Kendimi hiç iyi hissetmiyorum daha fazla bu utançla yaşamak istemiyorum onunla birlikte olup seni aldattım boşanmak istiyorum karşısına geçip bunuda söyleyemem sessiz sedasız bitirsem bu utançtan kurtulurmuyum?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bitir kötü bir şey deme, anlatma da bence. Çünkü seni kötü bilip cidden sana kötü davranır.
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum😥pişmanımda evlide kalamam
Normal olarak. Ama bu şekilde hayatına devam edemezsin bazı şeyleri geride bırak. Evli kaldıkça kendini iğrenç bir insan olarak göreceksin bunu bil ve günden güne bu artacak
Boşanma davası açıcam bu utançla evli kalamam zaten ömür billah yaşayamam hiç
Evet bir de onunla her akşam beraber uyuyorsun yani bu utanç verici durumdan bir an önce çıkarsın ki sen de iyi olursun
Ona bu saygısızlığı daha fazla yapma ve ayrıl adamdan. Kendi can güvenliğin ve eşinin geleceği için de bunu sakın itiraf etme...
Yok canım ayrılıp başkalarının başına bela olma bence
Ayrıl gitsin
Evliyken bu utanç yaşamak
Ayrıl yazık günah adama
Arkasından iş cevirmek bu yasadıgın utanç
Kendinden utanmalısın.
Adamın kul hakkına girmeden boşan bitsin gitsin
çocuğun var mı? eğer yoksa ben cuckold ilişkiye açık birisiyim seninle konuşabiliriz ciddi anlamda hatta?
Neden bütün suçu kendine yukluyorsun durup dururken mi oldu her sey seni iten faktörler yokmu
Hayır mutsuzum 😪 bu yüzden tutamadım kendimi
Iste onu diyorum bende seni mutsuz eden o değil mi
Evet ama yinede yanlış yaptım çok kendimide affedemiyorum
Musait misin sen
Evette dm cevap vermiyorum kimseye
Dm demeyecektim musaitsen biraz sohbet edelim anlat icini dok rahatla diyecektim sesli sekilde emin ol iyi gelirdi en bastan samimice anlatmak konusmak rahatlardin çözüm bulmaya calisirdik çıkış yolu arardik
Peki burdan döksem olmazmı gizliyim sonuçta kim bilicek
Musaitsen eger sesli cok daha rahat akıcı anlaşılır olur daha rahat anlatirsin daha rahat anlasilir burada herkesin içinde şikayet edilir hesap kapanır fake bir uygulamadan ya da ozel numaradan anlatabilirsin musaitsen emin ol bu iyi gelir en bastan anlatabilirsen
Yok ne arayabilirim nede başka bir hesap gerçekten tesekkür ederim ama olmaz zaten uygun bicimde yazarım buraya kaldrmazlar
Sen bilirsin ben senin icin dedim tek gecelik bir sohbet gibi dusunebilirdin kisisel hic bir bilgini vermeden
Tövbe et bir daha yapma
Peki neden aldatma gereği duydun eşini?
Kocana karşı dürüst olmayı deneyemez misin?
Dürüst olamıyorsan sessizce ayrıl. Kocana haksızlık etmişsin, ediyorsun. Ayrıldıktan sonra da vicdanınla başbaşa kalırsın...
Eski karımın benzerisin, ancak o narsisist ruh hastası orsp. nun böyle bir vicdan muhasebesi yaptığını sanmıyorum... Evliliğimizin son 5 yılında 5 ayrı erkekle aldattığı, boşanma davası sürerken aile mahkemesine gelen otel konaklama kayıtlarından ortaya çıktı... Benden aldığı ah ile ya kanser olur, ya yatalak olur, ya da genç yaşında ölür (umarım).
Adama haksizlik etme ayril
Sesiz sedadiz hiç bir evlilik kolay kolay bitmez
Nafaka almazsan iyidir.
Katil etme adamı ayrıl
Kurtulursun en azından için rahat eder
Cinsel mı duygusal mı?
Neden yaptın bunu? Gerekçen neydi?
Erkekler de aldatıyor takma
Her çok bilin sen
Kadınların çoğu bakire değil kocasız
Psikolojin ne alemde
Bu sana kalmış bişey. Şartlarınıza bağlı