Bekaret nasıl psikolojimi bozdu okuyun kan sevdalıları?

bakireyim ama bu bekaret yuzunden nasıl psikolojim bozuldu anlatamam.. her an bozulacakmış gibi bir korku ile yaşıyorum ilişkilerim çok kötü gidiyor.. hep bu baskı yuzunden.. ben de istiyorum sevişmek mesela... ve bunun için evlenmek zorunda olmak da saçma geliyor.. ama erkeğe bunu yaptıramıyrm sonra da ilişkilerim bitiyor husrana yol açıyor.. . ilk defa masturbasyonu 23 yaşımda yaptım. O zamana kadar oraya el bile süremiyordum birşey olacak diye. O da sırf meraktan ve karşıma çıkan erkeklerin sürekli seks bekleyip reddedilince de bana hormonsuz muşum gibi davranmasındandı. bir kere surtunme yi denedim. canım acıdı. onda çocugun başını bozuldu mu diye öyle bir yemiştim ki yazık çocuga. bekaret kontrolune gittim gunlerce ruh gibi gezdim.. Bu iğrenç muayeneyi kendim kendime yaptırdım. Annem babam çocuga birşey diyemedim. hep bu bekaret yuzunden. sonuçta gene bakireymişim.. ama neye yaradı? Dahası hala psikolojim bozuk bir doktora daha gidicem bu hafta içinde ve 1 buçuk aydır adet göremedim. Stres yüzünden... Aklıma daha dolu şey de geliyor. Herşeyi iyi oturturum bu kez de ya kanamazsa bu iftira ile nasıl yaşarım gibisinden. Tebrikler. Yoruldum artık ben. O kadar kafam bozuk ki.

Bekaret nasıl psikolojimi bozdu okuyun kan sevdalıları?