Sarilinca falan değiyormuş oda etkileniyormus çok merak ediyorum diye yalvariyor adeta bir çocuk gibi 4 aydir da cikiyoruz. Ufaktan göstersem mi? Göstersem ne olur mesala? Degisirmi hiç?
Cevabın nedir?
+1 yılBir daha söyleyeyim sonra kimse beni küçük görüp bana laf etmesin
İşinize gelince erkekler abaza neden cinsellik neden sapkınlık neden adam gibi sevmez dersiniz
Sana soruyorum sen bilmiyor musun ne olacağını peki ailene sor bakalım ne olacak ama buna cesaretin yok degil mi çünkü kizacakalar çünkü sana cok kizacaklar degil mi
Sen farkinda olduğun seyi saf olupta baska yerde sormayin tabiki yapma gösterme hatta musade etme agzinin payını ver gerekirse ayrıl masum saf temiz sevgili ve sevgilere ne oldu ne istiyorsunuz günahınida mi düşünmüyorsun hic mi vicdanin sizlamaz yapma be güzel kardeşim232 Yorumla
Soran+1 yılAma kızların geneli atıyor
- +1 yıl
Sen kızların geneli misin? Kendini herkesle aynı kefeye mi koyuyorsun?
En İyi Cevaplar
+1 yılBüyük mü? Değilse, görmek istemesi garip. Neyini görecek ki küçücük şeyin? :D Büyükse, istemesi normaldir. Merak ediyordur nasıl olduklarını. :D Bence bunu gösterirsen, cinselliğe bir adım daha yaklaştırırsın onu. Diyecek, kız göğüslerini gösterdi, ilişki de istesem kırmaz herhâlde beni gibisinden. O yüzden yapma bence.
41 Yorumla
Soran+1 yılİyiler sen merak etme
Bugün sevgilime göğüslerimi göstereyim diye düşünmek kötü bence buna kendini şartlama anlık gelişecek bir şey olmalı tabi istiyorsan kötü değil birşey de olmaz istediğini yap.
21 Yorumla
Soran+1 yılSen gösterdin mi ki hiç
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzcık göster. Birsey olmaz. Sen gostermezsen başkası gösterir elinden de kayıp gider çocuk haberin olsun.
62 Yorumla- +1 yıl
İşini bilen kız işte. :*
Soran+1 yılEvet oda var azcik nasil olcak peki
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
91Cevap
Cinsellik konusunda 368 cevap paylaştı. bak canım önce göğsünü gösterirsin devamını ister göbeği der ve en sonudan azıcık açsana çıkarsana sıyırsana derken birde bakmışsın yataktasınız sende istiyorsun belli bence gösterme bırak avunsun adam yokluğu ile ulen altı üstü meme bu çocuk emzirmek için ne zaman seks objesi oldu yaaaa
20 Yorumla
+1 yılİlişkiniz seks odaklı olur ve fotoyla başlar sanal sekse dökülür 5. ya da 6. aydada reel seks yapmaya başlarsınız ve aşk biter sonra seni şutlasada yüregi sızlamaz ilişkiniz aşkla mı seks le mi dewam etsin istersin?
14 Yorumla
Soran+1 yılAma çoğu kiz gosteriyor
- +1 yıl
Ewet ama çogu göstrren kızın ilişkileri seks odaklı oluyor bende sevgilimden istemiştim zamanla atletli fotolarla başladık üstsüz foto falan derken geceleri sanal sekse dönüştü sonra ayrıldık yani bu iş böyle küçük şeylerşe naşlar haberin olsun
Soran+1 yılSen niye istedin o zaman yazik değil mi kiza kendini kullanılmış hissetmiş
- +1 yıl
Ben istemedim sorun orda :D o istedi biraz azgın biriydi atletli foto falan atardı sonra bende oraya odaklanmaya başladım yani bir kız bir erkegin içindeki canavarı ortaya çıkarırsa geriye dönüş yoktur :)
+1 yılGöster göster. Yarinda başka şeyleri görmek isterse onuda sor bekleriz ;)
41 Yorumla
Soran+1 yılOnu. atmam hiç
Cinsellik konusunda 492 cevap paylaştı. Google a meme yazsın orada bir sürü meme görebilir. bu kadar basit olmayın her aç diyene açıyor musunuz
22 Yorumla
Soran+1 yılSiz hiç actirtnadiniz mi
Sonra eli başka yerlere de değer oraları da göstermek ister. Sonra senin ben de merak ettiğin yerler yok mu der vs. Vs.
06 Yorumla
Soran+1 yılAhaha bende. merak ediyorum
Soran+1 yıl@Cagkes şimdi söyletme bana hakkinda bildiklerimi senin de penise meragi yok değil
Soran+1 yıl@Cagkes biliyorum canim biliyorum
+1 yılHer zaman daha fazlasını ister. Gösterirsen başka yerlerini de merak eder :))) onları da gösterebilirsen başla göstermeye :)
33 Yorumla
Soran+1 yılMeraklilar size
- +1 yıl
Aynen. Bana biri göğsünü gösterse ikincide çıplak kalsın iyice göreyim isterim :))
- +1 yıl
Sen göstermekten yana mısın peki?
+1 yılKuyuyu görmek isteyen suuyn aktığı yeri de merak eder :)
30 Yorumla
+1 yılYa ben valla sasiriyorum artik ne diyecegimi bilemiyorum. Goster kizim aynen goster sonra buraya gelip aglarsin ileri gidince
10 Yorumla
+1 yılgöğüslerin iyiyse ki anladığım kadarıyla iyiler :) gösterdiğinde göğüsleri böyleyse ötesi nasıldır diyecek bu sabırsız arkadaş ve haliyle fazlasını isteyecek.. muhtemelen seni arzuluyor, yol açıyor.. sen de arzuluyorsan onu kaldır engelleri..
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbir gün karşılıklı otururken (tabi yalnızken) birde şak diye aç şok olsun! :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAhanda meme deyip demi
- +1 yıl
Daha meme konusu yokken birden yap, devreleri yansın 😅
+1 yılGöster birşey olmaz seni düşünerek osbir çeker durur
11 Yorumla
Soran+1 yılNormal de de düşünüyor zaten
+1 yılÖnce göğüslerini görmek için ısrar eder gösterirsen başka yerlerini de görürüm ben bu kızın der kolay gösteriyor der. Sonra bir kere öpiym der gögüsünü öptürürsün yalamak ister yavaş yavaş ziker atar seni😀
00 Yorumlabu kadar iğrenç bir soru daha görmedim. Gögsünü görmek isteyen bacak aranıda görmek isteyecek onuda soracak mısın?
00 YorumlaBunu onun istemesine gerek yok. Sen zaten kendin istesen onun istemesine gerek kalmadan gosterirsin... O yuzden o istedi diye gosterme. Sen kendin onun gormesini istedigin zaman goster.
10 YorumlaBu leveldeki cinsellikten zarar gelmez. ama ilerisine dikkat etmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılGöster göster ver eline oynasın biraz :) iki gün sonrada seni yatakta görmek ister sonra buraya pişmanım diye yazarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGöstersen hatta elletsen ne kaybedeceksin ki.
Belki göstermeyi elletmeyi belki de sevişmeyi sende istiyorsun. O kadar çok kasıp dizginleme kendini. İstiyorsan yap.00 Yorumla
+1 yılGösterdiğin zaman da bir 4 ay ellemek için yalvarır, asdajks :D
22 Yorumla
Soran+1 yılElletmem
- +1 yıl
güzelmi bari
+1 yıl:) en aon icine azcik ucundan azcin ucundan versen diye diye girer olur biter
00 YorumlaPeki aranız açılır ve ayrılırsanız demezmi yoldan geçerken ben bunun memelerini görmüştüm diye :)
30 YorumlaGöstersen görmüş olur. Fizikte açıklaması bir şeyi gördüğün zaman görmüş olursun, ve görünen şey görünmüştür.
00 YorumlaGogus cok istoyorsa netden acsin baksin. Adama evlenelim desen 32000 bahane uretir ama
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimkini merak ediyor
gosterme merak etsın cano bugun gogusune bakayım yarın kutuna :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artik
+1 yılbugün göğüs der gösterdin mi yarın başka yerleri, başka şeyleri ister. kutu görmek ister ister oğlu bu konulara bence hiç girme
00 Yorumlagösterme dahasını ister. ufak göstersen tam aç der tam açsan ucunu ister böyle gider bu
12 Yorumla
Soran+1 yılUcunu niye merak ediyorsunuz ki uc işte yani
Cinsellik konusunda 352 cevap paylaştı. Göğsü gösterirsen ellenek ister elletirsen emmek ister emdirirsen başka bir yer ister cidden seks istemiyosan bence hiç başlama
02 Yorumla
Soran+1 yılKiz olmak zor
Her zaman fazlasını isticektir onu bilde ona göre davran ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
şerefsizlikte gelinen son nokta bu olsa gerek soruya bak hizaya gel snein şerefin namusun dini imanın nerde kaltak
00 Yorumla
+1 yılGöstemem benim değil mi de alla alla
22 Yorumla
Soran+1 yılYazik onada kiz
- +1 yıl
risk
Göster sonra ileri gidin kullanılıp atıl sonra burda zırla. Olacaklar bu, karar senin.
10 Yorumla
+1 yılVerdikçe daha fazlasını ister insan oğlu. Bugün göğüs der gösterdin mi yarın başka yerleri, başka şeyleri ister.
00 YorumlaStandart sevgili işte senin bileceğin bir şey yine de iyi düşün sonra pişman olma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGösterme sonra daha ileri gider ayrılır gider sana yazık olur seven erkeğin aklı cinsellikte olmaz
00 Yorumla
+1 yılGöğsünü neden merak ediyrmuski normal göğüs demi sendeki
02 Yorumla
Soran+1 yılHihi
- +1 yıl
Evet iste sonunda başka şeyde istyck iyi dusn
Bugün göstermek için soru soran yarin vereyim mi diye sorar bak benden demesi :)
00 Yorumla
+1 yılgöğsünü göster bir dahaki sefere başka şeyler ister :) istekler bitmez benden söylemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgösterme be ellet azcık nolcak bişey olmaz merak etme
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. sen gosterdıkce daha fazlasını isteyecek her seferınde.
00 Yorumla
+1 yılgöster hatta ellesin öpsün yalasın sende onun merak ettin yerleri varsa gör dokun:)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsözünün eri delikanlı biriyse göster. yok vıcık kaypak sulu biriyse gösterme 1. ci yazdığım zaten senin göstermene gerek yok o açar.
00 Yorumla
+1 yılgösterirsen sonra vajinanı görmek ister
ne diye elin adamına gösteriyonn00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgöster bişi olmaz hepsini göster indirsin sıksın ellesin...
00 Yorumlabir dahakine ellemek ister
14 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç elletmedin mi
Soran+1 yılEllemek istemedi mi yani hiç
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarında şeftalini görmek ister sonra emmek ister sonrada zikmek ister
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye siz ona şeftali diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılŞeftali gibi sulu tüylü ya da tüysüzde ondan :D
+1 yılGöster ama ellet ellet ama verme
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasil olcakmis
- +1 yıl
Sen daha iyi bilirsin kanka
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetin varsa göster yoksa hiç deneme boşver
010 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç gösterdin mi
- +1 yıl
O sana gösterdi mi peki
Soran+1 yılNeyi
- +1 yıl
Kendi şeyini
Soran+1 yılHee sanal yapinca atiyor istemeden Whatsapptan
- +1 yıl
İstiyorsan atarsin canım o zaman sen bilirsin
Soran+1 yılSen attin mi hiç abla
- +1 yıl
Hayatım ben o işi yatakta görüyorum atmama gerek yok ki
Soran+1 yılHimmm
- +1 yıl
Öyle tabi
+1 yılgösterme hatta ayrıl ilişki ister
014 Yorumla
Soran+1 yılİstiyor zaten arkadan bide
- +1 yıl
yuh acıma da yok hiç. ayrıl en geç bir haftaya kendine gelirsin
Soran+1 yılOnun gibisini bulamam ki
- +1 yıl
kafayı mı yedin? hiç de bile arkadan isteyen binlercesini bulursun
Soran+1 yılOff sevgiden bahsediyorum ben tipten karakterden
- +1 yıl
dalga geçtim zaten. arkadan isteyen. göğüs görmek isteyen bu nasıl karakter? sorgula biraz. tip tamam ama herşey tip değil. karakteri berbat ve unutma bir ilişkiye en iyi dışardan görenler ya da duyanlar yorum yapar çünkü sen sevdiğin için zaten körsündür. başıma gelmişti ordan biliyorum lütfen beni dinle bak başıma kötü şeyler geldi 17 yaşımdayken. iyiki bişey olmadı ama yine de kötü bir anım var
Soran+1 yılTeşekkür ederim canim benim ne geldi basina ki ders çıkarmak için dinlemek isterim
- +1 yıl
bak bişey yaşamadım ama bir aptallık ettim bana organını gösterdi hem de dışardaydık tenha biyerde tabi. oral yapmamı istedi ama yapmadım iğrenç gelir çünkü. baya ısrar etti. inat ettim ama elimle boşalttım onu. yolda kendimde değildim. abuk sabuk konuştu. eve geldim iyiki kimse yoktu. ne yaptım ben diye bağıra çağıra ağladım. okul çıkışı oldu olay ya düşün yani ne biçim psikolojim bozuldu bağıra çağıra ağladım. lütfen ayrıl bak kötü oluyo ama inan bana en geç 1 haftaya toparlarsın. amacı bu olanlar için değmez diyosun valla bak tecrübe var ondan yani dinle lütfen
Soran+1 yılNerde bosaltin peki sonra ayrildin mi
- +1 yıl
dışarda tenha biyerde eski tahta masa vardı orda oturuyoduk. boşalttıktan sonra eve gittim akşam olunca yazdım watsaptan ben çok kötü oldum utanıyorum flan diye abartma falan dedi. ve aynı sınıftayız yüzsüzlüğüne bak? insan utanmaz mı? her gün yüz yüze bakıyoruz oha yani. 1 hafta geçince de ayrıldık terk ettim
Soran+1 yıl17 yaşında yapmanda hata olmus yaparken hiç etkilenmedin mi
- +1 yıl
en büyük hataydı. etkilenmek derken?
Soran+1 yılE şimdi sevgilin olunca napıyorsun
- +1 yıl
şimdi yalnızım sevgili falan da istemiyorum hayatta birini daha düşünemiycem artık ya 17 yaşımda da ona çok değer verdim kendimi düşünmedim yetti üzüldüğüm yıprandığım istemiyorum bıkıyolar zaten hemen
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöster kız yazık yalvarmış
24 Yorumla
Soran+1 yılBende acıyorum işte ona
Soran+1 yıl@tesadüf__ sapiklasma
+1 yılRecep İvedik mi la o nasıl bir bahane
00 Yorumla
+1 yılyalat gitsin bişey olmaz
00 YorumlaCinsellik konusunda 733 cevap paylaştı. eninde sonunda görecek...
00 Yorumlagöstermek zorunda değilim de
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyormuş ama işte
+1 yılHayir gosterme daha 4 ay olms
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 ayda mi göstereyim
+1 yılGösterme. Pişman olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geliyor merak etsin
+1 yılSenin için sorun değilse hemen göster
00 Yorumlaufaksa gösterme hiç çocuğun göz zevkini bozma
00 YorumlaSevilmiyorsun kullanılıyorsun askım
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemezsin
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline diilde kime gostercen?
01 Yorumla
Soran+1 yılOda doğru
+1 yılUfaktan göstermek nedir yahu 😁😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAzcik işte
- +1 yıl
Biraz anlatsana, azcık göstermek nedir?
Kendine güveniyor şan göster
02 Yorumla
Soran+1 yılGüveniyorum tabikide masallahi var
- Devamını Gör (56)