Hiç sönmedi ki 😅 ama varya bugün aşırı istekliydim yaa reglin son gunundeyim ondan mı böyle oldum bilmiyorum yemin ederim 6 defa mı ne bosaldim bugün sabah 3 akşam 3 hatta 7,8 bile olabilir abartmıyorum 😂😂😂
Ya allah bilir nerde ya. Öyle hızlı yürüyordu ki. Yatağımın tam üzerindeydi. Bende böceğin üstüne bi tisort attim anneme bağırdım çabuk gel diye geldi ki böcek yok yarında bulamaz. Ben şimdi o odayı başta aşağı temizlemem lazım. Belki de yatak çarşafımin içinde geziniyor kafayı yicem ya
Şu an odada değilsin zaten bir sakin ol yarın çarşafları filan hep değiştirirsin ortaya çıkar annene söyle odada iyicene baksın o bakamıyorsa ben bakıyım
Yok korkmuyor. Evde tek böcekten korkan benim zaten. Evdekileri de bu konuda biraz bıktırdım ama yapacak bisey yok korkuyorum işte. Evdeki bütün camlara sineklik taktirdik korkuyorum diye😃😅
parmakta toplam 3 boğum varya 3. boğuma kadar ilerlersen muhtemelen zarı deleceksin. bakireler için mastürbasyon teknikleri var onları araştırmanı tavsiye ederim. mesela pet şişe ve domates teknikleri oldukça iyi
Zevklerdir bir şey diyemem ama bu dediğim 2 tekniği hakkıyla yaparsan muhtemelen hoşuna gidecektir. Ayrıca bakirelik senin için çok önemli ise analdan birşeyler sokarak mastürbasyon yapmayı da deneyebilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
bozulur evet
sokunca ne olacağını sanıyorsun. yahu içeride bir şey yok. klitoris merkez. boş işle uğraşacağına kendi anatomini öğren
Klitorisle bosaliyorjm gayette rahatlıyorum ama içimde artık almak istiyorum. Ayrıca iki türlü bosalma var birisi klitorisle diğeri de vajinal.
vajinal boşalma yoktur
www.youtube.com/watch
Senin zamanın gelmiş artık fenasın nu arada bakire olursun halen sadece kızlık zarı giderse gider
Aynenn orada yanlış cümle kurdum kizlik zarı bozulur mu diye soracaktım aslında
Esnek olanlar oluyormuş seninde öyle ise yırtılmaya bilir çeşit çeşit şey var sizde 😅
Ya ben bakmaya çalıştım ama nasıl desem vajina girişinin önü kapalı yani o kizlik zarı mi bilmiyorum
O olması lazım aşırı dar dimi😍
Evet aşırı dar. Bazen diyorum buraya nasıl girecek acaba diye😂
Düşüncesi bile harikaaaa umarım sakin kalır o an yoksa senin için çok kötü geçer cinselliğe küsersin
Bi yandan da ilişki yaşamak istemiyorum korkuyorum cunku🫣😅
Seni çok fena. Kıvama getirmek lazım anca öyle olur
Hmm bilmiyorum artikk
Yaş kaçtı
20
Daha çok gençsinnnn bu çok fenasın 😈ama gizlisin 🥲
Bunu sok anca bozulur😂😂😂
Sen bununla mı tatmin oluyorsun acaba? 🙈
😂😂😂
Evet bozulur ama ne kadar ileriye gittiğine bağlı
Senin vajinanin kizlik zarına bağlıdır, her kızın kizlik zari aynı değildir.
Onun yerine benim gibi tutkulu biriyle konuş zirveye çık bu kadarda iddialıyım😀
Öyle olmuyor istee
Valla o sesli yapmalar o kalın şeyimi görmen filan dahada zevke getirir
Hmm diyosunn😃
Diyorum ve çok iddialıyım 😀
Ne dersin
O dar yer bu kalını nasıl alacak 😀
Gerçekten aşırı dar yaa nasıl alir bende bilmiyorum 😃
Öncesinde deli gibi yalayıp sulandırırım sert sever misin 😀
Hiç ilişki yaşamadığım için nasıl severim bilmiyorum ama ilk ilişkide sert olsun istemem tabi
İlk ilişkiden olmaz zaten o dar kısmı alıştıra alıştıra sen şimdi benimle sesli yapmak istiyor musun bak aşırı zevk alacaksın 😀
Yok yaa kalsinn😃
Niye ki sesli utandın mı 😀
Hihimm🙈
Utandığın için bu zevkten asla mahrum kalma hayatının en güzel zevki olur😀
İlk başta sadece ben ses atarım öyle alıştırırm seni
Millet bağımlısı oldu 😅😂
Oha cidden Ankara’da mısın😀 görünce yaz merak ettim
Cidden Ankaradayım Keçiören de sen de mi Ankaradasin yoksa 😂
Evet bende diyorum neden yakın hissettim ilk yorumu yazarken😀
Gelmişliğim var oraya arkadaşlarım var biliyorum buluşmazsın ama iyi arkadaş olabiliriz kafa dengisin belli
Sanal olarak konuşuruz Ankara’yı seviyor musun oranın kızları istekli derlerdi inanmazdım😂😂😂
Ankaranin kızları istekli diye bisey mi varmiss😅 ama kim dediyse doğru libidosu yüksek bi kadınım 🤭😂
Dışardan belli etmeyen masum duran birisin yüksek ihtimal 😂😂
Dışarıdan çok masum çıtı pıtı bi kız olarak duruyorum 😅😅
Ankaralı kızların çoğu böyle resmen 😂😂😂😂
Sorsan bu kız cinsellik bile bilmez dersin ama alev alev😂
Aynen öylee 😂😂
Üniversite mi okuyorsun peki orada yoksa uzun süreden beri mi burdasın 😀
Doğma büyüme ankaraliyim 😃
Alev alev o zaman 😂😂😂😂
Hemde ne alev alev 😂
Bence iki Ankaralı bir araya geldiğimiz için sanaldan konuşmalıyız 😀
Ne zamandan beri alev alev
Hiç sönmedi ki 😅 ama varya bugün aşırı istekliydim yaa reglin son gunundeyim ondan mı böyle oldum bilmiyorum yemin ederim 6 defa mı ne bosaldim bugün sabah 3 akşam 3 hatta 7,8 bile olabilir abartmıyorum 😂😂😂
Harikasın valla halin kalmamıştır o kadar gelmeye annen iyi ki yakalamamış o kadar odana kapanmışken😂😂😂
Gerçekten halim kalmadı kolum ağrıdı hatta ama değdi kuş gibi oldum çok uykum geldi 😂😂 evde kimse yoktu bende degerlendirdim güzel bi sekilde😃😃😅
Regl son günü olmasa kaç kez yapıyordun 😂
Ya normalde mesela en fazla 2,3 defa boşalayim yetiyordu ama bu regl cidden hormonları alt üst ediyor yaa😅
Regl olduğunuzda gözünüz dönüyor 😂😂😂
Okşayarak yapmayı mı çok seviyorsun
Aynen öyle gözümüz dönüyor 😅😅
Evet okşayarak en çok öyle zevk alıyorum
Sen anneni bol bol evden yolla😂
Okşamak dışında başka neler yaparak denedin😂
Okşamak dışında bisey denemedim yaa en iyisi buu
Ahahhaa 😅😅
Sen bu kadar isteğe bir şey yapmadan nasıl durdun gerçekte 😀
Bende bilmiyorum 😂 ama sende en istekli günüme denk geldik. Cidden regl azgınlığı diye bisey var ya😅😅
Kesinlikle var daha ben azdırmadım bende azdırsam 10u bulurdu heralde 😂
Yok daha mümkün değil yapamam hiç halim kalmadı kolum cidden çok ağrıdı artık yaa😂
Tamam bacaklarını ayırıp okşamaya ben devam ediyorum 😂😂😂😂
Ne guzel olurdu dimi ben yatayım biri gelsin bosaltsin beni gitsin sonrada😂😂
Annen diyecek kızım senin niye halin yok😂
Valla okşama ve yalamayla öyle bir boşaltırdım ki sen inlerdin 😂
Uykumu alamadım felan derim artık 😂😂
İnlerdim tabii. Bugün bile nasil inledim kendim yaparken 😅
Neyse benim işlerim var sonra yazarım görüşürüz:)
Komşular duymuş mudur😂
Dur çıkmadan diğer yerden yzda sorun silinir filan o kadar konuştuk
Beğendim i ile başlıyor sonu 1 dediğim gibi zaten kafa dengi çıktık soru filan silinmeden
Geldim. yok ya komşular duymamıştır tutuyorum kendimi 😅😅
Bence o an kontrolü kaybettiğin oluyordur 😂
Keşke yan komşun olsaydım
Geldim dedin hemen kayboldun
Ya odaya böcek girmiş kayboldu bi anda oturdum ağlıyorum yaa Allah bilir nerde kafayı yicem
Sakin ol ışığı aç sakince bak her yere
Ya baktım yok hiçbiryerde odama da giremiyorum bugün yatamicam burada 😢
Salonda yat bugün değişiklik olsun adres ver ben odana bakmaya giriyim😀
Salonda yaticam zaten ama o böcek orada olduğu sürece asla giremem o odaya. yemin ederim korkuyorum ya hep beni bulur zaten😭
Tamam bir sakin ol aaaa salonda yatarsın gündüz sakin bir şekilde annene baktır sen bakma😀
Erkeğin hemen baksın ezsin böceği ne telaş yaptın😂
Ya allah bilir nerde ya. Öyle hızlı yürüyordu ki. Yatağımın tam üzerindeydi. Bende böceğin üstüne bi tisort attim anneme bağırdım çabuk gel diye geldi ki böcek yok yarında bulamaz. Ben şimdi o odayı başta aşağı temizlemem lazım. Belki de yatak çarşafımin içinde geziniyor kafayı yicem ya
Şu an odada değilsin zaten bir sakin ol yarın çarşafları filan hep değiştirirsin ortaya çıkar annene söyle odada iyicene baksın o bakamıyorsa ben bakıyım
Erkeğim burada yok ama😃 abime seslendim gıcık şey gelmedi ya neymiş bisey olmazmış oturup aglayinca da sen ciddi misin felan der 🙄
Söyle adresini gelsin erkeğin hemen 😀
Abin korkuyor mu ondan mı yardım etmedi
Yok korkmuyor. Evde tek böcekten korkan benim zaten. Evdekileri de bu konuda biraz bıktırdım ama yapacak bisey yok korkuyorum işte. Evdeki bütün camlara sineklik taktirdik korkuyorum diye😃😅
Siz şu kızların prensesliği😂
Ne dicem sana 12 de burada olur musun ben dışarı çıkcam şimdi geldiğimde devam edelim
Bilmiyorum ama olurum büyük ihtimal. Sen gzliden çıksana mesaj atayim soruyu beğenince bi türlü yazamadım
Tamam yazda garanti olsun
Ola bilir sokma cok istiyorsan g. tden bir sey sok biraz rahatlatir seni parmak tehlikeli bakilerik icin
Ya arkadan hiç zevk almıyorum artık icime sokmak istiyorum k
Kanka anliyorum hakkin ama bozula bilir ondan duyorum yoksa sana cam feda seni fena rahatlatirdim
🥲🥲
Askim istersen ben hafiften seni emeyim
Sonra ya mi sana vereyim
Guzelce yala
Bende bippp oksayayim
Sonra yar qimi icine salayim
İstee yragi alırsam bozulur yani. Bozmak istemiyorum 😃
Askim al gitsin bende seni bozmak istedim
Istemezmisin damarli kafasi zevk sulu yaprak
Bak gaza getirme beni😂
Ne yalardim bippp sonra sokardim sap sap tasaklarim bippp doverdi
Tam sokma sokar gibi yap ama ozmnda daha çok istersin😅😋
Evett😅
Titreşimli bişeyler kullan
Var zatenn ama artık içime bisey sokmak istiyorum
Alıcaksan penis al direk
Bakireliğin bozulmaz ama kızlık zarın bozulur
Doğruu bakirelikle kizlik zarı farklı şeyler sonuçta.
kan gelirse al başına belayı manyaklık var sanırım
Ama ne yapabilirim içime artık bisey sokmak istiyorum
Bence bozulur senin icin sorun mu peki bozulmasi
Yani kendi kendime de bozmak istemem acikcasi
Yokmu biri
Çok varda ben evlenmeden bozulsun istemiyorum işte
Ozaman dokunma bozulur
ikinci boğumdan sonra riskli :)
Nasıl yani
parmakta toplam 3 boğum varya 3. boğuma kadar ilerlersen muhtemelen zarı deleceksin. bakireler için mastürbasyon teknikleri var onları araştırmanı tavsiye ederim. mesela pet şişe ve domates teknikleri oldukça iyi
Bazı teknikleri denedim ama en iyisi elle okşamak. Böyle daha çok zevk alıyorum ama artık içine bisey sokmak istiyorjm
Zevklerdir bir şey diyemem ama bu dediğim 2 tekniği hakkıyla yaparsan muhtemelen hoşuna gidecektir. Ayrıca bakirelik senin için çok önemli ise analdan birşeyler sokarak mastürbasyon yapmayı da deneyebilirsin.
Neden yalatmıyorsun sadece?
Artık içime de almak istiyorum çünkü
Sadece yalasam öylede yüzüme bosalabilirsin ki rahatlarsın baya
Evet zaten bende kendim klitorisi oksayinca rahatlıyorum bosalabiliylrum ama içime de bisey sokmak istiyorum artik
Yapabiliriz cok cıddıyım
bişi olmaz sok 😂😂
Çok ilerleme bozulmaz
bozulur
bozulursun
olur
Bozulur
Sokunca anlarsın
Hiç bişey olmaz
İhtimal var derine itersen
Evet bozulur
Evet
evet baci
Evet
Ankara 'da isen a mı nı e me bilirim
Keçiören'deyim ben
Oha. Sorunu begensem ekler misin. Merak etme saçma sapan bi ergen değilim yasım 26 işinde gücünde biriyim
Sen ankaranin neresindesin
Ya ama ilişki felan istemiyorum ki ben yani buluşma felan olmaz
Sen ne ıstıyosan uyarım. Çankaya
Beğendim sorunu acil bulll
Ya bulamadınsa gizliden cıkayım silinmeden hadiii
Ya benim buluşma gibi biseyim olmaz kii
Buluşma istersen bana güvenene kadar. Tanıyınca zaten güvenirsin. İster arkadaş ol ister sevgili ister de yüzeysel cinsellikle rahatlatacak biri
Gel evlenelim
Hemenn😂
Yaşın kaç 😆
20 😃
Çok toysun 😆
Aynenn şu an evlilik istemiyorum ki zaten daha bi 4,5 senem var😂
Öyleyse 4 5 sene takılalım sonra evlen genç biriyle 😆
Takilmalik ilişkide istemiyorum yaa😂
Ohooo. Evlenelim diyorum hayır takılalım diyorum hayır. Napalım güzelim. Okey oynayak öyleyse 😅
Ahahah ne yapayim yaa bu arada sen kaç yasindasin😅
+10 senden 😅
Toplama çıkarma dersi de verdiğine göre tamamdır bu iş 😂😂👏👏
Tarihi de sen ver. Ne zaman anamı alıp geleyim 😆 torun istiyor
Dur diyeyim ana gelinini buldum diye. Yazarım birazdan bebeğimm 😅
Ne torunu beee😂
Ahahahah git dee😅😅
Ekmek yapmayı biliyor mu dedi. Biliyon mu kız
Hazır var istee benim yapmama ne gerek var dimii. 😂😂
Sen annene deki müstakbel karım ojeli ellerini una hamura sürmesin hazır alırız kıyamam ona dee😂😂😂
Ohoo. Sen iyi masrafli çıkacan. Ben çocuklarımizin rızkını karıyla kızla yerim diyodum böyle giderse senin bakım ürünlerine gidecek evin rızkı. 😆
Nee karıyla kızla mı yicenn yuh yani yaaa😃
Çocuk yapmam ki 😂😂
Fizigimi hiç bozamam wallaa djdjd
Senin bakım ürünlerinden karı kıza sıra gelmez. Kafan rahat olsun kimse bakmaz bize 😆
Ohoo. Çocuk da yoksa napalım. Sadece seks mi
Daha ne istiyorsun istee. Hem çocuk olunca cinsellik eskisi gibi olmuyor 😅
Olur olur, çocuktan sonra da olur sorun yok 😆😆
Annene söyle torun düşüncesinden vazgeçsin sende çocuktan vazgeç iki kişi sakin kafayla rahat rahat takılalım iste😅😅
Annem ev içine gelin yemeğinizi temizliginizi de yapayım diyo. Bu kız dötünü kaldırıp iş de yapmaz diyo 😆
Aaaa ama kocam temizlik yapmayıp önüme 1 kase çorba koymayacaksa neden benim kocamm😂
Ohoo. Pes 😆
Ne pes yaa olabilecek şeyler bunlarr😃
Tabi canım tâbi
Ciddi soruyorum mesela evlendiğinde hiç yapmaz misin yemek temizlik felan
Eşim adetken ve gebeyken yaparım
Hmm o dönemlerde anlayışlı birisin o zaman ne guzel
O kadar da o. kz değiliz 😆
Bazıları var ki öyle o. kuz walla
Git evlen
Bozulur