İdeal kızın göğüs bedeni kaç olmalıdır?detay ankette
sizin gönlünüzden ne geçiyor?
sizin gönlünüzden ne geçiyor?
80-85 dir
80den küçük olan limon
85den büyük olan balon
Diğer??
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kardeş. Önemli olan ölçü "cup" ölçüsüdür. Komple sırttan doğru ölçülen değil. 85 den büyük balon değildir mesela., 80 diye limon da olması gerekmez...
Ben C severim mesela.
Ama önemli olan hacim değil, şekildir. Diri duran D, sarkık C den yeğdir.
bence küçük olmalı. hani yanlış anlaşılmasın ama öyle. küçük idealdir.
85-90 . küçük sevenler erkeklerle olsun daha iyi . küçük memeli kadın mı olur ya erkek gibi sevişirken avuçlanmayacak memeleri ben erkek olsam tahrik olmam bile o tiplerden
lez falan değilim . nasıl kadın olduğumu gösteririm istersen . küçük memeli seviyorum mıy mıy yapan erkekler için dedim bir sorgulasınlar kendilerini
e yani . bazıları var mıy mıy ayy ben küçük severim büyük sarkık olur bilmem ne . küçükler diri oluyor ne dirisi kardeşim yok ki meme ne diriliğinden bahsediyorsun svilce gibi sadece uç var . hayır sevişirken sıkmayacaksan avuçlamayacaksan eline almyacaksan ne yapıcaksın o dik memeyi bırakın ya . bunlar topaş gizli gay
Emeceksin! Yeterli mi? *-*
ben fikrimi söyledim . byük göğüs her zaman daha seksidir . ben bile benden büyük göğüslü kızları çok kıskanıyorum . benimkilerde büyük allahtan . sütyenden taşıcak böle yakası açık bodynın altından fışkırıcak . burdayım diyecek . erkeğin eline vericeksin oynasın . yoksa ne anladım sevişmekten . erkekle mi sevişiyorsun amk .nedir yani ufacık . üstünde yumuşacık uyumak varken kemiğin üzerinde uyumak nedir yani
Anladım, yeni silikon taktırmışsın. Ondan olsa gerek bu ele verme hevesi? =D Bana çok büyük göğüslü kızlar itici geliyor. Bunun erkek bedeniyle sevişmekle alakası yok. Aksine daha doğal geldiği için küçük göğüsleri tercih edenler, genelde bu yüzden eder. Daha tatlı gözüküyorlar benim gözüme. Böyle dilinle oynayacaksın, dişlerinin arasına alıp tatlı tatlı ısıracaksın. Çok büyük oldu mu inek memesi gibi sarkık gözüküyor. Yoksa oynamakta sorun yok.
kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş . yok canım silikon değil taş gibi hemde kendi memelerim . sen erkeklerle seviş banane sevgilim benim için deli oluyor bana yeter . küçük memeli kızların sevgilisi seni hadi bakayaım .
her erkek masum kızları beğenmiyor işte sorun orda . birde bak bakalım beni artılamış kaç kiişi demek doğruları söylemişim .
Hahahaha =D Seninle sevişmek için gelmedim zaten buraya, banane sevgilinden =D Bence sen büyük memelerinden rahatsızsın ama bunu kendine kabullendirmek için sevmeye şartlanmışsın. Neyse; meme memedir, inek gibi sarkmasın da. ;)
helal be verdim + nı
gerizkalı ben daha büyük olmasını isterdim büyütmek iiçin kasıyorum buda diyor rahatsızsın memenden . ben 95 falan olmasını isterdim ama daha küçük allahtan iri yinede .şükür ler olsun .
Gerizekalı? Bu arada -10 olmuşsun, tebrikler. =) Neyse avuçla avuçla, büyütürsün. :*
puahaha . kesin küçük memeli kızların intikamı bu . minik memenizle mutluluklar kızlar ... göğüslerimi görüp erekte olmayan erkeğe erkek demem bugüne kadar başıma gelmedi
Bence küçük memeli kızlar daha tatlı. Bugün bundan artık daha eminim. *-*
e tamam allla alla o senin fikrin buda benim . git küçük şeyinle küçük mmeyle seviş banane amk . bu ne ya
Bana kalırsa burada küçük olan tek bir şey var, o da malesef sende mevcut görünen o ki. =( Neyse sana iyi elleşmeler inek memeli kız. Möööö... pardon, çaaaaav. *-*
puahahaa küçük şeyli benim mememe kurban ol . puahahaa salak
Küçüğün ellerinden öper ablası. Bayramda ziyaretine gelecek, görürsün ne kadar büyümüş. ;) Saf =D
hehe öledir zaten eminim .
Ortası boşluk olmayanından. Bu da 75'e tekabül ediyor.
Millete meme ölçüleri ifşalama hibine.
Cevap
31Cevap
oyun hamuru verelim siz istediğiniz şekli yapın anasını satım ya
bende istiyom
vücut yapısı önemli. zayıf bir kadın için 80 üstü 90 altı idealdir.
ohahhagdjfkjhljkşş
80 85, sütyen sata sata öğrendik idealini. Buyrun bu size olur diyecek hale geldik.
memnun değilim ama yine o şıkkı işaretledim ben ya :D
atlet gibi olmasın bide çok büyük olmasın aslıdna ortaboy idealdir ya benim üçin :D:D
vücudu ile uyumlu olsun yeter hepsi olur fark yapmaz
kadın dediğin göğüsü dolgu ve yumuşak olur göğüsü olmayan kadına kadına demem ben
ideal erkek IQ su kaç olmalıdır?
100 olsun ne eksik ne fazla anlaşalım:)
80 iyidir fazlası zarar.
Çok da abartmadan 90 üstü...
bedeninden ziyade sekli semali onemlı
80 veya 85 çok iyi bir rakam :)
90 95 Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
Tahta ile füze arası iyi.
:)) Haha bu sağlık sorusu mu?
Bence en ideal 80-85.
95 e küçük dedi eleman ya
kim :D