Biz erkekler bir süre sex ve mast. yapmayınca görürüz. Sizde mutlaka görüyorsunuz. Ana soru şu rüyanızda sevişirken tam anlamıyla orgazm oluyor musunuz ? Kimi görüyorusunuz ? Normal hayatta hiç hoşlanmadığını biriyle rüyanızda seviştiniz mi ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ömrümde hiç cinsellik yaşamadım ve ne zaman rüya görsem rüyamda mast yaptığımı görüyorum.O kadar cinsellikten uzağım ki,evlenmeden önce yapmamaya kendimi o kadar koşulkandırmışım ki rüyamda bile göremiyorum seks yaptığımı,sadece mast görüyorum.Komik değil mi sence de ?
41 Yorumla
Soran+1 yılewet... gayet ilginç bir durum.. iyi bir şartlanma ve rüyanda bile göremiyorsun :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. görüyorum rüyamda çok zevk aldığımı hissediyorum ama gerçekte yok heralde sizin gibi sonuç.
10 Yorumla
çok çok uzun süre boşalmazsam bazen görürüm genelde tanıdık kişiler normaldede arzuladığım kişiler
00 Yorumla
+1 yılKüçükken görürdüm galiba nasıl olduğunu bildiğimden ama yapamadığımdan görürdüm bilinç altı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
genellikle çok yakın akrabalarımla yaparken görürüm kendimi
03 Yorumla
Soran+1 yılilginç değil mi ? ben ilk zamanlar utanırdım hatunun suratına bakarken
Soran+1 yılbende görünmez olduğumu bile görmüştüm :D
+1 yılyilarca ask oldugum cocugu görüm diye ugrastim sonunda rüyada oldu o iss iyide oldu zevkliydi
02 Yorumla- +1 yıl
yanlış anlama lütfen ama; nası uğraştın ya? neler yaptın yani rüyanda görmek için?
- +1 yıl
ya on yilki untamamistim cocugu ya bari rüyamda yapsa benidedim onyil sonra sükür bikerede olsa rüyada sevistik sexx yapti hic gercekte farki yoktu yani onla hic sexx yapmamistim gercek hayata
+1 yılarkadaşlarımın hepsini rüyamda
03 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya o kadar çok yani. peki orgazma ulaşıyormusun
- +1 yıl
yok kıyamıyorum bırakıyorum
Soran+1 yılya bir defa gitseydin sonuna kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıvranarak ve sırılsıklam uyandığımı bilirim.
26 Yorumla
Soran+1 yılpeki kimdi ruyandaki
Cevap sahibi+1 yılsürekli fotokopi cektirdiğimiz bir yer var.ordaki çocuktu.çok yakışıklı bir tip ama benim aklımda yokken rüyalarda buluştuk işte.kısmet:)
Soran+1 yılacaba biri beni gördümü çok merak ettim şimdi :D
Cevap sahibi+1 yılgörse bir karın mı olucak sanki:)
Soran+1 yılo da doğru ama ne bileyim bir için merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılbilmem olabilir de.sen bunu hiçbir zaman bilemiceksin.beni gören olmuş mesela ama.söylemişti arkadaşım...sonu kötü yere gidiyodu diye:)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne