Arkadaşlar çok zor durumdayım ya... daha 19 yaşındayım, sevgilim var çok seviyoruz birbirimizi, ama annem 2 sene en az diyor, ondan önce asla evlendirmem seni diyor.. tamam biryandan haklı, ama arkadaşlar ben sevgilimle buluşunca bu aralar hep içim gidiyor, yanlış birşey yapçam diye çok korkuyorum ya.. yazık o da kendini zor tutuyor belli :( İkimizde çok ama çok istiyoruz ama evlenmeden olmaz işte... ne yapçam bilmiyorum :( söylemesi ayıpda bende az değilim yani çok azgınım hep istekliyim hele sevgilimi görünce beynim duruyor sanki, onun ses tonu, bana bakışı bile beni çok ama çok etkiliyor... geçen bluştuğumuzda bir yanlış oldu, göğüslerimi öptü yaladı, ilk defa böyle birşey oldu :( çok pişmanım günlerce ağladım tertemiz kız ne hale geldi diye.. :( Bu azgınlığın geçmesi için ben neyapabilirim ya çok ciddi bir sorun bu benim için :( Evlenmeden böyle şeylere karşıydım ama sevgilimin yanında tutamıyorum kendimi ya kimseylede konuşamıyorum bu konuyu :((( ne yapçağımı bilmiyorum hep içime atıyorum çözüm yolu bulamıyorum. sevgilime son o buluşmadan sonra en iyisi 2-3 hafta görüşmeyelim dedim o da tamam aşkım dedi, anlayışla karşıladı. başka ne yapaiym bilmiyorum :((( çok çaresizim..
Cevabın nedir?
bi öpüşmeyle kendine kirlendim lafını yakıştırman hiç hoş olamış. namus denilen şey sadece bacak arasında değil ki. tamam böyle ilişkiler evlenmeden olunmaz denilir haklılarda ama senin kafanda çok soru işaretleri va anladığım kadarıyla. ailen seni çok iyi bir şekilde yetiştirmiş öncelikle şimdiki çoğu kızlar daha lise çağındayken ilişkiye giriyor. sen böyle şeyleri pek dert etme bence ikinizde çok istiyorsanız ilişkiye girin. evlenmeden cinsellik olmaz deyince insanın aklına şey geliyor mesela evlenmeden önce her şey yapılır ama ilişkiye girilmez yani sadece ilişki için evleniliyormuş gibi bir anlam çıkıyor. kafanı karıştırmak istemem ama her insanın cinsel ihtiyaçları olur ama karşılamak için evlenmeyi bekler mi bilemiyorum tercih meselesi bana göre
41 Yorumla
Soran+1 yıltsk ederim öncelikle güzel yorumun icin. ya öpüsmek tamam yani sevgiliyiz evlenmek istiyoruz insan tabiki sevgilisiyle öpüscek, ama bnun yetmesi lazim yani gecen sefer gögüslerim öpüldü bende deli gibi actim tamamen gögüsümün birini tutamadim kendimi. evlenmeyi sadece cinsellik icin istemiyorum ben bu oglani cok seviyorum cok efendi düzgün biri, onun kollarinda uyumak istiyorum ömrüm boyunca onun yaninda olmak istiyorum, ve en cokta bu cinselligi evlilikten sonraya birakmak istiyorum :(((
+1 yılBen de yemek yemeyi çok seviyorum ama kilo almak istemiyorum. Hem her şeyi yiyeyim, hem de hiç kalori almayayım. Bu mantıkla çaresiz kalırsın tabii. Ya sevişeceksin ya da evleneceksin. Evlilik öncesi ilişkiye karşı aileler kızlarını en fazla 18'inde evlendirecek.okusun, iş bulsun, kariyer yapsın sonra evlensin dersen kız mecburen sevişecek. Bir de master, doktora yaparsan 30'u beklersin. Eğitim şart ama seks de şart.
32 Yorumla
Soran+1 yılaynen iste hem annem erken olmaz diyor onuda anliyorum bir yandan genc kizligini yasa diyor iyiligimi istiyor ama bir yandanda olmyor yani böyle nereye kadar, annem tamam git sevis bile dese ben yapamam yani aile yüzünden degil her sebepten dolayi yapamam bunu :(
- +1 yıl
sevişmeden de genç kızlığını nasıl yaşayacaksın :) mesela erkeklere evlenmeden önce hayatını yaşa dediklerinde kimse sevişme demiyor :) ben asla yapamam diyorsan da dediğin gibi sevgilinle görüşmeyeceksin mümkün olduğunca. yalnız kalmayacaksın. ne kadar yakınlaşırsan doğal olarak aranızda cinsel çekim olacak. başka çaresi yok bunun maalesef. yaşında da küçük değil, böyle istekli olman çok normal. yani hem öyle, hem böyle olmuyor hayatta. kararı sen vereceksin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz daha sabırlı ol. Başka şeyler düşün. Kendim 22 yaşına gireceğim az kaldı. Olabildigince cinsellik konularını düşünenmemeye çalışıyorum. Şimdiye kadar hiç kimseyle sevgili olmadım çünkü erken yaşta sevgili olup aynısı yaşarım diye okulun bitmesi ve ekonomik özgürlüğümü elime geçmesini bekledim. Sonra hayatıma birini bulurum diye planladım. Erken yaşta birini bulsamda ekonomik ozgurluk olamadıktan sonra ilişki izin surmecegini bildigin için olabildiğince mantıklı davranmaya çalışıyorum. Olabildigince cinsellik aklına getirme. Başka şeyler düşün.
11 Yorumla- +1 yıl
Vay be gördüğüm en mantıklı yorum helal olsun 🤗
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Sabredeceksin gibi görünüyor.
Kendini suçlama sevmek sevişmeyi de getirir doğanın kanunu bu ama evlenmek için yaşın çok genç.23 Yorumla
Soran+1 yıliste :( birtürlü sabretmem lazim ama nasill... ben kendimi tutabilsem ocak bu is yani ben ona dur yapma diyince o birakiyor zaten hayvan gibi saldirmiyor yazik bitanem ya.. ya yiyebilcek icebilcek birsey yokmu hic ya da hap gibi birsey böyle cinsel istegi cok azaltcak falan :((
Soran+1 yılben gecen o olaydan sonra yine telefonda agladim, ne yapalim ne edelim ben bir 2-3 hafta grsmeyelim dedim, 1 haftadir grsmedik bakalim bir süre ayri kalmak ise yaricakmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliliğe sadece aşk olarak bakmamak lazım işe biraz mantıklı yaklaşırsak onun bütün hal ve hareketlerini her gün göreceksin belki beğenmediğin bir çok özelliğini evlilikten sonra farkedeceksin. dikkat edersen boşanan insanların çoğu erken yaşta evlenenler arasından çıkmakta. bana sorarsan üniv okuyun diyeceğim ama bu yaşta evlilik diye tutturduğuna göre liseyi bitirdiğinden bile şüpheliyim.
110 Yorumla
Soran+1 yılalmanyada yasiyorum lise falan yok burda. normal okulumu bitirdim, simdi meslek ögreniyorum 2 senem kaldi sonra meslek sahibi oluyorum. hem ben tabikis adece ask icin evlenmicem insani iyi secerim ben her hal ve hareketine dikkat ediyorum, zor durumlarda ne yapiyor, istemedigi birsey yaparsam tepkisi nasil oluyor, bunlara hep simdiden dikkat ediyorum merak etme.
Cevap sahibi+1 yılAlmancıların hayatları hakkında pek yorum yapamam buradan çok daha tutucu bir kültür var orada.
Soran+1 yılcok degisik ordaki gencler cok rahat ya, tabi burdada cogu öyle ama bazi cok düzgünler var sevgilimde onlardan biri yani camiye gidip gelir hep mesela
Cevap sahibi+1 yılbu yaz almanyaya gezmeye gitmiştim. herkesin dediği şuydu burdaki türklerle türiyedeki türkler çok farklı diye. evet çok farklıyız çünkü oradakiler biraz araplaşmış sanki.
Soran+1 yılevet sorma bazilari cok tuhaf oldu ya tam yobaz herkes
Cevap sahibi+1 yılbu arada söylediklerimi sakın üstüne alınma tamamen genelleme yapıyorum. düşün dusseldorfta tanıştığım ilk türk torbacı çıktı. zaten ordaki türklerin yarısı dönerci yarısı torbacı. (tabi ordaki kürtler apayrı bir dünya iyi bişey yaptığında kürdüm suç işlediğinde türküm)
Soran+1 yılyok canım üstüme alinmadim :) haklisin ama burdakiler cok acayip yani almanlar bizi istemiyor görüyorlar tabi burdaki sapiklari saniyorlar bütün türkler öyle oysa türkiye cok gelisti cok güzel burda almanyadaki türklerin cogu dagdan köyden gelme yobazlar
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum zaten benim babamda almanyada büyümüş sonra buraya gelmiş falan filan. dediğin olaya ise gayet katılıyorum adamlar köyünde hiçbirşey görmeden basıp gitmiş oraya. hatta babam anlatır almanyadayken türk olduğunu söylemeye utandığı zamanlar olmuş. yinede şu evlilik konusundaki tavsiyem biraz daha beklemen olacak iyice tanıyın birbirinizi en az 5 yıllık bir birlikteliğiniz olsun. iyice tanıyın birbirinizi çünkü ikinizinde ergenliği tam olarak bitmedi son safhalarındasınız.
Soran+1 yılcok dogru söylüyorsun sagol. asil tam aksine sanki ergenligi simdi yasiyormus gibiyim, ben 15 16 yasindayken böyle degildim hic erkekle birlikte olma istegi yoktu bende hic özenmezdim herkes köselerde erkeklerle öpüsürken ben hic yapmadim hice istemezdim ama sevgilimle beraber olduktan beri bu hormonlar firladi sanki daha yeni ergenmisim gibi geliyor bana cinsellik aklimdan cikmiyor onunla ciktigimdan beri :/
Cevap sahibi+1 yıltamamen kendi değerlerine göre hareket et ozaman. kendim için konuşacak olursam çok afedersin soğan zarından ince birşey için sevdiğim insanı ne hayatımdan çıkartırım nede onu üzerim. çok istiyorsan birşeyler yaşa gitsin. tabi bu kararı sen vereceksin ve kendine ait değerlerine dayanarak ver annenin babanın düşüncelerine göre değil.
+1 yılŞu namus kavramını bir yerlerden tekrar okusan öğrensen ? Tertemiz kız derken ? Neren kirlenmiş onu anlamadım ?
15 Yorumla
Soran+1 yılya ne bileyim bulusunca öpüsüyoruz boynumu kulagimi öpüyor ve gecen bulusmada dedigim gibi gögüsümü öptü bende gögüslerimin birtanesini komple actim ortaya :(
- +1 yıl
Eee sorun nerde ? Para ile vücudunu mu satıyosun ? Rahat ol biraz. Sevdiğin insanla ilişki içindesin. Tabii umarım sevdiceğin gidip de yaptıklarını arkadaşlarına falan anlatmıyordur.
Soran+1 yılyok öyle birsey yaptigini sanmam ama acikcasi hic sormadim anlatiyormusun diye :/
- +1 yıl
Umarım anlatmıyordur. O zaman kendini daha iyi hissettirecekse göğüslerini çıkarma meydana :) Gerçi bir kere çıkardın gösterdin hep ister şimdi o :) Sadece öpüşmeyle, kulakla boyunla takıl ;) Meme isterse tut ellerini boynuna dola ;) İstemediğini anlar ;) Rahat ol gerçekten böyle bir şey için bunalım yapmak çok saçma. Mutlu olmalısın.
Soran+1 yıltsk ederim ama ne bileyim ben böyleyim, bu konuyu cok takiyorum kafama :(
İnsan kendini tutabilir bence biraz zorlarsa. Tutamayacağım diye düşünme. Evlenmek için gerçekten çok erken. Böyle aceleye getirirsiniz sonu iyi olmayabilir.
28 Yorumla
Soran+1 yılaynen arkadasim cok tutmak istiyorum kendimi tutamayinca günlerce agliyorum cok üzülüyorum :( sevgilimde ben dur yapma diyince hemen duruyor kiyamam... sariliyor anlimdan öpüyor. ama iste bende insanim bende bazen dur diyemiyorum :( ne yapsam ya nasil gider benim bu cinsel istegim :(
Soran+1 yılona söylemistim... biliyor benim nekadar üzüldügümü. ilk baslarda cok iyi gidiyordu hic boynumu kulagii falan öpmüyordu, ama aradan 1-2 ay gecti yine basladi bu durum :(
Soran+1 yılaynennnnn, mesela bundan bir önceki bulusmada gögüsümün üst tarafini öptü hafifce asaga indi bende geri cekildim. asla birdaha orami öptürmicem dedim, sonraki bulusmada dayanamadim indi de indi ben el attim actim gögüsümü resmen ya :( kiyamam bitanem o da dayanamadi galiba öptü öptü sonra kendi eliyle kapatti :(((((((((( neden öyle yapti anlamadim ama
Soran+1 yılyok hani zaten o duruma kdar gelmisiz ben baya uzun süre öyle öper falan diye düsündüm ama o biraz öptü sonra hemen kapatti kendisi
- +1 yıl
Evlenmek için erkense nasıl sevişicez? Evlenmeden sevişirsek zaten orspu oluyoruz muhafazakarların gözünde
oha yuh vay edepsizler lan ben 23 yasındayım kendimi tutuom her sey kafada biter aksine istemiom bile cünkü bunun etik olmadığını sadece sacmalıkdan ibaret olduğunu hatta gereksiz olduğunu düsünmeye basladım emanuel Kantı saygıyla anıyorum Etik ahlak ilkelerinin bize kazandırdıkları :)
00 Yorumlabuluşmadan mast yapıp kendini rahatmayı denedin mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu hep yapiyorum buluscagimiz gün mast. yapiyorum, cok rahatliyorum. ama onun yaninda oldugum an yine basliyor :(
Soran+1 yılyok hemen önce yapmadim 2-3 saat önce sonrada dus aliyorum sac bas anca bitiyor zaten bulusana kadar en az 2 saat lazim yani
Soran+1 yılbi deneyim bakalim belki gercekten ise yarar
azgınlığın bir çaresi yok k.bakma herkeste var senlik bir durum yok hormonlar rahat bırakmıyor:D ön hariç herşey yap pişman olmaz bu devırde kızlr ön hariç başka şeyler yapınca bakireyim demeye devam ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim icin önemli olan sadece bakirelik degil ben namuslu tertemiz bir kiz olmak istiyorum, sevgilimle evleninde tertemiz bir gelin, onun namusu olmak istiyorum ben elletmek istemiyorum orami burami :( onla cikmaya baslarken baska erkegin elini bile tutmuslugum yoktu, simdi ne hale geldim... :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılspor yap düşük enerjili şeyler ye fındık,bal gibi şeylerden uzak dur az tatlı ye.
32 Yorumla
Soran+1 yılsagol arkadasim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu kaybetmemek için sabret
sevginizi sen koru
gözün gibi bak,seviyorsan onu incitme16 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapiyorum zaten, sagol. birtek bu azginlik sorunum var yoksa ikimizde birbirimize cok iyi bakiyoruz o da yazik cok anlayisli ya.. :(
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm sana,anlıyorum da seni yani masumiyetim kirlenmesin diye yapmayım demeni
algılarını bakış açını değiştir istersen
Soran+1 yıldegistir derken mesela nasil olmami öneriyorsun? ben en ufak seyde mesela kirlendim diye düsünüyorum o benim gögüslerimi öptü ya gecen bulusmada dünyalar yikildi benim icin sanki bana sahip olms gibi oldu benim icin :((
Cevap sahibi+1 yıl:(tövbe et önce,sonra onu bebeğin gibi gör
onu kirletemezsin,kıyamazsın..
onun da masumiyeti var
Soran+1 yılsevgilimi mi diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılevet
+1 yılYapacak birşey bulamıyorsan, ayrılacaksın.
Çok seviyorum falan deme, o zaman kendine hakim ol, ha hem kendine hakim olamıyosan hemde erkek arkadaşından ayrılmak istemiyorsan aileni ikna ediceksin.
Ailenide ikna edemezsen ; ayrılacaksın başka yolun y o k .00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapacak bişey yok arkadaşım bol bol mast..yapacaksın bu sorun hepimizde var malesef azaltmanın yolunu bilemiyoruz.
14 Yorumla
Soran+1 yılheralde gercekten tek cözüm o :( ama onunla bulusmadan önce yapiyorum, o beni öpmeye falan basladiginda ya da sarilinca yine basliyor hormonlar resmen serefsizler :(
Cevap sahibi+1 yılbi de şöyle bir durum var olayı öyle bir anlatıyorsun ki sex hikayesi anlatıyomuş gibi:D burda hepimizi çıldırtacan sonunda gögsümü açtım koydum falan:D
Soran+1 yılya napim tam anlatayimda dogru anlasilsin soru isareti kalmasin sonra :(
Cevap sahibi+1 yıltam anlat da bizi de düşün ama yıpranıyoruz sonra:d
+1 yılbu gidişle kobrayı dolatcan boynuna gibime geldi en kötü gidin resmi nikah kıyın ailelere soylemeden =) 2 yıl sonrada düğün yaparsınız gençler işte =) sizi gidi yaramazlar hehe
02 Yorumla
Soran+1 yılolurmu hic öyle ya gizli gizli is yapamayiz :(
- +1 yıl
gizli gizli de öpüşme o zaman =)
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİmkan varsa evlenin, 2 sene daha annenin yanında dursan ne olacakmış.
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha 2 sene okulum var :(
o kadar beklemişssin azcık daha sık dişini
hem azgınım vs. diosun hem göğüslerini öpüyo yalıyo sonra tertemiz kızım diosun ne ayak?02 Yorumla- +1 yıl
Abi illa evlenmek mi lazım bunları yaşamak için diyelim 16 azmaya başladı biri 16 yaşında nasıl evlenecek?
- +1 yıl
seks olmadan da olmuyor e o zaman mecbur erken yaşta evlenecek olmuyorsa sevişecek bunun yüzünden ona kirli muamelesi yapamazsın zaten evlenmek istiyordu ama ailesi izin vermemiş ee napsın bu kız?
+1 yılSabredin. Bol bol tavla oynayın zar atın :D
14 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor öyle tavlayla mavlayla istee :(((
- +1 yıl
Olur olur. Sabretmekten başka alternatifiniz yok. Ne yani yaşayacak mısınız evlenmeden önce.
Soran+1 yılhayir asla istemiyorum bunu :( ama nasil sabredeyim onu bilmiyorum yol ariyorum acaba ne yapsamda bunu düsünmesem, ne yapsamda bu istegim azalsa :(
- +1 yıl
Kendini farklı alanlarda oyala. Beynini cinsellikle değil farklı konularla meşgul et. Öyle hengamelerin içine sok ki kendini düşünecek vaktin olmasın.
sen burdakı yobazları kezbanları dınle oraya zıncır vursunlar soyle bır ton var :D
00 Yorumla
+1 yılbeynim duruyorbeynim duruyorbeynim duruyor cok azginim hep istekliyim cok azginim hep istekliyim
00 Yorumla
+1 yılbenim yazcaklarımı zaten sen bu yaşına kadar öğrenmediysen elimi yormama gerek yok
00 Yorumlaevlenmek için yaşın genç. ama sevişmek için değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılya evlenmeden sevismek istemiyorum :(((
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon yap
24 Yorumla
Soran+1 yılyapiyorum caim yetmiyor :( onunla bulusunca firliyor hormonlar resmen yine :((
Cevap sahibi+1 yılben bu durumu engellemek için özellikle kendimi bedensel olarak yorup gidiyorm yanına bunu deneyebilirsin :)
Soran+1 yılgercekten faydasi var mi peki?
Cevap sahibi+1 yılsırf hani yanlış bir şey yapmayıyım diye artık kız arkadaşlarıma sarmaya başlamıştım düşün benm azgınlığı bende yaradıysa herkeste yarar diye düşünüyorm
netice ne oldu merak ettim kjsdflsk
00 Yorumlasabret. sabır hayra vesiledir.
00 Yorumlayaw dert etme herşeyin sınırıyla halledersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bu yangın kül eder seni
00 Yorumla
+1 yılelleşin emişin bişi olmaz
00 Yorumla
+1 yılSeviş gitsin yahu.
01 Yorumla- +1 yıl
E sonra orspu diyorlar? Sevişen kadın hakarete uğruyor
ver gitsin bir daha mi gelecen dünyaya
21 Yorumla
Soran+1 yılben ne diyorum sen ne diyorsun yürü git ya
fazla ileri gitmeden bişeyler yaşamak en doğrusu
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir iste bunuda istemiyorum orami burami da ellemesin benim icin önemli olan sadece bakirelik degil, temizli, saflik.. onun namusu olmak istiyorum ben
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hem evlenmek için erken diyorlar, hem de evlenmeden cinsellik olmaz
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat