Cinsel Yaşam Bugün sapyoseksüel olduğumu öğrendim ne yapmalıyım? Rosehgirl Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bu arada tip de önemli ama 😂😂 Bugün sapyoseksüel olduğumu öğrendim ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Tipde onemli de siz nesiniz zaten hepiniz estetikle bir seye benzemeye basladiniz mk sanki dogal guzel kiz var bizim abazalar yaziyor diye amma tip takintisi oldu sizde be 😂 0 0 Yorumla
DışGüveysi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Tipte önmliyse sapsoseksüeller klübünden olmazsnz maalesef ❌ 0 3 Yorumla Rosehgirl +1 yıl Ooo tamam Yorumla DışGüveysi +1 yıl Biz çirkinleride kabul etmelisiniz üzgünüm Klüp kartınız iptal edilmiştir 🤣 Yorumla Rosehgirl +1 yıl 😊👍🏻 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,1b cevap paylaştı. Yaaaaa hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum 0 1 Yorumla Rosehgirl +1 yıl Hahahaha eyv canim Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. tiple alakasi olunca sapyo olmuyo, kandırmışlar seni 0 3 Yorumla Rosehgirl +1 yıl Ben kendimi kandırmış mıyım Yorumla ask_adami30 +1 yıl bizim Türk kizmaeinda olur o her zaman, normal 🙂 Yorumla Rosehgirl +1 yıl Tamam canim Yorumla
Mrjager Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl oney la öyle , her gün yeni bişey çıkıyo 😄 bunun fantezisi neymiş peki 0 0 Yorumla
ÇokCiddiyimBak Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Lafa gelince hemen herkes sapyoseksüel de ülke zekasız kaynadığı için böyle bu. Çıta çok aşağıdan başlayınca üstüne çıkan birini aramak elzem oluyor. 0 1 Yorumla Rosehgirl +1 yıl Hhahaha valla olabilir Yorumla
ElDoradο Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeni bir cinsel yönelimi mi çıktı da haberim yok 2 1 Yorumla Dghbfgg +1 yıl Bu hep vardi sen yeni duydun Yorumla
canfk Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı. özelliklerine göre hareket edeceksin 1 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zeka şart diyorsun yani ndhdhd 0 11 Yorumla Rosehgirl +1 yıl E tabi zeka önemli bir kriter MarazAli bunu en iyi sen bilirsin. Zamanında ne planlar yapıyordun hatırla hahahahah Yorumla Mitroglu +1 yıl Hahahaha komiksin😂 sayısal lotoda topları nasıl ayarlamistik 😏 Yorumla Rosehgirl +1 yıl Yaa hahahah bir de hava atıyor deli çocuk Yorumla Mitroglu +1 yıl O zamanlara dönmek isterdim yaa Yorumla Rosehgirl +1 yıl Ben ister miydim bilmiyorum bazi sorunlar vardı. Ama Türkiye olarak güzel yillardi evet. Yorumla Mitroglu +1 yıl Senin yaş 8-9 oluyor nasıl sorunlar vardı ki Yorumla Rosehgirl +1 yıl Ailevi canım. Yorumla Mitroglu +1 yıl Anladım, şu an iyisin mi Yorumla Rosehgirl +1 yıl Teşekkür ederim daha iyiyim Yorumla Mitroglu +1 yıl Güzel 😌 Yorumla Rosehgirl +1 yıl 😊😊 Yorumla
pi-sayısı Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bunu nasıl öğrendiniz?😊 0 3 Yorumla Rosehgirl +1 yıl Araştırma yaptım Yorumla pi-sayısı +1 yıl Tip de önemliyse olmayabilirsiniz. Şimdi şöyle düşünün, fiziksel hiçbir çekiciliği yok ama aşırı zeki. Ne düşünürdünüz? Yorumla Rosehgirl +1 yıl Olmaz ya 😂Benim için ikinci kriter zeka Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyiymiş beyne düşen kız az bulunur xd 0 1 Yorumla Rosehgirl +1 yıl 😶😬 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Demek o kadar beynin var 0 0 Yorumla
CleverStudent1 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ben de öyleyim ne yapacağız bu gidişle... 0 1 Yorumla Rosehgirl +1 yıl Allah gönlümüze göre verir inşAllah Yorumla
Dghbfgg Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Herkes oyledir kim salak birini sever 0 3 Yorumla Rosehgirl +1 yıl Haklısın Yorumla Dghbfgg +1 yıl Ben her zaman hakliyimdir jhkj Yorumla Rosehgirl +1 yıl Bilemem Yorumla
sevgikatili Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Hayırlı olsun 0 0 Yorumla
Olliee Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Geçmiş olsun 0 1 Yorumla Rosehgirl +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Parti yap 😂 0 1 Yorumla Rosehgirl +1 yıl Yasak var maalesef olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Tipde onemli de siz nesiniz zaten hepiniz estetikle bir seye benzemeye basladiniz mk sanki dogal guzel kiz var bizim abazalar yaziyor diye amma tip takintisi oldu sizde be 😂
Tipte önmliyse sapsoseksüeller klübünden olmazsnz maalesef ❌
Ooo tamam
Biz çirkinleride kabul etmelisiniz üzgünüm Klüp kartınız iptal edilmiştir 🤣
😊👍🏻
Yaaaaa hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum
Hahahaha eyv canim
tiple alakasi olunca sapyo olmuyo, kandırmışlar seni
Ben kendimi kandırmış mıyım
bizim Türk kizmaeinda olur o her zaman, normal 🙂
Tamam canim
oney la öyle , her gün yeni bişey çıkıyo 😄 bunun fantezisi neymiş peki
Lafa gelince hemen herkes sapyoseksüel de ülke zekasız kaynadığı için böyle bu. Çıta çok aşağıdan başlayınca üstüne çıkan birini aramak elzem oluyor.
Hhahaha valla olabilir
Yeni bir cinsel yönelimi mi çıktı da haberim yok
Bu hep vardi sen yeni duydun
özelliklerine göre hareket edeceksin
Zeka şart diyorsun yani ndhdhd
E tabi zeka önemli bir kriter MarazAli bunu en iyi sen bilirsin. Zamanında ne planlar yapıyordun hatırla hahahahah
Hahahaha komiksin😂 sayısal lotoda topları nasıl ayarlamistik 😏
Yaa hahahah bir de hava atıyor deli çocuk
O zamanlara dönmek isterdim yaa
Ben ister miydim bilmiyorum bazi sorunlar vardı. Ama Türkiye olarak güzel yillardi evet.
Senin yaş 8-9 oluyor nasıl sorunlar vardı ki
Ailevi canım.
Anladım, şu an iyisin mi
Teşekkür ederim daha iyiyim
Güzel 😌
😊😊
Bunu nasıl öğrendiniz?😊
Araştırma yaptım
Tip de önemliyse olmayabilirsiniz. Şimdi şöyle düşünün, fiziksel hiçbir çekiciliği yok ama aşırı zeki. Ne düşünürdünüz?
Olmaz ya 😂
Benim için ikinci kriter zeka
İyiymiş beyne düşen kız az bulunur xd
😶😬
Demek o kadar beynin var
içinde seks varsa ona da okeyiz biz
Yapacak bir şey yok :D
Tamam
Ben de öyleyim ne yapacağız bu gidişle...
Allah gönlümüze göre verir inşAllah
Herkes oyledir kim salak birini sever
Haklısın
Ben her zaman hakliyimdir jhkj
Bilemem
Hayırlı olsun
olabilir
Ohaa
Oda ne ya
Hayırlı olsun
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim