- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılhiç takmayın böyle şeyleri kafanıza ; babaannenin üzüntüsü başka :) belkide kadıncağız hayatında hiç böyle bir şeyi yaşayamadı.. Oda gençti bir zamanlar... siz gönlünüze göre yaşayın. ama tabii yakalanmak kötü bir his.. suçluluk duygusu yani..
14 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ustune geliyorlar ki, bana istemiyorum ikinizi de git falan dedi bugün bakalım asam eşim bilir gelsinde😢
- +1 yıl
tabii ki en güzeli ayrı bir eve çıkmak.. kimseye eyvallah dememek. 1 oda olsun ama yinede siz kral olun kendi evinizde..
Soran+1 yılAynen kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
çok teşekkür ediyorum Eig için..
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. İşte akıllarına zamanında anormallikler sokulan insanlar böyle oluyor.. Evet aldırmayacaksın başka yapacak bir şey yok.. Bize de sabah kalkınca yıkandınız mı diye sorarlardı.. sanki o gece bir şey yaptığımızı biliyorlarmış gibi.
46 Yorumla
Soran+1 yılTövbe tövbe bu insanlar neden böyle anlamıyorum o benim kocam onlara ne ama bir hafta geçti hala laf ediyorlar
Soran+1 yılOlabilir 😕
Soran+1 yılYok artık o da saçmalık yanı insan eşini gormeli bilmeli ama babanne de aynı boyle anlattigini z gibi birisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü olmuş yaa. Kadın sızım odanıza mi girdi yani. Anasida konuşursa yetistidigin oğlum istiyor birakiyim da başka kadınlara mi gitsin. Özel hayatımızı dile dilediğiniz için Siz günaha giriyorsunuz de. Konuşacaksan oğluna konuş de.
17 Yorumla
Soran+1 yılBen dedim ki ya anne normal bisey niye beni utandiriyorsun dedim sizi hamam goturcem neresi normal diyor bugün de anne ben napim yanı eşim. Benim sanki aldattim gidicem bu evden sonunda dedim sinirlendim durma git ikinizi de istemiyorum dedi bakalım eism akşam gelice ne dicek bilmiyorum ama ben hakliyim öyle değil mi😑😑😢😢 evet pat diye daldı iceri
Cevap sahibi+1 yılOğlunla konuş de oğlun istedi de. Oğlunu düzgün yetistirseydin de. Ayıp kadın edebilir bilsin. Onun Noel olduğunu anlamaz ki o. Fikri sabit. Evlerden önce bana da iğrenç geliyordu ama eşimin hoşuna gitmesi beni de tahrik ediyor yani. Oğlu halletsin madem o kapıyı kitlemedi
Soran+1 yılAynen.. bakalım akşam olsun da kovdu bugün beni zaten.
Cevap sahibi+1 yılİyi işte baş başa yaşarsınız:)
Soran+1 yılİnşallah ayrılıruz bu evden zaten ben artık yaşayamam aynen👍
Cevap sahibi+1 yılHer şerde bir hayır var bunu bahane edip eşine de söyle. Yapamıyorum de.
Soran+1 yılAynen canım inşallah gideriz amiinnn
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsizi hamamda yıkatmak şartt :D takma kızz salla kime ne ne yaşadığınızdan oğluna konuş bana değil de kıskançlık yapmasın :)
35 Yorumla
Soran+1 yılBeynimi yedi kız 😟😟
Cevap sahibi+1 yılsanada tavsiye ederim de kaynatamı mutlu et de sustur :D
Soran+1 yılKaynatam yaşamıyor ki😕
Cevap sahibi+1 yılaaa yazık oldu kadına :(
- +1 yıl
yine formundasın bakıyorum da ;) yaramaz olgun seni :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
donundaki iplik düğüm olmuş onu açıyordum dişlerimle de ;P ;P
109 Yorumla
Soran+1 yılAy hiç gulecegim yoktu😂🙏
Soran+1 yılValla öyle br halde yakaladiki bahane bile olmaz o derece😖
Soran+1 yılEşim ya hep onun yüzünden bir durmuyor hiç beni dinlemiyor 😑 ne düşündü bilmemama benden nefret ettiği kesin😢
Soran+1 yılAhhaha 😂 valla yapsam mi bilemedim ama kadın o kadar büyüttü ki bugün ikinizi de istemiyorum dedi kovdu akşam esim gelsin de bakcaz😟
Soran+1 yıl👍😂
+1 yılkoca karılar işte illa eşlerin hayatlarına burunlarını sokacaklar onlara ne ki sizin yaptıklarınızdan. eğer biraz aklı olsaydı yapılanı saklar kimseye demezdi. insanın mahremini anlatmak en büyük günah sen bu günahı işledin desen kendini temize çıkarmak için uğraşır kendisine göre sizin yaptığınız günah malca bir şey. onlara ne ki eşlerin ne zaman ne yaptığından
22 Yorumla
Soran+1 yılBence de harika anlatmissin
- +1 yıl
teşekkür ederim :) kafana takma sende kocan da umursamıyorsa sende umursama geç uğraşma ;)
- Cinsellik konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılsenin helalin değil mi sonuçta?
Babaannene söyle evli insanların hayatına burnunu sokmasın, elvis binayı terletmiş ona göre herşey normal, ama siz gençsiniz ve isteklisiniz.
İçinizden ne geliyorsa yapın, boşverin gerisini!
Hamamda gidip kendi yıkansın bence! Kafası bunalmış belli ki...110 Yorumla
Soran+1 yılAynen.. çok doğru demissin
- +1 yıl
Çok sık birlikte olmuyor musunuz ki?
Soran+1 yıl4 ay oldu hala her gün istiyor hergun birlikteyiz
- +1 yıl
hmmm, sen keyif alıyor musun bundan? Memnun musun yani?
Soran+1 yılTabiki de
- +1 yıl
özel birşey srmak istiyorum sana, uygun mudur ama burdan değil?
Soran+1 yılMesajlasmamm burdan soracaksınız buyrun
- +1 yıl
ağzına aldığında içine mi boşalıyor yoksa başka bir yere mi?
Soran+1 yılNeden soruyorsunuz ki bunu
- +1 yıl
Merak.
+1 yılya kızım senin kocan o helalin nikahlın ya sanane şimdi açık onuşacam ister oral ister anal ister doggy style yapın siz nikahlısınız ne utanıyon sanki zina mı yaptınız cahil cahil konuşmasın şimdi anan
23 Yorumla- +1 yıl
haksızmıyım?
Soran+1 yılYa varya beynimi yedi yedi beni her gorduklerinde pis misim gibi davranıyor kocam beni yanına çağırınca cıklıyorlar pis pis bakiyorlar
- +1 yıl
cahillik kızım nereli onlar
+1 yılHos bir durum degil tabi ama sonucta esin kuzum. Benzerini bende yasamistim, cok da takma kafaya :)
23 Yorumla
Soran+1 yılSen naptin peki😖
- +1 yıl
Buraya yazmami beklemiyorsun dimi kuzum :D
Soran+1 yılAy ne bilim😂😑😢
+1 yıleşin geçirmiş olsun olan oldu yaşlıya bir saygı lazım bence kaynanan ve babaanseinden özür deile eşinin istei olduğun söyle onun zoruyla yaptığın belirt belki düzelir
12 Yorumla
Soran+1 yılDiledik ikimiz de ama yok.. Nuh diyor peygamber demiyorlar
- +1 yıl
yanlış ama olsun hatanı telefi yollarına git eşin ne kadar vurdum duymaz olursa olsun sen utanıyorsun sonuç eşin önemli değil eşin işini bitirmiş çık mış önemli olan sen ve kaynanan kaynana usulune uygun olarak anlat
allah allah karıya bak. ona neymişte millete anlatıyormuş?
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte yazık derdi biz.
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok benzer soru geldi geçen hafta umursama he ge tabş de geçiştir. Oda suçlu kapı çalmadan girmiş.
12 Yorumla- +1 yıl
Sevindim hayırlı, uğurlu olsun.
Soran+1 yılTeşekkürler
Ay gelin sakın beni öpme bayramda el öpmeyede gelme demediyse şanslısın :D
12 Yorumla
Soran+1 yılDer bence yakında 😖😖
- Cinsellik konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılAbowww bittin kızım sen her cinsellik mevzu olduğunda örnek verileceksiniz hahhah
110 Yorumla
Soran+1 yılYok artık cidden mi neden😱😱
- +1 yıl
Maalesef öyle sevgili döneminde hanım benim dudağı morartmıştı 10 sene geçti hala yeri gelince bahsi geçer abiniz gibi olmayın dikkatli olun diye 😂😂😂 senin ki daha kötü yemeğe oturmadan birsey yemeğin derler artık size de 😂😂😂
Soran+1 yılAyy inanmıyorumya 😱😱 kovdu beni bugün kadın bir hafta geçti haala aynı en son kovdu işte😟
- +1 yıl
Kovdu derken nasıl yani
Soran+1 yılİstemiyorum ikinizide evimde gidin dedi bende tamam gideriz dedin odama geldim hala cikmadim eşini bekliyorum😟
- +1 yıl
Hmm bu kötü bir durum bu durumu eşin çözer ancak sen karışma olduğu gibi anlat birde bu olay hangi oda da oldu
Soran+1 yılKendi odamızdayfik içeri daldı..
- +1 yıl
Sonuna kadar haklisiniz kocan halleder mevzuyu kafana takma sen sizin odanız sonuçta destursuz kimse giremez
Soran+1 yılBakalım.. tesekkur ederim👍
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılGeçmiş zamanın kadınlarına nasıl oral yapıldığını amacını anlatamadığın sürece onlar aynı şekilde tepki gösterecek zaten, sen yapılması gerekeni yapmışsın kocan sonuçta ne fark eder
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya hahahaha, yavrum madem birlik yaşıyorsunuz odanızı kitlesenize.
26 Yorumla
Soran+1 yılKitledim dedi bana ne bilim ya 😖
- +1 yıl
peki o koca kadın niye yatak odasının kapısını çalmadan içeri giriyor?
kilitli bile olsa çalması gerekirdi.
en azından toparlanabilirlerdi, soran kafasını çektiği an adamın penisini gizlemesi çok basit
Soran+1 yıl@doyumsuzumben hiç öyle gizleme felan firsatimiz olmadı çok dusuncesizler ya pat diye çalıyorlar bir haftadır da beynimi yediler
- +1 yıl
nasıl yani pantolonu sıyırdınız mı yoksa fermuardan ya da çok az mı indirmiştiniz?
yani demek istediğim kapıyı çalıp sizden cevap bekleyip girseymiş 4-5 sn kazanabilirdiniz yatağın içine bile girebilirdiniz, en azından seks yaptığınızı sanıp ayıplamazdı.
sanki ona neyse
Soran+1 yıl@doyumsuzumben yok bisey yoktu 😟
- +1 yıl
aslında sizde zevki doruklarda yaşamak istemişsiniz ne güzel ama yinede yorgunan altına girebilirdiniz
+1 yılBabaanne'nin kalp krizi geçirmediğine şükür etseydiniz :D
210 Yorumla
Soran+1 yılPat diye girdi sonra püüü dedi gitti o günden beri her beni gordugunde püü diyo tövbe tövbe diyor
- +1 yıl
insan destursuz girermi yahu
hadi o destursuz girdi
sizin anahtarınız yok mu iş üzerinde iken kapıyı kilitler insan
ben evde kimse yokken bile dış kapıyı kilitliyorum nolur nolmaz diye
Soran+1 yılYa eşim kitledim dedi bana 😑
- +1 yıl
kulağını çek o zaman :D
Soran+1 yılZaten yapmadığımi bırakmadım bir haftadır hep onun yüzünden hih😑😑
- +1 yıl
Neyse cok aklina getiripte gundemini mesgul etme
Soran+1 yılSurekli diyorlar çıkartıyorlarkı aklimizdan
- +1 yıl
yeter artık babaannecim sürekli deyip durma de kibarca
Soran+1 yılDiyorum da işte. Ah ah..
- +1 yıl
O zaman sineye çekin:)
Geçmiş olsun
Eşinede söyle öyle ulu orta yerde azmasın bir daha :D
Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eğer laflar devam ederse tek şey ayrı eve çıkmak
Nerde gördü odanız da olmadı mı14 Yorumla
Soran+1 yılOdamıza daldı.. üstüne üstlükbeni kovdu bugün. Aksam kocam gelince ne olcak bakalim
Soran+1 yılBakalım eşim ne dicek ben de dramam artık bu evde
Sonucta evlisiniz kardesim kime ne herkesin kendi hayati sevgilin değil esin o senin
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
+1 yılKötü olmuş..
Ama olmuş yani artık ayrıca eşin o, nasıl gördü ki sizi kapıyı mı açtı?15 Yorumla
Soran+1 yılSak diye girdi insan kapıyı tiklar kocama kitle dedim tamam tamam dedi ne bilim kitlememis oda pat diye daldı bildiğin napicagimizi sasirdik
- +1 yıl
O zaman utanmanızı gerektirecek birşey yok..
Eşiniz , yatak odanız, düşüncesizce girende o..
Soran+1 yılBence de yanı bide ozur diledik uzatıp duruyor ne manası var sa.
- +1 yıl
Türkiye burası, zihniyet bu kusura bakmayın lütfen yakınınız sonuçta eleştirdim istemeden
Soran+1 yılHaklisin valla.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenisini kapıya vurmuş, öptüm geçti dedi.
Niye nineyi ciddiye alıyorsun ki önemseme.40 YorumlaSalla gitsin ya :D Ne yapsan hatalı olcan konuşmamak en önemlisi. Eşinde gidip ben istedim diyemez şimdi. Ama yinede o da tepki verirse sizene gibi belki iyi olabilir. Ama kimseyi kırmayın.
10 Yorumla
+1 yılÇok kotu olmuş ya babanne durumu görünce sok olmustr
14 Yorumla
Soran+1 yılNefret ediyor benden. 😖😖
- +1 yıl
Hm sen bakma ona sanki o hic yaomamismi sen rahat ol bu sizin cinsel hayatnz ona nede
Soran+1 yılAhh ahh 😖
- +1 yıl
Ahh cok üzme kendini
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende o olayı unut yaa.
takılmaa
koca senin koca değil mi ister öpersin ister emersin12 Yorumla
Soran+1 yılKovdu ama beni bugün evden😑 o derece buyudu olay😢
Cevap sahibi+1 yılbir süre sonra unutulur.. ömür boyu olmayacak ya bu olay
bende yakalandım.. biz doggy pozisyonunda yakalandık.. sen ne diyosun
Tamam görüyorsuna bunu başkasına anlatmak senin ne haddine? Ayrıca bir yerde oral yapmak yasak mı yazıyor...
05 Yorumla
Soran+1 yılYa insan demez dimi aynen anlatmış valla ama rezil oldum😑
Soran+1 yılKovdu zaten..
Soran+1 yılAynen bence de o benim eşim girmeseymis..
Kaynanana söyle, babaanne yaşlı olduğu için tam görememiş. oğlun bana cevizli bandırma almış, kimse görmeden yediriyordu parası yokmuş fazla alamamış birdahakine hep beraber yeriz
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha ya Allah seni😱😂
+1 yılnikahlı ve belliki genç olan bir karı kocanın gayet doğal bir durumu bencede takmayın.. boynuzlayıp yakalandın zannedersin
01 Yorumla
Soran+1 yılAy sorma ya 😖😖👍
Babaanne haklı, onların zamanında oral mı vardı
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine söyle, babaannesine ve annesine bunu yapmasını kendisinin istediğini onlara anlatsın yoksa her görüşte sana aynı bakışı atarlar..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcn olsundaa bişi sorcam bu oral denen şey aklıma gelen şeymi tam bilmiyorum ama oral ağızdan demek bunu evli olan herkes yapıyormudr yapmalimidrr yoksa tercih mi sadece
13 Yorumla- +1 yıl
Herkes yapar oralsx seks olmz zevkli oluyr
- +1 yıl
evet oral seks ağızdan yapılan demek, evlilerin %80-90 gibi çoğunluğu yapıyor. zevk meselesi ve tercih, yani eşin istiyorsa mutlu etmek için yapabilirsin, iğrenirsen söylersin anlayışla karşılarsa ne ala
Soran+1 yılEsin istiyorsa yapmalısınız canim hemde ilişki renklibir hal oluyor hemde zevkli da sen benim gibi eşine güvenmebak kitledim diyolar böyle kelek gibi kalınıyor sonra😑
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bosver takma babaanne hayatında oral nedır ne bılsın sen hıc oralı bılı olma
20 Yorumla
+1 yılIyide kardesim sizin odaniz yok mu nineniz goruyor
13 Yorumla
Soran+1 yılOdamıza daldı..
- +1 yıl
Kusura bakma
O zaman diyeceksin
Siz odamiza dalacak kadar edep ahlak yoksunuysaniz
Bizde o kadar sapigiz
Soran+1 yılValla ya..
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimene sizin mahreminizden.. onlar beyinlerini bir yikasin kari kocanin hayatina kimse karisamaz.. mahremine burnunu sokamaz baskasina anlatakaz gorduyse gormemezlikten gelcekti.. yasli bunak yobaza bak sen... kendi yapamayinca dedikodusunu yapmis sizin mahreminizin.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKarı koca arasında olan özel şeyden babaanne veya kaynana vs bunlara neymiş ne münasebetmiş isterseniz çayda çıra oynarsınız kime neymiş ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna ne ya? İstesen anal yaparsın, evlisin istediğini yaparsın
11 Yorumla
Soran+1 yılYani
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet kaynananin kendi ayibi. Yaptiginiz gayet normal esler arasinda. Sen aldirma
14 Yorumla
Soran+1 yılBir haftadır beni cenesiyle mahfettiler
Cevap sahibi+1 yılSen de yalnizken bikere tersle azcik. Esimle aramda kimsenin karismasini istemiyorum de. Haram olan bisey degil sonucta ne ayip yaptigi sey ya
Soran+1 yılAnne normal bisey bu beniniye utandiriyorsun dedim nesi normal pisler sizi hamaama goturcem diyo😖
Cevap sahibi+1 yılHamama gidince mi paklaniyomus? O kendi beynini 1 hafta hamamda tutsun o zaman. Kendi neler yaptiysa iyi biliyo. Sinirlendim ha 😒
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörsün bişey olmaz, bizide karşı komşu gördü seks yaparken
12 Yorumla
Soran+1 yılKarşı komşu yine neyse de aynı rv kötü ya😟
Cevap sahibi+1 yılOlmamış gibi davran bizde sürekli görüştügümüz komşular
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende olup olmadik yerde emme öyle. bulan var bulamayan var ayip etmisin ama :D
10 Yorumla
+1 yılSizin odaniz yok mu, bir kapısı, anahtari, anahtar deligi? Bunlar heyecanli şeyler esin azmis seni arzulamis güzel, sende esine olan gorevini yapmışsın bu da güzel ama baskalarinin görmesi tabi olmamis. Dikkat edeceksiniz da böyle şeylere
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya anlamıyorum eşiyle naparsa yapsın. laf sokmalar filan nedir yaa. çok sinirlendim şu an. uyuz oldum... sen artık kocan kitledim dese de dönüp kontrol et bundan sonra.
00 Yorumlane güzel yaşamak için özgür olmak gerekir yüreğinizde özgürüsnüz
10 YorumlaB*ok mu var aynı evde yaşıyonuz olum senin kocan bir kere adam değil boşverseneee
00 Yorumlaaıle ıcıne yasamaya devam ederse n bu saatten sonra yaptıgın seksten zev alacakmısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılAyri eve taşınacağız kaynanam kovdu bugün bir bende eşini aradım anlattım eşyalarını topla ben gelince cikariz dedi
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbelki daha iyi oldu
sınırsızca seks yapabilirsiniz artık10 Yorumla
+1 yılAhahahaha 😂😂😂 ne diyceğimi bilemedim
25 Yorumla
Soran+1 yılGuluncek bir haldeyiz valla aynen 😟
- +1 yıl
Kapıyı niye kitlemediniz? Çok kötü olmuş 🙈🙄😳
Soran+1 yılKitledim dedi bana eşim olcak kişi 😖😖 olan bana oldu valla millet bana pis gibi davranıyor😖
- +1 yıl
Ya evlisiniz bir şey demeye hakları yok. Dert etme
Soran+1 yılSağol canım😑👍🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ogĺunuza soyleyin benim sucum yok onu siz yetistirdiniz sonucta de
00 Yorumla
+1 yılodanizi kilitlemedinizmi:D
22 Yorumla
Soran+1 yılEşim kitledim dedi😖
- +1 yıl
ah...
+1 yıl:)) komik bir durum sen yapmadınmı hiç de bakalım ne diyecek
00 YorumlaSüper hikaye yazmışsın :))) bende popomla gülüyom :)))
00 Yorumla
+1 yıl:D ahahah nasıl nerde gördüki :D
16 Yorumla
Soran+1 yılOdamiza daldi
- +1 yıl
nasıl yakaladı yatakta mı ayakta mı
Soran+1 yılEşim ayaktaydi
- +1 yıl
asıl onun ayıbı karı koca odadaysa hemen çıkması lazımdı ayıp etmiş :)
boşalmasına çok varmıydı gelmek üzeremiydi?
Soran+1 yılNeden soruyorsunuz
- +1 yıl
hani kötülük derecesini merak ettimde o anın
+1 yılKim bilir onlar be pohlar yiyordu
32 Yorumla- +1 yıl
Evet ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılsirf bu yuzden yasasin kaynanasiz hayat 😊
28 Yorumla- +1 yıl
doya doya istediğini yapıyorsun, istediğin gibi giyinip istediğin yerde yapabiliyosun yalnızken istediğin gibi inleyebiliyosun dimi :)
Soran+1 yılAynen ya.. beni kovdu bugün akşam esm gelsin ne olcak bakicaz 😑😢
- +1 yıl
kim kimi kovdu ya?
o kim oluyor da ne hakla seni kovuyor olmaz öyle saçmalık delimi onlar?
Soran+1 yıl@doyumsuzumben kovdu valla istemiyorum ikinizide dedi😑
- +1 yıl
sizde çıkın farklı eve gidin, kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değilsiniz ki
hem kendi evinizde daha rahat eder daha mutlu olursunuz, hiçbir şey yarım kalmaz.
eşini işten geldiğinde çıplak karşılayıp sürpriz bile yaparsın
tüm bu güzelliklerden kendinizi mahrum etmeyin derim ;)
Soran+1 yıl@doyumsuzumben aynen..
- +1 yıl
küçük de olsa kendi eviniz olsun, bu sözü duymuşsundur
ev içinde ev olmaz.
ben evliyken kimseyi istemedim yanımda herşeyi doya doya yaşadık istediğimiz gibi giyinip davrandık
+1 yıleşin doğru demiş aldırma ne derlerse desinler hayat sizin hayatınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin sonuna kadar dogru söylüyo sizin dünyaniz kimsenin müdahale etmesine izin vermeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHAHAHAAHAH:SDFASDFASDFSAD deliler mk :SDFsadfsadf sad
00 Yorumla
+1 yılHahahahahag ay yazık 😄
30 YorumlaAhahaha çok kötü bir durum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBerbatttt bir durum😱😟
+1 yılAldırma yani başka yapacak bir şey yok ki.
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılUmursama sende boşver
10 Yorumla kötüğ olmuş çok fena yanmışsın
10 Yorumlapeki o sizi nerde nasıl gördü ki odanıza mı girdi?
00 Yorumla
+1 yılgecenlerde de aynı soru vardı?
06 Yorumla
Soran+1 yılKim acaba hatırlarsanız bana deyin, o kişiye sorayim o napti acaba 😖
- +1 yıl
aynı soru :D
Soran+1 yılKişiyi soruyorum beyefendi?
- +1 yıl
hanfendi %kac ihtimal olabilir, senden baska biri olma ihtimali var mı sence.
Soran+1 yılNe bilim ben şuna bak git başımdan derdim başımdan aşkın zaten. Tövbe yarabbimya
- +1 yıl
tabi tabi bilmez miyim.
+1 yılAynı evde yaşamak hata.
10 Yorumla
+1 yılkeyfiniZe bakın boşverin
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem