Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke benimde öyle olsaydı çıktığım kız bakireyim demişti zaten birbirimizi inanılmaz seviyoruz bağlıyız bir gün dedim ki önden yapsakmı nede olsa evlenicez ondan başkasını görmüyor gözüm önce tamam dedi sonra mutlu oldum konuştuk birmsüre sonra ben bir daha diyince ben bakire değilim dedi 😟😢😢 yıkıldığım an çoktan biri koklamış çiçeği aşk öldü ordan sonra 😔😔😔😔
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana deger veren Anal istermi?
Önden yapinca, kizlik bozulur, hamile kalabilirsin ve evlenmek zorunda kalabilir diye düsünüyor, seni sadece mast yerine alternatif düsünüyor..
Döt senin vermekte özgürsün.. ama bir kere verirsen, bir daha ister, dötün genisler altina sicar gezersin, kalin bagirsagin yirtilir, sancidan ANAN aglar..07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi oluyormuş
Cevap sahibi+1 yılYa bakiresin, sevgilin dedigin adam sana 20 gün sonra anal yapacagim diyor, böyle bir adama kanacak, onunla sevgili olacak kadar saf ve ucuzmusun? MAdem sevgilin, sevgili demek seven demek, senle ciddi anlamda iliski düsünse, anal degil, en azindan normal iliski ister.
Eger sorun trol degilse, uydurmuyorsan, adam seni seks malzemesi olarak düsünüyor, kimbilir 20 gün sonrasi senle planladigi fantazisini, erkek arkadaslarina nasil anlatiyordur.. Biz kiz var 20 gün sonra göttünden yapacagim diye hava atip geziyordur..
Soran+1 yılTroll değil 7 aydır birlikteyiz arkadaşları da biliyor beni eğer anlatıyorsa onun karaktersizliği ne diyim
Cevap sahibi+1 yılBirde seninle anal yaptiktan sonra anlatacagini düsün.. Nereden buluyorsunuz böyle serefsizleri, 20 gün sonra seni özeldim, görüselim degilde görüsmeye anal siparisi veriyor..
Soran+1 yılYa biz birlikte okuyoruz zaten her gün birlikteyiz tatil girdi araya 3 aydır ayrıyız sadec farklı şehirlerdeyiz
Cevap sahibi+1 yılTamam, ben seni anladim, sende beni anlarsan hayatin boyunca utanacagin, pisman olacagin birseyi yasamazsin.. böyle bir teklifi yapan sadece kendi egosunu tatmin eder, seni degil..
Eger sana deger veriyorsa, böyle bir iliski icin kullanmak istemiyorsa zaten degerin artar, yok amaci anal seksi senle denemekse, amacina ulasmadigi icin uzaklasir. Zaten yaptiktan sonrada kisa süre sonar alacagini almis olacak, yine uzaklasir.. Yaa asik oldugum sevgilime böyle birseyi teklif etmek degil aklimdan gecirmeye utanirim, yakistiramam.
Soran+1 yılBaşlarda o da öyleydi elimi tutmaya öpmeye çekinirdi ama ilerledikçe ilişki cinsel anlamda boyut atlıyo işte
+1 yıl1. si hayvanlar arkadan iliskiye girer.
2. si düsünüyor ama kendini basına kalma diye
3. sü hadi diyelim seni dusunuyor ayrilirsaniz falan yazik olmasin diye ama seven erkek sevgilisine birak oral yaptirmayi ne kadar igrenç birşey, öpmeye dokunmaya kiyamaz. kuzum kendine cidden dikkat et birak bu isleri bosver ilerde pisman olursun tecrube konusuyor.50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılSaf kardeşim benim ciddi düşünse sana sahip çıkar dokunmaya kıyamaz yapmıyor ki başına bela olma akıllı olun biraz
20 Yorumla
+1 yılhem seni düşünüyor hemde ilerde bir sorun olur ayrılırsanız başına kalmasını istemiyor
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden olmaz diyen erkek galiba hiç de inanmıyorum mercimeği fırına vericek mercimek pişmeye başlarken seni terk edecek 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sevdiğine kıyamaz. önden yapsanız belki belli olacak belki hamile kalacaksın? Evlenmeden olmaz diyen bir erkek bulmuşsun daha ne :D
00 YorumlaSenle ciddi düşünmüyor demektir yoksa hak yolu varken bok yolunu niye tercih etsin
114 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ama
Soran+1 yılDoğru 😒
Soran+1 yılCiddi düşündüğü için evlenince yapmak istiyor olabilir mi peki
Soran+1 yılDuramıyorum diyor ama
Soran+1 yılOfff
Soran+1 yılHiç yapmadım ki ilk defa yapacam
Soran+1 yılNeden
+1 yılSakın onla tek kelime daha etme bas tekmeyi gitsin soytarıya
10 Yorumla
+1 yılSeni düşündüğü için ama seni düşünse ilişkiye girmez
04 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim ama
- +1 yıl
Tamam istersen bakire olma eğerki seni gerçekten düşünse ilişkiye girmez anal vs istemez
Soran+1 yılya istemeyen erkek yok
- +1 yıl
nasıl yok ya
ciddi düşünmedigini söyledi sen hala verecen ona vay arkadaş arkadan yapma igrenç ve canın çok yanar
00 Yorumla
+1 yılSeni başına bela etmek istemiyor canım sen zorla kendini ziktirip hayatını mı karartmak istiyon
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıldemin kızın birine yazdım bagırsaklar saglımmı diye ishal olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi düşünmediği için önden yapmıyor başına kalma diye
08 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten böyle mi düşünüyodur acaba :(
Cevap sahibi+1 yılBen de bir erkeğim söylediğime güvenebilirsin
Soran+1 yıldaha önce böyle değildi düşünceleri. yanlışlıkla bişey olur diye korkuyodum ben hatta o da olsun nolcak demişti hayatta neyin garantisi var dedim bizim dedi
Soran+1 yılo zamanlar bu kadar ileri gitmemiştik tabi 3 aylık özlem girdi şimdi araya aştık kendimizi konuşmaya başladık artık istediğine erişince fikri değişti bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle olmuş
Ben verme derim bu zihniyetteki birisine
Hatta ayrıl bile
Ama illa vericem sonrasında beni kullanır atarsa üzülmem diyorsan sen bilirsin
Soran+1 yılya istiyorum ama vermem zaten buluşunca denemek için bidaha söylicm
Cevap sahibi+1 yılBence o şansı bile verme
Evlenmez o senle çünkü
Soran+1 yılpeki şöyle olabilir mi ben sevişirken bile korkuyodum bişey olur diye bunu da ona söylüyodum hala söylüyorum korktuğumu korkularımı bildiği için yapmak istemiyor olabilir mi
Ben seviyorsam bozardım kızlığını
02 Yorumla
Soran+1 yılniye
Cinsellik konusunda 500 cevap paylaştı. Oral yapmasiyla nasıl basina bela olabilirsin ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim sonuçta kızlığımı bozacak
Soran+1 yılvalla bu zamana kadar oral seksi hep önden girmek olarak biliyordum. ciddi düşünmüyo o zaman benle
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni dusunuyorr galibaa sen hic yapmadiysann kendinide dusunebilirr hic yapmadinmii
09 Yorumla
Soran+1 yılyapmadım hiç ilk defa yapacam
Cevap sahibi+1 yılO zamnn kendini dusunyoooo ya aramizda ilerde bisey olamaz diyee ama ortamm olduktan sonra onden ihtimal yuksejj
Soran+1 yılüzüldüm şu an benle ciddi düşünmüyor demek ki
Cevap sahibi+1 yılBilemedimmkii yas kacc ki seninn ve onunn
Soran+1 yılben 20 o 21
Cevap sahibi+1 yılCok istiyomusnn pekii eger cok istiyosann taktik verrizzz
Cevap sahibi+1 yıltariktarik69 mesaj at burda olmaz
Soran+1 yılhayır çok istediğimden değil ya seks konuşurken öyle bişey söyledim o istese bile ben yapmam ona istiyorum dedim ama şu verdiği cevap canımı sıktı işte
Cevap sahibi+1 yılHmmmm hayirlisi be gulumm
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zar namus Anal arka kapıdır
00 Yorumla
+1 yılSorumluluk korkusu duymak istemiyor.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. analda istemez ciddi olsa
00 Yorumla
+1 yılNe insnar var bize bolesi gelmez
00 Yorumla
+1 yılişi biliyorsa anal seksten de çok zevk alırsın.
00 YorumlaCinsellik konusunda 616 cevap paylaştı. sevgilin kaç yaşında?
00 YorumlaAynen basina bela olmani istemiyor
00 Yorumla
+1 yılKorkma üstüne kalmam söz de.
00 Yorumla
+1 yılkendini bu kadar düşürme
00 Yorumla
+1 yılbiz bunu nerden bilelim laa bebe :D
00 YorumlaSeni dusunduğunu sanmıyorım
16 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılbakire olduğum içi oral istemiyor olabilir mi
Soran+1 yılönden girecek?
+1 yılyapmazsan yapacaklar var de
10 YorumlaCinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Oral ile anal aynı şey değil
00 YorumlaOlabilir korkma üstüne kalmayacam de bakalım
00 YorumlaBu sevenlerin sevişmeye karşı olmaları çok saçma
00 Yorumlabırak onu yaa seni kullanıyor işte
00 Yorumla
+1 yılpeki sen neden önden istiyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
bilemedim.. ben yapardım ciddi bişe olmayacaksa da yapacak bişey yok
+1 yılKendini düşünüyor galiba anal istediğine gore
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni düşündüğü için olabilri
00 Yorumla
+1 yılsende verme baskasına ver onden
00 YorumlaIkiside olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel ben söndüreyim ateşini. :)
00 YorumlaKaç yaşındasın
018 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaş
Soran+1 yılçok istemek değil seks konuşuyoduk önden istiyorum dedim hani olmazdı önden dedi hayal zaten dedim ben istersem yapacak mısın sanki dedim yapmam dedi
Soran+1 yılayrılmayı düşünüyor yani ilerde
Soran+1 yılorası öyle ama şu an ne düşündüğü öneml benim için
Soran+1 yılben ayrılmam ama o ayrılmayı düşünüyor ilerde demek ki, ya da benle ilerisini düşünmüyor
Soran+1 yılne alaka
Soran+1 yılbak ben istiyorum ama yapmam zaten sadece onun fikrinin böyle değişmesine canım sıkıldı
Soran+1 yılya bundan bir gün sıkılırsam gözüm başkalarına kayarsa ayrılırsam diye düşünmüştür o zaman sinirlerim bozuldu
bencede
00 YorumlaSeni asagiliyor yahu
03 Yorumla- +1 yıl
yok artık yaa anal seksin aşağılaması mı olurmuş yapma sen bari yapma bunu
- +1 yıl
tamamen ön yargılarla yapılmış bir yorum anal seksin kuralına uygun yapıldığında hiç bir zararı olmadığını bu gün bütün dünya özellikle de tıp dünyası kabul ediyor ayrıca işi bilen bir erkekle çok ama çok zevkli kadın için de.
Niyeti iyi değil
013 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılOf deme ya
Soran+1 yılÖyle bişey yapmaz
Soran+1 yılEminim yapmaz
Soran+1 yılYa orası öyle tabi kimseye güven olmaz ama yapmaz biliyorum eğer yollamazsam da aldatır diye korkuyorum
Soran+1 yılEvlenmeden bana zarar vermek istemiyor olabilir mi peki
Soran+1 yılOffff
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbakire değil misin
011 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim
- +1 yıl
ondan istemiyordur.
Soran+1 yılciddi düşünmüyor o zaman
- +1 yıl
Ciddi olup olmaması ile alakalı değil. Ne olacağını bilemezsin ondan risk olmak istemiyordur
Soran+1 yılama onu yaparsak hiç bir şekilde ayrılamayacaz bunun bilincinde değil o zaman
- +1 yıl
Ya anlaşamazsanız? Ayrılırsanız? ya da ona bir şey olursa? Nerden nasıl bileceksin
Soran+1 yılbilmiyorum kafam çok karıştı :(
- +1 yıl
benimde bir çok arkadaşım oldu. bende yapmadım. hatta deli gibi sevip evlenmeyi düşündüğüm kişide vardı ve ayrıldık.
Soran+1 yılkötü olmuş ya
- +1 yıl
yani ondan. ayrıntılı konuşmak istersen yaz.
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. girmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakiremisin peki
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılO sorumlulugu almak istemiyor.
Sende onden girme iliskiye doya doya oral ve anal yapin
+1 yılKendini dusunuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakiremisin
013 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılCesaret ister bu dedigin
Soran+1 yılonu yaparsak hiç ayrılamayız bunu düşünüp uapmak istemesi lazım bence seviyosa
Cevap sahibi+1 yılCok radikal bir karar bu sure ver ona
Soran+1 yılya ben ciddi anlamda istemiyorum zaten konuşurken söyledim öyle ama yan yana gelince denemek için bidaha dicem tepkisi ne olacak acaba
Cevap sahibi+1 yılOgrenmen neyi degistircek. Sevgisini bu sorunun cevabina gore belirleyemezsin
Soran+1 yılsevgisini değil de ciddiyet boyutunu ölçebilirim ama
Cevap sahibi+1 yılCok ayrintiya takilirsan mutlu olamazsin
Soran+1 yılonun hiç bişeyine karışmazsam mutluyuz en ufak bişeyine karışınca küfür edip ayrıldıpı için mutsuzum zaten detaylara da mecburen takılıyorum
Cevap sahibi+1 yılOo mevzu derin sizin iliskinizin omru uzun surmez konusmaniz gerekiyo
Soran+1 yılKonuşsakta anlamıyor ki
Cevap sahibi+1 yılBirbirinizi kandirirsiniz bu sekilde devam ederseniz
Soran+1 yılGörüşünce düzelir inşallah 3 ayrıdır farklı şehirlerdeyiz
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılkorkudan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne