sorum şu bir erkek bakiresin biliyorum merak etme diyorsa ve bir şeyler yaşamak istiyorsa nasıl olur
merak ettım yargılayacak olanlar yazmasın
merak ettım yargılayacak olanlar yazmasın
Bakirelik bozulmadan da ilişkiye girilebiliyor. Fakat erkeğin deneyimine ve ona nekadar güvendiğine bağlı. Belli bir boyut zaten ikinizi de tatmin edebiliyor. O ayarı biliyorsa sorunsuz yapılabilir. tabiki bu olayda kız tatmin olmuyor 1.5 - 2 saatte :) Sebep dersen kızda kendini sıkması gerekecek sonuçta kaslarını iyi çalıştırman gerekecek. Ve birinizden biri oyun bozanlık ederse. Çamlak çömler patlar ;) Kendinizi tutmasını bilirseniz yapılıyor.
Yargılamamak elde değil bir söz vardır bekareti korumak için sevişmek, barışı korumak için savaşmaya benzer. Gerçekten de öyle yani bir şeyler yaşadıktan sonra bakire olsan ne olur olmasan ne olur? Ya tam yaparsın ya da hiç yapmasın böylesi daha onurlu emin ol.
Senin yargılamana muhtac degılım nasıl onurlu olurum o da bana kalmıs
Anal yapılır oral yapılır normal sevişme ellesme özel konuşmalar tarzı yüzeysel şeyler istenilirse yapılabilir
anal yüzeysel biseymi? anal yaliyosa nornalide yapsin ne farki varki kizlik saglamsa geriai follossa vijdanini rahat okuyor kizlarin yoksa ileride evlenince namuslumu oluyorlar?
Yasayacaklarin iki yüzlülükten baska birsey degil...😒
Yargılayacak olanlar yazmasın diyor di mi. Çunku buna ihtiyacım yok
sen bu yorumu yaparken bana saygı duydun mu peki
Cevap
42Cevap
Sevişecek öpcek koklayacak cıbıldak kalacak bir sürü şeyler gidebildiği yere kadar gidecek. bir bakmışsın dayanamamışsınız duramayıp durağı geçmişsiniz araç garaja girmiş olan olmuş.. Hep öğüşmrylr başlar erkekler bacak arasında bitirir ve giderler
Kucuk sevisme oral vs mutlu olacaginiz hersey acikca istediğiniz hersey yasanir yani akil almaktan ziyade sizin dusunceniz isteğiniz onemli kesfetmelisiniz her duydugunuza inanmayin asla bir sosyolog olarak tavsiyem bunlar sorun varsa yazabilirsiniz
bir erkek sana onu diyorsa o erkeğe kesinlikle güvenme. çünkü o erkek seni vazgeçirmek için elinden geleni yapacak, gerekirse yalvarmaya kadar düşecek bir yaratıktır. gelme oyuna
doğru
Ya sevisceksnz ya da surtuncek ya da arkadan isteyebilir
Karşı cinsle öpüşen biri bile ne bakirdir ne de bakire onu bir bil
Bunu yazınca harıka bır ınsan olmuyorsun bılıyorsun dı mı
ak yolu değil
b*k yolunu kullanacaksın demek oluyor.
Sen once git o arkadasa bekaret zarda degilmis de bakalim nasil yapacakmis?
şimdi öncelikle cinsellik sadece git gel değil yaşanabilcek şeyin sınırı yok ama bunca haltı yiyip bakirelikten bahsetmek ironik
Biraz önce sorusu kaldırılan sizmisiniz. Sohbet yarım kaldıda
Hayırr
Biraz önce burdan bir bayan bakire olduğunu ve cinsel isteginin çok fazla olduğunu ve kendini gerçekten rahatlatman için nasıl bir mast tekniği kullanması hakkında bilgi veriyordumda.
Hayatında ilk kez yoğun orgamz olmak için teknik yani
Ayrıntıyı merak etmedim. 2. kez yazıyorum hayır degılım.
Tamam bu konuda bilgi istersen anlatabilirim 😊😊😊 iyi akşamlar
Anal oral sürtünme dürtüşme elleşme sevişme. Yapmak istemeyeceğinden yapmak isteyebileceğine göre sıraladım 😊
Bizim bakirlik bozulmuyor da, siz neler yasıyonuz onu bilsek
Ben herseyi yasatırım sana nasıl anlatayım şimi yaşanması lazım cok yaptım hepside orgazmı tepelerde yaşadılar
Elini kullanabilirsin. Sadece glansı sürter vajina dudaklarına ama sokmaz. Ama dikkat et iltimas birde olsa bunda hamilelik ihtimali vardır. Oralde yapabilirsiniz
bir şey yaptıgım yok ya dıkkat et falan deme hiç :D
Merak soruyorum
Olur molur ya belli olmaz 😄
Hayır olmasın olmaz
😀 yani kızlar genelde ellerini kullanıyor oral yapabiliyorsa bravo 😄😄 Sürtünme tehlikeli ama belli olmaz sokar her an 😂
bencede öyle Olmasın. Kendi kendinedemi yapmıyosun
hayır
Bu kadar ilgili olman garip o zaman 😊
ilgim degıl bir sey duydum ve merak ettım
Arkdaşınamı sanamı dediler bunu
bana
Sevgilinmi dedi yani sana birşeyler yaşamak istiyorum diye
hoslandıgım kısı
Belkide sadece dokunmaktan bahsetmiştir Göğüs be kalçalarına veya sadece öpüşmekten
Yani etrafında cok kız var ben senı uzerım dedı en son ben cok ustune gıdınce boyle dedı
Yani seni sevmiyorum ama yinede yüzeysel bir sevişebiliriz bakiresin bozup da üzmek istemem Demiş
neyse salla önemli degıl zaten artık
Hoşlandığın erkekle bile cinsellik arzulamıyorsanız peki. Yapmıcağını bilsen bile şu durumda
ya tabı onu istiyorum. Ama su an cok basıt olur ve dogru olmaz. Dogru bir zamanda basıt olmayacak bir sekılde zamanı gelınce olsun isterim. Şu an ögrencıyız aptal sacma bır ogrencı evınde kendı benlıgımı bırakamam kurallarımı yıkamam ona cok asıgım ama dogru olmayanı yapamam
Masturbasyon damı yapmıyorsun
ben ne dıyorum sen ne dıyorsun neyse salla benı anlamayacaksın bosuna ugrasıyorum
Anladım şu anda bişeyler yaşamak istemiyorsun ama daha önce dediğim doğru sevdiğin erkek seni sevmiyorum ama sevişebilirime getirmiş olayı. Bazı kızlarda erkekler gibi düşünüp sevmesin diyip yatabiliyor
kimseyi yargılamıyorum kendi kararları
Öyle tabi
Ayaklarını yalat mesela üzerine dondurma falan koy en iyisi 😃
Iliskiye girmek sart değil
Baska bir sürü şey yapılabilir
öpüşme vs gibi mi
Yalar yutar bozmaktan beter eder kiz arkadasimdan biliyorum kiz musluk olduydu bir baktim yataktan yere evin zemini aha 1 karis suyla dolu
Aklı uçkurunda ise anal yapmak ister. Değilse sadece sevişir.
sonun paçavra gibi olacak onu biliyorum...
yargılayacak olan yazmasın yazıyor di mi orada hem sonumdan sanane ayrıca yapacagımı nerden cıkardın
Dön kendine bal olur mu
oral yaptır rimming vs
Oral anal surtunme filan yani
sürtünme
karşılıklı oral seks
bu kadar
Güvenli seks yaparsın ve sevişirsin
Anal + oral yalama emme vs vs
Arkadan ya da oral yapar
a. mına bile korr valla esnekse zarın :)
Kıvılcım çıkartacak kızım, anla işte.
Anal
Oral
Sürtünme
Ön sevişme
Oral seks ve anal seks
Kisaca hak deligi kapaliysa kok deligi var 😀
Anal takılacak heralde
Bakireliği bozmadan öper okşar yalar
Içine girmez oral yaparsınız
Süper şeyler olur valla 😍
vajına göğüs yalamak emmek sevmek
Oral ve sevişme
Sevişme ve surtunme :)
Erkek arkadaşın var mı onunla sinemaya gidin
cok ozel seyler bebegım
Yüzeysel sevişme yapılır
dayanabilirsen çok güzel şeyler yapılabilir..
hiçbirşey
Oral anal
Sevişebilirsinz birbirinize oral yapabilirsinz
Bir pok yaşanmaz
Oral yaparsin
tehlikeli
Sürtünerek canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar