Anal seks ilk denemede mutlaka acıtır mı ?
Acıtmazsa daha önce yapıldıgı manasa gelır mı
Not: Hic denemedım
Acıtmazsa daha önce yapıldıgı manasa gelır mı
Not: Hic denemedım
Bir çok parametre var bunu etkileyen ama ben sizinle ilginç bir tanesini paylaşacağım. Eğer anal seks yapılacak olan hatun sık sık kabız oluyorsa ortalama bir erkeğin penisinden çok daha kalın bokları üç günde bir çıkartıyor demektir. Zira bu hatun ortalama ya da ortalamadan daha ince bir penisi yılların anal p*rnocusu gibi kolaylıkla içine alır. Karşısındaki de vay arkadaş alışı ne kadar kuvvetliymiş belli ki daha önce neler yemiş der. Bir hatun arkadaş vakti zamanında seviştiği erkek arkadaşıyla dayanamayıp anal denemiş elemanınki 21 cm ve hatırı sayılır kalınlıkta olunca , bu iki dangalak anal seks için alıştırmaları da es geçince aşırı bir acı ve sonunda ağlama ile son bulmuş. Şimdi bu hatun yakın zamanda evlenecek kocasının haberi bile olmayacak karısının arkasından giren 21 cm lik eşşeğin zükünden. Kıssadan hisse anlayamazsın daha önce arkadan alıp almadığını.
evet acıtmassan daha önce yapıldıgı manasına gelir.
saolasın :)
Ilk seferki acinin sebebi biraz da stres ve heyecan saniyorum, benim de canim yanmisti ama sonrakilerde cok canim yanmadi. Mutlaka kondom ve kayganlastirici kullanin. Girmeden once on sevisme esnasinda sevgiliniz parmagiyla hafifce masaj yapsin, alistirsin.
Anal sekste erkegi yonlendirmekte fayda var. Ilk giris aninda (tabi kocaman bir penis degilse) yarisina kadar sokup biraz icimde durmasini istiyorim, 5 10 saniye falan. Sonra yavasca girip cikiyor, 4. 5. Tekrardan sonra tamamini alabiliyorum rahatca.
işte cevap bu yaa tamamen tercübe konuşuyor :)))) +1
işte cevap bu yaa tamamen tercübe konuşuyor :))))
Isi bilirsen ilkinde de sondada acitmazsin isi bilmez bodoslama dalarsan 100kere yap yine acitir
Anal tercümanlık ve mütercimlik yüksek okulu :D
Cevap
1Cevap
araştırmalısın senden önce yaptıysa ki %95 yırtılmıştır yarık gibi durur bilinçsiz yaşadığı için anlarsın :D
:))) bencede
acı duysada anlamazsın :D
Acıyı merak ediyorsan önce kendinde dene sonra karşı cinsten iste
Bunu Erkekte deneyebillir
tecrubesız bırıyyle olursa sorun olabılır yoksa illa da canın yancak dıye bısey yok
Çok tecrübelisin.
Muğla'da çok var...
Söylediğin şey diyorum.
sanırım senin patnerin çok tercübeli idi hmmm :)))
anal sex her seferinde acıtır
acıtmatyadan da varmıs sonrakı denemlerede analdagım
valla ben bir kaç kez denedim hepsinde de bayağ acıdı
direk mi girdiniz yoksa kademelı mı ?
ddirekt girse ölürdüm sanırım acıdan. kademeli denedim hepsinde de
oha ya o kadar acıtıo demek :) ben zaten yapmam da sımdı hıc yapmam dıyorom :)
denemekten zarar gelmez. bence önyargılı olmamak lazım bu cinsellik mevzularında. dene hoşlanırsanız devam edersiniz yok zevk vermiyorsa yapmazsınız. o kadar da büyütülecek bir mevzu değil bence
Deneyip kız ölürse :p öyle bir durum oallbır :D
hemde nasıl
aşırı bir agrı mı ? bagırtacak kadar vs ?
ikiside...
sevdıgı ıcın ınsan bunu yapıyor erkek de acmıyorsa ne kotu yanı :)
biraz daha detaylı anlatırmısınız ? Yani erkek arkadaşınız mı beceremedi , yoksa usuluyle yapmanıza rağmen mi yogun acı olustu
yo erkek arkadaşım gayet iydi...ama işte anal daha acıtıyor
acıdan bayıldım
Abartı degıl demı bayıltacak yanı cıdden ?
acımasız olursan bayılır
:)) acımasız erkek canidri ya :)
;(
bi daha da denemedınız umarım
asla
biraz daha detaylı anlatırmısınız ? Yani erkek arkadaşınız mı beceremedi , yoksa usuluyle yapmanıza rağmen mi yogun acı olustu
güzel yol yakınken yanlıştan donmussuunuz sırf o istedi diye olsa gerek..
En İyi Cevaplar