Arkdaşlar bu sabah ilk eşcinsel deneyimimi yaşadım özelikle kız arkdaşlardan yardım rica ediyorum hiç kimseyede anlatamıyorum dertleşemiyorum bu konuyu tabiki... çok değişik hissediyorum kendimi değişik nasıl derseniz mesela arkam çok genişlemiş hissi var bu kalıcımı artık acıyor ve hala geçermi hep böyle acılımı olur hiç bir bilgim yok yardım edermisiniz bana ? birde çok utanıyorum şuanda dışarı çıkçaktım çıkamadım böylemi olur ilk seferde ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal olsa gerek,ilk ilişki olduğu için vardır o his biraz zamana bırakırsan geçer. Burda naval okuyanlara da hiç aldırma sen,eş cinsellik, heteroseksüellerin kaldıramadığı bir şey bu yüzden yargılayıp infaz etmek bizim kanımızda var. Aynı şey çocuklarına olsa başlarını deve kuşu gibi toprağa gömüp utanç içinde yaşayacak olanlar da bu insanlar.Tercihinden eminsen,yaşa utanma çünkü ya utanıp kendini yalnızlığa mahkum edeceksin ya da hayat benim hayatım deyip yaşayacaksın. Sanal ortamda yok mu hiç eş cinsellerin sorunlarını konuşup paylaştığı siteler forumlar,bunu bir araştır istersen belki psikolojik olarak rahatlamana faydası dokunur birilerinin.
156 Yorumla
Soran+1 yılpeki çok güzel bir yazı olmuş teşekkür ederim.. şuanlık ilşki bazında sorunum yok ama toplum bazında aynı dediklerin gibi :S ya ne bileyim acı varbirde sanki eski haline gelmeycekmiş gibi hisediyorum gelirmi sence
Cevap sahibi+1 yılBen hiç ilişki yaşamadığım için sağlıklı bir bilgi veremem ama sanal da bir çok kızın ana ilişki hakkında ki yazılarını okudum. Sonuçta sadece eş cinseller değil karşı cinsle ilişki yaşayanlardan da anal tercih eden var herkes böyle gezmediğine göre :) eski haline mutlaka dönüyor olmalı
- +1 yıl
lafa bak çocukları eşcinsel olursa kafasını kuma gömüp utanç içinde yaşacakmışız kusura bakma senin kadar geniş olamayız benim oğlum i*ne deyip gururla gezemem
Cevap sahibi+1 yılBen her koşulda çocuğumun yanında olurum. Ne olursa olsun,ne yaparsa yapsın. Çocuğumu cinsel tercihi farklı diye hor görecek değil. Bana ailenin her şeyden herkesten üstün olduğu öğretildi. Sen oğluna i.ne demeyi layık görürsen senin gafletindir o arkadaşım. Dünyanın bütün doğrularını,çocuğum uğruna yakabilirim ben o yüzden söylediğimin sonuna kadar arkasındayım. Sen dua et de büyük lafların dönüp seni yakalamasın.
- +1 yıl
@35izmir Hormonal da değil hastalık da değil gayet doğal bir cinsel yönelim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal kadinlardada oluyor o bir kac gün sonra gecer :D
36 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim çok sol bu arada cvb için ama sanki genişledi gibi geliyo öyle bir his var
Cevap sahibi+1 yıle genisler herhaldee :DD
Soran+1 yılya gülme dalga geçmek anlamında demiyorum.. bak kaç gün geçti aynı bir sorun oluşturumu diye kokrtum
Cevap sahibi+1 yılhayir ama sürekli yapmayin. bunun zararli yanlarida var cünki.
Soran+1 yılben birdaha yapmam diyorum ama acayip bir durum var neden olduğunu bilmiyorum ama aynı şeyi tekrar istiyorum hayt-ret yaaa
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin ozaman :D
+1 yılbence eşcinseller için bu sitede yeşil profil de açılsın. yani nasıl ki erkekler mavi ve kızlar pembe profilse eşcnseller de yeşil olsun. sonuçta farklı bir cins yani, ne erkek ne kadın, şimdi adam erkek profilinde yazıyo, bence bu erkeklere ve erkeklik müessesine büyük bir hakarettir.
93 Yorumla
Soran+1 yılerkek ya da kadın olmak nsl bir hakaret değilse eşcinsel olmakta değildir ama bunun düşünen beğin hastalıklıdır
- +1 yıl
daha bu sabah dibini dövdürmüş olan birinin şu an bana bişeyler söylemesi bile nası rahatsız edici bir durum benim açımdan tahmin bile edemezsin :)
- +1 yıl
lafa bak bunu düşünen beyin hastalıklıymış sen kendini normal zannediyosun heralde
Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. bugün cuma ve yaptigin cok büyük günah niye tr de kizlarin suyumu cikti yazik sana dön bu yoldan tövbe et kimle dertlesmeyi bekliyorsun bu konuda yaptigin sapiklik sapkinlik bak lut kavmine neler oldu
140 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok biliyosunuz bide alay ediyosunuz Allahın salakları kimse kimseyle dalga geçemez o minnacık beyninize sokun şunu insan gibi cevap vermicekseniz boş boş konuşmayın !
Senin konuya gelince dostum ben eşcinsel değilim daha öncede yaşamadım ama tanıdığım biri vardı hatta onun erkek arkadaşı bile vardı bildiğimiz çıkıyolardı yani doğru ya da yanlış demek bana düşmez ama bir problemleri yok gibiydi erkek arkadaşını hiç görmedim ama tanıdığım çocuk normal bir yaşantısı vardı.50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlardan çekinmene pek gerek yok Allah'tan çekin birdaha aynı hataya düşme..Allah'ın bu işi yapanlara daha önce ne yaptığını ve ne yapacağını araştır biraz.
Hiçbirşey için geç değil kendini toparlaman ve olduğun gibi davranman dileğiyle.(Erkek gibi)40 Yorumla
+1 yılİlk seferde utanman normal ama ne kadar güzel ve zevkli olduğunu hatırladıkça geçecek. Arkan da öyle hemen genişlemez rahat ol.
30 Yorumlazevk aldıysan takma kafana,
hayat senin hayatın kimseyi ilgilendirmez,
burada yazılanlara takılma,
kimseye bir şey anlatmana gerek yok,
çık dolaş hava al,alnında yazmıyor...
hayat devam ediyor...40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılallah senin gibileri rast getirmesin bize yarabbim duy sesimizi
61 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanıdığı biri varmış mış mış :D Hı hııı . Kızım mı diyeyim oğlanım mı bilemedim.Siktir git dön bu yoldan :D
20 Yorumla
+1 yılnasıl ilk eşcınsel deneyim .s tanıdıgın biriyle yaptıysan zaten cıkma dısarı .s
24 Yorumla
Soran+1 yılhayır bir arkdaşım ile yaptım.. deneyim derken ilk ilişkim yani
- +1 yıl
tanıdığın biriyse zten çıkma diyo adam hayır bir arkadaşımdı diyo :)
- +1 yıl
:)) teşekurler
:))) zavallının tekisin biliyomusun.
22 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılÖfff yaaa..
41 Yorumla
Soran+1 yılne oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl erkeklemi seviştin
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltöbe töbe...birazda öbür dünyayı düşünseydiniz keşke...hayal ediyorumda nasıl olur ama?
Soran+1 yılsen hep 2 tane erkeksi tipinn seviştiğini hayal ediyorsunda ondan öyle oluyo ben kız gibiyim
hamilesin qnq
71 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılartık bakire değilsin kesin bozuldu zarın
22 Yorumla
Soran+1 yılarkdan ilşikiye girdik heralde
Cevap sahibi+1 yıl:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet evet hamilesin :D
21 Yorumla
Soran+1 yılne alaka bu ? soruyu okudunmu sen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapacağın tek şey kendini köprüden atmak
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi şehirde yaşıyosun sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukmu seni becerdi ? Sen onu hiç yapmadınmı ?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliçine boşaldımı?
20 YorumlaRezil herif
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUuuıo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılwayy topişş wayy
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaşlar eşcinsel olrak ilk ilişkimi yaşadım bu sabah çok değişik hisediyorum ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat