Sevgilimle farklı şehirlerdeyız. 5 yıllık bir ilişkimiz var ama son 1 yıldır cinsel anlamda bırseyler yaşamaya başladık. İlk yazımız ve geçenlerde bır araya gelme şansımız oldu ikimizde birbirimizi çok özledık ama ilk günün gecesınde dırek sevişmek istemesi beni biraz bozdu açıkcası. Bilmiyorum ben mi abartıyorum acaba? Yani sen beni bunun içinmi özlüyorsun dedım bende. o da bu lafıma bozuldu tabi. Yani lütfen objektif yorumlar verırmısınız ben mi sacmalıyorum sızce?
Cevabın nedir?
+1 yılBir insan sevdiği insanı her şeyiyle özler. Sesini, gülüşünü, kokusunu, gözlerini, ona ait olan her şeyi. Elbette ona dokunmayı da özler. Sarılmak, elini tutmak, öpmek ister. Önceden tecrübe edilmiş daha farklı bir samimiyet varsa arada o öpücüğün bu arzuyu tetiklemesi de gayet normaldir. Adam seni 4 yıl beklemiş. 4 ay bekleyemeyenler var. Bu saatten sonra seni sadece bedenin için seviyor olması gibi bir durumu aklına getirmen, böyle düşünebilmen bence çok büyük bir haksızlık. Gönlünü al derim.
42 Yorumla
Soran+1 yıltamam madem ya tesekkur ederım yorumun ıcın
- +1 yıl
Rica ederim. Allah daim etsin :)
e sen de o zaman gerçekten özlememişsin ki :/
tamam insan bazen sadece sarılıp uyumak istiyor ama ben özleyince daha bir sevişesim geliyor. çünkü insan sanıyor ki sevişirsen bir daha hiç gitmeyecek, hiç özlemiceksin felan.13 Yorumla
Soran+1 yılya hayır ozluyorum kesınlıkle ama sankı koşa koşa cinsellik için yanına gitmişim izlenimi vermek istemiyorum ne bıleyım
Soran+1 yılben kendımı ıfade edemıyorm ya :D
+1 yılya saçmalıyorsun evet 5 yıldır dokunmamış seni onun için mi sevmiş sadece. e sen onunla cinsellik yaşamayacaksan o seni arzulamayacaksa arkadaş olun bitsin o halde.. ne güzel kendini esirgeyip sana saklamış ne var bunda yani. de ki onca kızda aynı şey varken bendekine talip çünkü beni seviyor onu değil
17 Yorumla
Soran+1 yılben abartıyorum o zaman normal bı durum yanı. ya ben sadece ılk gunden degıl 2. gun falan olsun dedım o da ıste bozuldu
- +1 yıl
normal tabi yani hormonlar azmışsa bu neden ertelenir ki bugün de olur yarın da büyük mesele değil ki.. cinselliğin düğmesi yok ki istek geldiğinde kapatasın.
- +1 yıl
ilk gundende sevişme olmaz okadar aradan sonra
Soran+1 yıl@ruzgardemr kınayemı yapıyosun anlayamadım kı senı ben
Soran+1 yılteeşekkür ederim yorumların ıcın sagol
- +1 yıl
rica ederim akışına bırakın seni 5 yıldır seviyorsa o günde aynı aşkla seviyor ve hayatta da en çok seni arzuluyor başka da mesele yok. mutluluklar ; )
Soran+1 yılteşekkürler :)
İşler o raddeye geldikten sonra öyle düşünmüş böyle düşünmüş olayını bırak seviyordur cocuk seni ateşle barut yan yana durmaz yaptınız şey çılgınlık (kibarlaştırdım)
14 Yorumla
Soran+1 yılhah sagol gercekten kıbarlıgın ıcın :)
- +1 yıl
ayrıca ılıskınız ne durumda bilmiyorum tutku var belli ki 4 yıllık bir ilişki yaşadım bende ayrı şehirlerde sizi anlayabiliyorum ama bu raddeden sonra artık beni seviyor mu öyle mi böyle mi diye düşünmen sacma beş yıllık bir olay onunla cıktıgın ilk gün değil sadece sımdıden böyle şeyler yapmamanız lazım ilişkinizin hayrı için cünkü bir süreden sonra Allah sizi ayırabilir o yüzden bazı şeyleri yerinde ve zamanında yaparsanız ilişkiniz cok uzun sürebilir...
Soran+1 yılanlıyorum teşekkür ederim dusuncelerın ıcın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
ya soyle bende ozleyince sevismek istiyorum bunda alinca bisey yok he benim hatunda aliniyo ama alttan aliyo veya gecistiriyo ustelemiyo
16 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bızde sorun var demekkı ya
Soran+1 yılsenın hatunda on yargılı o zman
Soran+1 yıltamam ıste benım sevgılımde senın gıbı gercekten
bu kizlardaki sekse bakis acisini hoc anlayamicam galiba, ilk gun sevismek istemesi niye garip geliyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalamışsın. Seven insan özleyen insan dokunmak ister. Bu hep sevişmek anlamında değildir ama özlemiş seni yanlış konuşmuşsun.
Haliyle de adamın zoruna gitmiş.12 Yorumla
Soran+1 yıl2 gun sonra yıne ıstedı ama onu napcaz
Cevap sahibi+1 yılGerçekten saçmalıyorsun ya.
+1 yılTenini arzulamasi da guzel bişey. Romantizmi erkeginle yasamicanda kimle yaşican
00 YorumlaHayir canim kesinlikle haklisin. Bence cok yaklasmasina izin verme, sonra degersiz olursun gozunde.
01 Yorumla
Soran+1 yılvbılmıyorum yaa
+1 yılo adam seksten baska birşey istemiyor uzak dur bence
08 Yorumla
Soran+1 yılneden boyle dusundun
- +1 yıl
kendi gözümle söylüyorum ben sevdiğim kadınla bir vakit buluyorum ve bunu sevismeyle harcıyorum bana göre ters yani ben olsam daha farklı seyler yapardim akılda kalıcı bir gün ve niye istemedigin birsey icin bozuluyor aklima bu takıldı
Soran+1 yılarzulamam sucmu senı dıyor
- +1 yıl
tamam suç değilde faydalanmak gibi geldi bana zaten sevişme oluncada yawas gelişir iki tarafta nasıl olduğunu anlamaz aşkla olur ve dur diyorsan durmalı ısrar etmemeli bana göre
Soran+1 yılanladmda normalde bız seks yapıyoduk zaten ıste ama uzun aradan sonra ılk gun boyle olması bana tuhaf geldı sadece. yanı faydalanmakdıye dusunmuyrm
- +1 yıl
kişiden kişiye değişir diyelim ozaman ben sevdiğim kadınla seks yapmam
Soran+1 yılnaparsın?
- +1 yıl
evlene kadar yani çünkü o gün özel o özel günde ilki yaşamak isterim
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. O şekilde konusmamaliydin
12 Yorumla
Soran+1 yıloldu artık
Adamla cinsel hayatın var ne bekliyosun başka kadınlar fazla duygusal yaklaşıyor
00 YorumlaSana en yakın olduğu zamanı hemen istiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Çok haklisin insan ilk gece skmemeli ikinci gece yapsaydi daha tatli olurdu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Özlem gidermek normal
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. ayıp etmiş bozulmakta haklısın
10 Yorumla
+1 yılbence iyi sormuşsun
10 YorumlaBende isterdim açıkçası
11 Yorumla- +1 yıl
Neden olmasın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ergen kezbanim tekisin.
10 Yorumlanormal erkegın kızdan ilk beklentısı sevişmekdir
00 Yorumla
+1 yıladam vuracak tabi 1 yıldır görmemiş
00 YorumlaO sekilde olmasi gayet normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıltebrikler o zaman
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevdigini ister mmkk normal bu
02 Yorumla
Soran+1 yılküfür etmeden yazılmıyomydu yanı
- +1 yıl
Yapamiyom malesef mmkk
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgiliye çaktırıp ne bekliyorsun romantizm mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlia yapmissnnn canoo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında