bakireyim ama bu bekaret yuzunden nasıl psikolojim bozuldu anlatamam.. her an bozulacakmış gibi bir korku ile yaşıyorum ilişkilerim çok kötü gidiyor.. hep bu baskı yuzunden.. ben de istiyorum sevişmek mesela... ve bunun için evlenmek zorunda olmak da saçma geliyor.. ama erkeğe bunu yaptıramıyrm sonra da ilişkilerim bitiyor husrana yol açıyor.. . ilk defa masturbasyonu 23 yaşımda yaptım. O zamana kadar oraya el bile süremiyordum birşey olacak diye. O da sırf meraktan ve karşıma çıkan erkeklerin sürekli seks bekleyip reddedilince de bana hormonsuz muşum gibi davranmasındandı. bir kere surtunme yi denedim. canım acıdı. onda çocugun başını bozuldu mu diye öyle bir yemiştim ki yazık çocuga. bekaret kontrolune gittim gunlerce ruh gibi gezdim.. Bu iğrenç muayeneyi kendim kendime yaptırdım. Annem babam çocuga birşey diyemedim. hep bu bekaret yuzunden. sonuçta gene bakireymişim.. ama neye yaradı? Dahası hala psikolojim bozuk bir doktora daha gidicem bu hafta içinde ve 1 buçuk aydır adet göremedim. Stres yüzünden... Aklıma daha dolu şey de geliyor. Herşeyi iyi oturturum bu kez de ya kanamazsa bu iftira ile nasıl yaşarım gibisinden. Tebrikler. Yoruldum artık ben. O kadar kafam bozuk ki.
Cevabın nedir?
Valla bütün kadınlar ortaklaşacaksınız bir gün belirleyip oturup kendi zarınızı kendiniz yırtacaksınız. Negzel olur ha... "Böğn bakire istiyom" diyen eriyik beyinliler mal gibi dımdızlak kalır ortada 😂 Bundan sonra birinin iyiliğine inanmanın yolunun onun vajinasının içine bakmak olmadığını da anlarlar zaman içinde
21 Yorumla
Soran+1 yılne guzel konuşmuşsun.. tbrik ederim... ben de böyle düşünüyorum. Ne bakire kızlar var da içi fesat dolu.. Ne kadar tam bunu aşamamış olsam da sevişene oros. pu demiyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılbu senin suçun değil. bekareti öyle yüce bir hale getirdiler ki artık. evlenmeden bekareti giden kadınlara öcü ve karaktersiz gibi bakar olduk. akabinde dul kadınlarada ''bu herkesle yatar'' gözüyle bakılması gibi. cinsel konularda mide bulandırıcı bir ülkeyiz. kendini fazla bunaltmamalısın.
52 Yorumla
Soran+1 yılevet kesinlikle ben de artık böyle bakılmasın istiyorum. Çekilir çile mi bu ya.. Çıktığım çocuklarında burnundan geliyor az bir yakınlaşsa ben rahat edemiyorum. Hadım etmek resmen kadını. Yaaşım da 24... Bu yaşa kadar hiçbrşey yaşamamak anormal zaten.
- +1 yıl
biraz internetten araştırırsan bekaretinin bozulmasını istemeyen kişilerin nasıl orgazm olduklarını nasıl seviştiklerini bulabilirsin. bu senin için + bir avantaj olur. hem orgazm olursun hem bekaretin gitmez hem cinsel yaşantın pasife indirgenmez. zor durum gerçekten, umarım bir çözüme ulaşırsın.
+1 yılBir görüşte sana düşmüyo özel hayatım demişsin madem düşmüyo buraya niye paylaşıyosun biraz tutarlı ol canım özel hayatınsa bu bunalım niye? ( bir şey daha biraz eleştiriye açık olun heleki böyle siteler kullanıp üstüne üsttlük konuyu kendiniz açıyosanız.)
02 Yorumla
Soran+1 yılburda benim sevişip sevişmeme mi yargılamak kimseye düşmez... bna yaoptıgın yanlış diyemezler bu konuda.. ben sadece bekaretin nasıl bnietkilediğini yazmışım. kaldı ki ilişki bile yaşamadım ama aynı jafa aynı maantıkla onar bana oros. pu gibi saldırmaya çalıştı.. bn neler yaşıyrm neyin kafasındalar.. kimse kmseye namus dersi veremez.
