70 den başlayarak 5'er artarak giden numara sırt ölçüsüdür. Yanında a'dan e'ye kadar uzanan harfler ise cup yani göğüsün ölçüsüdür. Sırt genişliği göğüsün büyük olduğuna işaret etmez. Şöyle ki kilolu biri 90 veya daha yüksek bir beden sütyen giyebilir, bu onun göğüslerinin büyük olduğunu değil, sırtının geniş olduğunu gösterir. Aynı şekilde 75 d giyen birisinin göğüsleri küçük değil, fazlasıyla büyüktür.
İdeal diye bişey diyemem şahsen, küçüğünün de büyüğünün de yakıştığı hatun kişiler var. Ben kendi göğüslerimden memnunum, erkek arkadaşım da öyle. Benim için ideal ölçü budur.
Benim için ideal olan biraz küçük olmasıdır. Bazı erkekler vardır büyük olmasını isterler ben katılmıyorum bildiğim şeyler var bir kaçı ise büyük göğüslü olanların çoğunda terleme meydana gelir kol altı olduğu gibi yazın terleme konusunda ve az da olsa kokma meydana gelebiliyor üstelik çalışan bir bayan ise sıkıntı demektir. :)
İdeal ölçüler.. Ondan büyüğü sıkıntı inan ki.. Benim yeğenimin çektiği eziyeti çok iyi biliyorum.. Kızlar sakın küçük göğüsler olduğu için üzülmeyin, sizin şansınız o.. Haa beğenmeyen erkek de gitsin yarın göbeğe kadar sarkmış ekşi ekşi kokan göğüslerle evlensin..
kalbi kadar... En basitinden bir kızın göğüslerine baktığında kalbini de gör. Unutma ki hiçbir kalp göğsün altına saklanacak kadar küçük değildir. Dokunman gereken şey, her zaman keşfetmen gerekendir...
Cehennemdir millet seni memen icin sevmeyecek bu nedir ya bilmem memem su kdr iyi mi penisim bu kdr iyi mi seni seven onun icin sevecekse yuzunu gorme daha iyi
Aslında bakarsan meme cinsel bir bölge değil. Beni sevenin de bunun için sevmeyeceğini ben de biliyorum. Herkes ister vücudu güzel olsun. Bilgim olmadığı icin hemcinsime sormak istedim. Bunun altında cinsel bir amacım bulunmamakta.
boyuna kilosuna göre değişir. hatta omuz yapısı bile önemli. direk şu diyemezsinki. boy kilo söyle 160-165 civarı dengeli ölçülerde evet 80c ama 180 e çok uymaz o 150 ye de uymaz
ölçü ile alakalı bir durum değil bence ideallik sadece vücüduna yakışması. ortalama söylüyorum 85 c boy ve kilosu orantılı ise hoş oluyor. ama tekrar söylüyorum önemli olan denge ve düzgün olması
göğüslerin küçük olsada aldırma çok önemseme bedeninde illa ki biraz da büyük olsaydı diye bir düşüncen olmasın. göğüs bedenin bedenine ve beden ölçülerine göre uyumlu olmalı.
bebeğim seni beğenen beğenir napcksın vücut ölçülerini seni beğenmeyene de kendini beğendirtmeye çalışma zaten zorla güzellik olmaz bilirsin tatlım akışına bırak zaten o büyür daha ilerde de küçük olmasını istersin sen gördün mü 50-60 yaşındaki kadınlarınkini karınlarına sarkıyor yani herkes o evreden geçyr ilk basta küçük olur zaten sorun yok :) bende de küçüktü o yaslarda şimdi ağzı ayrık bakyrlar ;)
vücüda göre degisen bişey. 170 boya 50 kiloysan 75-80 idealdir bence. 170e 70 kiloysan 85-90. göreceli bişey. cok zayıf insanlarda buyuk gogus hos durmuyo bence.
Kızlar bile bilmiyorsa artik şu meme ölçülerini.. 75 80 85 olan göğüs etrafıdır. Yani sırtla meme arasındaki mesafe. Memenin büyüklüğü harf ile olandır en küçük A ile başlar B C D gider. Yani memen B en küçüğüm bir büyüğü orta sayılır.
Bence göğüs ölçüsünden çok diri ve şekilli durması daha önemli. Farklı boyutlarda göğüsler çok çekici olabiliyor, küçük veya büyük iyidir diye bişey yok
Bayanin simgesidir gogusleri durusunu bicimini belirler durusunu pasif hala getirmedigi surece her beden iyidir onemli olan durusu bozmamak ve yakismak
Ya ben biraz iri seviyorum ama 85-90 önemli değil önemli olan cup u c ve d cup çok Tatli bence ama Kiz arkadasimda 85b oradan biliyorum kotu değilsin takma ortalama göğüs :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence 80 gayet iyi 85 biraz kilolu gosteriyor ve kiyafet secimini etkiliyor 80 diyorum ama gercekten 80
Gogus bedeni 70 olup silikonlu sutyen 75 giymesi gerekenin 80 giyip arada bosluk kalmasina ragmen benim goguslerim 80 dedigi degil, dolu dolu 80
panpa penisi arasına soktuğunda iyice sarmalı bence :D ama küçük göğüslerin de ayrı bir çekiciliği var mesela emerken hepsi ağzına geliyor ya çok seviyorum :D
75 c gövdene göre büyük memelerin... bilmeyen mallarr çok şimdi çıkar biri benm 90 b senden büyük der erkeklerin bilmemesini anlıyorumda kızların birçoğuda bilmiyor dediğim gibi gövdene göre büyük göğüslerin var...
75 kucuktur. 80 fena degildir. 85 daha iyidir. Ama simdi su var: kisi cok zayifsa da olcusu 80 se iyidir. Yok hafif topluysa da olcusu 80 se diheri kadar buyuk olmaz. Kilo onemli burda. Cunku belini nasil olcuyorsan gogusu de oyle olcersin. Sirtin govdenin ebati onemli yani. Benim dedigim 85-90 olcu normal fizikte olan biri icin gecerli. Hatta 80-90 arasi diye genisletiyim ben sayilarimi daha iyi olsun :) mankenler zayiftir mesela ve olculeri genelde 85 civaridir
Kizlarin uzaktan gorunen goguslere aldanmayin. Kizin kullandigi camasir destekli olabilir bu gogusu buyuk gosterir ve uzaktan kolay anlasilmaz destekli camasir kullanildigi. Veya kiz bir tik buyuk camasir tercih eder buyuk dursun diye ama icini tam doldurmuyordu camasirin. Kizlarin her konuda hilesi vardir :)
Destekli sütyen takmak evrakta sahtecilik yapmak gibi 😂 uzaktan karpuz durur ama açarsın bir bakarsın aa oda ne iki adet soğan :) her konuda hileleri var ya üzerinde ki tişörtü çıkarmadan içindeki sütyeni çıkarabiliyo kız dediğin :)
@KLoNXXX terbiyeli konuş. Sütyen aldığım yerde ölçtürdum kadın 75c dedi ve o ölçü tam oluyor. Ayrıca ben demiyorum arkadaşlarım küçük diyor. Bu arada hakaretini iade ediyroum
yani tek bir kıstas yok ancak iyi diye nitelendirilecek olanlar tabi damla şeklinde olursa iyi olur ama o çok çok nadir, yuvarlak olabilir o yüzden. Boyut konusunda da 80-90 arası B ve C cupları
bence 80 C.. ya da 85 C.. Aslında bunun ideali vücuda boy ve kiloya göre değişir.. 1,65 boy ,55 kilo bir kız için 80 C cup göğüsler harika olur mesela..
Buyuk gogus dogalligi asiri kucuk duz gogusde kadinligi bozuyor en iyisi boyla orantili 1.60 biri icin avuxtan biraz kucugu iyidir boyun kac soyle ona gore soyleyim
@KLoNXXX ahahahah asıl ben sana g*tümle gülüyorum c kupu büyük bir kup ama 85 teki 90 daki c kupu ile 75 aynı değildir canım ne kadar c de olsa sırt ölçüsünden dolayı bir 85b nin yanında küçük kalır. Ben zaten memnunum halimden yani küçük buluyorum diye bir şey söyleyemedim.. sende yorum yapmadan önce öğrende gel
@KLoNXXX salakkk memenmi varda biliyonn o sırt ölçüsü olayı falan senin bildiğin gibi olmuyor canım . Gövdem küçük olır 110 beden memem olur hadi sığdır sığdırabilirsen onu 75-f ye bir b*ktan anladığın yok gelmiş burda meme uzmanlığı yapıyorsun. Benim meme ölçüme takacağına gitde başka bir taraflarını ölç sen. Bakalım salaklık yapınca uzuyomuymuşş
gövden küçük büyük meme olur ben buna itiraz etmiyorum zaten cahil... o limon kadar şeylerine 75C diye sallaman komik bana meme dersi vereceksen önce kendi ölçünü öğren sen... saka beyinli tabi ananaız alıyor donunuzu hala ne bilceksiniz...
@KLoNXXX resimde gözükmüyor bile canım . Ayrıca südyen almaya gittiğimde çalışan direk onu veriyor zaten millet sen gibi mall değill. Öyle yok limonmuş bilmemne salak salak yorumlar yapıyorsun. Ne anlarsın sen bedenden zaten sana gerizekalıya anlatır gibi meyveler üzerinden anlatmak lazım.
hahaha küçük memenin feryadı bu izledikleriniz okuyanlar..) benim senden çok fazla meme gördüğüm aşikar çok değil hatta ölüp ölünce göreceğinden fazla anca hısım akrabanda giyinip soyunurken ya da bir yakının emzirirken görürsün... C cup memeleri varmış götümle gülerim buna ben...
68 tane sorun var % 90 ı hep aynı içerikte sorular , merak ede ede bitiremedin galiba , benim ölçümden sanane , ideal ölçü de 20 dir... Şu soruları sormasanız da bir rahatlasak be.
İdeal olcu diye bişey yok sıkı sert ve biçimli göğüs iyidir :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Üç ay önce 80'di. Şimdi 85 olmuş. Kilo aldıkça büyüyor ya. Kilo verince geri küçülmüyor. Kilo almayın bayanlar. s Ama bana kalırsa 85 iyi. Böyle kalsın. Hatlarım güzel duruyor >.<
dik olsun diri olsun ölçüsü önemli değil. ama diriliğini koruduğu sürece iri olması ayrı bir hoş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiç kafana takma bunları. 17 yaşında 90 95 olanlar 27 yaşına geline gelince koyacak yer bulamıyor bel ağrıları artıyor. seksi olan herzama küçük olanıdır.
En İyi Cevaplar