Erkekler seref yoksunu kızlar tarafından çok kandırılmıyormu? 😁 Gercekten eslerini kandirsalarda kendilerini nasil namusluyum diye kandiriyorlar cidden bazi hemcinslerimden Utanıyorum namussuz o kadar çok kız varki adam gibi eş bulmanız zor beyler... kolay gelsin...
Cevabın nedir?
+1 yılKadınları anlamak zor opusursun anal oral derken sürtünür birde ama bakireyim der erkeklerde ayni halt
İnsanların anlamadığı sey namus ya da bekaret sadece et parçası değil kimse bunu anlamadı
Namus akil göz düşünce beden olarakta bilinir artik işinize geleni yapmayın kendinizi kandirirsiniz sadece11 Yorumla
Soran+1 yılAynen iste
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni kandirmaya kalkan biri vardi.. arkadan defalarca yapmış biri defalarca yapmış ama bakire. ama ne oldu önden de ben yaptim defalarca. . sonra yalanini yakalayinca ailesine de rezil oldu ayrıldım. anal yapan kızın akıl sağlığı yerinde degildir... bunu yapan kiz zaten neler yapmaz ki
32 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapmissin kardesim 👍 haklisin
Cevap sahibi+1 yılyani beni kandırmaya kalkti aslinda kendini kandırdı.. ben 1 yil onceki iliskim bu.. bundan sonraki iliskilerimde denicem kabul eden kızı bozuo birakacam.. inan bazılarının ana babasi çocuğu dogurup dogurup sokaga firlatio
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurda erkeklelrin suçu vaar caanım. Onlar diyor arkadan yapalım bişey olmaz. bir takmışlar zara. Kendileri yapıp yapıp illa zar zat derlersr kızlar da böyle yapar. Hak veriyorum bazen kızlara. Yanlış anlaşılmasın o tarz şeyler yapan biri asla değilim ama yinede böyle düşünüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılYani haklisin bakir erkeklerin kasisina cikmasinlar yeter
Cevap sahibi+1 yılAynen. Kim neyse öyle biriyle evlensin
+1 yılo kezbanlara o kaşarlara bende gıcık oluyorum
amma ve lakin
erkekler de bunu hak ediyor. kızları o noktaya erkekler getiriyor14 Yorumla
Soran+1 yılHaketmeyen erkeklerin karsisina cikmasinlar İnşallah amin kardesim
- +1 yıl
amin
ama hak etmeyen erkek çok az inan
Soran+1 yılZar degil esas bakire olan kizda çok az 😞
- +1 yıl
onu diyorum işte
g. tü lömbür yere deyiyor ama bakire.
ama işte erkekler kaşınıyor buna da
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olmayan kadinlarda arkali önlü yapip, diktirip evleniyor, bunlarin sayisi daha cok..
Evlenmeden önce sana veren, senden önce herkese vermistir, anal, vajinal, oral, onun icin asik olupta vermiyorsa, o saglam kiz demektir.31 Yorumla
Soran+1 yılAynenn helal olsun dogru tespit 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini hala bakireyim diye zannediyorlar işte. Bakirelik bacak arasinda değil ki. Kızın ruhundadır bakirelik. Erkek anlamıyor anal yaptığını sanıyorlar işte.. Kendilerini kandırıyorlar sadece..
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Namus zar degil sadece
- +1 yıl
Ayrica her erkek anlar bir kızın anal yaptığını. Bu çok basit bir şey
Soran+1 yılNasil anlasiliyor?
- +1 yıl
Kızlarin heyecanı hali tavırlari herzaman açık verir. Zaten aralanmada olur. Ve zorlanmadan dolayı hafif yırtılma..
Soran+1 yılOha tebrikler 👏
- +1 yıl
Erkekler anlamaz zannediyorlar işte. . Biraz tecrübesi olsun hemen çözer işi. :)
+1 yılŞöyle bir durum var Rabbim kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor , ben kendimi korkuyorum kimseyle ilişkim olmadı kendimi eşime saklıyorum allah kuranda belirtiyor temiz kişiler temiz kişilere nasip olacak diye ben buna inanıyorum ben temizim, babada temiz birisi nasip olucak inşallah :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYani ama hep oyle olmuyor ya
+1 yılEş filan aramayı düşünmüyorum. Sadece cok düzgün kadınlığını bilen biri cıkarsa karşıma evlenirim. Simdiki kızların coğu onospu
12 Yorumla- +1 yıl
Kızlar niye eksilediniz ki kendiniz onospu olduğunu mu düşündünüz hemen alınıonuz.
Soran+1 yılHahaha aynen bakire olmayan veya anal yapanlarin hep zoruna gider ama yapacaklari tek sey napsin zavalliciklar
ne halt yerse yesin yinede bekaretine sahip çıkmayı başarabilmişse , bakire olmayan kızlardan her zaman bir adım öndedir o kız... Sonuçta bakire olmayan kızın ne kadar ileri gidip kaç kişiyle defalarca seviştiğini bilemezsin ama barike kızın ne kadar sevişirse sevişsin bir iradesi olduğu ortada. kendini tutmuş ve ileri gitmemiş bravo...
17 Yorumla- +1 yıl
@_nil_irem beyninmi bakire yoksa vücudunmu :P amaan banane yahu ne halt yerseniz yiyin , bana yapmıyorsunuz sonuçta. Her insan kendi yaşadıklarıyla sınanır ve kendi aldığı kararların sonucunu yaşar. Bekaretine sahip çıkamamışsın ve buna önem veren birinin önem vermemesini istersen bence bu bencillik olur. Öyleyse sen bekaretine sahip çıkamamışsan bekarete önem vermeyen birini bulacaksın, önem verenle de işin olmasın o kadar basit.. kimse kimseyi kandırmasın yani :)
- +1 yıl
@_nil_irem ucundan...
- +1 yıl
@_nil_irem gerçeklik payı da yok değil..
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir insanın kendine saygısı olmalı önce. Yaparken iyi zevk çığlıkları at ama sonra evleneceğin insanı da kandırıp yalanlar üzerine evlilik kur.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ne yaparlasa yapmislar da kandirmasinlar
Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Teşekür ederim.
Sizin de düzgün adam bulmanız zor.. Sana da kolay gelsin.. :/11 Yorumla
Soran+1 yılAynen len 😂 onu sonradan farkettim 😂
Yahu dürüst ors*pu olsun. neden yaparlar bunu anlamıyorum ! yemin ediyorum gavurun kızı bizim kızların çoğundan daha iyiler bu konuda ondan sonra niye kezo oluyoz diye isyan ediyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen la yapsalar bile adam gibi soylesinler abilermden endiseleniyorm
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. ben kadınlarla ilgili hiçbişi düşünmüyorum.. nasılsa bir süpriz yapıp düşündüklerini faso fiso olduguna geliyor konu onun için ne pokk yerlerse yesinler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakirim sevişliğim bile yok kendimi evleneceğim kıza saklıyorum ben temiz olayımda evleneceğim kızda temiz olsun diye düşündüm hep tabi dinimizinde etkisi var bunda ama ne yazık ki dediğin gibi kızlardan korkulur en korktuğum şey bu şimdi hangi kıza güvenipte evlenecem bana söylermisin kızlar benden beter maalesef...
00 Yorumla
+1 yılG*tlerinden uyduruyorlar onu öyle şey mi olur yav :)
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Iste ben bu yuzden anal yapmayip yaptiriyorum kizlara 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılDegisik ya 😂
+1 yılAnal yapması yetmiyor önden yapsada diktirenler bakireyim diyenler var
110 Yorumla
Soran+1 yılOff ya 😞
- +1 yıl
Artık pazardan karpuz seçer gibi seçicez anlıcan.. Çürük çıkarsa katlanıcaksın
Soran+1 yılHastane anlarmi acaba anal yapilip yapilmadigini sacma oldu ama
- +1 yıl
Onu anlamak için baya geniş kapsamlı çalışma lazım adli tıp felan vs vs :) uzun iş anlıcan hem yapsa yapmasa ne farkeder kafası or*spuysa?
Soran+1 yılYani evet kafasi oyle olan evlenince aldatir haklisin
- +1 yıl
işimiz zor :)
Soran+1 yılBizimde 😊
- +1 yıl
sizin neden zor :)
Soran+1 yılErkekleden hic anlama yontemimiz yok 😂
- +1 yıl
olabilir ama dediğim gibi kızlarda artık anlaşılmıyor :)
Olmadigi halde bakirim diyen "adamlarla" evlenirler umarim.
21 Yorumla
Soran+1 yılEn dogru cevap oldu sanirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir arkdsm. vardi bir kizi anldann ypmis kiz vjina dems evln ole bna da verin vajinani deyince bn nmuslu kizim ole ypmam demis
16 Yorumla
Soran+1 yılHahahah 😂
Cevap sahibi+1 yılNamuslu gotten veriyo tovne tovbe
Soran+1 yılAynen bak analcilar eksilemis zoruna giden eksiliyor zaten
Cevap sahibi+1 yılCanm afedersin agzina alan agzina bosaltan vede analdan verip vajinaya sur deyen yala deyip ama oradan yapma arkadan yap diyen hatun evlenince baskasina gider vajina patlak hem burdan hen ordan der yani gozumde orosbudur
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılOyle yani :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer haltı yiyip bakire isteyenler hakediyor ama umarım masumların canı yanmaz evlilikten soğudum lan kürtaj diye arat yorumları oku orspu 2 kere kürtaj oldum zarı diktirebilirmiyim diye soruyor :(
17 Yorumla
Soran+1 yılHayvan bebek katilleri
Cevap sahibi+1 yılİğrençç pislikler ya hayvandan beterler Allah cezalarını verir ve herkes hakettiğini bulur umarım
Soran+1 yılAmin.
Cevap sahibi+1 yılBirde doktora yazmış sizde kürtaj oldum beni büyük dertten kurtardınız diye lanet pislik seks yaparken zevk alırken iyiydi değilmi diye aşağılıklarr korunmuyorda daha fazla zevk almak için olan zavallıya oluyor hiç mi vicdan yok gitsinler kürtaj videosu izlesinler o canlı nasılda kıvranıyor onu canlı canlı içeride parçalarlarken :(
Soran+1 yılSeref yoksunu kiz çok ya 😞
Cevap sahibi+1 yılErkekte çok kızda çok ama kızların daha vicdanlı olması lazım cennet annelerin ayakları altındadır diye hadis var bunlarınmı altında olacak
Soran+1 yılAllah korusub
+1 yılanalda kızlık zarı yok evet bakireler senin mantığınla gidersen sevgilisi olan evlenmeden bir erkeğin elinden tutan kimse bakire değil
118 Yorumla
Soran+1 yılEl tutmayla anali nasil bagdastiriyon 😂 benim icin ellesmekten ( gogus cinsel organi) cinsellik yasamaya kadardir
- +1 yıl
senin için o kadar diye bakirelik ölçüsü de mi o kadar olmalı? senin için o kadarsa başka birine göre de vajinaya girene kadardır ;) ama mantıken bakarsan sen evlenmeden kendini korumadın gittin başkasına memeni ellettin öpüştün sen kocanın karşısına temiz olarak çıkmayacaksın
Soran+1 yılBenim icin oyle iste dedigin gibi
- +1 yıl
kendini kandırıyon anca :) :) evleneceğin kişinin bir kızın memelerini ellediğini düşün diğer yandan ilk defa sana dokunacak olduğunu
Soran+1 yılBenmi kendimi kandiriyom bakireyim len ben 😂
- +1 yıl
memeni ellettin mi?
Soran+1 yılHyir resim vs asla atmadim veya alt organimi
- +1 yıl
birinin elinden tuttun mu
Soran+1 yılEvet 😞
- +1 yıl
yeterince bakire değilsin
Soran+1 yılYeterince yeteri diye seymi var 😂 evet tamamen erkekler konusunda gunahsiz degilim ama vucudumu acmadigim isteyne hayr diyebildigim icin bakire oldugumu dusunuyorum
- +1 yıl
bence de bakiresin ama işte senin açından gidince değilsin. Çünkü bakirelik vajinadaki kızlık zarının yırtılmasıyla kaybolur
Soran+1 yılYoo benim acimi benden daha iyi bilemezsin heralde. Bakirelik sadece zar demek yani anal yapan kiz bakire senin icin oylemi? Bakireligi zar goren kafani ya 😂
- +1 yıl
bakireliği zar olarak görmüyorsan evlilik dışı bir erkeğin elinden sevgili maksadı ile tutmak da bakireliğe aykırı demektir senin aklın karışmış bence ben bakireliğe hiçbir şekilde önem vermiyorum
Soran+1 yılBir fikir soyluyorsun senin dusuncene gore bu diyorsun kimsin sen?
Soran+1 yılYoo benim dusunceme gore el tutmak bakireligi bozmaz sacma. Dusunceme gore o da degil.
- +1 yıl
yav hadi ordan git ya ergeni ya ne dediğinin farkında değilsin seninle mi tartışacağım yazma cevap yürü git işine
Soran+1 yılDiyecek seyin yoksa bos konusmak gerek haklisin
Ben de hiç sevişmedim diyorum. At yalanı mikeyim inananı işte :D
10 YorumlaO yüzden bakire olmasın en azından yalan kpnuşmuyor olur
16 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah
Soran+1 yılSorum mantikli
Soran+1 yılMantikli 😊
Bunlari kabul ediyolar ama acikca bakire olmadigini soyleyen kizlara namussuz diyolar.. iste boyle kizlara layik hepsi de kandirsinlar oh iyi yapiyolar.
43 YorumlaSiz kadınlar serseriler ile sevişip, efendi adamlarla evlenmeyi çok iyi becerirsiniz.
Sevdiğim bir söz00 Yorumla
+1 yılDüşünmüyorum şerefsizlik ve ahlaksızlık kadınından erkeğine, müslümanın dan ateiste, türkünden somalilisine her insan oğlunun ortak özelliğidir.
00 YorumlaKandırmak konusunda haklısın ama kimsenin namusuna laf etmek sana düşmedi. Git kendi namusuna sahip çık. Bırak onu da erkekler düşünsün. Ahlaksızsın sende. Onu napacağız?
59 Yorumla
Soran+1 yıl@_Hedvige_ ahh çok uzuldum nasil bana inanmazsin yaran olmasa bunlari yazmassin ezik 😂
- +1 yıl
Yarası olan kim belli ezik. Biz kendimizi biliyoruz. Kafanı takma sen.. senin gibi ruhu o. pu olmus insanlarla uğraşılmaz. Çekemiyor üstelik knk boşver şu kevaşeyi 😂😂 shha valla insanlar ne kadar azmış ya. Erkeklerin gözüne gireyim namus ayaklarına yatayım diye parçaladı kendini 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım aynı haltı erkeklerde yiyo. Ama onların böyle bir sorunu olmuyo. Neden? Çünkü onlar erkek..
Sonra geliyorlar vay efendim bakire karı istiyorum. Oldu. Siz her haltı yiyin. Kadınlara gelince "bakire olacak" oldu canım.. Başka?11 Yorumla
Soran+1 yılNamuslu erkekler icin sorulmus bir soru bu namussuz kizlar ve erkekler icin degil ! Bakir olmayanin bakire istmeeye hakko yok zaten
+1 yılO adam gibi es bulamazsiniz dediğin "ADAMLARIN" masum olduğu ne belli?
13 Yorumla
Soran+1 yılNamuslu olanlar icin dedim zaten 😂
- +1 yıl
Kizlara yüklenmeni saçma buldum
Kim ne yaparsa yapsın sana zarari mi var
Soran+1 yılHe var napcan 😂iyimsn kizim
+1 yılAnlarız biz kimin ne bk yediğini 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin 😂
alayı öyle kzılarına rtık ama analda belli oluyor merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsi adam gibi temiz bulup evlemiyorlar.. adaletini sikem ey dünya
10 YorumlaErkeklerin ne suçu var bundada madem çok namuslusunuz vermeyin tecavüz etcek degillerya
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılKoysan meclise on numara siyasetçi olurlar he
11 Yorumla
Soran+1 yılDemi beee 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuldum bile durust es
21 Yorumla
Soran+1 yılHelal 😊
+1 yılBenden önceki sevgilisiyle yapmışsa problem yok. Herkes sevdiğiyle seks yapmak ister
10 Yorumlabakıreler gırdıgınde ıcınden kan gelıyormu gelıyor bakıre yanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk defa bu sitede hemcinsini eleştiren bir kız gördüm :) Sorudan nasıl temiz biri oldugun belli Seninle tanışmak isterdim :)
00 Yorumla
+1 yılSırf bu yüzden evleneceğim kadına anüs testi yaptırıcam
00 Yorumlaher iki taraf içinde geçerli
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama erkeklerde anlama yonu yok maalesef
ne bok yerlerse yesinler
30 Yorumlaya onlar kendilerini öyle sanıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılherkesin yaptığı kendini ilgilendirir... sana ne? ayrıca erkek Seksi ve kadın anatomisini biliyorsa o makata bakınca anlar ne olduğunu... sen kendi işine bak boşver
11 Yorumla
Soran+1 yılBu sorudan sanane.. yaz diyen oldu mu sanane yazma soruma mala bak
paylaşımını seveyim senin. aferin valla
00 YorumlaAllah korusun :(
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin.
+1 yılaynen cok haklısın test lazım evlenmeden :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaol bro 🖐🏻🖐🏻🖐🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlarla evlenen erkeklerin kaçı bakir?
10 Yorumlaerkeklerde kandırıyor sıkıntı yok
04 Yorumla- +1 yıl
haklı gibisn =) @ayvam
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkıntı yok. Sonuçta ben de bakir değilim. :/
10 Yorumla
+1 yılBuldum ben allahtan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1.5 sene kadarda ben sktim güzel ve zekliydi
00 Yorumla
+1 yılAmin 😂
20 Yorumla
+1 yılAnal siz kiz kalmadiki😄
00 YorumlaO. lar
10 Yorumla
+1 yılBiliyoruz maalesef
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılyazik
10 Yorumla
+1 yılÖptüm alnından
10 Yorumla
+1 yılZavallılar diyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. bakire zar var
10 Yorumla
+1 yılBişiy düşünmüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
@mustafakemal7 yazma lan o zaman özürlü
Ne her görüşüme atliyorsun - +1 yıl
sen yazarsında ben yazamazmıyım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın
10 Yorumla
+1 yılmilletin derdi seni mi gerdi
21 Yorumla
Soran+1 yılHe beni gerdi 😂
+1 yılSende onlardansın
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Anal yapıp yapıp evlenirken ben bakireyim diyen kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler