Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. seksüel olmak ile aseksüel olmak arasında birşeydir. bu tür insanlar aslında aseksüeldir ama bir kişiye karşı ciddi duygusal bir bağ hissettiği zaman seksüel çekicilikte hissetmeye başlar. yoğun duygusal çekicilik hissetmediği zamanlarda aseksüeldir. Demekmiş 🙈
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOhaaa birşey daha öğrendim ve şaşırdım ben zaman zaman böyle moda giriyorum ya bu ne iş :D
onedio.com/.../farkinda-degilsiniz-ama-belki-de-demiseksuelsiniz-15-maddede-demiseksuellik--62976614 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı artık ☺☺
- +1 yıl
EİG için teşekkürler 💐👍🏻
Soran+1 yılBen teşekkür ederim ☺😳
- +1 yıl
oyy elma yanak oldu :)
+1 yılkaç tane cinsel akım var ya valla her gün yeni bişey duyuyorum :D
32 Yorumla
Soran+1 yılBana da tuhaf geldi 😀😊
- +1 yıl
Aynen yaa
Gifteki anime çok güzel ^-^
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya aşkım o animenin adını unuttum tekrar izlemek istiyorum hatırlıyorsan söyler misin lütfen?😞😍
Soran+1 yılYa hatırlarsın çok sevinirim teşekkürler şimdiden 💙
Soran+1 yıl@scare 😅☺☺ çoook teşekkür ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılHertürlü seksüeli ürettiniz erkek erkeğe kadın kadına tren yapcaz yakında
11 Yorumla
Soran+1 yılSordum sadece 😞
Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. hayatımızda olan seyler. cok dguclu bag olmasada karsıdakının en kucuk yapmacık tavrı bende uzaklastırmaya yeter.
25 Yorumla
Soran+1 yılOna ne söz. .
Soran+1 yılkarşımızdaki şahısların tavırlarının bizi uzaklaştırmaya yetecek nitelikte olmasına katıldığımı belirtmek istemiştim.
Soran+1 yılBen teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilgim yok ayakkabi sallamak falan mi erkegi tahrik etmek icin giften onu anladim
13 Yorumla
Soran+1 yılGüleceğim yoktu abi 😂☺ yok o değil gif alakasız dram animesinin gifi...
Cevap sahibi+1 yılHee soru da gorunce onla baglanti kurmaya calistim :D
Soran+1 yıl😀☺ pekala öyleyse.
"Bilemiycem zevkler ve renkler tartışılmaz.. demiş eflatun." yorumların birine yazmışsın. Nerde demiş bunu, hangi kitabında? Hiç görmedim de.
13 Yorumla
Soran+1 yılHatırlamıyorum ne yazık ki
Soran+1 yılRahat edeceksen pekala
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapabilmen içinbirine aşırı derecede duygu beslemen gerek.
10 Yorumla
+1 yılDemiseksüeller, biriyle yakınlık kurmadan önce onları iyice tanımak, onlarla vakit geçirmek zorundadır.
10 Yorumla
+1 yılbilmiyordum şimdi baktım ne tatlı şeymiş o öyle :)
36 Yorumla
Soran+1 yılHadi sevmeye gidelim
- +1 yıl
haha kimi? :D
Soran+1 yılÇatılardan düşmekte kediler kediler kediler.. saçmalıyorum boşver. ☺
- +1 yıl
hahahaha :D şu an haddinden fazla gülüyorum :D ne diyorsun anlamıyorum :D
Soran+1 yılbosver tatli rüyalar
- +1 yıl
sana da :D
+1 yılÇok bitik bir durummuş öylesi aman aman evlerden ırak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılDemin seks yapmis olanlar
12 Yorumla
Soran+1 yılKonu nerden nereye geldi 😂
- +1 yıl
baska biseye benzetemedim dude
İlginçmiş demi :) bazen böyle olmak istiyorum ben
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilginçmiş. .😐
Soran+1 yılEvet
+1 yıloff her gün başka bir seksüellik.. bıktım valla
11 Yorumla
Soran+1 yılNe demeli bilmiyorum 😐 tuhaf tuhaf şeyler..
O ne demi lovatoyu sevenlere mi deniyo gksşfjslf
11 Yorumla
Soran+1 yılYok kız aseksüel ve seksüeller arasındaki kişilerin cinsel durumuymuş 😂☺
Duygusuz sekste guzeldir ama yaaaaa
118 Yorumla
Soran+1 yılBilemiycem zevkler ve renkler tartışılmaz.. demiş eflatun.
Soran+1 yılHer halükarda doğal bir gereksinim..
Soran+1 yılBuna yasak adını veren araplarin yozlastirmis olduğu dini benimseyenlerin isi.. arap degiliz biz bu tercihler dinen uygun ya da uygun olmayabilir ancak bunlar kisisel tercihlerdir velhasil dinin manevi alana girmesi ve kimsenin birbirinin inancina baski dikta uygulayamamasi gibi.. toplumsal yapinin cogunlugunun dini yanlis anlamasindan ve aile yapilarindan bu sekildeyiz.. sokakta kadina saygi yok cocuk yasta evlendirip baslarindan atmak kolay o sirada nedense dinleri akillarina gelmiyor.. Bu sahislar digerlerini de etkiliyor.. ay konu sapti neyse iyi geceler. 😟
Soran+1 yılDersim vardı affedersin. İnsan doğası elbette, haklısın ancak kardeşini koruyacak olan da yine sensin ;doğru insanlar da çıkabilir karşısına ona zarar verebilecek kişilerde. Önemli olan her daim güvenip yanında olduğunu bildiği bir abinin varlığı. Ben de cok isterdim bir abimin olmasını her derdimi konusabilecegim ve beni koruyacagini gercekten sevdigini bildigim birinin olmasini.
Soran+1 yılAnladım pekala ☺
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNe hoş allah kolaylık versin
Yeni mi cıktı buda asdf bilmiyorum açıklasan
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de yeni öğrendim. .^^seksüel olmak ile aseksüel olmak arasında birşeydir. bu tür insanlar aslında aseksüeldir ama bir kişiye karşı ciddi duygusal bir bağ hissettiği zaman seksüel çekicilikte hissetmeye başlar. yoğun duygusal çekicilik hissetmediği zamanlarda aseksüeldir.^^
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Tek kadın olan akimdayim
13 Yorumla
SoranHayırlı uğurlu olsun
Soran+1 yılAseksüel hissediyorum ama bu ortaya attıkları yeni durumun da içinde gibi hissediyorum.
+1 yılböyle bir seksüalite yok
13 Yorumla
Soran+1 yılYeni çıkmış ben onların yalancısıyım
- +1 yıl
seksüellik ile aseksüelliğin arasındaki bir cinsellik durumudur ama bunun adı normal bir seksüelliktir
Soran+1 yılAnladım teşekkür ediyorum
+1 yılo ney la
15 Yorumla
Soran+1 yıl"seksüel olmak ile aseksüel olmak arasında birşeydir. bu tür insanlar aslında aseksüeldir ama bir kişiye karşı ciddi duygusal bir bağ hissettiği zaman seksüel çekicilikte hissetmeye başlar. yoğun duygusal çekicilik hissetmediği zamanlarda aseksüeldir."
- +1 yıl
normalmiş
Soran+1 yılAynen pek bir farklılık yokmuş sadece duygular daha bir ön planda
- +1 yıl
hayırlısı be gülüm :D
Soran+1 yıl😊😊😊
+1 yılGoogle da uzun bir aci lama var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. insan olsun
17 Yorumla
Soran+1 yılNefes alsın
Soran+1 yılHer türlü makbulün pekala..
Soran+1 yılKayirmaciliga fasizanliga hayir yasasin halklarin kardesligi..
Soran+1 yıl😎😎😎😎
+1 yılIlkdefa duydum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle 😐
+1 yılo neymiş
14 Yorumla
Soran+1 yılAseksüel ve seksüeller arasındaki kişilerin cinsel durumuymuş
- +1 yıl
nasıl yani aynı anda ikisi de mi oluyo bunlara
Soran+1 yıl"seksüel olmak ile aseksüel olmak arasında birşeydir. bu tür insanlar aslında aseksüeldir ama bir kişiye karşı ciddi duygusal bir bağ hissettiği zaman seksüel çekicilikte hissetmeye başlar. yoğun duygusal çekicilik hissetmediği zamanlarda aseksüeldir."
- +1 yıl
ha anladım şimdi
yeni mi türedi
18 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş 😅😕😳
Soran+1 yılPek bilgi edinemedim ama sanırsam seks yapmaktan ibaret olan birşey değilmiş hem karşındaki kişiden hoslanacakmissin birseyler hissedecekmissin bu durum dogrultusunda o kisiyle sevisirmissin gibisinden birsey.
Soran+1 yıl😂☺ yeni bir akım yaratamamislar..
Soran+1 yılBilemiycem artık o kadarini ☺
o ne demek yahu
13 Yorumla
Soran+1 yılBilrmedim ya...
Oda ney. S
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki 😐
+1 yılo ne ya
11 Yorumla
Soran+1 yıl@Swimfunn harika tanımlamış
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne?
16 Yorumla
Soran+1 yıl^^seksüel olmak ile aseksüel olmak arasında birşeydir. bu tür insanlar aslında aseksüeldir ama bir kişiye karşı ciddi duygusal bir bağ hissettiği zaman seksüel çekicilikte hissetmeye başlar. yoğun duygusal çekicilik hissetmediği zamanlarda aseksüeldir.^^ ben de bilmiyordum..
Cevap sahibi+1 yılAnlamadim ama ben bdsm erkegiyim :)
Soran+1 yılOnun açılımı neydi ki 😟
Cevap sahibi+1 yılBdsm lgbt gibi yani köle sahip falan lgbt lezbiyen gay biseksüel transeksüel.
Soran+1 yılHımm şimdi anladım çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederm.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar