Benimki anal isteyip duruyor denemek istiyorum ama oraya nasıl girecek ya çok acımaz mı bi de onun temizliği falan nasıl yapılıyor popodan yiyen kizlarim yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır sadece gözde fazla büyütülüyor bunun nedeni hazır olmadan yani bedenen ruhen zihinen hazır olmadan alışma evresi doğru geçilmeden acele ile yapıldığında kötü sonuç geliyor hâlbuki dikkatli yapılırsa gayet zevk verici oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anal sfinkter vajinadan farklıdır, yani dışarı doğru itmek için tasarlanmış bir yere, dışardan birşeyler sokmaya çalışmak ister istemez can yakar, özellikle ilk denemlerde. Ne kadar kayganlastirici kullanilirsa kullanilsin, illaki ağrıyı hisseder.
Anal öncesi önemli olan diğer nokta lavman yapmak, bir gün önceden baharatlı gidalardan ve asitli içeceklerden uzak durman, en az 8-10 saat öncesindende lavman yaparak bağırsakları temizlemek, kötü sürprizlerden korur sizi00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce psikolojik olarak kendini buna hazırlamalisin.. kafanda acıya değil zevke odaklan. Partnerin orayı iyice yumuşatıp seni hazırlaması lazım birde yavaş yavaş girmesi lazım ilk önce... Buradan bu kadar yazabiliyorum :))
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzmanlık alanım 😎
Anal seks yapmadan önce mutlaka büyük tuvaletini yap ve güzel şekilde yıkan. İlk deneyiminse mutlaka kayganlaştırıcı kullanın, fakat yanınızda su bulundurun. Kayganlaştırıcı kısa zamanda kuruyor, yenilemek yerine suyla penisi ıslatarak devam edin. Mümkünse ilk sefer doggy pozisyonunda olun ve kontrol sende olsun. İlk deneyimde kontrolün kadında olması gerekir. Çok yavaş ve sakin hareket edin. Sabırsız olmayın. İlk anlarda kontrol sende olsun ve yavaşça alıştır. Kendini serbest bırak asla sıkma ve kasma kendini. Bir süre sonra alışınca kontrolü erkek arkadaşına bırak fakat yavaş ve sakin davranmasını söyle. Partnerin ilk başından beri bir yandan klitorisini uyarırsa çok daha rahat olacaksın, o yapamazsa sen yapabilirsin. Başarılar 🙋♂️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk verdiği felan yok hepsi uydurma erkeğin zevki için yapılan saçmalık aşırı derecede can yakıyor sağlık problemleri de cabası gay erkekler buna nasıl dayanıyor merak ediyorum doğusunu para için bile katlanılmaz
10 Yorumla
+1 yılYapmadan önce tuvaletini yap güzelce yıka sonra alırken ıslat penisini kuru kuru alırsan varya ölmekten beter canın acir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPartnerinle seks shopa gidin orada anal için alet var ucu ince onu oraya sokuyorsun içine su doldurup. Ve hepsi dışarı çıkıcak tabi bu görüntü partnerinin hoşuna gider mi bilemem😅🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılPartnerim görmeden yaparim o işi
Cevap sahibi+1 yılNe duruyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde altına kacirdiginda kocana benimki çok istiyordu yaptım dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapmak zorunda değilsin aw ıy falan diyon zorla mı yapma bitti gitti
22 Yorumla
Soran+1 yılDenemek istiyorum demişim ya hani canımın içi iy diye bağırsak muhabbetine dedim sakin ol
Cevap sahibi+1 yılDeneme düşüncesi bile igrenc
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır öyle abartı acıyan bir şey değil sadece acele etmeden doğru alıştırma evresiyle yapılmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılKasma kendini temizliğine dikkat et ve sen içine al kontrol sende olsun.
00 Yorumla Abi ben bu yaşoma kadar yapmadım. Bana da anlatın kfkffk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılönceden alıştırıp , yumuşatsın, genişletsin baby oil ya da anlkaygnlastrıcı ile.. direkt grrse dvra trmanrsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpartnerininkine bağlı bence küçükse acıtmaz ben çok can yaktım ama :D
00 Yorumla
+1 yılpopodan yiyen kızlar :D :D çok iyiymiş ya
01 Yorumla
Soran+1 yılUygulama öyle düzeltti
Niye ki önden vermiyor musun
03 Yorumla
Soran+1 yılVeriyorum ama kocam manitam aşkım ömrüm beyim mis kokulu erkeğim arkadan da istedi ben de denemek istedim
Soran+1 yılNasıl olduğunu sordum bu yüzden işte 🤯🤯🤯🤯 temizliği falan oluyo o işin hiç yapmadım bilmiyorum iki tavsiye alayım diye sordum
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. temizliği zaten yapamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılOf iy ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapacağın en büyük hata birinde benden kan geldi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 gün geçmiş noldu yaptinizmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTek taraflı istenen hiç birşeyi yapma
00 Yorumla
+1 yılÇok pis iş bulaşma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSığmaz oraya izin verme
00 Yorumlayapma derim
00 Yorumla
+1 yılDeneme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlimisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakın verme.
02 Yorumla