Cinsel Yaşam Yeni gelin olarak kaynanamda seks yapsak ayıp olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ziyarete onlara geldik ama ben daha 2 aylık evliyim hicbir gunu boş gecirmedik bugunlerdede ara vermek istemiyorum şap şap sesi nasıl gizlenir Güncellemeler1 yıl Yaptık duyan duysun kendimi kocamsız bırakamam aldım ki mutlu olayım ohhhhhh Yeni gelin olarak kaynanamda seks yapsak ayıp olur mu? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ayıp olur evet. 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Sert seviyorsun anladığım kadarı ile kökletiyorsun, biraz daha köklemeden yavaş tempoda yapabilirsin mesela 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yap yapıştır bişey olmaz giren sana giriyor kimse de aldırmaz devam 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vurdur gitsin hatta inim inim inle duysun o cadi kaynanan ,😂😂 0 1 Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Ooo afiyet olsun 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yapın bir şey olmaz uyusun herkes kapıyı kapatın ses gitmez merak etme 0 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Yap tabiki canım niye ayıp olsun 3 0 Yorumla
sertt_94111 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Şap şap sesleri bayram şekeriydi anne dersin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ses çıkarma vb 4 3 Yorumla Soran 1 yıl İnlemem ama pompa sesini nasil yapicaz cok suluyum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hızlı yapmıyacak açıkmısın kapalımısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl mastürbasyon yap o zaman Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ulan 😂 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Noldu Yorumla ZihniParlakgeridöndü 1 yıl Komigime gitti Allah ta seni güldürsün emi 😂 Yorumla Soran 1 yıl Amin Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur canım her yer uyar kocan degilmi 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Daha yavaş yavaş yaparak 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sizde ses yapmadan yapın 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sessizce yapın zevkinize bakın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Saygınız olsun be önce kendinize mnk 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kendime ne saygisizligim oldu acabaaa Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Delimisiniz siz bir iki gün yapmayın abartmayin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Saçmalama istersen 5 gün burdayız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam sen de saçmalama ben tecrübeliyik bu işleri 11 senedir evliyim dışarı çıkarlar hani derler ki bir biz gezmeye gidiyoruz veya bir alışverişe o anda anasını satar indirirsiniz dollarınızı şapşal yaparsınız evde biri varken ayıp ayıp Yorumla Soran 1 yıl Gece gece insani nereye yollayayim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gece yapma gündüz giderler Yorumla Soran 1 yıl Gunduz beraberiz kes Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gecede illa yapcam diyorsun kapıyı kilitleyin kendi odaniz varaa yapın ses çıkarmadan Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çekinme boş ver sanki onlar yapmıyor mu 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Naptın Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yap ne olacak 1 1 Yorumla Kayıpgezginn 1 yıl Sap şap olmayan pozisyonda yapın Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zor olur inleme filan 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Kaşık pozisyonunda yavaş şekil de yapın 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olmaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kendi annenlerde kalsan da yapacak mıydınnn 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç posta attıııı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gluk gluk yapın 😅 3 9 Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Ahahhah hunhanca haykirdin. Gluk gluk 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kalp-komutanı 😂😂 Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Efendim gluk gluk 😂😂 boguluyorum gluk 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kalp-komutanı yüzmeyi bilen ne kadar derine inerse insin boğulmaz Yorumla kalp-komutanı 1 yıl 🤔🤔 ben bilmiyorum sen bemi kurtarisin artik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kalp-komutanı 🤮🤮🤮 sanmam Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Hadii niye ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kalp-komutanı by by Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Noldu 😁 tirstin Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kim anormal dedi Yorumla mantıklıterminator 1 yıl Ben dedim ne var bunda onların gözü önünde yapmayacaksınız sonuçta ayrı bir odada kakmayacajmisiniz Yorumla mantıklıterminator 1 yıl O kadar azdinizmi yanıyor olmalisin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Trol soru 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Niye trol olsun canim sevismek sana cok mu uzak gercekligine inanamiyorsun bile Yorumla
hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
ayıp olur evet.
Biz yapmıştık oldukça heyecanlı oluyor
Ortamınız var mı
Sert seviyorsun anladığım kadarı ile kökletiyorsun, biraz daha köklemeden yavaş tempoda yapabilirsin mesela
Yap yapıştır bişey olmaz giren sana giriyor kimse de aldırmaz devam
Vurdur gitsin hatta inim inim inle duysun o cadi kaynanan ,😂😂
Ooo afiyet olsun 😂
Yapın bir şey olmaz uyusun herkes kapıyı kapatın ses gitmez merak etme
Yap tabiki canım niye ayıp olsun
Deneyin kız heyecanlı oluyor 🤭
Şap şap sesleri bayram şekeriydi anne dersin
Daha slow yapın bu sefer
Ses çıkarma vb
İnlemem ama pompa sesini nasil yapicaz cok suluyum
Hızlı yapmıyacak açıkmısın kapalımısın
mastürbasyon yap o zaman
Yavaş yapın bir şey olmaz
Ulan 😂
Noldu
Komigime gitti Allah ta seni güldürsün emi 😂
Amin
Olur canım her yer uyar kocan degilmi
Daha yavaş yavaş yaparak
hafiften duyurun bende heyecanlı olur
Sizde ses yapmadan yapın
Sessizce yapın zevkinize bakın
Saygınız olsun be önce kendinize mnk
Kendime ne saygisizligim oldu acabaaa
Delimisiniz siz bir iki gün yapmayın abartmayin
Saçmalama istersen 5 gün burdayız
Tamam sen de saçmalama ben tecrübeliyik bu işleri 11 senedir evliyim dışarı çıkarlar hani derler ki bir biz gezmeye gidiyoruz veya bir alışverişe o anda anasını satar indirirsiniz dollarınızı şapşal yaparsınız evde biri varken ayıp ayıp
Gece gece insani nereye yollayayim
Gece yapma gündüz giderler
Gunduz beraberiz kes
Gecede illa yapcam diyorsun kapıyı kilitleyin kendi odaniz varaa yapın ses çıkarmadan
Çekinme boş ver sanki onlar yapmıyor mu
Naptın
Yap ne olacak
Sap şap olmayan pozisyonda yapın
Sessiz sessiz yapın
Sektir git
Zor olur inleme filan
Kaşık pozisyonunda yavaş şekil de yapın
Olmaz
Gızlenmez bıraz yavas sekılde yaparssınız yanı
Kendi annenlerde kalsan da yapacak mıydınnn
Kaç posta attıııı
Gluk gluk yapın 😅
Ahahhah hunhanca haykirdin. Gluk gluk 😂😂
@kalp-komutanı 😂😂
Efendim gluk gluk 😂😂 boguluyorum gluk 😂
@kalp-komutanı yüzmeyi bilen ne kadar derine inerse insin boğulmaz
🤔🤔 ben bilmiyorum sen bemi kurtarisin artik
@kalp-komutanı 🤮🤮🤮 sanmam
Hadii niye ya
@kalp-komutanı by by
Noldu 😁 tirstin
Normal
Kim anormal dedi
Ben dedim ne var bunda onların gözü önünde yapmayacaksınız sonuçta ayrı bir odada kakmayacajmisiniz
O kadar azdinizmi yanıyor olmalisin
Yap gitsin 😂😂
Trol soru
Niye trol olsun canim sevismek sana cok mu uzak gercekligine inanamiyorsun bile
Olmaz
Olmaz
Çok mu sert yapıyorsunuz
Müzik açın
Ne fantazin varmış
Yap gitsin
Yavaş yapın