Cinsel Yaşam TEHDİT EDİLİYORUM ACİL YARDIM? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 TEHDİT EDİLİYORUM ACİL YARDIM? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. seni tanıyan birisidir. polise başvur :s 0 0 Yorumla
avukat1i Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Öyle resimlerin var mı yok mu? Öncelikle sakin ol 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok. Olayı anlattım aileme yarın savcılığa gideceğim. Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. asıl o çıplak fotoyu atarsan korkmana lazım 0 0 Yorumla
Univerliseli Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Savcılığa git suç duyurusunda bulun bişey yapamaz 0 0 Yorumla
Badigard_BodyGuard Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. taşra gecekondu kızı hayali hikaye uydurmuş 0 0 Yorumla
hidden_users Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Kadlır babanı ve polise şikayet edin ibineyi... 0 0 Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı. herşeyin face yazıyo zaten 1 0 Yorumla
mad_girl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Korkm birşey yalamac 0 0 Yorumla
kirmiziyiseverim Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Sonuç ne oldu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonuç çocuk bana bir adres attı burası senin evin diye. Adrese baktım hayatımda bir kere bile gitmediğim bir yer. Olayı aileme anlattım ve savcılığa gideceğimizi söyleyip engelledim numarasını. Yorumla kirmiziyiseverim +1 yıl Kesinlikle ver savciliga bir daha yapamasin Yorumla
Promax Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. bir halt edemez 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Polise git 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Takmaaa yalan bu ben ne tehditler aldim
seni tanıyan birisidir. polise başvur :s
Öyle resimlerin var mı yok mu? Öncelikle sakin ol
Yok. Olayı anlattım aileme yarın savcılığa gideceğim.
asıl o çıplak fotoyu atarsan korkmana lazım
Savcılığa git suç duyurusunda bulun bişey yapamaz
Bu adam kim ya ailene soyle
Hahaha bu cok iyimis lan resmini at kurtul dkdkr
Biriyle yataktayken cekilmediyse sikinti yok
direk savcılığa git derim ;)
taşra gecekondu kızı hayali hikaye uydurmuş
Polise git, artık bunlar suç
Kadlır babanı ve polise şikayet edin ibineyi...
taanıdığın birisi o zaman
herşeyin face yazıyo zaten
Korkm birşey yalamac
Savciliga ver
Polisi ara
Sonuç ne oldu?
Sonuç çocuk bana bir adres attı burası senin evin diye. Adrese baktım hayatımda bir kere bile gitmediğim bir yer. Olayı aileme anlattım ve savcılığa gideceğimizi söyleyip engelledim numarasını.
Kesinlikle ver savciliga bir daha yapamasin
Polisi ara
Bittin sen
yöneticiye bildir
Sende bunu yedin hee
bir halt edemez
Polise git
rüyamı gördün
Saçmalık bu ya
Ne kadar boş seyler
Naptin?