Arkadaşlar geçen hafta pazartesi evlendim. Bakire olmama ragmen ilişkiye girdigimizde kan gelmedi. Sen bakire degilsin yalan söyledin bana falan dedi direk kalkti yanimdan sinirli sinirli. Anlatmaya çalıstim dinlemedi bile ne aptalmisim deyip durdu. Ben de inandiramayinca çok kötü oldum tuvalette baya agladim geceligimi falan yirttim hayatimda hic o kadar aglamamistim. Sabaha kadar uyumadim. Sabah hastaneye gidicez dedim. Özel bir hastaneye gittik baktirdik ve zarın esnek dediler. Ama bende eşime karşı aşırı bir soguma oldu. Bir haftayi geçti daha hiç ilişkiye girmedik. Televizyon izlerken uyuyorum hep yaninda yatmamak için. Aklima geldikce agliyorum ben ne hayaller kurmustum. Bu durum düzelecek gibi degil. Sogudum resmen. O hep özür diliyo. Bugün de çiçekler almis. ne yapmaliyim sizce lütfen yardim edin
Cevabın nedir?
Siz kızlar ne aptalsınız bu dunyada seytanın oldugunu bılmenıze ragmen ansıl davranıyorsunuz yzaık vallahı o an adam çıldırmış o anı bıle dusunememıs guvensızlıkle alakası yok sadece o an dusunememıs ve sen çok sevdıgın ınsandan 1 gecede sogudunu soyluyorsun ustelık 1 hafta olmuş evlenelı bu senın çok sevmen seven ınsan herseye katlanır bu olay olsa bıle altatn alır fedakarlık yapar evlılık lan bu kutsal lan bu bu kadar basit mı sogudum ayrılcam nesınız lan sız evlılık hayalı kuranalr sız kızalr degılmıydınız sevdıgıyle evlenmek ısteyenler evlenıp ayrılcam dıyorsun bıde sevdıgın ınsanla görücü usulu de değil szin sevgınıze sokayım bu ulkede seks egıtımı var da adam mı almadı cahıllıgıne neden vermıyorsun hemen onun tepkısını sana guvenmedıgınde baglıyorsun adam terbıyesızlık yapmış mı evet belkı ama o anı neden dusunmuyrsun seytan kanına girmiş asıl sen nasıl sevdıgın ınsanı affetmemek bırakmak gibi hataya dusuyorsun o cahıllık yapmış dersını vermıssın analdım da sğoumak ne siz kızalr sevgı nedır bılmıyrosunuz aşkı bir kaç hedıyeden ve bı kaç romantık andan sanıyorsun ayzık lan sevmek herseye deger vermektır her anında yanında olmaktır onu yalnz bırakmamaktır ona karısı oldugunu hıssettırmektır sana bısey dıyeyımmı ayrıl adama yazık etme hayatına bak sen sevmeyi basit sanan basit ınsanlardansın evlılık kutsal bısey sana göre değil ayrılacak kadar basit olay değil ayrıl sen yalnız yasamaya mahkumsun
313 Yorumla
Soran+1 yılBak kardeş ben buraya biçok şeyi yazmadim. O bana inanmadi yanimdan kalkti sinirli sinirli. Ben ona hala canım bitanem diyodum. Canim diyerek kendimi anlatmaya çalisiyodum. Bitanem beni hiç mi tanimiyosun dedim o da taniyamamisim demek ki orospuymuşsun dedi. O adami ben taniyorum kesin falan dedi. Benim o anki halimi bir Allah bilir. Hayatimda aglamadigim kadar agladim sabaha kadar uyumadim ama Ben orda onu hala seviyodum sevmesem birakir giderdim heralde. Sabah da hastaneye gitmek istiyorum dedim orda da sevgim bitmemisti. Sadece iyi dedi. Onunki anlik bisey degildi sabah da bana kötü bir kadinmisim gibi bakiyodu. Benim sevgim hastane yolunda azaldi. Doktor kontrol ederken de tamamen sogudum ondan. Bu benim elimdeki bisey degildi. şu an biraz azaldi belki ama hala dokunmak istemiyorum ona. Hastaneden döndükten sonra da hemen ozur dilemedi ertesi gun özur diledi. Sevgiyi iyi bilirim ben merak etme. 3 sene sevdim ben onu. Ama aklimdan cikmiyo bir turlu dedigim gibi elimde degil
- +1 yıl
bak ozamn bende sana sunu dıyecegım evlılık cocuk oyuncagı değil amdem sogudun madem orusbu dedı uzatmıcaksın ve senın bu durumunu burdan bırınden akıl alarak çözumlemeyeceksın burda aylaşmayacaksın her ne kadar da gizli bırı olsan bu senın hayatın ve burdakı birçok tanımadıgın ınsandan fıkır almayacaksın en yakın aılenden kım varsa onunla paylasıp çözeceksın Şu an senın yatıın ayıp değil mi sevgıyı ıyı bılıyorsun burda paylaşarak ne kadar çok sevdıgını mı kanıtlamaya çalısıyorsun Şu an kocan yanında belkı uyuyor ama sen burda soru sorup cevap alma pesındesın sevgın bu mu gıt çözume kavustur ama sanalda değil sende düşünme yetenegı olsa burda paylasmıssın madem çözume kavustırmak ıstıyorsun burda yapma herseyı payalstıgın reelde bı ınsanla yap sevgı budur sevgı saklamaktır herseyı bu durumu tek bı kısıyle payalsıp çzmektır sen sadece yasadıgın macerayı anlatmıs gibi oldun çözume mı kavusu hayır sabah kalakacaksın sorun yıne devam edecek la azıcık akıllı olun öyle hareket edın be
Soran+1 yılBen de dogru bulmuyorum zaten burda bu tarz seyleri paylasmayi ama benim aile yapim cok farklidir yetistigim ortam. onlara asla anlatamam. Sadece ablama anlatabildim o da zamana birak duzelir dedi sadece. Çevremde bu konulari paylasabilecegim beni dinleyecek evli kimse yok. Belki duzgun bir yardim edecek biri cikar diye yazdim. Cunku birileriyle konusmam lazim. Kendimi çok yanliz hissediyorum. Durmadan agliyorum elimde olmadan. Belki ferahlatacak biseyler yazar birileri dedim. Sagolsun bir iki kisi güzel yorum yapmis
Soran+1 yılYorumlara bakarak bir karar almadim heralde. Sadece burdan da olsa konusmak ferahlatti beni diyorum. Sen benim psikolojimi bilmeden nasil böyle yorumlar yapiyosun beni suçluyosun ya
- +1 yıl
sen suçlanmayı hakedıyorsun pıskolojını burda mı duzelteceksın ya pıskologa gıt yardım al bırılarınden sız ansıl ınsanlarsınız burda eşinle olan buyuk sorunu konusmakmı ferahlettı senı ferahlatan ene bılıyormusun sadece cahıl ınsanların seni haklı bulmaları ve sende dogru yapıyormusum dıyerek ferahlaman aıle meselesı nereye gelmıs lan evlılık hayat hersey bu kadar basit oldu mu ya siz kızalrı gorunce evlenmekten korkuyorum sizinle yola çıkılıp bır yastıga başkoyulmaz
Soran+1 yılÇok güzel ya ben anlamiyorum sevgiden dimi. Hadi onunki bir anlik düşünememekti. Sabah beni gördü o halde o yatak odasinda mısil mışil uyurken ben sabaha kadar agladim. Sabah beni o halde gördü seven insanin hic mi içi acimaz ben onun en kücük sikintisini yüregimde hissediyodum. O bu kadar sacma bir konu icin onurumu kirdi benim. Benim ondan once sevgilim bile olmadi. Elele bile tutusmadim. Bana böyle bir muamele yapmasi bitirdi onu gözümde. Belki tepkim normal degil ama bu benim elimde degil. Basit bir aile meselesi degil bu benim icin. Senden de anlamani beklemiyorum zaten ben kim olursa konusunca rahatladim biraz seni ilgilendiren bir durum yok benim tercihim
Soran+1 yılBu nasil bir uslup ya Ben sana bir saygisizlik yaptim mi. Banane kardesim evlenme türklerle o zaman. Ben de burda sana laf anlatiyorum sen ilk önce nasil konusulacagini ogren bana burda ders vermeden
- +1 yıl
nasıl uslup lan sen uslubuna bak ve saygısızlıgına bak senı ılgılendıren durum yok ne demek halaka açık soru sormussun fıkrımı alamk ıçın sormussun soeldım benı tersleyen sensın sizler daha kendınızı ıfade edemıyorsunuz kımı ılgılendırıp ılgılendırmeyecegını bılmıyorsunuz bu ne ya sen dersını yakında aldatıalrak alacaksın sen dusunurken tekmeyle ne ugradıgını anlayacaksın
Soran+1 yılSoruya yaptigin yoruma insan gibi cevap yazdik zaten. Sen soru niye paylasiyosun paylasma dedigin icin yazmis olabilirmiyim onu acaba. Ben sana hakaret mi ettim. popon sıkısinca falan diyosun. Beni elestirmeden Allah aşkina edep ögren yaptigi seyi savunuyo bide ya.
Soran+1 yılNeyse kardeş sen kusura bakma belki bende bir sıkıbtı vardir. Hayirli geceler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılya çok zor durum bu birde aileler geleneklerine törelerine bağlı ailelerse kendinizi baskı altında hissedersiniz bende akrabamla evlendeim ilk gece içine girmeme rağmen bozulmadı ben direk suçlamadım bana anlatacak bişeyin var mı diye sordum çekin me dedim gerekirse elimi keser çarşafa kan akıtırım dedim hayır dedi kendimden eminim biliyorsun dedim kanlı çarşafı istiyorlar bir hafta ilişkiye girmedik denemedikte en son baskılara dayanamadım durumu aileme söyledim onlarda ön yargılı davranmadı kız kendinden eminse sorun değil annemler falan eşimle konuştu baskı değil hani bazen düşerkende kızlık zarı bozuluyor ağır kaldırırsın kızlık zarı bozuluyor benim aklıma acaba tecavüze mi uğradı diye bişey geldi sonra babamda dedemden kalan muska vardı çok kalın al bunu yastığınızın altına koyun dedi ve ogün kızlığı bozuldu ve kan geldi ama eşimde bana karşı bir düşmanlık başladı baskı yapmama rağmen kötü bir söz dememe rağmen 6 yıldır evliyiz ve birgün mutlu olmadım diyebilirim eşin senden özür dilediyse sorun etme bence fazla aileside biliyorsa senden özür dilemeli çünkü bu namus konusu özür dilemedilerse boşan ama diliyorlarsa uzatma sende anla durumu
00 Yorumla
+1 yılbak canım o koca olucak adam seni bir iki damla kan için günlerini maf etmiş şimdi ona inanıp kanma süründür canım adam sakın yüz verme sen mutlu olmak için evlendin adam sana ilk güne neler yaşattı hadi doktora gidip bunları öğrenmeseydin ne olurdu elaleme rezil olurdun boşanırdın kocanda daha çıkmaza girerdin :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam yaptığı yanlış ve büyük odunluk ama uzatmamalisin belkide ilerde sende buna benzer bir hata yapicaksin bilemezsin ve bu gunleriniz bir daha geri gelmez tadını cikarmalisin
22 Yorumla
Soran+1 yılElimde degil affedemiyorum. Yasadiklarim aklima gelince surekli agliyorum. Normal degil belki de
Cevap sahibi+1 yılBencede normal degil fazla uzatmamak adına yakın bildiğin biriyle konus ve aranız düzelsin yazık olmasın en güzel günlere
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
68Cevap
Esinizi kendi yerime koydum ama her erkek oyle zanneder bir anda korkar dogal karsilamak lazim diye dusunuyorum. Yani o da istemezdi kesinlikle boyle bir seyin yasanmasini ama iste o an oyle seyler yasaninca aklima bir turlu sey gelmis olmali sinirlenmistir. senin ona ozel olmani istemistir ama o an o hayal kirikligiyla cok buyuk husrana ugramistir. Anlik sinirden anlik hayal kirikligindan olmustur sende kocana kotu davranma artik ve sende empati kur evet haklisin sana oyle bir kotu yakistirmada bulundu fakat bunu o da istememistir eminim. Bilgisiz olabilir zarin esnek olmadigini tak sokunca zarin yirtilacagini dusunmustur. Yanlis dusunmus olabilir sizde kendinizi onun yerine koyun isterim sonucta daha kotu seyler olmamis. ALLAHIN kurdurttugu yuvayi bozmayin sakin Allah mesut etsin. Eskiden filmlerden tabiki de goruyoruz kiziniz patlak deyip koy meydaninda anirta anirta bagirirlarmis oyle terbiyesiz insanlar doluymus bilmeden cahilce ama kocaniz o iliskiye girince zarin yirtilacagini dusunmus bu da olmayinca sizi bakire olmayan biri zannetmis ve sok olmus bence affedin ve bu durumdan dolayi cok sizi uzdugunu soyleyin. Sogudugunuzu soyleyin. Ve onun tamir etmesini ondan isteyin derim. Ve sizde kafaniza bunu fazla takmayin. Evet her zaman insan karsi taraf tarafindan guvenilmek ister fakat boyle seyler yasaninca da yanlis anlamalardan dolayi birbirinize olan sevginizi de kaybetmeniz hic dogru olmaz. kalin saglicakla
02 Yorumla
Soran+1 yılYani böyle düsünmedim tabi ama elimde olan bisey degil. O gun için çok farkli hayallerim vardi. Sabahinda bana kahvalti hazirlar falan diyodum. Ama şimdi düsününce gözümün önüne tuvalette geceligimi yirtarkenki halim geliyo. Sürekli ağliyorum. Affetsem bile onunla ilişkiye girebilecegimi düsünmüyorum. Cinsellikten de sogudum
- +1 yıl
Yasiniz genc olmali ve hayatiniz boyunca bu gece en azindan aklinizda kalacak onemli bir ani olaral kalacakti ama bu sekilde gerceklesti sizi anliyorum. Boyle tatsiz bir durum yasanmasi iliskinizi bitirmesin siz artik kari kocasiniz sevginiz birbirinize devam etsin. Sonucta o adam sizin sevdiginiz ayni adam ama biliyorum ki o da istemezdi boyle bir sekilde olayin yasanmasini. soyle dusunun esinizle cocuk yapacaksiniz ve esinizden sperm gelmedigini dusunun ve o anki esiniz de ki hayal kirikligini ve eksikligini hayal edin ve sizde kocaniza sinirlenip kalkip gittiginizi dusunun kisirla evlenmisim gibisinden kocanizi hor gorun. Sonrasinda hastaneye gidip kocanizin kisir olmadigini ogrenip geri geldiginizde ki kocaniza karsi o pisman bakisinizi attiginizi dusunun. Siz ona karsi sevginizi yitirir miydiniz? Sizin durumunuzun elbet bir cozumu var ama o cozumu kocanizin bulmasi lazim gonlunuzu almaya calissin bence. Sizde ona karsi sevginizi kaybetmeyin sakin ve cinsel isteginizi yasayin
Kadinlarin bu konuda alinmalari gayet normal ama yasadigimiz donemde erkeklerinde supheyle yaklasmasina sasmamali beklemedigi bir anda beklemedigi bir durumla karsilasiyor sacma tepkiler vermesi normal
Ayrica ve ozellikle belirtiyorum bekaret takintim falan yoktur bana gore dunyanin en sacma seyi bu bekaret bakire istegi ama erkeklerin cogunun takintisi malesef ki o yuzden genele hitap eden sekilde yazdim20 Yorumla
+1 yılBiliyorum zor devir öyle olmuş ki insan güven arıyor ne olur kocanın dediklerine bakma işiniz hal olmuş unutup geleceğinize bakın bende evlendiğim kızı sevseydim aşık olsaydım o durumda bende sorguladım ama kalbini çok kirmazdim sen çek kenara konuş deki bana güveneceksin yoksa bir daha hayatında ben olmam diyeceksin barisacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen eve geldiginde sarilip aglamak istiyorum ama içimdeki öfke geçmiyo. Hayatimda bana çok kötü seyler yapan insanlari bile affettim ama neden bilmiyorum kalbimde o kadar buyuk bir öfke var ki sanki hiç bitmeyecek. Ben böyle biri degildim. Boşanmak da istemiyorum şu dünyada çok mutlu olacak iki insan varsa o da bizdik. Hiç de kaba saba biri degildi. Neden boyle oldu bilmiyorum. Beni seviyodu hala da seviyorum diyo ama o gecenin sabahinda bana bakisini unutamiyorum nefret ediyomus gibi bakiyodu.
- +1 yıl
Anladım çok zor bir durum ama inan bana çok pişman olmustur inşallah düzelir aranızda ki olay tatlıya bağlanır çok üzmüş seni onu yapmayabilirdi sana güzelce sorabilirdi
Hayat devam ediyor. Unutmalisin olanlari ve sıkıca eşine hayata sarılmalısin. Kendini ne kadar geri cekersen erkek sonuçta evli olup snrsz seks yapamasi vs onu farklı yola sokar. Bunu bile bile yapar ve sen bana kadnlik yapmadın der uste çıkar. Dahada yipranirsin. Olan olmuş şükür ki esnek olduğu ortaya çıkmış. Beni yanlış anlama ama Bunukoz olarak kullanmak sana hiçbir faydası saglamaz. Unutmalisiniz unutmalisiniz değil. Unutmalisiniz. Yoksa mutluluk hayal olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen severek evlendigim mutlu olmak istedigim insana neden biseyi koz olarak kullanayim. Ne demek sinirsiz seks yapamamasi farkli yola sokar. Ben zaten korkuyodum. İlk gunden psikolojimi alt üst etti. Gitsin farkli yola işine gelmiyosa boşansin. Bu saatten sonra hicbisey üzmez beni
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılEsnek zar yapısından gerçekten haberi olmayabilir. Çok uzatma. Erkeler böyledir. O kadar çok kandırılıyoruz ki, bak görüyosun burdaki hemcinslerini, bir yuva kurmuşsun artık geri adım atma uzatma hatasını anlamış. Bir balayı karşılığında affedeceğini söyle. Balayına çıkın. Ege ya da Antalya tarafında bir otele.
10 Yorumla
+1 yılSenin durumunu yaşıyan bir çok kızımız var bilgisizlikten güvensizlikten inanmayıp rezil olan eşleri var. Ama hatasız kul olmaz deyip sineye çekip mutsuz olmak yerine Sevmek Sevilmek için çareler aramak küs kalmamak gerek artık hayat arkadaşısınız birbirinizin hatalarını idare ediceksiniz özür dilemesini gönül almasını bileceksiniz artık affet sarılın inanın birbirinize mutlu olun mutlu kalın.💑
02 Yorumla
Soran+1 yılDokunmak istemiyorum ona içimden gelmiyo. Normal degil tepkim belki de ama bôyle yani
- +1 yıl
Evet çünkü ağır bir suçlama psikolojik olarak rahat ettiğinde ve onun pişmanlığını yüzünde gözünde hal ve tavırlarında görüp hissetttiğinde işte o zaman bir yumuşama birlikte sarılma belkide ağlama durumu olacak sonra yavaş yavaş ısınacaksın tabiki bu durum ne kadar sürede gerçekleşir onuda zaman gösterir eşin sabırlı olmalı sana saygı duymalı kendi iyiliği için.
Asla affetme kesinlikle de bosan. Bu affedilecek bisi degil. Eger onu affedersen kadinlik gururunu cope atmis olursun. Omur boyu kendi tecavuzcun ile yasarsin. Gecmis olsun. O salak kocana soyle. Kadinlarin yuzde 65 si kanamaz. Allah zar kafalilardan uzak tutsun.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Bizim insanlara verdiğimiz güveni ne tank ne silah ne ölüm kırabilir. Sadece ve sadece yalan kırabilir. o kan gelmeyince güveni kırılıp panklemiş. bu iyi bir şey. çünkü sizi sevmese bu durum farketmezdi. ama sevdiği için önemli. kıskanıyor sizi. En fazla 1 haftaya düzelirsiniz.
00 Yorumlabilinçsiz ebeveynlerin yatak macerası böyle bitiriyor. eğer eşin. kızlığın esnek olduğunu DA biliyor olsaydı veya senin sözüne. inanıyor olsa idi daha iyi olurdu. sıkıntı sorun yapmazdı... GÜVEN CAM GİBİDİR KIRILDIMI GERİ BİRLEŞTİRİLMEZ. HEP AKLINA GELİR BUNLAR. 10 sene sonra da olsa aklına gelir..
10 Yorumla
+1 yılresmen karaktersizlik yapmı eşin. çok aşağılayıcı bir durum bu. hele hastaneye gidip baktırmak da ne oluyo yaa. inanamıyorum doğrusu
53 Yorumla
Soran+1 yılBen istedim gitmeyi. Ondan sacmalama sana inaniyorum ben demesini beklerdim. Böyle deseydi unuturdum belki de herseyi. Ama hastane yolunda bitti sevgim
- +1 yıl
bende onu diyorum işte sen istesen bile o gitmemesi lazımdı çok aşağılayıcı bir durum. bir erkek olarak utandım doğrusu
- +1 yıl
tşkler
+1 yılAffetme. Sana güvenmeyenle işin olmasın. Yaptığı büyük saygısızlık. Mantalitesine sokayım afedersin.
81 Yorumla
Soran+1 yılAffedemiyorum zaten. Onu gerçekten çok sevdim. Biseye inanmam icin onun söylemis olmasi yeterdi. Ama o inanmadi. Kabusa çevirdi dügün gecemi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim acele karar verme derim ben, üc senenizi vermisiniz birbirinize sonra evlenmisiniz sevgi emek vermisiniz senelerce birbirinize, tatsiz olay yasanmis, her insan hata yapar kocan bir anlik saskinlikla sinirle ne yaptini ne dedini bilmemis, sonra sakin düsününce anlamis hatasini, bence size bir sans daha ver zamana birak, belliki hala seviyosunuz sevginizin hatrina ona bir sans daha ver ve senin gönlünü almasina izin ver o zaman atlatirsiniz inaniyorum ben 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Affetmelisin, afetmek büyüklüktendir. Evlilikte biri hata yaptıysa diğeri bunu düzeltmelidir. Zaten yaşam boyunca o da hata yapacak sen de. O ilk hakkını kullanmış senden affetmek düşer, hayatınıza devam edin. bak özür de dilemiş, çicek de almış, uzatmayın.
00 YorumlaBugün böylesine hassas konuda sana güvenmeyen adam Afedersin de yarın birgün çocuk yapsanız bu benim mi kalk teste gidiyoruz der huylu huyundan vazgeçmez bacım ama karar senin kocani en iyi sen tanıyorsun
20 Yorumla
+1 yılafedersın o bunu anlayamıyacak kadar hayvanmış. sende onu affedecek kadar insan ol. her yönünle haklısın affedılıc3k gıbı deıl yaptıgı zavallının. karar senin.( bunlar yüzünden binlerce kadın öldürüldü. bunlar hala adam olamadı. ulan hiç mi adam deilsin. cürükle. saglam bir olurmu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Eşinin aptalligina ver
Özür dilemek yetmez tabi al karşına konuş bundan sonra sana aranızdaki güven nasıl olacak
Eğer bundan sonra güvenmezse sana ayrılacağını belirt
Zor kazanılan çabuk kaybedilen birşeydir ve hakedilene verilir de
Bu sefer büyüklük sende kalsın bence adamı sevmişsim00 Yorumla
+1 yıleşin bakir mi bilmiyom ama kendisi sana bakir gelmediyse sen bakire olmasan bile seni yargılamaya hiçbir hakkı yok. eğer bakir biri değilse hanzo bir adamla evlenmişin işte her haltı yiyip safkan bakire isteyen...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. uzun süre küslük olmaz. barışın. tamam haklısın onur kırıcı davranmış biraz daha makul davranabilirdi. daha esnek bir konuşma tarzı ile bu merakını dile getirebilirdi. saçmalamış ama olsun. sen affet mutluluğunuzu bozmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir zarı bu kadar takmasının sebebi neydi ki lafına inanmamış bile. İnsan tabiki de soğur daha ilişkinin başında güvenini yerler bir etmiş sen o adama güvenip kendini vermişsin yaptığına bak. Yani kurtarmaya çalış ama eğer olmazsa düşün taşın harekete geç.
00 Yorumla
+1 yılBana göre saygısızlık sana güvenmemesinden önce, bunu sorgulaması. Kimse kimseye bunun hesabını vermek zorunda değil. Hele kanıtlamak doktora gitmek, kendini aşağılamaktan başka bişey değil.
20 Yorumla
+1 yılBence kironun tekiyle evlenmissin gecmis olsun, hangi yuzyilda yasiyoruz allahin askina? Hic mi okulda gormemis, duymamis, ogrenmemis. Illa kan gelecek diye birsey yok.
00 Yorumla
+1 yılböyle cahil kesim oldugu sürece evlilikler daha cok yikilir. doguda bu cahil sere*fsizler yüzünden kac tane masum kiz töre kurbani oldu.
Malesef bitmedi gitti bu pisl ikler yeryüzünden.00 Yorumla
+1 yılYa çok zor ya hayatta en korkunç şeylerden birisi de bu durumda olmak. Ne cahil bir insanmış bu adam. Muarne bile olmadan daha.. inanmıyorum ya. Allah sabır versin ben olsam bende inanılmaz soğurum
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevdim onu. affedecek gibi oluyorum bazen ama o tuvaletteki halim geliyo dügün gecemde beni o hale soktugu geliyo aklima. İçimden gelmiyo artik ne dokunmak ne sevmek
- +1 yıl
Çok zor bir durum kalbini alması lazım iyi bir şekilde affettirmek lazim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna diyemedin mi senin ufaklık oraya kadar ulaşamadıysa beni neden suçluyorsun affetme kızım ya ezdirme kendini anlık falan bir şey değil o demek ki başında şüpheleri varmış ki öyle bir durumda kestirip atabilmiş
10 YorumlaEşin için önemliyse bakire olman bundan dolayı hayal kırıkığı yaşamıs olabilir. Evet kötü olmuş oldukça ama eğer evlilik devam etsin istiyorsaniz da unutmaya çalışın o hatasını anlamış zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin adına üzüldüm. Öküzün biri ile evlenmişsin ki öküz demek bile öküzlere hakaret olur. Seni kişiliğin, yüreğin için sevmeyen yaratığın teki. Kafası "zar" a şartlanmış. Ne yapsan seni sevmez ve her şeyden şüphe eder.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekara demesi kolay biliyorum ama ben senin yerinde olsam onunla bir ömür geçiremezdim. Soğumakta tabi ki haklısın onun bu iğrenç, ön yargılarla dolu pis zihniyetini bir kenara bırak sana güvenmediği aşikar. Sana güvenmeyen bir insanı da affetme
10 Yorumla
+1 yılGercekten kotu durum uzuldum
Umarim duzelir
Cok isyerim duzelsin
Isin kotu yani guven biterse iliski de biter ki esinin sana guveni bitmis maalesef04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak istemiyorum bu şekilde biterse toparlanamam heralde. Ama haklisin ne kadar özür dilese de güvenmedi bana. O bana güvendigini soyleseydi ben yine de kimsenin aklinda şüphe kalmasin diye giderdim hastaneye
- +1 yıl
Ya sacmaliyorsun tutki ask yasadin kizlik gitti ne olcak seni almayacak mi
Evlilik ask demek
Evlilik guven demek
Bunlari bilen ciftler bu beraberligi sonsuza kadar hatta oldukten sonra devam ettirmelidirj
Soran+1 yılAma benim sevgilim bile olmadi. Birinin benin hakkimda boyle dusunmesi bile çileden çikarir beni. O bana güvenseydi hastaneye gitmeyi sıkinti yapmazdim.
- +1 yıl
Cok yanlis dusunuyorsun
Sana guvense ne dersen dedigini dogru kabul eder hastaneyi hic konusmazdi
Aranizda sevgi yok uzgunum ama
Gizli Üye(25-29)+1 yıloturup konuşun. Hatta ona soğuduğundan artık ona güven duymadığından bahset. Seni sus pus dinler zaten. Seni ya kazancak ya da kaybedicek. Senin yapabilceğin bir şey yok :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben konusamiyorum. Konusmayi dusununce bile agliyorum. Onun onunde de aglamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbir psikologla görüşün. Baya etkilenmişsiniz yıpramışsınız. Konuşmadan hiç bir şeyi çözemezsiniz. :/
gayet normal... üzülmende... onun tepkiside... kendini onun yerine koy ve tekrar düşün... ve hayata kaldığınız yerden devam edin...
00 YorumlaBiraz zaman tanı kendine bunu onada belirt çok saçma bir terbiyesizlik yapmış..
10 YorumlaYa bu ne kadar cahilce bir yaklaşım? Esnek olmayabilirdi, doğuştan zarı olmayan çok kadın var. Eşin bunun bilincinde değil mi? Haklısın üzülmekte de kızmakta da
00 Yorumla
+1 yılkocanada hak ver, belkide esnek zarın ne olduğunu bilmiyordur. bir anda öyle olunca her erkek aynı tepkiyi verir kardeş. sen genede ne kendini üz ne kocanı üz, oturun güzelce konuşun anlaşın. evlilik bitirmek öyle kolay olmamalı..
00 YorumlaSenin adına çok ama çok üzüldüm.
Eşinin yaptığı çok aşağılayıcı bir tavırmış.00 Yorumla
+1 yıldurumun çok zor bence fazla surat yapma barışmayı dene
00 Yorumlaayrıl bence. ilk geceden neye değer verdiğini ortaya koymuş karaktersiz herif.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok saçmaya ben bakire değildim eşim bakir olmasına rağmen hiç sorun etmedi zarıma değil çnkü bna aşık
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdiginden şüphem yoktu aslinda 3 sene sevgiliydik sonra nisanlandik. Çok çok iyiydik. Ama boyle bisey yapacagini hic dusunmezdim
Cevap sahibi+1 yılyani abartmış bakire olmasan ne olur ne saçma düşünceler
+1 yılboşan. senin lafına güvenmeyen bir adamla bir ömürü geçiremezsin. eninde sonunda başka sorunlar çıkar. vakit kaybetmene gerek yok bence...
00 Yorumla
+1 yılİlk gecemizde benden de kan gelmemişti. Konusu bile olmadı... Eşin büyük ayıp etmiş. Seni hiç mi tanıyamamaış aklım almıyor.
00 YorumlaDaha yürümez bence güvensizlik var temel taş bozulmuş sallanmis. Çocuk olmadan biraz zaman geçirin derim ama çocuk yapmayi biraz ertelsen iyi olur
00 Yorumla
+1 yılpireyi deve yapma yapmış bir eşşeklik özür dilemiş çiçek almış işte barışın artık çılgınlar gibi sevişin sabah akşam ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artik
- +1 yıl
ne demek yok artık unutma ki senin bu boş yere tribin onuda senden uzaklaştırır ki ondan sonra boynuzların alır başını gider tatlısında bırak bence trbini
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan bence seni zarınla sevmiş öyke birinde hayır gelmez soğumakta çok haklısın
20 YorumlaKazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun?
10 Yorumla
+1 yılSoğuma nın geri dönüşü olmaz yeniden ısınmadığın sürece , karmaşık bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAklı zadece zarda olan birini seçersen bunlara katlanman gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyamam kuzum ya çok ön yatılı davranmış ama fazla süründürme bence o da solunda ilk aydan sallantıya girer
00 Yorumlabosa tabıkıde sana guvenmeyen erkek kızlıgın gıdınce de baskasıyla yaparmı suphesı duyar
20 Yorumla
+1 yılzor bir durum yaşadığınız ya affedip mutlu olmya çalışacaksın ya da olmaz artık bu şekilde deyip boşanacaksın
00 YorumlaBeyni yanlış eğitilmiş. Doğruları zarda aramış ama yanıldığını geç de olsa anlamış. Bence bunu ömür boyu kullanabilirsin. Kafayı çalıştır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cahillik başa bela işte baştan duygularını kırmış inciltmiş hatasını anlamış ama sen zor affedersin gibi zamanla düzelir umarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini kanıtlama ihtiyacı duyman çok aşağılayıcı bence.
10 Yorumla
+1 yılKötü olmuş yani güven yoksa evlilik neden? Zamana bırak derim. İnşallah düzelirsiniz
00 YorumlaKardeş ayrıl falan diyen dangalaklara bakma. daha yolun başındasın. sakin ol azcık illaki kendini affettirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendiği zar mı sen misin? Tepkisi çok kötü olmuş. Sanırım ben de olsam soğurdum ama konuşmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence tepkisi normal bir anda oluşan buyuk bir hayal kırıklığı, seni de bir dinlemesi lazimdi tabiki hatalı ama bence affetmelisin
00 Yorumla
+1 yılSonucta seni dovmemis aldatmamis. Burnundan da getirmisssin zaten. Affet bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. zarı esnek olanın yüreği de esnek olur. affet gitsin kız.
00 Yorumla
+1 yılSende onu ibnelik testi yapmaya gotur vay öküzzzz vayyyyy !
10 Yorumla
+1 yılAdam eşşegiymiş k. b da. benim sevgilim de oyleydi ama bu durumlari arastrdgm icin bişe demedim
00 Yorumla
+1 yılLa git affet manyakmisin nesiniz yaaa o olebi piskolejigirmesi normal seninde normal ama anlasildiysa hersey uzatmaya gerek yokk...
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem