Evlilik ilişkilerinden bahsetmiyorum
Şehirde sinema park otomobil gibi yerlerde sevişebiliyor insanlar. Köyde durum nasıl acaba
Şehirde sinema park otomobil gibi yerlerde sevişebiliyor insanlar. Köyde durum nasıl acaba
:) universte zamanlarında bir köye gitmiştik arkadaşların. Israr üzerine 2 hafta kaldım. Giyimim kuşamim göze batıyordu. Çünkü çevre insanı daha sade gençlerin en büyük farkı gürültü lu mobiletleriydi neyse ışte ilk günler biraz gezdik. Falan filan. Sonra evin yanında bir bakkalda kız gördüm. Babasını akşam yemeği için yemeğe degistiriyormus. Ben bu kızı görür görmez wu. dedim ancak kızı sadece dükkanda o saatlerde görebiliyordum. Birgün çok alalade koyun içerisinde gördüm. Büyük bir cesaret ornek ligi sergileyerek merhaba diyerek yolda ayak üstü bakarmisin ben seni bakkalda gördüm numaranı alabilirmiyim dedim. Elim ayağım titriyor modeli :) kız anlamasın diye telefonumu eline tutusturdum buraya yazabilirsiniz dedim. Sonra klasik mesajlasma ve buluşma köy herkes beni tanır babam kemiklerimi kırar. Eee nasıl yap caz mezarlıkta buluştuk 😥 velhasıl daha sonraki bulusmalarda orada oldu 😂
oralarda da ahırda, samanlıkta, geniş arazisi olan bağ bahçenin en ücra köşelerinde, derenin ıssız kenarlarında, tepelerde kaya kenarlarında, ormanlık bölgede ağaçlar arasında, bataklık bölgede kamışlar sazlıklar arasında arkadaşının komşunun evinde. evde herkes tarla tapanda çalışıyorsa kendi evlerinde
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Genel itibariyle hayvanlar kullanılıyor bu iş için.
Cevap
88Cevap
Sana bir örnek vereyim, erkek ve kadın iş üzerindedir çocuklar çoktan uyumuştur uyandırmamak için sessizce ve yavaşça çalışırlar
erkek kadına sorar
Erkek- Gız Haceeeer, nası gııııız hoşuna da varıyor mu gıııııız
Kadın- Varma mı heriiiiiiif ceeeeerlerime gadar iletti varmamı heeeeç
Iki aydir koydeyim sehirden berbat buralar o onun samanliginda birinin karisiyla basiliyo oburu cesme takmaya gittigin evin kadinina yuruyo kadin bagiriyo ortalik savas alani hatta 70 yaslarinda biriside gelinine tecavuz etmis 6 yil yemis daha neler neler
Yok be köy kızları öyle olmaz. Umudumuzu kırma. Memlekette temiz, edepli, bakire kız bulmadiğımda köyden birisiyle evleniriz dedik onlarda sapıtmış senin diyişine göre
valla köy kızları şehir kızlarından daha iyi. sadece muhabbeti biraz iyi kurmak gerekiyor. kurarsan sevdirirsen köle olur.
dediğine gelirsek. o kadar ova dam dağ bayır var. senin sinemandan arabandan daha ferah.
köydeki durumu bilirim. içler acısıdır... sevgili olayı pek yoktur oralarda ve köydeki erkekelr oldukça abazan olup yazın memlekete gelen kızlara feci şekilde hallenirler.
Köyde sevişmenin zevkini Hilton'un kral dairesinde mankenden alamassın. Bilmiyorum niye ama çok zevkli oluyor.
Bunu neden merak ettin bende bunu merak ediyorum :)
Yeşil alanlar ne güne duruyor köyde yapacak bir sürü yer var temiz hava mis gibi
Samanlıktan Kaldıramadım Samanı
(Da Zühdü Sana Kandım Zühdü)
Şimdi De Geldi Sarılmanın Zamanı
(Da Zühdü Sana Gandım Zühdü) bu sarkı geldı aklıma:D
Tarlada, ahırda, bağda bahçede. Fırsat bulunan her yerde.
Sana yemin ederim ahırda at arabası içinde yapanlara şahitliğim var
hadi lan hangi köyde at arabası var
Soru 1 profildeki alet ne
Soru 2 iki gönül bir olursa samanlık seyran olur lafı sence neden var?
ne olacak samanlık ahır dağ bayır gibi yerlerde... :)
Samanlık fantezisi yapılabilir sibel kekilli yapmıştı
Köylerde ar namus vardır herkes işini evinde görür. O işi yapmak isteyen bazıları da arabayla ormanlık bir yere gider bunlarda genelde paralı ilişkilerdir
Su anda koydeyim. Full akraba olduğundan is yok😃😃
Herkes sizin gibi park, otomıbil, sinemada mı sevişiyor?
Cinselliği seviyoruz sanırım ve olgun bayanlar ahh ahhhh :)
Yatak odası denen birşey var biliyor musun hiç duydun mu
Helal sana
Samanlikta kandiramadim Zühtü türküsü nerden çıktı sence :p
Samanlikta kumeste ekinlerin icinde bahcede tarlada :)
tarlada samanlıkta bağda bahçede traktör romörkünde.. orda imkan daha çok
orman var samanlık mağara vs yerler var daha ne olsun temiz havada sexs işte
Neyin soruyorsun? Penis orda da var vajina orda da var
kode kızları görsen aklın sasar sen ıyı seks yapıorlar
Köyde ise , sayada, evin ardiyesinde, odunlukda macera yaşamışlığım var...
hanım sen bu gece kazanı yak :) mesaj alınmıstır :)
Samanlıkta gece araba garajında genelde gece ama 😂😂
Evde, yaylada, tarlada falan yapılır.
Samanlık boşuna mı seyran oluyor? 😅
tarlalar ne gune duruyor ama çok sinek var :)
Hahaha 😂 köydekiler de evin içinde yapıyordur
Ahırda yaylada falandir artik 😃
Köyde cinsellik mi olur?
Koyde de ahir, tarla, dam vs. Aklina ne gelirse 😄
koydekı fantezı sehırden ıyı sehırde yatak otopark harıcı yok
ben şehirdeyim hiç öyle şeyler olmadı
Tarlada traktor kasasinda asdasdasfasd
Çalılıklar :D güldürdün ya sorulara bak 😂
Sehre kasabaya gidiyorlar?
Köyde genelde samanlık tercih ediyorlar sanırım :D
Dağlar mağaralar ahırlar daha iyi bence
Şu an yer mekan fark etmez cok istiom
Aklıma direk samanlık fantazisi geldi
Tarla var :D terk edilmiş evler var
Ahırda tarlada çimenlikte Traktörde
Ahırda samanlıkta 😂😂
Kıçına dikenler bata bata
portakal ağacının altında :D :D
Bilmem küçücük köyümüz var 😀
At üzerinde sevişeni bile gördüm...
ahırda
Samanlik bahce dag agaclik
samanlıklar var hayatım :)
Tarlada bagda çatır çatır
köyde de tarlada sevişiyorlardır herhalde
samanlıkta
dağda bayırda kırda
dere kenarında
ahırda xd
Samanlık is forever ;) This is a Yeşilçam Classic
Samanlık:)
Onların hepsi yanacak :)))))))
22 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar