Hem evlenmek için erken diyorlar, hem de evlenmeden cinsellik olmaz

Arkadaşlar çok zor durumdayım ya... daha 19 yaşındayım, sevgilim var çok seviyoruz birbirimizi, ama annem 2 sene en az diyor, ondan önce asla evlendirmem seni diyor.. tamam biryandan haklı, ama arkadaşlar ben sevgilimle buluşunca bu aralar hep içim gidiyor, yanlış birşey yapçam diye çok korkuyorum ya.. yazık o da kendini zor tutuyor belli :( İkimizde çok ama çok istiyoruz ama evlenmeden olmaz işte... ne yapçam bilmiyorum :( söylemesi ayıpda bende az değilim yani çok azgınım hep istekliyim hele sevgilimi görünce beynim duruyor sanki, onun ses tonu, bana bakışı bile beni çok ama çok etkiliyor... geçen bluştuğumuzda bir yanlış oldu, göğüslerimi öptü yaladı, ilk defa böyle birşey oldu :( çok pişmanım günlerce ağladım tertemiz kız ne hale geldi diye.. :( Bu azgınlığın geçmesi için ben neyapabilirim ya çok ciddi bir sorun bu benim için :( Evlenmeden böyle şeylere karşıydım ama sevgilimin yanında tutamıyorum kendimi ya kimseylede konuşamıyorum bu konuyu :((( ne yapçağımı bilmiyorum hep içime atıyorum çözüm yolu bulamıyorum. sevgilime son o buluşmadan sonra en iyisi 2-3 hafta görüşmeyelim dedim o da tamam aşkım dedi, anlayışla karşıladı. başka ne yapaiym bilmiyorum :((( çok çaresizim..
Hem evlenmek için erken diyorlar, hem de evlenmeden cinsellik olmaz