- +1 yıl
Öncelikle büyü kardeşim bekaret bacak arası değil iyi o zaman sen anal yap oral yap seviş yala yut (bunları yaptın yapmadın ilgilendirmez sana anlatmaya çalışıyorum) sonra ben bakireyim de oldu canım başka?
+1 yılBakire istiyoruz derken bile kimbilir kimlerin uzerinde calisiyor bu dedigin kan sevdalilari.
Zar benim
Kan benim
Kimene koduklarimm demeyi ogrenmelisinn85 Yorumla
Soran+1 yılkeşke yapabilsem.. çocuklugumdan beri annem daha ilkokulda bununla korkuturdu beni.. Öyle bir yerleşmiş ki atamıyorum. Defalarca okumama bakmama ragmen doktora bile gitmeme ragmen hala bakire değilsem diye korkarak yaşıyorum. Cidden delircem neredeyse... Önemsiz bir organ olduğunu düşünseydim böyle olur muydu..
- +1 yıl
Merak etme dedigin sey çıtkırıldım bor organ degil
Vajinanin en az 5 cm icersinde
Ben kucukken bisikletle duvara carptim kan geldigi halde bir durum olmadi zedrlendi sadece.
Korkma ayrica millete zevk veresin ya da temiz oldugun anlasilsin diye koyulmadi o oraya
Soran+1 yılevet kesinlikle.. zaten ben karşıyım buna oldugu gibi. sırf annemin babamın yuzunden tutuyorum bunu. Çünkü bekaret bozulsa onların tavrını düşünüyorum. Beni ortada bırakacaklar dışlanıcam azarlanıcam. Annem ağlıcak sanki başımıza çok büyük birşey gelmiş gibi. Bunları düşününce işte korku artıyor zaten. Çocuguma asla ögretmicem biliyor musun. Kıza da erkeğe de.. ona tek ögretecegim şey sevgi olacak.
- +1 yıl
Bak canim
Kendini korumayi ogretmen gerek.
Annelerimiz bunu sadece bedensel olarak bize ogrettiler
Ama dedigin gibide olsa önünü alamazsin cocugunun.
Ben evlendigin insanla yasama yönündeyim ilişkini.
Ama baktin bor hata oldu olur insaniz sonucta
Onemli olan bunu tekrarlamamak.
Ama dedigim seyse su
Zar erkeklere zevk araci degil
Kisinin bebekkken kendini korumasi icin oraya konulan bir organdir - +1 yıl
Haha zar benim kan benim :D
Sevdim bunu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
Bu bekaret saçmalığı yüzünden ne kızlarımız perişan oldu... erkeğe bir şey olmuyor maalesef olan hep size oluyor.. sen artık bu bekaret saçmalığını kafana takma üzme kendini.. kimse kimse için bakire kalmak zorunda değil ya.. erkekler gibi sizde aşağılanmadan kaş*ar damgası yemeden istediğiniz. gibi yaşayabilmelisin cinselliğinizi. nedir sokmuşlar saçma sapan kalıpların içine cinselliği.. olannda hep kadına oluyor ezilen aşağılanan oro*spu kaş*ar denilen hep o kadınlar oluyor.. bu çok büyük haksızlık
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,2b cevap paylaştı. yahu sorumluluk mesuliyet almak bu kadar zor mu bu ne stres ya. bu konu yaratanın emri. kadına bir mesuliyet yüklemiş. ne kadar gözünüzde büyütüyorsunuz
peki sen ince bir deri paraçasının sorumluluğunu üstlenemez strese girersen sen nasıl ileride anne olacaksın nasıl bir canlının çocuğun mesuliyetini alacaksın. intihar edersin o zaman. çok zor değil yapacağınız ya.
cinsel arzular karşısında ne kadar aciz zavallısınız. bu kadar cinselliği abartmayın. yaşam ortağınızla yaşayın ne var bunda.01 Yorumla
Soran+1 yılyaaa avrupalı kadınalr anne olamıyor muymuş? tek anneyi bakireler mi oluyormu? Arzu değil benim derdim.. umurumda bile değil seks.. Benim psikolojimi bozan şüpheler korkular.. En ufak şeyde hemen oradan korkmam... Doktora gittiğim halde inananamam bu sence normal bir psikoloji mi? İçeri birşey de girmemiş doktora gidiyorum bakire oldugum belli aslında ama gene de gidiyorum.. Sonra bakiresin diyor inananmıyorum başkasına gitmek istiyorum... Bu ne yaa... Ben böyle nasıl anne olayım... Asıl böyle anne olamam. Ben nasıl kafam bozulmuş diyorum sen bana hala aynı zırvayı amsalı anlatıyorsun ya. Yemişim bekaretini kendim bozmak istiyorum sonrada vidyoya çekmek evlenince adama ben bozdum al ispatı.
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 cm'lik 2 grlık bez için insanlığı ne hale getirdiler ya. Boşver sen. Bakire olmasan bile seni öyle kabul eden olur. Git biriyle birşey yaşa demiyorum yanlış anlama. Ama eğer olursa da umrunda bile olmasın. Sana 2 gramlık şey için değer verecek insan hiç bir zaman saygı göstermez.
80 Yorumla Bekarete kafa takmayın. Hayatıma giren kadınların biri hariç hiç biri bakire değildi.
İlk eşim değildi ama bakireyim demek için saatlerce çabaladı.
İkinci değildi baştan söyledi. Oğlumuz oldu.
Sevgililer keza ilki hariç hiç biri değildi. İlk sevgilim de Amerika da bir Güney Amerikalı ile tee 36 yaşında ilk ilişkisini yaşamış. Yıllar sonra öğrendim sohbette. Tüm sevgililerim sıra sıra evlendi hepsinin de çocukları oldu. Bazıları da boşandı. Hiç birini rahatsız etmedim özel hayatlarında. Çoğu ile hala görüşürüz. Diyeceğim o ki. Bekarete kafa takmayın çünkü zaten o dönem bitti. Erkek ile doğru ilişki formatında olun. Ama kesin tavsiyedir. Evlenmeyi düşündüğünüz erkek ile yatmayın.
00 YorumlaBu sorunun erkek versiyonu da var. Köpek gibi çalış evine ailene bak. Hayal etme. Sevme sevilme... Yeter.. Başkalarının isteğine göre mi yaşayacağız? Yaşlandığında o başkaları senin yanında olmayacak. Değnekle yürümeye çalışacaksın ama en sonunda devrilip gideceksin.
00 Yorumlao kadar gereksiz bişeyi kafana takmışsın ki.. senin organının içindeki deriden kime ne ya.. arkadaşım başkası ne üşünür diye kendi kendine kafa yedirtme... canın nasıl istiyosa öyle yaşa.. umarım atlatırsın şu durumdan çık biran önce
20 YorumlaBurada suç senin kusura bakma da kesinlikle senin. Toplum haklı demiyorum topluma göre yaşamak zorunda değilsin. Ne bu ya? En fazla evlenmezsin olur biter kızım seni seven her halinle sevsin ya da önce insan olduğun için sevsin. İnsanları, insanların düşüncelerini bu denli önemseyerek kendi hayatını "kendin" mahvetmişsin. Burada aciz olan 1 toplumsa 2 sensin. Kendine çeki düzen ver ne bu aptallık.
00 Yorumla
+1 yılne kadar güzel yaazmıssın birçok insanın hislerine tercuman olmussun bu yazıyla tebrikler
10 Yorumla
+1 yılBizene senin bekaretinden kizim kime niye trip atiyosun kezban?
Git ne yapiyosan yap Allah Allah...10 YorumlaBunu anlatma amacını anlamadım fakat bakire lik bu kadar takıntı yaptığın kadar büyük bişi değil yani
03 Yorumla
Soran+1 yılpsikolojim bozuldu çok fena.. İşin içinden çıkamıyorum hergunum böyle düşüncelerle geçiyor..
+1 yılKan sevdalisi ne ya ister boz ister bozma bizene. Ben bakireyim hic dusunmuyorum bunları.. bozulsa kime ne ?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bekaret bekaret diye tutturmuşsun ama her bir haltı yemişsin be bacım. Ne önemi var. Takma kafana bu kadar ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılher haltı yemişsin mi? 23 ümde ilk defa masturvbasyon yaptım diyorum şaka mısın
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadaşla birlikte olmuşsun işte daha ne?
Soran+1 yılne birlikte olması ya.. pantalonum vardı.. onunda vardı.. penisi bile degmedi..
Cevap sahibi+1 yılsen kendini kandır cicim.
Soran+1 yılgit ya senle ugraşamıcam... sna düşmedi benim özel hayatım zaten..
yapmayaydın mast neyine yetmiyor sonrasında pişman olacaksan psikolojin bozulacaksa yapma ama yok çokta önemli değil takmıyorum diyorsan gerisinide getir bari vicdan azabından kurtul
06 Yorumla
Soran+1 yılben istemedim ki.. kandırıldım gibi oldu zaten.
Soran+1 yılhee küçük düşmek miş... bir git yaaa... benim böyle bir beklentim yoktu çocuk br anda ileri gitmeye başladı. Sonra ben durdurdum. Hemen ön yargılar al işte.. bu kafanız beni sinir eden...
Soran+1 yılzaten bunlara hesap vercek değilim asıl anormal olan bence bu derece korkup psikolojimin bozulması. bunları yasamak zorunda mıydım.. hak mı bu. ön yargıyla bakıyorsun ben ömrumde kmseyle öpüşmemiştim bile bu yaşıma kadar. çocugun da burnundan getirdim. penisi bille degmedi. ama nasıl korkutulmuşsam ne skıntılar yasadım.. erkege hiçbişey olmutyor o mis gbi gezip tozuyr bn niye bu sıkıntıyı çekiyrm..
+1 yılOnu iftira atan düşünmelidir. Herkes kendi kötülüğü ve cehlinden sorumludur.
00 YorumlaRuhsal çöküntü ruhsal bitkindelik ve ruhsal ölüm kafaya takmamaya bak bence hayatını onun üzerine kurma kendi kendini yiyip bitirme sakin ol herşeyi oluruna bırak kendini bırakma yeter👍🏻👍🏻👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic bir kimse ile öpüşme sürtünme.. birgün evlenirsen evleneceğin kişinin yüzüne bakamazsın
25 Yorumla
Soran+1 yıls... git yaaa.. kafam nasıl bozulmuş diyorum. bana hala neyi anlatıyorsun. kendim bozacam o mereti... bu zevki bir erkeğe yaşatmaktansa..
Soran+1 yılneyden utanacakmışım. namus bu muymuş.. nasıl psikolojim bozuldu gunlerdir. bana hala neyi analtıyorsun hep bu ilerde evleneceğin zırvası masalı yuzunden. nereye kime saklıyoruz bunu ya... saklıcam diye delirme eşiğine gelmişim bana hala masal okuyor ya. birgun hepiniz yok olacaksınız. kızlarınız da ben gibi zorluk çeksin ya da açılıp saçılsın istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBende bakir erkeğim bende kafayı yiyorum.. birgün evlenirsem evleneceğim kızın yüzüne bakabilmek için nefsimi tutuyorum hiç bir kızla cinsellik yaşamadım... Birgün evlenirsem evleneceğim kıza saklıyorum kendimi ama evlenecek durumumda yok benimde psikolojim bozuldu ama napcagımı şaşırdım bilmiyorum 😞 bu yaşa kadar kendimi birgün evlenirsem birgün evlenirsem diye kandırıyorum 😞 daha fazla psikolojim bozulcak diye korkuyorum ama yinede birgün evlenirsem evleneceğim kıza saklıyorum ama artık dayanamıyorum belli bir yaş gelince insan kafayı yiyor
Soran+1 yılbeni seks yapamamak değil buna dayanırım. Beni bu bekaret korkusu geriyor... Orgsanım bana düşman gibi. Orda bir acı bir şey duysam hemen aklıma gelen bu. Böyle nasıl yaşayayım ya. Her yerden okuyorum ediyorum böyle bozulmaz diyorum içim rahat etmiyor gene şüpheler şüpheller.. bıktım yaa.. ne bu korku böyle.. bıktım bu korkudan...
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni ama... bir kere sürtünme denemişsin... Bir daha yapma... Sonra işin ipini kaçırırsınız
+1 yılBakire olduğun halde bu kadar psikolojin bozulmuş bakire olmasan emin ol daha çok bozulurdu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye'de cinsel eğitim doğru düzgün verilmediğinden bundan oluyor öyle bir durum var ki kız arkadan ilişkiye giriyor hamilemym diye soruyor?
06 Yorumla
Soran+1 yılevet bu da var.. eğitim verilse bile ben namus yükünü almak istemiyorum ya bu yük agır birşey bunun altında ezilmek istemiyorum...
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım ortada bukadar korkulacak edilecek biişi yokki neden kendi kendine dert ediyorsun namusuna sahip çıkmak kötü bişi mi yük olarak görüyorsun nasıl bu yanılgıya kapıldın anlamadım annenle özelde olsa konuşmuyrmusun bunları.
Soran+1 yılanneme bunları açamam.. hemen ne tepkiler alırım.. bekaretim bozulsa bile diyemem.
Cevap sahibi+1 yılzaten bu üzerindeki baskı sebebinde ailen belli ondan içine kapanık bunalımdasın çok belli işte annen bunları anlatmalı ki seni aydınlatmalı işte türkiye de kız olmak sizin adınıza gerçkten çok zor.
Soran+1 yıl:( tabi canım.. annem başlar aglamaya bana kızar sonrada döver bile belki. 24 yaşında bir kızım ama vurabilir bile. Düşman olurlar bana.. Aynısı abimde oldu.. 5 yıl bir kızla aynı evde yaşamış.. Ona ufak br sarsıntı yapıldı geçti gitti. Ama o ben olsam.. Mahvolurum.. Nasıl içimi aayım.. Nasıl paylaşayım..
Cevap sahibi+1 yılAile düşüncesiz anlayışsız olunca kaç yaşında olursan ol hep baskı görüyorsun bide kızsan daha kötü hak veriyorum sana ama işte bu tür konular ilk ailede konuşulur öyle derler ama sende durum farklı peki bu durumu içindeki hisleri biriyle paylaşmak dertleşmek için psikolog falan denedn mi.
+1 yılinsan namussuzsa bakire olmasının hiç bir manası yok bin kişiyle sevişmiş ama bakire ne manası var ki
10 YorumlaYine sensin dünkü kız, bak söylüyorum kafana takma senin elinde bunu yapmak kimse yardımcı olamaz, bozulsa da bozulsun psikolojisini aşıla kendine
00 Yorumla
+1 yılBize ne senin stresinden. Bacağının arasındaki organı tanımıyorsan...
30 Yorumla
+1 yılBoz Can'ım benim sırf insanlardan korktuğun içinse boz günah derdin yoksa boz rahatla çok fazla kuruntu yapmışsın
00 YorumlaKızlık zarina mi bakticaksin sağlam mi deGil mi diye
05 Yorumla
Soran+1 yılbaktırdım doktor bakire oldugumu söyledi.. Ama ben artık öyle takıntılı olmuşum ki hala şüpheler içindeyim.. Gene doktora gitcem... Hayatım bu korkuyla mahvoldu ya.. böyle ilerde nasıl evleneyim de nası sağlıklı cinsel hayatım olsun.
Soran+1 yılsonra yazarım beki.. şimdi pek konuşmak istemedim. ama ihtiyacım var gerçekten.
Kendine o kadar yüklenme.
00 Yorumlaçok dert etme be. seven adam ona bakmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Balatalar yanmış senin
10 Yorumla
+1 yılÇok canımsın be kızım
00 YorumlaAmaan bozulsun da kurtul :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sen ciddi ciddi kafayı takmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılevet... kıslıp kaldım...
Ataerkil ve din kurmacası yüzünden bu
10 YorumlaPsikolojik destek alman gerekli. Uzuldum.
00 Yorumla
+1 yılÇok uzun ver kurtul ya
00 Yorumla
+1 yılTamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülme, herkes hak ettiğini bulur
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah...
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIsin komik yani bakir olmayan erkeklerin yana yakila bakire kiz aramasi. E bakire olmayan kiza o... diyen ayni zamanda kendide bakir degilse, o zaman kendiside jigolodur. acik ve net. Az da olsa vardir seni bir zar parcasi olarak görmeyecek Adamlar.. üzülme
+1 yılMantıklı...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılher an bozulabilir
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem