+1 yılKızım bu erkekler harbi katıksız mal! beni de etti bir mal platonik aşıkmış onla çıkmazsam fotoğraflarım elindeymiş falan filan gel dedim gelemedi kimsenin dötü yemez sakin ol faceni geri alabildiysen resimlerini sil ve dondur arayan olursa da engelle rahatsızlık devam ederse ailene söylemekten çekinme şahsen ben karadenizliyim babam öğrendi kapı önüne gel dediğimde çocuktan ses soluk kesildi yemez ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de katkısız mal olduklarını daha iyi anladım olaydan sonra. Feminist olacağım bunlar yüzünden.
En İyi Cevaplar
+1 yılYapacak olan tehdit etmez direk yapar ben bunu bilir bunu söylerim o yüzden rahat ol neyle tehdit ediyo çıplak resimlerin onda yok ailenin öğrenecegi bir hatan yok rahat olsana bende çok tehdit edildim ama hepsi laf sonra biri yapıp bana yaptım diye attı işte o zaman kork. Onu yaparım bunu yaparım diyenden değil de yapıp sana kanıt sunan dan kork şimdi nefes al rahat la ;)
18 Yorumla
Soran+1 yılRahatladım biraz zaten savcılığa gideceğimi söyledim yarın engelledim. Hala mesaj atmaya çalışıyor ama numarasını engellediğim için göremiyorum büyük ihtimal tehdit ediyordur hala :D Yazdıklarının fotokopisini falan aldım olayı da anlattım aileme. Niye bu kadar kastıysam cidden zaten çocukta 17 18 yaşında :D Sadece facemi bu kadar çabuk hacklemesinden tırstım biraz.
- +1 yıl
Onu herkes yapıyor artık o marifet değil boşver ya 17 18 yaşındaki ergen şahsın bu saatte azması sonucu oluşan bir aksiyon yaşadın sadece oda geldi geçti bişey yapacağın dan değildi de işte yinede yapmaması gerekiyo çocuk işte 😂
Soran+1 yılGecenin beşinde uğraştığım şeylere bak ya zaten bana arızalılar gelir denk gelir hep :D
- +1 yıl
Engelle geç okuma bile mesajları vakit kaybı 😀
Soran+1 yılNumarasını engelledim zaten deli gibi bana ulaşmaya çalışıyor şu an mesajınız engellendi bildirimi gelip duruyor telefonuma :D
- +1 yıl
Boşver yat uyu keyfine bak o Şu an azginliktan öyle yapıyodur yarına geçer 😂
Soran+1 yılAynen hiç uğraşamam böyleleriyle. Bana bir yerin adresini vermiş burası senin evin diye. Hayatımda ilk defa duyuyorum verdiği adresi :D
- +1 yıl
Aynen de geç zavallı sevinsin doğru biliyorum diye 😂😂
+1 yılİyi de, kim ki bu? Niye durduk yere seni buldu, ekledi ve tehdit ediyor? Hiç tanışmıyorsunuz yani? Boş konuşuyordur yahu. Çıplak fotoğraflarını görmek için, korkutuyor seni. Faecbook hesabını hacklemesi garip ama bak. Tanıyor bence bu kişi seni, sen kim olduğunu bilmiyorsun ama. Neden uğraşıyor ki seninle? Ben onu anlamadım yahu.
17 Yorumla
Soran+1 yılBen de anlamadım ya. Beni normali bulmaz zaten sabahın beşinde uğraştığım şeylere bak. İlk başta iyi birisiymiş gibi göründü ama sonra tehdit etmeye başladı durduk yere. Tanıdık mı bilmiyorum ama bu kadar iğrenç tanıdıklarım yoktu en son :(
- +1 yıl
Yani nasıl hackledi ki o zaman Facebook hesabını? Ya biliyor güvenlik sorusunun cevabını, ya da iyi bir hacker olmalı. Çok zor yoksa. Güvenlik sorusunun cevabı ya kolaydır, ya da iyi tanıyordur ki seni bulmuştur...
Soran+1 yılBilmiyorum ya böyle şeyler yapacak tanıdığım yoktu en son. Şaka da olabilir ama neden bu kadar ileri gitsin
- +1 yıl
Evet, acayip. Umursama sen. Engelle onu. Konuşma onunla internetten. Bekle bakalım, bir şey yapabilecek mi...
Soran+1 yılAynen engelledim zaten hala deli gibi ulaşmaya çalışıyor bana. Aman yaysın numaramı ben suçlu değilim olayı da ailem biliyor zaten. Gider numaramı değiştiririm ve ben de onunkini yayarım zor değil. Baktım tanımadığım kişilerden mesaj geliyor direk yayacağım numarasını. Taciz edilmek nasılmış görsün.
- +1 yıl
Aaa, numarasını biliyor musun ki? O zaman git bir bayiye. Taciz ediyor beni bu kişi de. Adını soyadını, tüm bilgilerini dökerler sana. Ya da polise gideceksin bu numarayı vereceksin. O zaman tanıyor musun, kimdir nedir öğrenirsin...
Soran+1 yılAynen vereceğim yarın. Zaten bana bir adres atmış burası senin evin diye, adrese baktım hayatımda toplasan 1 2 kere gittiğim bir yer :D
+1 yılDerhal konuyu polise bildirin ve bunun bir suç olduğunu unutmayın. Ve bu kişinin bir şekilde sizi çok iyi tanıyan ya da sizden çok etkilenmiş biri olduğu da açık. Evet korkunun ecele faydası yok ve tüm bu olanlara günümüz dünyasında seyirci kalmak sessiz kalmak hiç doğru değil. Evet derhal şikâyet ediyoruz tamam mı?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Sakın korku ile hareket etme, yapabileceği bir şey olsa tehditle çıplak fotoğraf istemezdi.
Seni korkutup elde edeceği şey ile sana şantaj yapmayı planlıyor, kesinlikle ailenle birlikte gidip karakola şikayet et. Mesajları da karakola verirsen savcılık onun uygun yerinden kan alır.10 Yorumla2 dk içinde hackledi derken? bir dakika bu bir dünya rekoru olsa gerek. Benim bilmediğim yeni kodlar mı yazıldı facebook hakkında :D Sakin ol ve detaylı anlat demek isterdim ama seni tanıyan biri olması muhtemel çünkü telefonunu bulması imkansız. birisi sana eşşek şakası yapıyordur
05 Yorumla
Soran+1 yılValla ben de inanmıyodum böyle şeylere ama cidden 2 dk bile sürmedi e-postamı falan değiştirmiş :D
Soran+1 yılBir sitenin linkini atmıştı bana bende salaklık yapıp girdim siteye
Soran+1 yılYok maalesef ya
+1 yılAilene bu durumu bahset konuşmaları hesabını kurtarıp ekran görüntüsü al ve akabinde savcılığa suç duyurusunda bulun, g*tünden şırımgayla kan çekerler merak etme.. geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yıldediklerini yaparsan hele çıplak foto yollarsan ömür boyu kurtulamazsın. seni yakından tanıyan birisi bence. yanında biber gazı olsun. sokakta önünü keserse sıkarsın suratına.
10 Yorumlabirincisi ailene once sen soyle aenin sucunun olmadigini anlayacaklardir ikinci her tehdit edenin dedihini yapma sende ona bir daha seni rahatsiz etmesi durumunda polise gidecegini bu soylediginide hicbir sekilde yapmayacagini soyle ve sakin yapmada
07 Yorumla
Soran+1 yılYaşım doğru 23 yaşındayım. Olayı anlattım aileme savcılığa gideceğiz. Savcılığa gideceğimi söyleyip engelledim numarasını hala ulaşmaya çalışıyor bana. Konuşmaların falan fotokopisini aldım.
Facebook çalmak zor değil. Aslında çok şanslısın kişiyi bulmak çok kolay. Birincisi kişi seninle nasıl iletisime geçti?
2. Yaşınız Reşit değil ise yani 18 ve altı her ne olursa olsun karşı taraf hatalıdır ve çokkk büyük suçtur ve hadim cezası bile alınır.00 Yorumla
+1 yılSen adamla hiç konuşmadıysan bir hatan yoksa veya kötü bir sohbet etmediysen seni neyle tehdit edebilir ki? Asıl sen o tehdit mesajlarını polise göstermelisin bakalım o mu daha iyi adres buluyor yoksa polis mi?
00 Yorumla
+1 yıl2 dakikada hack için trojan gerek ve hesabını aldıktan sonra facebook bilgilerine bakıp telefonunu bulmuştur git şikayet et bir halt yiyemez ve çok geçmiş olsun ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) Yok ya olay çözüldü zaten çocuk 18 yaşında ergen. Bana bir adres attı burası senin evin diye adrese baktım hayatımde görmediğim bir yer :D
+1 yılÖncelikle sakin ol git ve geri zekalılık yapma ailene söyle ve kesinlikle bak KESİNLİKLE polise başvurun bu siber bir suç ayrıca çıplak fotograf istediği için ayreten de suçlu olur ama atar ve ailenden saklarsan tüm suçlar sana döner
00 Yorumlaçıplak fotonu atarsan korkmalısın... sende onu tehdid et savcılığa bu yazdıklarını vereceğim de bak bir daha sana bulaşabiliyormu :)
10 Yorumlaolayı merak ettim.. bizi bilgilendir arada ben bu yorumun altına yorum atarım 2 gün sonra gözün burda olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOlayı aileme anlattım savcılığa gideceğiz. Bunu ona söyleyip engelledim. Deli gibi ulaşmaya çalışıyor bana 😂
Gündüz şikayet edeceğini söyle. Korkudan uyuyamayacaktır. Geri verecektir bilgilerini. Ayrıca hesabını kurtarabilirsin. Çalındığını bildirebilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılFacebook önemli değil de önemli olan bana ulaşamaması. Söyledim ona yarın savcılığa gideceğimi ve engelledim. Yazışmaların fotokopisini aldım aileme de anlattım olayı.
Soran+1 yılTeşekkür ederim rahatlattığın için :)
Soran+1 yılBen de bilmiyorum zaten çocuğun hesabı sahte değilse (ki büyük ihtimal değil çünkü annesi babası falan yorum yapıyor fotoğraflarına) 17 18 yaşında 1.65 boy 50 60 kilo bir şey eğer önümü falan keserse ben de devreye abimi sokarım kusura bakmasın. Hala bana ulaşmaya çalışıyor ama numarasını engellediğim için bir şey yapamıyor :D
Foto falan atma sakin. Aileme ulasabilirsin de ve kendisini savciliga sikayet edecegini soyle.
10 YorumlaFacebook dondur eğer gerçekten PC anliyorsa ip adresinden ulaşabilir PC internetle bağlantısını kes yapabilirken modemini kapat 2 3 gün tüm hesaplarını instram o bunu hepsini dondur ara ver biraz telefonundan konumu kapat
00 Yorumla
+1 yılne mallar var yaa su facebook u kullanmayın artık onun oyununa da gelme boşver elinden geleni ardına koyma de
00 YorumlaDirekt ailene söyle , tanımadığın biri ve sen hic bir sey yapmadın. Hemen git söyle ne bekliyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Ona abinin avukat olduğunu soyle. Bakalım yapabiliyor mu.
10 YorumlaBence abartıyor. Takma cok. Ha gercekten o asamaya gelecekse avukatım yardımcı olabilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılTelefonum annemin üzerine kayıtlıydı annemin adını verip bu kim telefonun onun üzerine diye. Hafif tırstım ama takmayacağım zaten bana bir adres vermiş evini buldum diye baktım adrese evimle uzaktan yakından alakası yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın ama sakın resim falan atma bu sefer resimle tehdit eder. Ona şunu söle seni yarın savcılığa şikayet ediyorum bu yazdıklarınıda kanıt olarak sunacağım yaz engelle.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok fotoğraf atmadım zaten. Dediklerini yazıp engelledim. Olayı da aileme anlattım savcılığa gideceğiz.
yahu kızım salakmısın buraya yazana kadar git ailene anlat an fazla biraz kızarlar resim falanda atma bunu yapan o resimleri sağa solada dağıtır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIP adresi bulmak öyle kolay değil savcılık izni olmadan bulamaz. Seni korkutup resimlerini almak için sallıyo. Numaranı da bulduysa zaten seni tanıyan biridir öyle ipden falan bulamaz merak etme.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@-Elvis Aynen. Allah bilir önüne gelene atıyodur böyle mesajlar aradan illa ki kanıp çıplak resim atanlar çıkar. Tam ş. refszmiş
Cevap sahibi+1 yıl@-Elvis Aynen. Zaten kızın suçu yok ailesinden korkmasını gerektirecek bir durum yok.
Soran+1 yıl23 yaşındayım. Yazdıklarının fotokopisini aldım abimle tekiz evde ona anlattım olayı. Savcılığa gideceğiz yarın. Şikayet edeceğimi söyleyip engelledim.
Cevap sahibi+1 yılİyi yaptın. Sen göndermemişsin ama bu şekilde inanıp fotoğraf gönderen de vardır. Daha ortada fotoğraf yokken tehdit eden fotoğrafı alınca neler neler yapar. O yüzden en doğrusunu yapmışsın
Soran+1 yılAynen. Şimdi de bana aynen şunu yazmış ''açık açık söylüyorum çıplak fotoğraf falan istemiyorum sadece şu engeli aç yemin ederim son mesajı yazmasan paylaşmak üzereydim'' . Niye bu kadar kasmışım anlamıyorum 18 yaşında ergen zaten.
Elinden geleni hakkıyla yapmasını, siber suçlara şikayet edeceğini söyle. İstediğini yapabilirsin ailene dava açınca bakalım o zaman ne yapacaksın de gözünü korkut üzerine git.
01 Yorumla
Soran+1 yılYazışmaların fotokopisini aldım olayı da anlattım aileme. Savcılığa gideceğimi söyleyip engelledim. Hala mesaj atıyor bana ama engelledim numarasını görmüyorum. Büyük ihtimalle tehdit ediyordur hala.
Sende onlari tehtit korkma bir bok yiyemezler
Adamin anlini karislarlar sakin bir foto atma bu sonun olur02 Yorumla
Soran+1 yılYok atmam asla bu sefer de fotoğrafla tehdit edecek. Aileme anlattım olayı yazışmaların fotokopisini aldım yarın savcılığa gideceğimizi söyleyip engelledim.
+1 yılmemen polise git tehlikeli bir cinsi sapıkla karşı karşıyasın. çok ağır ceza alır
00 Yorumlasavcılığa gideceğini söyle kendini ezidirirsen iyuice üstüne gelir
00 Yorumla
+1 yılfacebookujnu kapatip kurtulacaksin. En basitide savciliga git bildir.
00 Yorumla
+1 yılBu tarz durumlarda genelde savcılığıa suç duyurusunda bulunuyoruz arkşadaşım. Tavsiye edilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar siz erkeklerden daha çakalsınız, bizde yedik suçun yok korkuyosun birde ne yapacağını soruyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzelden konuşmaların ekran görüntüsünü atayım istersen.
Cevap sahibi+1 yılNitelikli Tehdit Suçu ve Cezası ( TCK 106/2 )
Mağdurun daha savunmasız bırakılması veya daha çok korkutulması nedeniyle tehdit suçunun nitelikli hallerinin, yani ağır hallerinin işlenmesi halinde kanun ceza arttırımı yapılmasını öngörmüştür. Tehdit suçunun ağır hallerinin işlenmesi halinde faile 2 yıl ile 5 yıl arasında bir ceza verilmesi gerekir. İddianın ağırlığı nedeniyle suçun bu halinde bir Ceza avukatı vasıtasıyla savunma yapmak veya iddiada bulunmak yararlı olacaktır. bunu yazana gönder büyük ihtimal korkar.
Cevap sahibi+1 yılolmadı savcılığı başvurdum ip adresinden tespitini yaptılar kim olduğunu öğrendiğini söyle, olmadı vazgeçmezse savcılığa çıktılarla dilekçe verirsen 1 kaç aya o kişi tespit edilir hakkında dava açıldığına dair tebligat yapılır, sonra yusuf yusuf eder.
internetten çıplak foto bul at. bir halt da yapamaz gerçi. eğlenmene bak
00 Yorumla
+1 yılsonuç ne? Hala istiyorsa fotoğraf at çıplak fotoğraf ama kendi fotoğrafın değil netten yolla fotoğraf
02 Yorumla
Soran+1 yılSavcılığa gideceğimi söyleyip engelledim. Beyefendi fotoğrafta yüzümün de çıkmasını istiyormuş 😂
- +1 yıl
başka isteği var mı peki? İsterse video da çekelim. Gevşeğe bak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSence de cok basit değilmi cevap? Babana annene göster bak böyle böyle bir durum var ilere sorun cıkabilir de onlar zaten gerekeni yapar
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun sakın istediğini verme ona ayrıca olayı polise taşı
00 Yorumlasuçsuzsan korkacak birşeyin yok. suçluysan da tehdite boyun eğersen ilerde daha büyük utançla yüz yüze kalırsın. rest de elini açmasını bekle.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Savcılığa gittiğini soyle o sapiga anani mikicem az kaldı de sakin atma öyle bişiy
00 Yorumla
+1 yılgöz dağı veriyor sadece siber suçlara bildiride bulun
00 Yorumla
+1 yılEmmniyet birimlerimize durumu bildirip rahatlamanı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılEkran görüntüsünü al ve savcılığa başvur. Gerekeni yaparlar. bir daha Facebook a bile girmez.
00 Yorumla
+1 yılBu kişi gerçek bir hacker ise herşeyi yapar salak kızım senin bilgisayarına girmek o kadar kolayki illaki resimlerin vardır!!!
00 YorumlaAilene soyle anasini satim ya da ver herifin adresini
00 YorumlaOnların hepsi yalan. Sırf foto atman için yapılmış bir tezgah sakın atma.
00 Yorumla
+1 yılNumarasini iste sonra bize ver bizde onu taciz edelim
01 Yorumla
Soran+1 yılBaktım telefonuma tanımadıklarımdan numara geliyor ben de onunkini yayınlayacağım burda.
Polise şikayet et siber suçlara en az 2 yıl yer ve ailene söyle bu olayı
00 Yorumlasen onun facesini bana yaz bakalım ne kadar erkekmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir bk yapamaz. İnternetten bul bir yrak resmi onu at :D Valla diyom bak :D
00 Yorumla
+1 yılAkıllı ol ya ne Ip? Devlet yıllarca Fuatavniyi arayıp durdu ıp den bulamadı. O sidikli her kimse o mu bulacak?
00 Yorumla
+1 yılAilene söyle bir suçun yok sonuçta. Gerekirse savcılığa ver ip sini bulup yakalasınlar
00 Yorumla
+1 yılPolise şikayet et anında alırlar eğer anlattigin gibiyse
00 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz korkma büyük suç bu yapamaz öyle bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni neyle tehtıt edıyor yani ailene ulaşsa ne dıcek onlara
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılmesajları al ve karakola şikayette bulun
10 Yorumla
+1 yılFacebook sendr mi? Giris yapabildin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılSilmiş hesabımı çok önemli değildi ama mesajları her gün silerim. Kullanabileceği bir şey yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacağın tek şey en yakın polis karakoluna gitmek burdan bir bok cikmaz
00 Yorumla
+1 yılKim olduğunu biliyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılSabit ip adresin yoksa nazıl bulacakmış ki?
00 Yorumla
+1 yılPolise sikayet et ailene anlat
00 Yorumla
+1 yıldirek ailene şikayet et bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDondur faceni ulaşamasın sana kendi kendine unutur
10 Yorumlaseni tanıyan bırı buyuk ıhtımalle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. o profili bimere şikayet et
00 Yorumla
+1 yılTediğin bir nane var demek ki
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler