zamanda bile boyle dusunen erkek var. Illa ki hala bir yerlerde vardir boyleleri diyorum. Ama kizlara guvenmemekte haklisin. Cogu kendini begendirtme derdinde. Bende bu duruma sinir oluyorum. Ama aile kizlari hala var. Nadir de olsa. Muhafazakar yetisen kizlar var yani. Cevremde goruyorum. Bence hersey evlilikte yasanmali. Ben Allah in emrini basimda tasiyorsam layigiyla yaparim. Yaptimsa tam yaparim. Ben bundan 7 ay oncesinde aciktim. Ve acikcasi cok acik giyinmezdim askili gibi. Ama o zaman bile erkeklerle tokalasmazdim. Kendimi alistirdim o zamandan. Yani nefsimle mucadele ettim. Kapanicam dedim yaptim. Kendimi dini konuda hep gelistirmeye calistim. Ve namaz kildigimi bildigi halde bana bu teklifi sunan biri oldu..
Soran+1 yılİlla ki kötüler olacak ki iyilerin değeri anlaşılsın şimdi sen sana böyle terbiyesiz teklif eden birini gördün ama teklif etmeyen güzel düşünceli biri ile tanıştığında onun değeri daha da fazla olacak senin açından...
Ayrıca kapanman ve namaz kılman çok güzel birşey olayların farkındasın ve acık veya kapalı ol zihniyetin düşüncen hep iyimiş.
Kapanmak güzel birşey benimde istediğim birşey ama açık olup zihniyeti güzel insanlarda var senin daha önce olduğun gibi biraz düşünceylede alakalı
Dediğin kızlar şansımız varsa bize de denk gelir bakalım...
Cevap sahibi+1 yılBak ben senin dusuncelerini gordum umutlandim dedim ki kendime hala boyle erkekler varmis. Yani umudumu kesmiycem. Ne istersem Allah tan istiycem. Hayirlisi olsun. Umarim senin gibi dusunen bir erkek karsima cikar. Zor seyler yasadim. Insallah bana bu yasadiklarimi unutturacak kadar sevebilecegim biri olur. Seninde hakkinda hayirlisi olsun umarim istedigin gibi biriyle evlenirsin
Soran+1 yılAmin sende istediğin gibi biriyle evlenirsin..
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler :) dinledigin icin tesekkur ederim bu arada baya uzun bir sohbet oldu
Soran+1 yılrica ederim... :)
bende teşekkür ederim uzun ve güzel bir sohbet oldu bence. :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim aynen güzel bir sohbet oldu :)
Soran+1 yılarada derdin sıkıntın falan olursa yazmak istersen yaz konuşuruz malum sohbeti güzel olan zor bulunuyor... :)
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen haklisin da benim derdim bitmiyor ki 😂
Soran+1 yılanlatmak istersen dinlerim benimde canım sıkılıyor zaten :)
Aslında benim için de tecrübe oluyor yani ders çıkarıyorsun insanların dertlerinden veya görüşlerinden :)
Tabi yardımcı olmak ve faydalı olmakta güzel birşey...
Cevap sahibi+1 yılTabiki. Iste ben bu son olaya uzuluyorum. Yani o psikolojiyi anlaman mumkun degil. :(
Soran+1 yılBen gayet iyi anlıyorum hissettiklerini. Çünkü bende çok önem veririm ve dikkat ederim bu tür mevzulara.
Aynı düşüncede olmasak seni anlayamazdım ama aynı düşüncecede olduğumuz için gayet iyi anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladim..
Soran+1 yılöyle işte... Dert etme dua et...
Cevap sahibi+1 yılO kadar igrenc bir insani sevmiski bu yurek.. ona baglanmistim gozum baskasini gormuyordu.. oylesine sevmistim ki onu. Oylesine deger vermistim ki. Onu 7 ay boyunca gormedigim halde. Bir an bile onu sevmekten bikmamisti bu yurek. Ama sevgimi hislerimi hak etmedi.. İnşallah benim gibi iliskide deger veren ilgilenen kalpten seven biri cikar karsima. Zor gunler atlattim. Az aglamadim. Ama bir kirildi mi bir daha toparlanmasi zor yuregin. Cogu erkek ayni ve guvenemiyorum. Bilmiyorum ne yapicam. Sanirim 4 sene daha kafami dinleyecegim. Gonul kapilarimi kapatmak bana iyi gelecek sanirim.
