AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
a.. ınaaa koyayım öyle erkeğin ben. Utanmadan hastaneye götürdü ve sonra özür mü diledi. Anasını s. keyim ben onun, tüm türkiye s. ksin hatta
Hastaneye gitmeyi ben istedim de biraz uslubunuzu düzeltirseniz iyi olur. Ona karsi dinmeyen bir öfke var içimde ama yine de onun hakkinda boyle konisulmasini istemiyorum
Adamada hak ver ama biraz kendi hatası ni anlamış düzeltiyor esin o senin barış ayrılma kesinlikle
sogumamalısın kim olsa aynı tepkiyi verirdi onuda anla bence
yapmış bir hata evlenmişsin seviyorsan aranızı düzeltin affet gitsin oturup konuşun
Böyle öküzleri bulup sonra yakınmanız yok mu? Deli ediyor beni
Adam zarla evlenmiş, öyle bir kafa yaşıyo
non-virgin detected.
Ne salak biriyle evlenmissin yazık sana ya
Asil salak benim heralde
Sen gayet normalsij
Bosa gitsin serefsizi.. sana inanmayan kocayi ne yapcan
Soğuman normal. affedilemez bir kabalık etmiş
ben affetmezdim ya bu nedir şaka gibi
zaman versin sana biraz ;)
Affetmen iyidir bence
Yorumlara baktimda evet esin sana baya gaksizlik yapmis sana sen bin defa gaklisin ama bisanma sende yikilirsin oda seni sevdigine emin ise devam ettir bak bisr seyi yikmaz kolaydir yapmak zordur bu bu yaptiginiz birlikteligi yikma bence evet baya uzmuz seni agir ithamlarda bulunmus sen haklisin ama evlilik bu yikma yap duzelt ondan sogudum diyip kendini ondan yzaklastirisan olmaz onu affetmeyi dene o benim esim de benim o da ikimiz birbirimizin sahibiyiz de kendine evliligi benimse ona dokunmak istemiyorum dedinya ole deme iste bosver sen takma kafana duzelir hersey oturun konus nasil dersin diye baski yap ama bosanma biraz konusmanla ez onu mesela de ben senin esinim nasil yakistirisin bana de hicmi guvenmedin de ama bosanma dedigim gibi hersey senin elinde bu hatayi duzeltirsindr bu yuvayi yikarsinda ama yapici ol yikici olma
Boşanmak istemiyorum boyle biterse ben toparlanamam zaten. Sanirim gerçekten biraz zamana ihtoyacim var zamanla düzeliyorum. Onu affetmem oturup konusmam icin ilk önce benim duzelmem lazim. Durmadan agliyorum. Kendimi taniyamiyorum artik
Haklisin zaman ihtiyacin var simdi esin sana nasil davraniyor
Hastaneden döndugumuzde butun gun o yatak odasinda ben salonda oturdum yanima hic gelmedi. Ertesi gün kahvalti hazirlamis işe gitmeden once uyandirdi beni de konusalim dedi istemiyorum dedim ben. Baya israr etti yalvardi ama istemedim. Hala özur diliyo her gün
Affet be sen eş olarak onu affet bosver malligini sen affet aci ona baya yalvarmis sana iste bozma aileni sever evlenmissiniz sinirine hakim ol sen onun sahibisin oda senin yapma bosver sen sinirine hakim ol hersey gececek
Haklisin sanirim. Bu sabah iyiyim aslinda. Konusmadik ama kahvalti yaptik birlikte. Akşam konusmayi duşünüyorum. Herşeyi çözmemiz lazim. Evliligim bitsin istemiyorum ama böyle olursam berbat bir evliligimiz olacak. Bu yüzden kendimi de toparlamam lazim. Depresyonda gibiydim ama şu an daha iyiyim. Sağolasin
Sevindim bole dusundugune dedigim gibi ikinizde birsiniz artik bundan guzel bisey olamaz yaptigi cahillik yuzunden seni kaybetmesine izin verme ama aksam gozulce konus kirildigini sole insan sevdigine bu laflari yakistirmamali de biraz ici acisin ama severek acit icini sonra batisin o senin kocan barisin guzel gunler hayal edin bebek elbiseleri bakin gezin tozun ilerisi icin hayal edin birlikte sarilin birbirinize barisin sevindin affeetmene bosanma bosver sen dogrult evin diregini sengeyi sen sagla
Konuştuk bugun. Ben zaten konusurken tutamadim kendimi baya agladim. Çok agir konustum. Bana en guzel gunumuzde yasattiklarini unutamiyorum. Bana ettigin hakaretleri onurumu kirisini. Senden boşanmamak icin günlerdir kendimle savasiyorum. 3 yildir sevdigim adam bir gecede taniyamayacagim hale donustu sen benim sevdigim adam misin dedim. O da aglamaya basladi o kadar saçma bir ortam olustu ki ikimz de aglamaktan konusamadik. Sarildik. Sana da kendime de bir şans vericem. Bana güvenmedigini asla hissetmek istemiyorum dedim. O da söz verdi. Sonra bu konuda konusmadik çay ictik işten falan bahsetti. Uykusu vardi yatti az once. Düzeldi biseyler sanirim ben de rahatladim. Ama yine de bazi seyler icin zamana ihtiyacim var
Guzel konusmussun baya iyi demissin zaten aglamis guzel degerini bilsin ama sende fazla trip atma ama mesafelei ol dedigin gibi zamana birakin ama zaman ayriliga yol acmasin mesela zamanla bir birinize adim atin beraber uyuyun sen sabah gunaydin de yani zamana birakmak birseyler yoluna girecek demek degil zamana birakmak bir seyleri yoluna sokmak demektir unutma zaten guzel gelismeler olmus sen bir adim at obir adim atsin ole mutlu mesut aile olun
Yok yok trip falan atmicam zaten 3 senedir birlikteyiz ilk defa agladigini gördüm bide iç ceke çeke sahte oldugunu dusunmuyorum unutmaya calisicam olanlari şans verecegimi söyledim bir kere bunu söyledikten sonra küs gibi davranmam
Guzel sevindim iyi olun insallah ben kavusamadim siz yasayin hayatinizi valla insallah olene kadar birlikte olursunuz
Kavuşamadin mii?
Yaa ole oldu
Durum karışık. Neyin doğru olduğunu kestiremiyorum
sana inanmaması çok kötü
Ayrılırsınız yakında.
bu kadar kolay teslim olma... süründür biraz
Boşan gitsin ondan adam olmaz
Sal gitsin sana inanmayanla işin olmasın
Bence affetmemelisin o zar beyinliyi
evliliğini yıkma o bir salaklık yapmış sende yapma
zor tabı ama evlılıgın zarar gormez umarım
yargısız infaz neden yaptı
Affetme ayrıl.. adamın sana karşı sevgisi yokmuş.
Hayatta ne derrler var bilio msn bosveer
Boşan soğuduysan
Umarim barisirsiniz
Boşan
Aslinda bunu düşündüm ama bir buyügum zaman vermem icin cok israr etti. Öfken dinecek dedi
Bosan
Affedersin
1 sene verme
seni bayağı kırmış.
Evliliğini kurtar
affetçen
adam haklı
zikişin geçer