Aslında bu sorunun cevabı sosyolojik bir gerçeğe dayanır. Türk toplumunun temel geleneklerinden birisi erkekliği kışkırtıp kadınlığı baskılamak üzerine kuruludur. Erkek daha ergenliğe bile gelmeden erkekliği kışkırtılmaya başlar, kadın ise ilk ergenlik emarelerini gösterdiği anda baskılanmaya başlar. Ancak kadının da arzuları, duyguları, seksüel ihtiyaçları olduğu göz ardı edilir. Alkol aldığında kadın alkolün verdiği rahatlatıcı-gevşetici etkiyle beraber çocukluktan itibaren bilinç altına yüklenen baskıdan kurtulur ve rahat davranır. Daha doğrusu olması gerektiği gibi davranır. Bunun sonucunda da alkolün kadınsı duygu ve arzuları kabarttığı düşünülür. Ama aslında kabartmaz, sadece üzerindeki baskıyı atar ve olması gerektiği şekildeki davranışı sergiler.
bir kadın vardı o bekar ben evli bana dediki asla evliye vermem bende sorun yok dedim bir akşam yemeğe cikdik 4 bardak bira içtik ve bana yalvardı mik beni diye bence kadınlar dikkat etmeli alkol libidoyu yükseltir
Alkol libidoyu yükseltmez cesareti biraz arttırır, insan gözükara olur. Bu yüzden normalde evet demeyeceği şeyleri kabul eder. Yoksa alkol aksine özellikle fazla alınırsa performansı kötü etkiler. Kararında alınırsa afrodizyak etkisi vardır.
Alkollüyken libidodan anladığım çocuğun ağzına zorla ayaklarımı sokmaya çalışmak ve bulduğum her şeye kusmak olduğu için o an çekici olduğumu hiç sanmıyorum 😂
Miktar da önemli kendini bilen tarzı düzgün içmede az biraz da kaçırdı mı kadınların libido bir tık artıyor gibi. Ama esas rahat oluyor, tabuları yıkıyor. Biraz fazla içtiyse kafası karışık da olabiliyor bir video var sevgilisi çok az zorla yapıyor arada kızlığı aklına geliyor ağlıyor sonra istekli oluyor kızlığı umutuyor vs.
Derler ya sisede durduğu gibi durmaz Yukselir ayri bir hosluk Seksapalite kadar Bu da tadindan yenmez bir haz alir Oylede olunca Partnerin de kendi libidisunu Arttirir Seks cinsellik kaçırılmaz olur Kendinizi suçlamayın Alkol bu