Dün akşam kız arkadaşımla seks yaptık ve alkollüydük daha öncekilerden daha istekli ve daha güzeldi oral, anal yapmak istemezken onları bile yaptık çok güzeldi neden böyle oluyor sizce alkol mu etki ediyor?
Cevabın nedir?
+1 yılbirde önce vermeye yanaşmayan 2 bira içince sarhoş taklidi yapıp birlikte olduktan sonra ne yaptım ben böle diyip işi pişkinliğe dökenler yok mu en çok onlara ifrit oluyor. alkol almadan yatsa kaşar diye damgalanacağından korkup alkol alıp bütün suçu alkolün üzerine atmak..
00 Yorumla
+1 yılbiliyorsundur Alkol denge ve şuur kaybına bozukluğuna neden oluyor. Buda insanları Cahil cesareti dediğimiz noktaya itiyor. Böylelikle herşeyi yapabilecek pozisyona düşürüyor. Alkolün etkisindendir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılalkollü iken temizlikte yapmamıştır inşallah analdan sonra oral yapmadı
02 Yorumla
sen de burada anlat supersın
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSekste sınır olmaması için alkole ihtiyaç var mı ki? Alkol sadece bastırılmış duyguları deşifre ediyor ama insanlar zaten birbirini yeterince tanıyor ve güveniyorsa herşeyi sınırsızca yaşayabilir, bazı şeyleri sınırsız yaşayabilmek için alkolün etkisi altında değil de, karşındakinin etkisi altında olmak yeterli gelmeli.
30 Yorumlabi kadini icirip onlda iliskiye girmek nekadar dogru orayida hesap etmek lazim
tabi böyle daha rahat anal yapiyorlar ortalikta anal anal verin diye agliyan bi yigin müslüman erkek var onlarada bunumu cözüm oalrak verdiniz10 YorumlaAlkollü iken insan daha rahat ve cesur olur. utanç duygusu, çekingenlik ve mantık kalmaz. Bu yüzdende olaylara daha çabuk hakim olur ve bir anda içinde bulunur. ama alkollü iken cinsel ilişkiye girmek normalinden daha az zevk verir.
27 YorumlaDaha istekli olmuyor,abartmayalım durumu sadece kontrolünü kaybediyorlar,belli çizgilerin dışına çıkmasına sebep oluyor bu durum,ne derler bilirsin alkol şişe de durdugu gibi durmaz.
10 Yorumla
+1 yılKadınların , cinselliğe erkeklerden daha düşkün olduğunu gerçeğine hoşgeldin..
Alkol içinde saklı kalan duyguları açıkça salmana neden olur..
Sonra suç alkola atılır...aslında tatlı bir bahanedir işte bu :)20 Yorumla
+1 yıltabiki alkollüyken kendisini daha rahat hissediyor çekinme utanma duyguları kalkıyor daha özgür hissediyor kendini.
13 Yorumla- +1 yıl
eh biraz alkolün zararı yok içsin bu şekilde daha mutlu bi cinse hayat yaşıyacaksanız eğer neden olmasın ki...
Alkol varsa sınır olmaz, küçük dağları ben yarattım moduna giriş yapılır.
11 Yorumlaalkol ön yargıları kaldırıyor daha rahat oluyor insan ama hataya bulaşma olasılığı yüksek sordun mu pişmanmıymış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılAlkol yüzünden cesareti yerine gelmiştir. O yüzden istediğini yapmıştır düşünmeden...
02 Yorumla- +1 yıl
Hep içince de boku çıkıyor... Her zaman değil ama güzel olur alkolle...
bastırılmışlıklar aniden ortaya çıkar ;)
bkn:
"İpini koparan binek atı yarış atlarıyla çiftleşti"00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece bayanlar değil, herkes alkol içtiğinde dahada azgın olur
11 Yorumlabence hafif alkol seks isteğini körükler...birazda cesaret verir ve sonuç istenen durumdur...
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet.Alkollüyken bilinçsizce davranıyor insan, ne yaptığını bilmiyor ondandır.
11 Yorumla
+1 yılBira isteğimi öldürür. Bunu bilir bunu söylerim. Direk çiş ve uyku sebebi.
09 Yorumla- +1 yıl
Cin bende etki yapmıyor. Votka sadece sıcak bastırıyor. Tekila switch mode on yapar. Viski pek tercihim değil.
- +1 yıl
Votkayı hep az buzlu ve sek içerim. Seks süper değil.
- +1 yıl
Hiç hoşlanmıyorum. Öpüşmeyi bile sevmem ben.
- +1 yıl
Yöö ben aseksüelim aslında. Bir de frijitim. Ya inanmayın her yazdığıma takılıyorum.
ayıp ve günah gibi kendisini kısıtlayan düşünceden kurtuluyor da ondan sanırım...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılalkol almayanlar nasıl yapacak? ben de çözüm isityorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhangi hap_?
Gizli Üye(30-35)+1 yılalkolu iken din ile ilgili şey gelmez ondan ola bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltama nlamıyla sarhoşken naptını bilmez insan haliyle istedinni yaptırrsın
00 Yorumlabence ayıkken daha zevkli
00 Yorumlasarhos abi :) geceyi sorsan utanir sk1lir simdi :)
04 Yorumlaaz oranda etksi olur artıkça istek azalır
00 Yorumla
+1 yılalkol kotuluklerın anasıdır al sana ıspat
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. kafası güzelmiş hoca ondan :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalkol aldıgı için
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası