Eşime bazı konularda yalan söylediğim için pişmanlık duymaya başladım?

29 yaşındayım, 3 yıl önce evlendim. İlk sevgilim beni kandırıp bekaretimi aldı, sonra da terk etti. Bunun arkasından bir süre sırf seks yapmak için birçok erkekle takıldım, yakışıklı bulduğum erkeklerle tek gecelik ilişkilerim oluyordu, üniversitede yüksek not karşılığı asistanlarla yattığım falan oldu, okulun zengin çocuklarıyla sırf onlarla gezip tozmak için ilişkiye girdim. 1-2 sene böyle geçti.

Daha sonra 3 ilişkim oldu, Bu ilişkilerimin biri sevgilimin umursamazlığı yüzünden son buldu, diğeri beni aldattı, bir diğerinden de şiddet gördüğüm için ayrıldım. Ayrıldıktan sonra da peşimi kolay kolay bırakmadı bu adam, daha sonraları beni bir şekilde bulup ona zamanında attığım çıplak fotoğrafları eşime göndermek gibi şeylerle de tehdit etti.

Hayatta birçok konuda olduğum gibi ilişki konusunda da şanssızdım. Bütün sorunlu adamlar hep beni buluyordu. Tam da erkeklere karşı güvenimi kaybetmiş, erkek düşmanı olmaya başlamışken karşıma eşim çıktı. Çok efendi, çocuklarıma çok iyi babalık yapabilecek bir insandı, bu yüzden ona karşı bir yakınlık hissettim. o da bana çok kısa sürede aşık oldu.

Eşim her ne kadar çok iyi biri olsa da bazı konularda geri kafalıydı. Anladığım kadarıyla benden önce aşk hayatı sönük geçmiş, bu yüzden bekarete çok takıyordu. Ama bekaret sorunu da kolayca çözüldü. Sonrasında da hemen evlendik.

Ancak ne yazık ki evlendikten sonra da bir anlık boşluğa düştüm. Eşimi bir adamla aldattım ve bu adamdan hamile kaldım, ve bunu yaptığıma da sonradan çok pişman oldum.

Eşime eskiden bazı şeyleri açıklamadığım için pişmanlık duymaya başladım. O kendisinin benim ilk erkeğim olduğunu sanıyor, çocuğun ondan olduğunu zannediyor. Bunlar büyük yalanlar, fakat artık bunu bir ömür boyu saklayıp ileride böyle hatalar yapmamaktan başka yapabileceğim bir şey yok.

Bu pişmanlığın üstesinden nasıl gelebilirim? Bazı şeyleri hiç yaşanmamış gibi yapabilir miyim? Gerçekleri bu saatten sonra açıklayamam. Benim istediğim, en azından bundan sonraki hayatımın düzgün gitmesi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu saatten sonra çocuğun başkasından olduğunu söyleyemem, artık çok geç :( Yoksa eşimi başkasının çocuğuna baktırmazdım, buna mecbur kaldım, anlayın beni :( :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar merhametsizsiniz. Birazcık anlayın beni, bu kadar acımasız olmayın, zor durumdayım zaten :( :( Ben ister miydim bu hallere düşmeyi :(
Eşime bazı konularda yalan söylediğim için pişmanlık duymaya başladım?