😢Onu inleme sesleriyle parmaği poposundayken yakaladim?

Lütfen yardim edin. Bugün eşimin boş günüydü ve bende işten eve erken geldim. Banyoda inleme sesleri duydum. O an başimdan kaynar sular akti aklima neler geldi. Hemen tuvalete koştum. Eşim yerde yan yatiyordu parmağida arkasindadi yanindada krem vardi. Kadin olmadiği icin rahatladim ama orda ne yaptiii? Yani aklima kötu şeyler geliyor. Hayatim basur olmuşum krem sürdüm dedi. Neden inliyordun diyorum. Ağrim vardi diyor. Şimdi ben bu adama inanayimmi basur gercekten bukadar aci yaparmi? Hem agrisi varmis gibi inlemedi sanki ya da bilmiyorum acaba o an kafamda beni aldattigi canlandigi icinmi bana öyle geldi? Hem basur olunca krem sürülürmü? Sürdügüde vazelindi lütfen yardim edin
Güncellemeler
+1 yıl
Takip ediyorum onu birkaç gündür işyerindede çekmecesinde vazelin buldum. Basuruna mi kullaniyorsun hayatim cokmu kötü dedim bir doktora görün ben bir bakayim istersen dedim. Heyecanlandi orami sana gosterecek degilim dedi. Ogrendigim kadariyla basura krem kullanilmiyormus zaten. Daha fazla bilgi bulamadim nasil ögrenirim icten ice yikiliyorum ama belli etmemeye calisiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Inim inim inlemek
😢Onu inleme sesleriyle parmaği poposundayken yakaladim?