şimdi ben napayım ya?
Sevgilim göğüslerimi görmek istiyor ne yapıcam?
şimdi ben napayım ya?
-Seni çıplak göreyim çok istiyorum güzelliğini seyretmeyi..
-Fakat bilmem ki nasıl olur..
-Olu sadece seyredeceğim..
-Peki senin için soyunacağım.
-Ohh çok güzelsin canım sevgilim.. Tenin nasıl kokuyordur bir koklasam.
-Fakat bilmem ki... Peki.
-Ohh canım çiçeklerden güzel kokuyorsun..
Birden bedene giren ateş tüm hücreleri ele geçirir ve yakar.. Uzun bir zamandan sonra..
-Ben şimdi ne yapacağım. kızlığım gitti..
-Üzüldüğün şeye bak nasıl olsa gidecekti..
-Fakat ya hamile kalırsam? Ne yaparım ben.
-Bir ertesi gün hapı alırsın olur biter..
Bir kaç gün sonra;
-O günden beri aramıyorsun beni.
-Ya valla işler çok işte ben müsait olduğum da ararım..
Genellikle senaryo böyle oluyor.. Cafede olursa bu senaryo olmaz çünkü.
evet haklısınız bende bundan korkuyorum
Mesela buraya yapilan 100 yorumdan 80 tanesi yap dese yapicakmisin ya da tam aksi olsa aksini mi yapicaksin merak ettim sadece erkek arkadasin belli ki seninle yakinlasmak istiyor ama sen kabul etmeyecegin icin bunu sana parca parca soyluyor once ustunu cikart sonra altini diyecek sonra kendi altini vs yani direk olaya girmiyor seni alistirs alistira konuya isitmaya çalışıyor sordugun buysa eğer
Bence yapma. Eger ciddi dusundugunuzu saniyorsan anla ki, seninle ciddi dusunmuyor. Goguslerini gostersen olay biter mi saniyorsun? Aksine tahrik olur. Daha fazlasini ister. Seni bu kivama getirmeye calisir.
Kendine saygin olsun. Ki kararsiz kalman da saygini hala yitirmedigine isaret. Bu yuzden bu saygiya ve sinirlarina sadik kal.
bana pek samimi gelmedi illa cafe mi olmasi lazim madem. istemiyor. farkli. bir etkinlik bulsun mala bak kullanmaya kiz ariyor gitme gosterme
Cevap
65Cevap
Seni azdirip becerme derdinde. Verdigin muddetce sorun yok. Vermeyi kestigin an tekmeyi basar. Sonra sende asigim cok seviyorum geri donermi diye soru acip aglarsin
Canım benim her şeyi göze alabiliyorsan kapıdan içeri gir. Eğer gerçekten niyetin yoksa hiç gitme. Bu seferkinde iş ilerlemez ama 2. ya da 3. de artık göğüslerin yetmeyecek ona aşağıların peşine düşecek. Sonra bir bakmışsın iş işten geçmiş.
Aç kendi göğüslerine bak de onlarda aynı de , sonra beynine bir kramp girsin ve senden ayrılsın. Doğru olan bu olur valla bak dfghjkl
göster fotoğrafta çeker sonra bunları yayınlarım der sonra oo bunun üstüne bri yığın senaryo yazılır yani karar senin daha yakın olmak istermisin şimdi
Gıdeceksen acacaksın sana bı guzel kayacak ve tekmeyı basacak olacak olan bu kabul edıyorsan olacakları gıt
yanlış anlamada şöyle bir bakacam acaba dişime göre mi değilmi diye yatağa atıp istediğini alınca basacak tekmeyi dikkatli ol -_-
Gösterme lütfen ayrıl bir önce aptal sen cinsel obje değilsin duyguların var
Gösterirsen artık bakire sayılmazsın. Ona göre karar ver
Ay sapik xd
O ''eve getireyim de gerisi kolay'' derdinde :P
şeytana uyma derim ben
La bu gogsu gorunce nasil istemicek baska bir sey? Allam sana geliyorum kaslara baakkk
Yok abartmadim valla cok seksi. Tam kivaminda olmus boyle kal
Pikii
Ultra abazaymis. Liseli gibi diyor ulan liseyi bitirelo daha 1 2 yil olmus laflara bak :D
Öyle bişey yaparsan bu ilişkinin devamı yatağa gider.
Sonra başka şeylerde isticek ben cafelerde otururum yinede namusumu kirletmem de ve ayril
Bes aydir evliyim ama bakireyim nekadar sacma bir lafsa buda okadar sacma bir laf birincide belki bisey olmaz ama ikinci ucuncude olacak ozaman napican
Dönülmez Akşamın Ufkunda.. Sevgili Değil Şar Kurnazı Derler Ona Akıllı Ol.. Liseliler Kaç Yaşında ki? 20 Yaşında Bu Olgunluk..
Yarın öbürgün başka yerini görmek ister. Yol yakinken ayril
Tavsiye etmem bugun gogsu actiran yarin aşağılara doğru iner
Hı hı sen git hiç başka bişey yapar mı :D O sana yem atmış evine gidersen olacakları görürsün :D
Sen acarsan o bakar eller oprr seni azdirir isteklendirir, solugu kucakta ya da koltukta alirsin benden demesi
göstermeyecen tabi ki madem çok yakın olmak istiyon gel iste nikahına ala sınırsız yakınlaşalım de...
göğüsleri gördükten sonra iyice azıp eteği kilodu da çıkarmanı ister sonrası malum. o yüzden hiç girme bu işlere
Sakın öyle bir hataya düşme, üstünü çıkarırsan sonra altını da çıkarırsın, bir kaza olur, hamile kalırsın ortada bile bırakbilir.
Baska birsey yapmicak? Erkek milleti bu rahat duramaz acma
kız erkekten mi bunumu isityor dünya tersine dönmeye başladı şuandan itibaren sanrım :)
ya sen önce bize göster ona gre sevgiline göstereceğini göstermiyeceğini söyleriz
başka birinin memelerini at işte kurtul al benimkiler de yer
sana bişi diyeyimmi o eve gitme memeyle başlar o işler devamı gelir ;)
Senin kararin sadece üst kısmı soyunman
Bir sey olmaz
sen göstereceksin ve o başka bişey yapmayacak öylemi? ne kurnaz erkekler var yaa :D
İşin sonu kötü söliyim. direk yapışır memelere emer yalar sende zewk alınca iş nerelere gider sen düşün
Haberler deki tecavüz vb olaylarını örnek al ve cafeye gitmeye devam edin ya da ben bakire kalmak istiyorum deyip ayrıl. Seçim senin..
Görünce , dokununca sen de o da kendinden geçip daha ileriye gidebilirsiniz. Bence yapma hem ayıp. Ayrıl amacı farklı onun.
hep aynı hıkaye
erkeklerın cınsel arzuları kızların saf ve temız duygularına yenık dusmelerı
Ya kusura bakma ama çok saf oluyorsunuz sevgi aşk ayağına herşeyi yapıyorsunuz. Yapma sakın kullanmak istiyor seni
göster bence ama ellesin birazz hoşuna gitmezse yapmazsn bidaha
nası bir tarikatsınız siz mk nası bir cinsellik anlayışınız var iğrençsiniz ya
o o... çocuna söyle dötü yiyosa seni tahrik etsin, tabi abaza beyinli bunu başarabilirse kendiliğinden verirsin zaten, gelmiş laf anlatıyor, edb yapıyor memeni göster diye * abazası ya
Yalanlaaaarrrr! Acma kiz minciklar :D
O işin orda kalıcağına kendin inanıyomusun?
zorla bişey yapmaya kalkmazsa evet
Sadece göreceğine inanmıyorsun sanırım :)
goster gitsin napcan mezara goturmucen ya
bence ilerisi vahim dikkat et
Çoook fena örseliyor çocuk aman dikkat
göster ama elletme kudursun
Niyeti bozmuş dikkat et
Kiza da oyle didimdi az once, minciklatma :D
Gösterirsem sende göstereceksin de -.-
Her şey ister bunu da kendinde bilirsin..
Yapmayacaksın tabiki.
Kız işini biliyo, üstü çıkar alta gerek yok:)
Profilden anlaşıldığı kadarıyla kollar, omuzlar harika, göğüslerde iyi sayılır zaten onları görünce kendinden geçer merak etme:)
Dalga malga anlamam giderin var didik ulenn:D:D
Göster cicikleri sevinsin.
"Memelerime nazar değiyor acamam" de...
Amacı belli. Yapacaksan yap sana kalmış bir olay
hahaha olaya bak bunuda söyleyebiliyor oda iyimis
Eve gidersem siker seni 😄
Mahremi mi acmam de sjsjsjajsja :))
göstermeyeceksin tabi ki
Arkadaşın değil sevgilin snucta
göğüs senin seçim senin sen karar ver
memişlerini yalamak istiyor
Sonra çok yakınlaşıp ateş almayın. :D