Soran+1 yılhmm öyle düşünme kızlar bağlanınca sıkı bağlanıyor ve duygularını yoğun yaşıyor erkeklere güvenmemen normal düzgün erkek az ama düzgün dürüst erkekler var buna inanabilirsin bende düzgün kızların olmadığını düşünürdüm varmış yani.
kaç yaşındasın ki 4 sene daha beklerim diyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl19 😕
Soran+1 yıl19 yaşındasın ve 27 yaşındaki bir insanmı sana böyle bir teklifte bulundu...
Soran+1 yılCidden yazık olmuş kaç yaş fark var ve böyle bir teklif..
yaşın 19 ama çok olgunsun düşüncelerin falan ağırbaşlı kızları severim...
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim. Eve oyle iste. 9 yas vardi arada. Sorun etmedim. Zaten deli doluydu dedigim gibi. Bana ayak uydurabildikten sonra yasi onemli degildi. Hem annemle babamin arasinda da 9 yas vardi cesaretlenmistim. Zaten erkekler gec olgunlasiyor. Yas farki iyi oluyor. Ama o daha olgunlasmamis skinti orda. Kim bilir kursta bana ne ne pis bakti. Kim bilir ne pis dusunceler gecti aklindan. Pesimden kosup kalbimi kazanmaya calisti. Guzel sozler soyledi. Ama amaci yatağa atmakmis. 27 yasinda ve liseli ergenler gibi iliski istiyor. Zaten istemese bile oluru olmazdi. Cunku daha once yapmis ki benden boyle birsey istiyor. Ihtiyac vs diye bahsediyor..
Soran+1 yılaynen öyle olmuş ne yazık ki...
Yani amacı seks olan biride öyle bakmıştır açıkcası..
Tabi yaş farkının olması iyi biraz olmalı dediğin gibi
İhtiyaç demeside bahane herkesin ihtiyacı oluyor o zaman herkes böyle bir teklifte bulunsun seni kullanmak istemiş ihtiyaç bahanesi arkasına sığınmış
Birde daha önceden ilişki yaşamış olması yüksek..
Cevap sahibi+1 yılBen soyle dusunuyorum. Eger bir erkek birliktelikte iliski istiyorsa o erkek ciddi dusunmuyordur. Ve sevgisi yataga kadardir. O bana asik oldugunu soyledi ama inanmiyorum artik. Belki beni guzel bulmus olabilir. Guzelligim icin boyle birseyi istedi belkide. Yani duygusal olarak birsey hissetmedi. Beklentisi sirf bu oldu. Aşk adi altinda rezalet.. boyle dusunenler var ya keske olseler. Ask s*ks ten mi ibaret? Askta beklenti s*ks degil hisler olmali paylasilan dusunceler olmali! Ciddi olan bir insan iliskiye girmez. Aileyi devreye sokar baska seyleri degil. Tam bir öküz. Pat diye soyledi azgın ya.
Soran+1 yılya günümüzde seks in adını aşk koymuşlar. Seks yaparsan aşk olmuş oluyor diye düşünüyorlar ve seks yapmak için uydurulmuş bir bahane.
Aynen dediğin gibi eğer ki evlilikten önce seks istiyorsa amacı evlilik değildir seks yapıp terk edecektir bunlara kanma dikkat et.
sevgi sadakat vefa vs daha önemli şeyler bunlar olmadanda seksin bir anlamı olmaz.
Direk söylemeside dediğin gibi azgınlık olabilir ya da usul bilmezlik tir.
Cevap sahibi+1 yılÇok bencilce degil mi. Ve cok uzucu. Namusuma goz dikilmesi. Bana sadece bedenen bakilmasi. Ihtiyaclarim isteklerim diyor hep ben ben ben diyor. Ben onun kolesimiyim ya. Ben onun ihtiyaclarini karsilamak icin mi onunla birlikte olucam. Ben onu zevklendirmek icin bir oyuncak degilim. Hele ki o*rospu hic degilim. Madem boyle beklentisi var. Boyle beklemtisi olan kizi bulmak zor degil yani. Gitsin klup koselerine bulurm ya da geneleve gitsin. Karsilasin ihtiyacini. Benim gibi birini buluyor birde beni kirletecek. Benim oyle biri olmadigimi bildigi halde bunu soyluyor. Namaz kiliyorum ya var mi otesi. Benim ortamda agir basliligimi da gordu. Yani nasil boyle birsey teklif eder? Dusundukce aklim almiyor. Bazen cok sey dusunuyorum neden neden diye ama bazen dusundugum seyleri buraya yazmak bile yeterli olmuyor
Cevap sahibi+1 yılYasamadim bilmiyorum o hissi ama. Bence sevgi, his paylasimi, zaman geçirmek, sadakat, guven olmadigi surece s*ks dusuncesi de olusmaz bence. Evlenince zaten olacak birsey her erkek kendini saklasa keske. Yani demek istedigim. Hissedilen duygular aşk tutku olunca bu soyledikleri sey daha da heyecanli olur bence. Evlenince sonuçta ten uyumu olacak
Soran+1 yılaynen yani sana karşı farklı düşünmüş belki de bakire bir kız fantaziside olabilir öyle sapıklar olabiliyor..
Soran+1 yılya tabi ki sevgi sadakat bağlılık olmadan seks olmaz bende yapamam. Hele ben evlenmeden hiç yapamam. Seksten zevk alınması için bence sevgi duygusallık bağlılık sadakat çok önemli bunlar olmadan ben hiç zevk almam yaptığım boşadır.
Ve evlenince olacağı için evlenmeden yapmanın bir anlamı yok
Ya ben bu ten uyumunu hiç anlamış değilim hep diyorlar ten uyumu ten uyumu nedir bu ten uyumu
Cevap sahibi+1 yılAy ne diyorsun ya o kadar sapik midir gercekten 😱
Cevap sahibi+1 yılYa ten uyumu dedigim mesela sen esini cok seviyorsun yani evlendiginiz cok heyecanlisin onun icin cildiriyorsun. Onu deli gibi seviyorsun. Sevgiyle ve o heyecanla birlikte birbirinize dokundugunuz ustune birde bu s*ks falan olursa onun verdigi zevkle falan işte ten uyumu oluyor. Sevgiyle heyevanla birlikte zevk ve tenler devreye giriyor. Ten uyumu dedikleri bu bilmem anlatabildim mi ama. Tarif edebildim mi bilmiyorum 😂 umarim anlamissindir. Bazilari hani aşk olmadan s*ks yaparya. Aşkla heyecanla yapilirsada zevk daha da artiyor ten uyumu oluyor yani
Soran+1 yılYa yoktur belki bilmiyorum öyle yazdım ama bakire kızı bozma fantazisi olanlar oluyor yani.. bende tam bilmiyorum..
Cevap sahibi+1 yılOlabilir.. guvenmiyorum ona. Benim boyle birsey yapmiycagimi bildigi halde sordu. Beni diger kizlarla karistirma dedim. Karistirmiyorum ama ben boyle istiyorum dedi. Sacmaliga bak ya.
Soran+1 yılhee o zaman benim için sıkıntı olmaz ya zaten bakirim isteğim olur alacağım kızda bakire olursa oda istekli olur birde ben fazla bağlanırım bir kişiye sevgiye sadakate önem veririm ben pek sorun yaşamam.
ya pek cinsel konularda bilgim yok o yüzden zaten burada soruyorum öğreniyorum birşeyler ama güzel açıkladın ten uyumunu güzel birşey
Cevap sahibi+1 yılIste demek istedigim. Evlenecegin o gece heyecanli olacak sonucta. Esin ve sen birbirinizi seviyor birbiriniz icin deliriyor olacaksiniz. Hisleriniz yogun ikinizinde diyelim. Bu hislerle birlikte ten de birbirine degince heyecan da artar. Ve iliskiden zevk alirsiniz. Zaten birbirinizi o geceye saklamissiniz. Daha heyecanli olur sonucta
Soran+1 yılevet yanlış yapmış ama kurtulman güzel olmuş senin için tecrübe olmuş artık diğer erkeklere tereddütle yaklaşırsın. Ve bunu bana tereddütle yaklaşarak ilk adımını attın :)
Soran+1 yılcinsel konularda bilgilisin galiba bilgin var sanırsam...
Soran+1 yılyanlış birşey mi dedim?
Cevap sahibi+1 yılUyumusum gormedim. Evet bilgim var. Çocuk gelişimi okuduğum için ister istemez öğrendim. Ve buradan.
Soran+1 yılHmm güzel.. Bende buradan öğreniyorum şahsen soru falan sorarak vs.
Cevap sahibi+1 yılYasamadan bilemezsin diyorlar ama az cok goruyoruz yani ogreniyoruz bunlari bilmek icin ille de yasamak sart degil
Soran+1 yılAynen hatta bu soruda aşağıda biri bana illa evlenmeden ilişki yaşa diye söyledi tabi ben yapmam.
Bakir erkek tatmin edemez korkusu var
Ama öğrenmek şart evlilikte baya önemli cinsellik boşanan bile varmış bu yüzden bende soruyorum merak ettiğim bilmediğim şeyleri
Cevap sahibi+1 yılSakin oyle birsey yapma insanlar surekli birsey soyler. Ayrica kuranda da geciyor cogunlugun yaptigi sey dogru degildir diye. Cogunluk bunu yapiyor bende yapmaliyim diye dusunme. Bakir erkek tatmin edemez diye birsey yok. Bende bakireyim yani bende mi iliskiye gireyim. Sacmalik. Huzursuz olursun vicdan azabi duyarsin. Biz Allah korkusu olan insanlariz. Onlar yoldan cikmis. Evliliginin uzun omurlu olsun istiyorsan. Ilk geceye sakla kendini. Esinle sen birbiriniz icin heyecanlanacaksiniz. Sizin ilk deneyiminiz olucak. Ilklerini onunla yapman. Tecrubelerini onunla edinmen kadar guzel bir sey yok. Evliligin buyusu bu. Evlilik bu yuzden var.
Soran+1 yılYok öyle birşey hayatta yapmam din bilgim de fazlalıkla var zaten dikkat ederim bu açıdan...
Vicdan konusuna gelince ben en ufak bir hata yaptığımda bile vicdanım yüzünden ağlayacak duruma geliyorum böyle bir hata yapsam düşenemiyorum kendimi
Ayrıca hayatta evlenmeden ilişkiye girme gibi bir düşüncem olmadı kendime en güvendiğim konu bu olsa gerek evlenmeden girmem yani ilişkiye
Cevap sahibi+1 yılKeske senin gibilerin sayisi cogalsa
Soran+1 yılçoğalmaz hatta gitgide azalıyor ilerde hiç kalmıcak ben yine kendimi iyi görmüyorum aslında benim bu düşüncelerim övülecek birşey değil olması gereken birşey
Cevap sahibi+1 yılAma bu zamana gore dusuncelerin iyi sonucta. Of varya bu yuzden sansimizda azaliyor. Ilerde bakir erkek kalmaz. Gorucu usulu olursa bile bakir erkek bulunmaz
Soran+1 yılbende kızlar için böyle düşünüyorum aynen dediğin gibi olabilir.
Bakire kız kalmaz diye korkuyorum yani bakire olmayan birkızla evlenmem büyük konuşmayayım
Cevap sahibi+1 yılAman sakin buyuk konusma ben lafini bile etmiyorum. Karsi cikmadigimdan degil ama simdi soylersem kesin basima gelir. Hayirlisi olsun. Dovmeye karsiydim sigaraya da gittim oyle birini sevdim.. bakire kizlar var icin rahat olsun. Bu ulkede ki kizlarin %30 u aile kizi. Yani muhafazakar ailelerden oyle kizlar cikmaz. Ben cevremdende goruyorum. Benim kuzenim mesela konustugu erkekler oldu ama asla o seyi yapmadi. Bizim ailede biri evlenecegi zaman mesela. 1 yili gecmeden bas goz edilir. Fazla uzatilmaz. En guzelide boyle olmali bence cunku bir sure sonra skilabilir insan. Uzun seneli iliskiler saglikli olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBenim arkadaslarimda mesela asla oyle birsey yapmazlar. Yani hala oyle kizlar var umudunu kesme. Ama benim umudumu kesmem yerinde olur cunku erkeklerin cogu o seye onem verdigi icin evlenmeden yapmiycak birini bulmak zor
Soran+1 yılaynen yani evet büyük konuşmamak gerekir sonra Allah muhafaza başımıza falan gelir.
Bakalım %30 luk dilim bize denk gelirmi...
Cevap sahibi+1 yılDua ettikten sonra olur. Ya inanirmisin demin bir soru gordum. Beyler sizi azdiran fanteziler nedir? Diye soru sormus. Yazdim kiza. Dedim ki erkekleri sapitmak icin yapmiycaginiz sey yok. Vicdanin nasil rahat bekaretini verdigin erkek seni terk edince baska kizlarla hayatini surdurecek bu nasil bir duygu dedim. Kiz sunu dedi. Aman yaa ne umursiycam vicdanim tahat yas mi tutucam o gitmese ben bile yol veririm dedi
Soran+1 yılerkeklerden temiz bulmak çok zor ve gitgide azalıyor
benim gibiler var benim arkadaş cevremin bır kısmının yatmadığı kız yok diğer kısmıda benim gibi evliliği bekliyor zaten ilk kısmıyla ilişkilerim samimi değil pek
yani sizde bulursunuz temiz birilerini aynen dediğin gibi dua etmek lazım...
erkekler çoğu kızla yatarlar evleneceği zaman bakire kız isterler
Soran+1 yılsoruyla alakalı birşey yazacamda burdan yazmayayım boşver o tip kızlar var ama biryönden haklı bir yönden haksız kız..
Cevap sahibi+1 yılYaz burdan hakli yonu ne? Ve evet ben erkeklerin bu mantigini anlamam. Her turlu halti yer sonra bakire kiz ister. Sevgililokte iliskiyi destekler. Olmasi gerek der. Madem oyle herkes yapsin evlilik oncesi. Bulsun bakalim bakire kiz bulabilir mi o zaman
Soran+1 yılevet erkeklerin o mantığını bende anlamış değilim yani kendisi herhaltı yeyip bakire kız istemeleri beyinsizlik olsa gerek...
birde anneleri bunlara falan bakire kız aramaya gidiyorlar oğlumuz böyle şöyle diye öve öve bitiremiyorlar bilmiyorlarki oğlu ne haltlar yemiş
boşver yazmayım aslında çok şey yazacamda burdan da yazmak istemiyorum boşver...
ve halada bana güvenmemen ilginç açıkcası..
Cevap sahibi+1 yılTamam yaz ozelden
Soran+1 yılsoruyu beğen ismini görmem lazım..
Cevap sahibi+1 yılIsmim yok benim 😂
Soran+1 yılEvet yok😂
Ne kadar korunaklısın öyle...
Cevap sahibi+1 yılOyleyimdir 😂
Soran+1 yılKorunaklı derken hala yazamıyorum sana😂
Cevap sahibi+1 yılXperin yetiyormu atabiliyormusun
Soran+1 yılmaalsef mesaj kutun kapalı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar Ne Diyor
14
Bakir erkekle evlenmek isterim. Endişe falan da duymam.
43 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum yani bakire kızla evlenmek.
Soran+1 yılaynen..
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden bakır olduğu çok büyük bir soru işareti olarak hep kalır bende ama evleniyosam sonuçta kendini ispatlamıştır bana
08 Yorumla
Soran+1 yılben mesela kendimi eşime sakladığım için bakirim...
Bakir kalmak abes mi...
birde evleniyorsam ispatlamıştır derken nasıl yani...
Cevap sahibi+1 yılNe bilim güven olmaz bu zamanda öyle acayip erkeklerde var gerçeği saklıyan cinsel isteksizlik vs problemleri olan aile baskısıyla evlenen çevresinden saklayan hatta evlendiği esi bile o gece farkına variyo yok bugün iatekaizim falan zamanla anlaşılıyo ki öyle olabilir nasıl emin olcan ki
Kendini ispatlamamış derken sonuçta ilk kez gördüğüm biri olmucak heralde yaşanmışlıklar olur sonuçta ama dediğim gibi görücü usulü veya yok ben şimdi yanlış buluyorum olmaz falan diyip saklayanlarda olabilir
Soran+1 yılkendi açımdan aşırı istekliyim yani baya istek ve arzum var cinsel sıkıntımda yok güven sorunum da yok yazdıklarınla alakalı değil
ben herşey eşimle olsun istiyorum evlendiğimde cinsel sorunum olmaz istek arzum yoğun zaten yeter ki evleniğim kişi istekli arzulu olsun...
Cevap sahibi+1 yılEvet ama bunu sen diyosun sen kendini biliyosun saklayanlarda var emin ol benim arkadaşımın eski sevgiliside inaanclari dolayısıyla diyodu ama sonra olay ortaya cıkıyo kız evli değildi de kurtuldu
Cevap sahibi+1 yılEvlenmiş olsaydı en az 1 yılı mahvolacaktı
Soran+1 yılbu arada tabi inanç ta var benim yapmamamda bunu yazmadım ama belirteyim...
bunların dışında sıkıntım yok dediğin gibi saklayanlar olabiliyor...
cinsellik bu kadar önemli mi yani 1 yılı mahvolacaktı diyecek kadar...
Cevap sahibi+1 yılÖnemli tabi genclikte bence daha önemli evli olduğu için ilişkisi de olamayacak artı boşanmak ici uğraşacak ona buna anlat dur artık bu 1 yıılık sürede mahkeme zorunlu olarak cinsel terapi psikolojik destek falan olacak bu sure sonunda mahkeme kararını verecek bu eziyet değil mi senin yaşını bilmem 18-20 yaşında hadi tamam diyelim ama o 23 yaşındaydı bu yaşlarda bir erkeğin iradesiyle bakır olma olasılığı milyonda 1 bile değildir oda kime denk gelirse artık: -)
Soran+1 yılanladım.. benim yaşım 24 gayette kendi irademle bakirim... Hatta benim arkadaşlarımdan bazılarıda bakir... bazılarınında yatmadığı kız yok bence sizin çevrede zannedersem bakir erkek yok...
Bakir kalmak veya bakire kalmak çok zor değil ki...
Benim önümde kız soyunsa yine yapmam yani ben sevmediğim kişi ile seks falan yapamam seviyorsamda evlenince yaparım.
Bence sevgi saygı duygusallık sadakat daha kuvvettli duygular olsa gerek.
bir erkeğin bakir olması şaşırtmamalı bence hatta dahada ileri yazayım ben sanal seks falanda yapmadım oralda yapmadım vs vs.. kendine hakim olmak zor olmasa gerek.. istek var arzu var bunun olması normal ama hakimim kendime
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır aksine ben mutlu olurdum birlikte olucak ilklerimiz özel olucak
14 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende öyle düşünüyorum beraber ilkleri yaşamak ayrıca heyecanda olur herşeyi ilk defa deneyecez...
Cevap sahibi+1 yılAynen birlikte öğreniceksiniz falan
Soran+1 yılheyecan tavan olur ya herşey ayrı bir heyecan olur açıkcası ben birazda korkuyorum..
Cevap sahibi+1 yılAynen
+1 yılO konular umrumda değil gerçi evlenmeyi de düşünmüyorum ama olsundu
00 Yorumla
+1 yılköpek değilki bu eğitimlisini arayalım
12 Yorumla- +1 yıl
ay ne kadar iğrenç tabirler bunlar ya köpek filan. Eksileyin kızlar
Soran+1 yıl@Good-girlll ahahaha :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine hoşuma gider
11 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü güzel birşey... Benimde hoşuma gider...
+1 yılTecrübeli olmali
25 Yorumla
Soran+1 yılsiz tecrübeli olduğunuz için mi..
- +1 yıl
Bakir istemem ya zorlami gsrdas.. basın 20 eksiyi birden umrumdami
Soran+1 yılyok tabi ki zorla değil ben basmadım bu arada... :)
- +1 yıl
Eksi yapanlar kiz zaten. Sana demedim. onlara dedm
Soran+1 yılanladım tamam teşekkürler... :)
Acemiyle olmaz
43 Yorumla
Soran+1 yılniye ki sen de acemi değilsin o zaman.
Soran+1 yılneden peki bakir olmaz...
Evet
20 YorumlaHayır olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de olmamalı..
+1 yılHayıd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendim gibi ne güzel
03 Yorumla
Soran+1 yılbakirim o yüzden sordumda kızlar pek bakir istemiyor gibi...
Soran+1 yılhmm. Tecrübeli kızlar tecrübeli erkek istiyor o ayrı... Zaten benim evlenceğim kişi bakire olmalı bakirelerin bazılarıda tecrübeli istiyor ilginç...
Soran+1 yılahahaha : ) aynen genelde herşeyi yapanlar öyle diyor evlenecekleri zamanda adam gibi adam istiyorlar...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir istemiyorum
224 Yorumla
Soran+1 yılneden istemiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılİtici geliyor bana çok olmasada işini bilmesi lazım
Soran+1 yılneresi itici ki. peki tecrübelimisin...
Cevap sahibi+1 yılHayır bakireyim her anlamda tecrübe senin işin olsun
Soran+1 yılben bakirim ama bakirelerde bakir erkek istemiyor çok şaşırtıcı...
Zamanla öğrenilir diye düşünüyorum...
Cevap sahibi+1 yılBurası Türkiye biz böyle gördük bakirlikten kurtul milli ol şampiyon
Soran+1 yılyok ya ben evlenmeden yapmam kendimi eşime saklıyorum şahsen milli olmak kolay dışarda bir ton kız var yapacak ama eşimle yaşamak istiyorum ilkimi.
madem önemli değil sen neden bakiresin hala
Cevap sahibi+1 yılKız başka ben kendimi eşime saklıyorum
Erkek için bu itici geliyor işte bana
Senin bir eş istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılGibi
Soran+1 yılçoğu kızla yatmış erkekle evleneceksin bunu nasıl kaldırabiliyorsun anlamak güç...
bence o kadar kızla yatmak itici olsa gerek...
Bakir erkek zevk veremez veya fantaziye açık değil diye mi endişe ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılBaşta da söyledim çoğu kez yaşamış demedim bir iki defa olsun heyecan yapmasın ilk gece beni yönlendirsin
Benden öncesi umurumda değil benden sonrasına bakarız
Soran+1 yılsadece ilk gece için mi yani tecrübeli olması ilk gece bir şekilde atlatılır açıkcası..
hem bütün zevkleri tatmış bir erkek senden ne kadar haz alabilir ki ve seninle yaparken ne kadar heyecanlanabilir.. sana ne kadar bağlı olabilir...
Cevap sahibi+1 yılBu hisler bitmiyor ki hep yenileniyor değişik fantezileri bende yaparız ya bu adamın yaşı kaç bütün zevkleri tatmış mk vur dedik öldürdün sen de
Soran+1 yılvalla erkekler önüne gelenle yatıyor açıkcası fazla yani...
hem değişik fantazileri yapsanda bakir erkek gibi olmaz adam hevesini almış senin yapacağın pozisyonlar fantaziler adama normal gelecek ama bakir erkek öyle değil hiç yapmadığı için daha istekli ve eşine daha bağlı olur..
Cevap sahibi+1 yılİyi sen kendini bu zırvalarla kandırmaya devam et beceriksiz bari bir kere olsun yap dersin hayatım bir kereden bişey olmaz
Soran+1 yılilkini eşinle yaşamak varken neden başka bir kızla yapayım ki...
Beceriksizlikle alakası da yok ayrıca bir kereden birşey olmaz diyemem olur çünkü birkereden bişey...
hem neden yapmalıyım ki
Cevap sahibi+1 yılPeki neden korkuyorum diyosun alt görüşde okudum korktuğun ne söyler misin
Soran+1 yılkonuşma uzayacak gibi özeldende konuşabiliriz sıkıntı olmazsa olursa sorun yok...
Hiç yapmadığın için heyecan korku olur onu kastettim ve bunun olması çok normal ama siz bunu abartıyorsunuz ve bu yüzden tecrübeli istiyorsunuz... Bilen birisi olsun diyorsunuz ve bu sadece ilk gece için
Cevap sahibi+1 yılUzadı faydalı olmak istedim madem öyle sen bilirsin ok by
Soran+1 yılyanlış birşey mi dedim onu anlamadım uzadı derken düşüncelerin gerçekten farklı ve konuşuruz diye öyle yazdım...
Cevap sahibi+1 yılYanlış bir şey demedin ilk gece erkeğe daha çok görev düşüyor sonraki geceler de tabii
ben senin için dedim heyecan telaş olmasın diye arkadaşım yaşadı biliyorum
Soran+1 yılilk zamanlar illaki olur sonra alışırım bence bu büyütecek bir sorun değil ki kızında bakire olduğunu varsayarsak sıkıntı pek olmaz... Hadi kız tecrübeli olsa eşinden performans bekler hemen ama bakire kız öyle değil onun için de zor olacak ilk zamanlar..
Cevap sahibi+1 yılBakireyiz diye bir şey bilmediğimizi mi sanıyorsun yani artık p*rno var izliyoruz neyse ya senin kararın iyi bak kendine
Soran+1 yılyok bilmediğinizi düşünmedim ki gayette biliyorsunuzdur herşeyi...
Sizde kendinize iyi bakın...
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden test şart
11 Yorumla
Soran+1 yılmesela neden şart?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar, bakir bir erkekle evlenseniz seks hayatınızdan endişe duyar mısınız? detay?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler