Face de biriyle tanistim 7 aydir falan konusuyoruz ve son 1 aydir falan coook fazla samimiyiz sırdaş bile olduk galiba o kadar samimiyiz. Herseyini biliyorum.
Bir de bu kisi hep cinsellik düşünen biri. Sevgilim olsun seviyim kafasinda degil. Sevismek icin sevgili olur demisti. Ama bir sure sonra duygusal biseyler oluyo tabi demisti. Ve bana dün gece bunu dedi. Acaba bir gun görüşür müyüz diye konusuyoduk Dedi ben Belki aramizda duygusal biseyler olur diye umuyodum sizce beni beğenmedi mi ondan mi sevgili olamayiz dedi yoksa sadece cinsellik istedigi icin sevgili olayları pek düşünmediği icin mi
Sevgili olamazmisiz yanlışlıkla kanka oldum? Beni begenmedi mi acaba bakar misiniz lutfen?
Sadece dinsellik düşündüğü için seninle de takılırım dedi konuştukça o tip bir kız olmadığını anladı mıhtemelen beğendi rkadaş olarak kaldı o yüzden ama bu adamdan pek hayır gelemz gibi.. Daha fazla ayrıntı versen daha iyi yorum yaparım ben
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunun hep istedigi tek sey cinsellik sevgili ile cinsellik icin sevgili oluyo. Ama sonrasinda duygusallik olusuyo tabi dedi. Ama cinsellik hep istediği sey. seviyim evleniyim kafasinda degil. Tabi sevmek istiyo mu onu bilemem icindekini ama cinsellik istiyo
Bence boşver sen onu. Bir de söylemiş açık açık cinsellik olmadan olmaz diye sendne iş çıkmadığı için arkadaş kalmış bunca zaman. Eğer takılmak istiyorsan devam et ama aşıksan üzülürsün sen..
En İyi Cevaplar