doktora gitmiyorsa her gün maydanoz kaynatıp suyunu içsin,şöyle diyeyim bir demet maydanozu bitencere suda kaynatsın sabah akşam 2 su bardağı içsin ,buzdolabında muhafaza etsinki bozulmasın,15-20 günde kistin eridiğini görecek,sonra yinede doktora gidip garantiye alsın kendini
15 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. Olabilir elbette. Ama aldıramayacağı bir kist miymiş? Çok çeşitli oluyorlar çünkü.
13 Yorumla
+1 yılBu çok ilginç bişi ya mükemmel bir olay benimde bir tanesinde vardır 3 yıl boyunca içine boşalmama rağmen hiç hamile kalmamıştı ondan olduğunu söylüyodu ilaç falan alamaz birlikte yaşıyoduk 7/24 değerini bil ciddi düşünmüyosan
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılÇok kist türü var. Bazısı çocuk doğunca geçiyor,bazısı gebeliğe engel oluyor dediğin gibi,bazısının hiç zararı yok filan.
14 Yorumla- +1 yıl
İnşallah olur da olmazsa da kader nasip deyip geçmek lazım başka yolu yok.
- +1 yıl
İnan onun için çok daha kötü bir histir. Anne olamamak.. Senin ona destek olman lazım. En çok sevdiği insanın desteğine ihtiyacı olur. Çünkü bazı öküzler senin çocuğun olmuyo ben soyumu nasıl devam ettireceğim deyip çekip gidiyorlar. O da eminim ki benim çocuğum olmazsa neden benimle olsun filan gibi kötü düşüncelere takılacaktır. Sana çok iş düşüyor.
+1 yıl15 Yorumla- +1 yıl
yani duruma bagli doktor daha iyi bilir. ne tür bir kist falan falan diye :S
- +1 yıl
yaa sağolda hani şimdi bunu doktormu demi ona annesimi demiş tam anlamadımda kist durursa orda spermin yumurta hücresine ulasmasını engeller bunu biliyorumm ama hani bide alındıktan sonra sorunlar olabiliyomus ya bu ay 3. adetinde buyumus sanırım korku basladı özellikle son bölümünü okudum ölü-m faln iice korktum bir kez ilac wermiş gecmiş bidahaa olmuş galiba ama ben korkuyorum yaa cocuk faln olmassa ne yapıcam anasını yaaa gelecegim olmıcak falan cok kötü bişey bu bir erkek için .. .s.s
- +1 yıl
bilemiyorum simdi..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnasıl bir kist olduğu önemli tabi. İbrahim saraçoğlunun soğan kürü var. rahimde oluşan kistler için birebir. sevgiline söyle onu denesin. olumlu sonuç alan bir sürü tanıdığım var
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar