+1 yılGene farklı düşünce ve yaşantılara saygı duymama ve saldırma sorunu ile karşı karşıyayız. Ya öğrenmek istemeyen yazmasın, ağzını bozmasın. Cinsellik özgürlüktür, ister erkek le ister kadın ile ister her ikisi ile de beraber olur. Ben de panseksüel biri ile evlenmeyi çok isterdim özgürrlüklere saygı duyan biri olarak. güzel, neşeli bir evlilik hayatı olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Biz "Nefes alsın yeter" deyince kıyamet kopuyor, size gelince bilimsel isimler, neymiş efendim panseksülemişmişmişteeeee, yok aromantikmiş ama aynı zamanda. Ay götüm!!!
Bırak yaaa işte uçanı kaçanı götüresin geliyo durum bu.111 Yorumla
Soran+1 yılasdadsfadsf yoo :D panseksüelin olayı bu nefes alsın insan olsun yeter :D ha şöyle bir incesi var. sen nefes alsın yeter deyince önüme gelene yürürüm diyosun. biz panseksüel deyince kime cinsel çekim duyacağım belli olmaz bir kadın olabilir bir erkek olabilir queer olabilir trans olabilir diyoruz :D hepsine yürüycez demiyoruz :D
Soran+1 yılasasfdf fark ben dünyadaki tüm kişilerin arasından çekici bulduklarıma yürürüm. sen kadınların hepsine :D
- +1 yıl
Sen öyle san salak :D Şimdi bak bacım (Bu lafada hastayım dur lan dur güldürme :P) sen erkek doğacakmışın kadın olmuşun bütün problem aslında bu. Ben seni çok iyi anlıyorum. Bende kadın olacakmışım önüme şansıma pipi takmışlar. Ha kullanmıyomuyum? İllaki insan elindeki malzemenin farkında olmaz mı? Ha kadın olsaymışım nasıl olurmuş? Geceliğim 50.000 € Yooooooooo yoooooo hiiiiç fazla değil, sabah yataktan kalkarkende bir 50.000 € daha bahşiş atardın. Tam paranın karşılığı. Şimdi asıl konuya gelecek olursak, kimse kendini kandırmasın. İçin hayvan oğlu hayvan tam bir Türk erkeği yatıyor. Yürüüüüü beeee :D kim tutar seni... Vaziyet aynen bu, bence bunu kabullenip böyle yaşaman en doğrusu olur.. Hadi bakalım.
Soran+1 yılasddsfdsf :D aynen :D hadi işine dediğin sadece ekek ahlakına sahip masum normal bir kadındır :D
yav orospulukda iyi meslek evet. :D bir gün toplumca kabul edilir bir meslek olursa yaparık :D
ayrıca kendine güvenin muhteşem :D kadın olsam o kdr para ederim diyosun :D
Soran+1 yıltelefon yapmıştır onu ks değil :D erkeklerin bacım olmayanı mı var :D
Soran+1 yılbak ks "bacım" yapmış oruzbuyu :D canısı telefon işi :D
- +1 yıl
Seni bilmez miyim az yelloz değilsin.
Cinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. Aromantikliğin temelinde aşırı doymuşluk sözkonusu veya güven eksikliği.. Zamanında ya çok fazla ilişki yaşadığın için artık hislerde ruhsuzluk var veya karşı tarafa güven duymuyorsun kendini frenliyorsun iş güdüsel olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılasdasfddf yoo şu ana kdr 2 ilişkim oldu.
(bi 10-15 tanede flört ama onlara bişe denmez :D)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılPanseksüel ile biseksüel arasındaki fark nedir?
Aromantik ile Materyalist arasındaki fak nedir? (Bu sorum pek mantıklı olmadı ama silmeye üşendim ) :)010 Yorumla
Soran+1 yılbiseksüel bildiğin düz manada kadınla erkeğe ilgi duyar. panseksüel transeksüellere queerlere falan. herkese. alayına :D
materyalist maddiyatçıdır. aromantik sadece romantik bağ kuramaz maddiyatçı olur veya olmaz o ayrıdır.- +1 yıl
Bisexin kadın/erkek ilgisi genellemeden kaynaklanmaktadır. Bisexlerde alayına gider :D
Bisex bana uymadı da, aromantik uydu... Sevemiyorum ben yaa... :)
Soran+1 yılbisexler queerlere pek ilgi duymaz genelde :) esasen biseksüellik panseksüelliğin bir alt dalı gibi :)
ay veet ya aşık omak istiyorum ama salla aşkı cinsel çekimden başka hoşlanmıyorum bile kimseden.- +1 yıl
Cinsel çekim bir ihtiyaçtır... Tabi ki hoşlandığın kişi ile yapılır. Senin de aşık olmak istediğini sanmıyorum... Sadece sevdiğin insanla beraber olmak istiyorsun... Yoksa bu cevabı vermezdin ;)
Soran+1 yılyoo seks sekstir. yeme içme gibi bedensel ihtiyaçtır. herkesle yaparsın bence. hoşalnamn gerekmiyor.
hoşlanınca daha güel diyolla ama :D onu merak ediyom- +1 yıl
Dur dur.. o kadar açılma... ben utangaçım :)
Soran+1 yılahah :D sana açılmadım sıkıntı yok :D utanma :D olan bişeyi söylüyorum :D kmseyle romantik bağ kurmadım kuramadım o yüzden bilmiyorum sevince nasıl olur diye :D zaten bundan şikayetçiyim. bu aromantiklik gitsin istiyorum :D
- +1 yıl
Romantizim ve aşk insanı zayıf düşürür. Boşver böyle daha güzel.. . ;)
Soran+1 yılarıyor insan ama diğerlerinin böyle ballandıra ballandıra anlattığı şeyi :(
- +1 yıl
Aşk geldiğinde, bal da kendiliğinden gelir ;) Hem sen neden gizlisin... Utanıyor musun... Utanıyorsan, adresim belli.. buyur gel :)
+1 yılBen de aromantik olabilirim, duygusal yakınlık hissetmediğim kişiye karşı cinsel hislerim harekete geçmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılo başka bişe. demisexüel sanırım o. romantik yakınlık duymadığı kimseye cinsel arzu da duyamıyor. bende öyle değil ben ilgimi çeken herkese cinsel arzu duyabiliyorum. ama romantik yakınlık kimseye duymuyorum
- +1 yıl
O da garipmis. Ama terapi ile belki üstesinden gelebilirsin.
+1 yılBilgi edinmek için soruyorum bisexuel ile panseksuel arasındaki fark nedir
03 Yorumla- +1 yıl
Bisexuql de sadece Heterosexual ve homo Sexual lere ve yine biseksuele ilgi var. Panseksuelde ise aseksuel e de ilgi vser
- +1 yıl
@relentlessman yani bir kaç tık ilerisi diyelim
Soran+1 yılgüncellemede yazdım
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir sürü seksüel çıktı yahu. Artık yetişemiyoruz. Hangi manyak buluyorsa artık bunlari
01 Yorumla
Soran+1 yılbunlar hep vardı. yeni yeni herkes etiketlerin altına dizilmeye başladı sadece. "neden herkesten farklıyım bende bir sorun mu var" yerine haa ben şuymuşum ve böyle başka kişiler de varmış oldu
Var olan sınıfların isimlerini degiştirme başka bir b. k değil. A sexsuel, bisexsuel, heterosexuel ve transsexsuel var. Yahu sacmalık
01 Yorumla
Soran+1 yılbiseks transa ilgi duymaz. pan duyar. var olanı değiştirmiyorum. yüzlerce cinsel ve duygusal tanım var. türkiyede bilinmiyor sadce.
+1 yılAynı anda hem panseksüel ve aromantik olman imkansız zaten. Bence ne istediğini ne yaşadığını sen de bilmiyorsun
028 Yorumla
Soran+1 yılcinsel ilgi herkese duyabiliyorum. romantik ilgi kimseye duyamadım şimdiye kdr. olay bu
- +1 yıl
iyi de...
hoşlanmadığın birine karşı nasıl cinsel ilgi duyabilir ki insan. Çok tuhaf.
Soran+1 yılhoşlanmadığın değil. inanlara karşı nötrüm. ama bedenlerine ilgim var. ama ruhlarına yohh :D bağlanamıyorum. ıssız kadın vs vs anladın?
- +1 yıl
haaa, anladııııım.
Tamamen cinsel tatminlik yaşamak adına şey ediyorsun. Tuhaf doğrusu.
nemfomani olabilir misin?
Soran+1 yılseks bağımlısı değilim :)
- +1 yıl
İlginç doğrusu.
Peki vücudu bedeni hoş olanlar, esmer beyaz tenli, kaslı, tüylü diye ayırt ediyor musun yoksa o an için bedenini beğendiysen her türlü olur mu diyorsun.
Soran+1 yılbeğendiysem her türlü olur :D kıla özel bir tiksintim var ama ne kendimde ne başkasında kıl sevmem :D ten rengine ise kişiden çocuk yapacaksam bakarım :D çocuklarımın beyaz tenli renkli gözlü olması gerek :D öyle istiyorum :D
- +1 yıl
Çocuk yapacaksam ten rengine dikkat ederim diyorsun. Demek ki sen de bir eş, bir mutlu yaşam bir ev hayali kuruyorsun. Demek ki birini sevebilirsin.
Soran+1 yılhayalini kuruyorum :D bu yüzden aromantiklikten kurtulmak istiyorum :D
- +1 yıl
ben öyleyse seni yanlış anladım. Ben senin panseksüellikten kurtulup aromantik olmak istediğini anladım. Meğer tam tersiymiş. :)
Soran+1 yıl:D evet.
- +1 yıl
Peki bazen de olsa bıkkınlık ya da usanmışlık hissetmiyor musun bundan
Soran+1 yılbazen değil genel olarak yorgunum kimseyi sevemiyorum bu çok yalnız bişey.
- +1 yıl
Ben panseksüellikten bıkmıyor musun diye sormuştum ama :)
Bak demek ki sen de yalnızlıktan şikayet ediyorsun
Soran+1 yılpanseksüellikten niye bıkayım ki. hayatıma çok da etkiyen bişey değil. sen heteroseksüel olmaktan bıktın mı :D
- +1 yıl
Heteroseksüel ne demek?
Ben sadece kızlara ilgi duyuyorum. Ama hiç bir kızla cinsel ilişkim olmadı. eVlilik öncesi doğru bulmuyorum. Bakirim henüz.
Soran+1 yılheteroselsüel sadece karşı cinsine ilgi duyan demek :D yani sizler :D
- +1 yıl
hımm anladım. İyi birşeymiş öyleyse. :) :)
Doğrusu bu tabirleri pek bilmem. :)
Tabirler demişken, lezbiyenlerle ve gaylerle de birlikte oldun mu?
Soran+1 yılal sana bir tabir daha o zmn homoseksüel= gay ( sadece erkeklerle birlikt olan erkek) + lezbiyen ( sadece kadınlarla birlikte olan kadın)
yani gaylerle olmam mümkün değil çünkü onlar beni istemez :D lezbiyenlerle oldum evet :)- +1 yıl
Lezbiyenlerle olmak, erkeklerle olmaktan daha mı tatmin edici?
Çünkü lezbiyenler hep bunu söylüyor. Kadın kadın bedenini bildiği için daha tatminkar oluyormuş diyorlar, doğru mu?
Sonuçta vajinaya bişey girmiyor, bu tatmin edici olabiliyor mu?
Soran+1 yıllez ilişkide illa yüzeysel olacak diye bir şey yok oyuncaklar da kullanabilioyorsun. penetrasyondan hoşlanan lezler de var. lezlerin sıkıntısı erkeklere romantik veya cinsel arzu duymuyor ama kadına duyuyor olmak.
lezbiyenler için kadınlarla olmak daha tatmin edici olan bişey değil normal olan bişey erkeklerle olmak ise işkence.
bende durum farklı. ben erkeklere de ilgi duyuyorum. lez değlim yani- +1 yıl
Anladımm..
Anlatabilir misin bilmiyorum ama... İlişki yaşamak nasıl bir his. başka bir bedene dokunmak, başkasının cinsel organını görmek ona dokunmak onu hissetmel nasıl bişey nasıl bir duygu çok merak ediyorum.
Bazen bunu hayalimde yaşamaya çalışıyorum ama sanırım başaramıyorum, hissedemiyorum. ne hissediyorsun ne yaşıyorsun o anda?
Soran+1 yılp*rno izle bebişim. ya da git yaşa.
- +1 yıl
Yaşayamam. PAra kaşılığı bu işi yapanlara hiç bulaşamam. Sevdiğimle de yapamam bunu. Bu kötülüğü ikimize yapamam. Evliliği bekliyorum.
Bzen çok merak ediyorum ama...
hiç görmedim, hiç dokunmadım. hiç hissetmedim vajinayı. Tuhaf geliyor belki ama böyle :)
Soran+1 yılo zmn bekle.
- +1 yıl
Sen yaşadın amaa :)
Korkmuyorsun peki. İçinde küçük de olsa pişmanlık, korku yok mu?
Soran+1 yılhayır.
- +1 yıl
vay canına. büyük cesaret doğrusu
Nekadar cok seksüEL var elini sallasan seksuele degıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılseks herkesin hayatının parçası çünkü. elini sallasan insana değiyor senin seksüele değil :) seksüellik her insanda var :) hepsininki değişik sadece :)
+1 yılHacı cok bilimsel konusmussun. Simdi ben sana maraba ağzıyla yorum yapiyorum kusuruma bakma
00 Yorumla
+1 yılPanseksüel ile Biseksüel arasındaki fark nedir?
01 Yorumla
Soran+1 yılgüncelemede yazdım
Açık açık herkezle sevismek istiyon sen yaww 😀
020 Yorumla
Soran+1 yılasdsdafdfs oda var :D ama romantik bağ kurmakda istiyorum biriyle. evlensem çoluk çocuğa karışsam evimin kadını çocuklarımın anası eşimin fatihi işimin kanunisi olsam istiyorum ama kişilere sadece cinsel çekim duyuyorum. romantik çekim duymuyorum
Soran+1 yılasdasfdsdff karaysan olmaz. bebelerim beyaz tenli renkli gözlü olmak zorudna.
öyle benim hayallerim :D bari ordan yakalayayım hayali :D
Soran+1 yılneyse tamam kara değilsen olur kaymak ten yeter :D bebelerim beyaz olsun yeter ki renkli gözüde bende alsınlar bir zahmet her işi biz yapmayalım :D tamam ne zmn evleniyoz sadsdfdsfasdfdasfd :D
Soran+1 yılben mi yapayım? tama çıkıyorum şimci alıcam nikah tarihini :D 1 hafta içinde trabzona beklerim anagille :D
Soran+1 yılbatumda bişe yokmuş diyorlar :D dibimde ama hiç gitmedim :D
Soran+1 yıltamam. çikolata bitter olsun :D ben sütlü sevmem :D yi
Soran+1 yıleneee cimri çıktı adam.
Soran+1 yılyok çok çeşitli sevmem :D sadece bitter çikolata D asdsdfdf
Soran+1 yıltabi yılların internet kullancısıyız :D laf çevirme dersini ilk alışta verdim BB ile :D
Soran+1 yılhayatımda hiç AA alamadım derslerden :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbe eşek zikmek ta hıl mı pansex se
06 Yorumla
Soran+1 yıltürkçesi?
Cevap sahibi+1 yıleşek düzmek te dağil mi bu pansex se
Soran+1 yılyok sacece insan.
Cevap sahibi+1 yılben karşıyım erkeksen kadınla ılgıneceksın kadınsan erkekle fıtrata aykırı şeyler şeytan vesvesesıdır bazı zayıf ınsanlar bu tur duygu ve düşüncelere hemen kanıp işe koyuluyor yazık edıyorlar kendıne.
Soran+1 yılfıtratı belirleyn de insan :D neyse :D karşı olmanda bir sakınca yok. karşı oldğun şeyin taraftarı olan kişiye fiziksel ya da psikolojik bir şiddet uygulama da. :D
Cevap sahibi+1 yılyok dağa neler
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Bana göre değil tek kadın sevmek güzel
00 Yorumla
+1 yılDeğişik bisy hic bilgim yok
00 Yorumla
+1 yılBen sorun etmem
00 Yorumlahepsinin allah belasını versin arsız şerefsizler
116 Yorumla
Soran+1 yılniye ne yaptık sana?
Soran+1 yılyav ne alakası var kafanıza illa homo olacaksınız diye silah mı dayıyoruz? din allahla kişi arasındadır. benim ahlakım dinim seni ilgilendirmez. dindar biriysen, içinizde varsa bu sizin sınavınızdır. yaşarsınız yaşamazsınız bastırırsınız gizlersiniz vs vs bu o kişiyle alakalı.
Soran+1 yıladam soruyu bile okumadan deşarj olmaya gelmiş ya!
- +1 yıl
ben soruyu okudum sizle çene çalmak saçmalık ama kusura bakma sadece merakimdan soruyorum nasıl bir duygu sadece beden zevki icin allahin uygun gormedigi seyi yapıp isyanda bulunmak? burda ondan bundan bahsetmiyorum seni yaratan var eden şekil veren akıl fikir el kulak burun beyin vücudundaki herseyi veren rabbinin emrine itaatsizlik etmek nasıl bir duygu
Soran+1 yıldindar biri değilim. benim için gayet normal. senin kadını sevmen gibi benim kadını sevmem. dindar olan eşcinseller de zaten açılmıyor kendilerini inzivaya çekiyor. yalnızlığı seçiyor. anlayamadığınız kavrayamadığınız şey ben sizin ahlaki dini etik değerlerinizi taşımak ve sizin inandığınız şeye göre hareket etmek zorunda değilim. ancak senin benimsemediğin bir hayatı yaşıyorum diye bana lanet okumak da seni ne kdr müslüman yapıyor bir düşün.
- +1 yıl
birincisi ben lanet okumadım allah zaten sizin belanızı vermişki müslümanın ne olduğunu biliyor ama dahil olmuyorsunuz ki o erkek erkeğe gidenler lanetlenmişlerdir cennetin kokusunu bile alamazlar hele ki siz kadınlar hakkında fetva veremeyecek kadar kötü bir haldesinizdir öteki alemde siz neye inanıyorsanız inanın ama çevrene bak ölen ölene onlar nereye gidiyor sence
Soran+1 yılmisyonerliğe mi başladık? "epsinin allah belasını versin arsız şerefsizler" lanet okumamak buysa okuma zaten dinden çıkarsın. aaa dur pardon fetva veremiyodum zaten :) nyse hadi gene iyisin.
Soran+1 yılyav inanmadığım şeyi neden uyayım arkadaşım? helak olacağına sen inanıyosun. ben değil. ortada haklı çıkarmaya çalışmak yok. inanmıyorum ben. inana eşcinselde eşinsel faaliyette bulunmuyor. bu kdr.
Soran+1 yılyav çek git allaen misyonerliğin alemi yok!
Soran+1 yılhaklısın misyoner din temennisi edene yaymaya çalışana denir. sen başk bişeysin. seninki misyonerlik de değil onlar en azında görev adamı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaromantik neymiş
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılolmasın inş. :D
00 Yorumla
+1 yılne bunlar laa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım