malum erkeklere cinsellik konusunda hiç güvenilmiyo kızlar böyle bir önlem almak istermiydiniz? erkekler sizde buna razı olurmuydunuz?

akşam oluyor anahtarı kaybetmişsiniz kilit açılmıyor ve sen sevgilini çok arzuluyorsun bu durumda ne yapacaksın :D bir de üstüne çilingir çağırsan ayrı bir rezalet abi alete kilit taktık anahtarı düşürdük sana zahmet açar mısın ahahaha :D
ben hayatta taktırmam öyle bir şey kalkacaksa kalkar engelletmem :D
Yok artık daha neler..
bir kere insan öpüşürken ereksiyon oluyor.. Ereksiyon engellenirse çok fena ağrı ve acı hissederiz.. Kesinlikle kabul etmem..
Sizin hepinizi erkekli kızlı bir odaya toplayıp bütün cinsel ürünlerin altında bırakıp benzin döküp ateşe vermek var.
Al sana cock block :D
Cevap
26Cevap
Buna gerek yok ben hatunum dediğim kişiye ait olurum sadece başkasını kovalamamm 😉
Süpermiş hangi kıskanç kadın tasarlamışsa bayıldım😂😂
Ilk defa duyuyoeum boyle bisey
Ereksiyon olabiliyr mu
Mastta mı yapmıcak yani diyelim o an bişey tahrik etti büyümesi gerekti büyüyemez
Acı vermez mi
Ereksiyon olsunlar o sorun değil ama bu yöntemi sevdim hem orda burda yanlış yerlerde ereksiyon olup rezil olmazlar
Yani ereksiyon olanazsa acır bence uzun süre kulkanamaz
Çıkartırım zaten sürekli ereksiyon olmasın da yanlış zamanda falan tahrik olursa diye dedim
dayanmaz... demirden olursa belki fayda eder
Tecavüzcülere niye takmıyorlar bunlardan 😡
Bende ona kilitli kemer takacaksam olur
Enayimiyim ben takicam bunu:D yatakta belki fantezi olarak kisa sureligine yoksa gunluk mumkun degil
Hassstirr, bu da mı çıkmış :)
Uzak kalsın :)
Ben partnerimin ağzıma s*çmasını isterim sadece
Bilmiyorum denemedim
Emre 😷
@berraeva nerden biliyosun ki
@_AblanStarBebeğim_ hayırr 😒
? Berraeva
Yoksa yaptın mı daha önce
Uuw 😂
Sıraya mı girmek lazım
Talibiz efenim
@berraeva yoruma gelll
Öhh o ne be 😂
Ne işe yarıyor
Hayır :(
O koca koca aleti taksa insan gezemez be
Ne la bu seyiime taktirmam bu nu 😂😂
bana dayanmaz patlar bu
Bununla birlikte sokarım yine yaparım
önemli olan boşalmak değilmi?
neden? rüyada nasıl boşalıyoruz? penisemi dokunuyoruz sanki rüyada boşalmak için
İstemem
Psikopatmisin
Zamane kizlari erkeklerden beter neyin kafasi bu.
Ama bu acıtır 😞
Yav he he
biz mi takıyoz bunu
sığmaz buna :D
Buda ne laanm 😂😂😂
bilmem
dilimi kullanırım
8 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?