Yapanlar tövbe ettim diyor ama 8 9 kez yapmıs oluyor nasıl oluyor bu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKADIN ANALDAN ZEVK ALMAZ ACI duyar bunu doktorlar bıle soyluyor. sırf partrenını memnun etmek ıcın bu acıya katlanan bır ton kadın var. dınen de sakıncalı allahın lanet etmiştir hadısı var ayette de bu sapkın lık la ılgılı azaba uğramış kavım var.10 dk boyunca kremle anal bolgeyı genışletmen gerekıyor parmakla dıldo ıle. sonra genışledıkten sonra boşlukta erkek gıder gelır bişey anlamaz. analı tercıh edenler genelde vajina genış zevk vermeyınce aletı kavrayacak olan anal bolgeye yonelır oda kadına acı verır. ben bır keresınde dogyy posızyonunda eşimle vajınadan gırerken cıkardım o an zevkten yanlışlıkla anuse girdi eşim yerınden hopladı tepınmeye başladı cok acımıştı anus bolgesı de ıslaktı benım alette. sağlık acısındanda gotu bır durum prezervatıvsız gırdığın zaman ne kadar temız olursa olsun hastalık kapma durumu var. kadının buyuk abdestını tutamamama sorunu var. ilerde bu daha gotuye gıder altına bıle yapar haberı olmadan. bahırsakları zedeleyebılır. bağsur olabılır oda cok kotu kıcının ustune bıle oturamassın. sevgılını illa tatmın edeceksen oral yolla boşalt oda sana mast yapsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılLezbiyenim. Dildo kullanıcaz. Anal istiyor kız arkadasım. Oralden sıkıldık.
Soran+1 yılTamam 😄
En İyi Cevaplar
Anal dinen yanlış birşey.
Özellikle kadın arzuluyor ve kendini kasmıyor ise, yeteri kadar kayganlaştırıcı var ise biraz da sabır ile orgasm bile yaşayabilir kadınlar.
Yaşatmışlığım var, oradan biliyorum.
Şu altına yapar, altına kaçırır söylemini de hemen olan birşey gibi söylenmesi hele hele hiç tecrübesi olmayanların söylemesi bilgi kirliliği oluyor.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartıyorlar iyice kayganlaştırdıktan sonra sıkıntı olmuyor
101 Yorumla
+1 yıl8 9 kez yaptıktan sonra kakasını tutamıyodur da ondan
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
101Cevap
+1 yılAnal istisnasız her erkeğin tatmak isteyeceği bir şeydir. Denemek ister sever sevmez o kişiye bağlı olarak değişir. Çok sevdiğim bir ilişki modeli değildir Hakeza dar, soğuk ve acı verici bir deneyim. seks yaparken karşımdaki insana acı vermek veya canının acıdığını hissetmek libidomu düşürüyor ben tercih etmiyorum.
Dini açıdan bakarsak bu eyleme, livata olarak geçer yanlış hatırlamıyorsam Kur’an-ı Kerim’de “ kadınlarınıza arkadan yanaşmayın” diye de bir ayet vardır. Dinen kesinlikle yasaktır.
Sağlık açısından anal bölgede kılcal damarların deforme olması kanamaya, ilişki sırasında zorlama basura ve sürekli yapılması da dışkı tutamama problemine yol açar.
Eşine uygun bir dille anlatırsan istemediğini ve bu tip sorunlardan korktuğunu “Hayvan değilse anlayış gösterecektir”
Bak bir sürü insan yorum yazmış sana tavsiyem bunları da ciddi değerlendir.30 YorumlaCesur kiz olsun yeter onun bulundugu sehre gelir gunluk ev tutar rahatca oncebdeli gibi oral yaparim sonra
Erkek fedakar olursa minik deligin sahibi olur Arka deligi iyive emecek yalayacak
Yapmayi goze alan erkek yalamayida goze alacak
Delik parmaklanip acilacak delik parmaklaninca 4parmak alir hale gelince penise hazir dir peniske n
Genelde 4parmak kalinligi aynidir
Kadina bu isbatlanirsa yani bak 4tanesini aldin bak penis daha ince denirse kadin korkuyu atar dar delige giren penisin verdigi zevki hissetmeye baslar
Arka delikte sinirler kat kat fazla bu nedenle zevkte katkat fazla
Ama tum is erkekte
Hep deligi hem kadinini hazirlamak erkekte olmali tecrube sart
Ilk anal isteyen 3kiz yaptim biri bu siteden
Ilk yaptiktan sonra ben istemeden kendi dedi
Harikaydi bir kez daha yapabiliyorsan yapabilirmiyiz
Aci yoksa zevk yoksa kiz kendiliginden neden bir kez daha istedi bu herseyi isbat eder00 YorumlaAnal yapmak türk ceza kanunda direk bosanma sebebi. İslamiyette haram.
Evet basta canın cok yanar ama alısırsın uzulme.
Esin bir anda cart diye yüklenmeyip sakince yaparsa keyif alırsın bir kac zaman sonra.
Ama seni domaltıp ön kapıdan icine girdiginde oynasın parmagıyla g*t deliginle böylece zevk alısın artar20 Yorumla
+1 yılne yaparsanız yapın canın acıyacak ancak kayganlaştırıcıyla acıyı az da olsa dindirebilir. Yalnız sonrasında yanma ve ağrımalar olacak özellikle de otururken. Bunları göze alarak kabul et veya etme. Her anal başlangıcında aynı acıyı hissedeceksin bu arada, sadece acıya alıştığın için acı hissetmiyomuş gibi gelir ve bu dediğim de 7. 8. seferden sonra olur :D
10 Yorumla
+1 yılAsil odaklanman gereken yer tovbe etmeleri degilmi?
Bakire kadinin erkegi elinde tutabilmek icin basvurdugu ahlaksiz bir yontem.. erkegin ben bu kadinin heryerine sahip oldum deme istegi.. ulan bide bunu deneyelim basitligi ve en onemlisi yarin olurda ayrilirsak basimiza kalmasin vebal cekmeyelim istegi.. hepsine bakalim simdi !
Seven insan yarinini ounla paylasak insan bunu istermi?
Cibselligin bir adabi vardir rajonu vardir.. bir defa cok gunah.. pisliginden bahsetmiyoruz! Kokusu bile senin hayat boyu cinsellikten nefret etmeni saglayabilir.. saglik acisindan muthis zararli.. sen altina kacirirken bunu yapan seni hatirlamayacak bile!!! saygiyi bitirir birde.. cinsellikde bulunan her yol denenecek diye bir kural yokya.. macadi yiyen gider adam gibi sevisir ve sonucu neyse katlanir.. uzak durun kendinize sayginiz olsun.. ben hecinslerimi anlayamiyorum.. o en sevdiginiz seyi nasil olurda sokarsiniz pislige!!!12 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik kategorisini engelle eger bu kadar dusunuyorsan.
- +1 yıl
Dikkat et cinsellikten hazetmiyorum demedim.. adam gibi olmali dedim!! Anladigin buysa sayet ver gitsin.. iyice bagirman dileklerimle...
Avrupanın batının gelişmişliğini değilde teknolojisini değilde sapıtmışlığını almaya çok meraklıyız. çileden çıktıılar iyicene. yakındada anal anal diye diye neslimizi kaybederiz merak etmeyin. hastalıklarla boğuşuruz. güzel güzel helal yol varken neden anal ısrarı... bazılarında..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSekste sınır tanımıyorum. Zevk aldığın ne varsa yap. Anal ilk başta korkutucu ama bir alışsan harikaa
101 Yorumla
+1 yılİşi bilmeyen, kaydırıcı nedir bilmeyen, tükrük her şeyi halleder diye düşünen partnerin varsa cop sokmuşa dönersin. İşini bilen zevki yaşatır.
20 Yorumla
+1 yılAnal yapmak acıtır mı, bilmem bu konu hakkında bilgi sahibi değilim. Ondan ziyade Anal yapmak sağlık açısından iyi değil diye duymuştum ve dini açıtan sıkıntılıdır. Yanlış anlaşılmasın namus bekçiliği yapmak için burada değilim sadece bilgilendirme amacıyla.
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani ilk zamanlar açıyor sürekli yapımda bir süre sonra arka genişler acimaz
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen iki kere yaptım ilk yap anal yapmış oldu o kız ilkince çooook yavaş hareket ettik başta milim milim giriyordu sonra yavaştan genişleyince tabi bebek yağı olmadan sor orası sulanmıyor çünkü yaptık içine boşalmamı istedi hissetmek istiyorum dedi onuda yaptım ama analdan pek zevk olmadığını söyledi doğal olarak bende sevmedim dahada anal yapmak kötü güzelim yumuşacık sulu vajina dururken aptallık
00 Yorumla
+1 yılAcıtır.. Eğer bide halden anlamayan öküz yaparsa çok canın yanar.
Deneme bence.. Hak yolu varken b*k yolu gereksiz.14 Yorumla
Soran+1 yılDildoyla yapıcaz
- +1 yıl
Eğer kendi kendine yapacaksan o zaman acı duymayabilirsin. Sonuçta kendi hislerini kendin tartacaksın.
Soran+1 yılKız arkadasım yapıcak. Ama bakalım dusunucem 😊
- +1 yıl
İlk önce sen kendi kendine yap devamını kız arkadaşın getirsin :)
+1 yılZamaninda sevgilimle yapmistik yarisi girdi akli gitti iliskiden sonra tuvalete gitti gelince kan gordugunu soyledi 3 4 gun oturmakta da zorlandigini soyledi benimki kalin biraz ondan midir bilmem
02 Yorumla- +1 yıl
Araplar ile batılılar çok yapıyor sonra ibneleşiyorlar haberin olsun
- +1 yıl
@Masajcıkız98 sıkinti yok bir iki kere yapmisligim var o da bekarkendi
Tecrübeli biri ise ve sen kendini çok kasmazsan sorun olmaz ama penisin boyu ve kalınlığı da etkileyen bir faktör. Yani denenebilir taraflar istiyorsa.
00 Yorumla
+1 yılSadece acıyacağı için yapmak istemiyorsan ve bununla ilgili başka kaygıların, korkuların ve prensiplerin yoksa sana kocan çok çakar arkadan merak etme.
00 Yorumla
+1 yılAk yol varken bok yoluna gitmenin anlamı resmen sapkınlıktır, bunu yapmak isteyen bir erkek kesinlikle dışarıdada bu işlerin peşindedir, bence sağlık açısından uzak dur
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yıl1. anüs ksına bağlı
2. uzun süre spor yapan sıkı dokulu kızda kesin acır
3. her anüs kası vajen kasından farklıdır biri dikey kas diğeri yatay kastır
4. her anal yapanın bikini dışında kalan popo altı çizgisi oluşur anatomi bilen herkes plajda o kızın anal yaptığını anlar
5. ilerde kocası popo deliğine baksa bikere bile yapanı anlayabilir
bunlar tıbbi anatomik doneler. hiç yapmadıysan vazgeç ve poponu çek gönder bana detaylı yorumlarım. iç çamaşırlı olarak417 Yorumla- +1 yıl
ten dokusu sert olan ve ilk analda çok acı duyan kızlar 35 yaş sonrası gaita kaçırır otururken yürürken. anüs kası ve popo yumuşaklığını anlamanın özel yöntemleri vardır. çok yumuşak dokuluysa at yrrğı bile girse o popo acımaz. ben bunu denedim ilk kez arka isteyen yumuşak dokulu 19 luk kıza 22 cm benimkini soktum üstüne 25 cm lik yapay penis soktum kız sadece zevk aldı ilk olmasına rağmen. ilk kez bukadar anatomik detay yazdığım soru senin sorun oldu. umarım anlatabilmişimdir. anüs yırtılma tehlikesini yazamadım bile
Soran+1 yılNedense bu sitedeki erkekler 22 hep. Saol 😂
- +1 yıl
devamlı kegel egzersizi yapan kızın çok ilişkide yapsa vajeni dardır ama popoda değişim imkansızdır
- +1 yıl
ben soruna anatomik yorum yaptım skmin boyunu mecburen yazdım. gizli olmasan gönderirdim resmini. konuyu saptırma boyutunu bilgi gereği yazdım. pp resmime baksana daha küçük olma ihtimali varmı?
- +1 yıl
ve özgüvensiz ve gizli+fake+trol olan özgüvensiz sensin ben değil
- +1 yıl
by by canım
Soran+1 yılTamam anladım 😊
- +1 yıl
noldu!! kapak mı oldu ;)
Soran+1 yılHayır. Yasıcagım sey cinsellik. Bunu anotomi mamatomi hesaplayarak yapsam zevk almam zaten 😂😉
- +1 yıl
onu demedim şaziyecim boyut konusu nu Ti ye almıştın, kapak mı oldu gizli demiştim
Soran+1 yılYa tabi 😂 inanıyorum 22dir kesin 😂
- +1 yıl
gzli olmasan adam isbat edecek kezbanmısın fakemisin
Soran+1 yıl@fuatengin35 ve 3. Şakşakcıda geldi.
- +1 yıl
inanmayın abi bunlar lez ve kız filan değiller
- +1 yıl
@dennisnick tamam bu kız değil trol. peki sen? bu pp resim reelmi?
Soran+1 yıl@dennisnick pardon? 😂 komikmisin.
- +1 yıl
denedinmi... yaz bana... xxxx
Gizli Üye(25-29)+1 yılcok acıyor anlatamam böyle varya ölmek gibi bişey. girince alısıyo ama içine girip çıkarken sanki heran sıççakmış giib hissedip tedirgin oluyo insan
44 YorumlaSakın öyle bir hata yapma
Kilcak damarlar çatlar
Sürekli kanama yapar20 Yorumla
+1 yılHem canini acitir hem sagligini bozar illede got zikmek istiyorsa gitsin gaylerle yapsin onla surekli birbirini yapiyor zaten 🤣😁
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılCanın tabiki yanar tsbi acı olunca zevk olmaz biliyosun ama asılntehlike eşin alışscak hep anal isticek
00 Yorumla İlk seferde evet acıtır. Sebebi ise anüs dediğin bölge çıkışa uygun yapıdadır. Girişe değil. Girişe alışma sürecinde acıma olur.
00 YorumlaKızlik zari bozulana kadar anal yapiyorlar sonrasinda bozulunca tovbe ediyolar 😂
10 Yorumla
+1 yılbanane ya bence anal acayip bir olay o daracık seye girerken aldığın hazzı anlatamam bide ses geliyor ya off
10 Yorumla
+1 yılAcıtıp acıtmaması aslında yapan erkeğin penis boyuyla 1. dereceden ilgili. Kalın ise acır ince ise acımaz bu kadar basit
10 YorumlaSağlık açısından çok zararlı araştırın eşin seni seviyorsa vazgeçer
10 Yorumla
+1 yılbence yapma ama bebek yagi vazalin gibi seylee kullanabilirsin.
00 YorumlaLocal anestezi kremleri deneyin ve anal plug yoksa canınız acıyabilir
00 Yorumla
+1 yılAz biraz acir ama esin isi biliyor ise inan bana zevki bambaşkadır
00 Yorumla
+1 yılyapmak zorunda değilsin sana saygı duymak zorunda tepkini koy
00 YorumlaYapmayın ya anal pis bişey b. k çıktığı yer sonuçta
00 YorumlaYapmasını bilenle yaparsan cok sorun yaşamassin. Sonucta her seyi tatmak lazim su hayatta
10 YorumlaYap önce seni hazırladım evde bebe yağı varsa onu kullan ilki olur belkide sonra bir şey hissetmesin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılYok ya anal candır :D
70 YorumlaAnalin ince ayrintilari vardir. Bilmiyorsan eger bu detaylari canin acir ve istemezsin. Isi bilmek gerek :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal seks yüzünden nice kadınlar hastanelik oluyor. Makatta catlaklar ve yırtılma yüzünden
10 YorumlaKayganlaştırıcı kullan acımaz peki ama zevk alamazsın ancak Kocan alır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle yanar kalınca birde yapma bence sakın sağlık durumu var temizlik durumu var yapmak istese kremleyip direk sokacakmı öylemi olur sanıyorsunuz
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBilmiyorum işte
Cevap sahibi+1 yılevlisin bilirsin dicem ama normal bilmemen 40 yaşında evliler bile bişy bilmiyor o yaşa kadar öyle yapmışlar anlatıyım istersen gizlilikten çıkarsan ya da ben çıkıyım yaz bana olurmu sapık filan değilim
Cevap sahibi+1 yılolurmu yazarmısın
+1 yılabartmıyor önden vermeyenler arkadan veriyor nasıl olsa bedava
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal yapan ve kabul eden kızın aklından şüphe ederim.
10 YorumlaYaptıktan sonra tekrar tekrar isteyen de var bir daha asla diyen de.
Nasıl yapıldığıyla ilgili00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTat vermez ki kızlar zevk alamıyoruz diyorlar burdakilerin çoğu
00 Yorumla
+1 yılVerme sakın ama ibnelere gider gitmeden ayrıl boşanma nedenidir arka taraftan isteme
20 Yorumla
+1 yılBen bile evde kendim yaptim. Acisi tuvalet icin 2 gun suruyo
00 Yorumla
+1 yılYapma delik genişle oturmakta problem olur kacirilsin zamansız yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada ben arkasında pozisyon alırken eşim kendisi oraya yönlendiriyor
00 Yorumla
+1 yıltatım acıtır heel ilk dferde resmen ağlarsın ama yaptıkça genısler alısırısn ve anal severım ve yapamdna once anal delıgı yalarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence popona sokturma şeyinu popon genişler yırtılır acır falan hem hiç hijyenik değil bok yolunuza sokturmayin
10 Yorumla
+1 yılYöntemi var mesaj kutum açık herzaman acımadan olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayabilirsin herseyi yapmak zorunda değilsin
54 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEşim sonuçta ve istiyor
- +1 yıl
Eşin olması seni zorlayacağı anlamına gelmez.
Cevap sahibi+1 yıl@Boşbiri4475 çok haklısın
Anal illk başta acıtır sonradan zevke dönüşür.
31 Yorumla
+1 yılAcır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi bir şey değil. Durup dururken osurursunuz günlük yaşamda zorlanırsınız.
00 Yorumladaracık yere gircek tabi acıtır
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendi başına deneyimle.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKaka var orada kaka yapma bence acıtır hemde
00 Yorumla
+1 yılKurallarına uygun olunca çok az acıyor
00 Yorumla
+1 yıl. ötçüler toplanmış yine..
afsahgss :)00 Yorumlaİnsan ondan ne anlar be
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi