Cinsel Yaşam Kısır insanlar seksten zevk alır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Aklıma takıldı xd Kısır insanlar seksten zevk alır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kısırlık zevke mani değil ki. Sadece doğurganlık olmaz veya yeteri sperm sayısı olmaz ama zevk aynıdır. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Anladım beyefendi Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yani ne kadar bakir de olsam knk dusunce olarak bile insan anlar bence kisirlik ayri zevk ayri sonucta biri cocuk yapmak insanin biyolojisi dnasi mi denir bilmem nesi diger zevk jhdfghfd 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın knk ama sorayım dedim yinede
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% 1 yıl Zevk almanın veya almamanın kıskanıklar hiçbir alakası yok ki kısırlık sadece çocuğu olmaz 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Anladım efendim Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sadece çovukları olmuyor gerisi aynı degişen bişey yok 1 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Hahaha çocuk olmaması ile zevk alamama ne alaka ndkdnd 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki alır öyle kadınlar korumasız ilişkinin tadına doyum olmaz direk içine boşalt riski olmaz 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sanırım spermlerinde sadece bebek hücreleri yok bu yüzden alırlar Sanırım 0 0 Yorumla
DominantBeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Alır tabi sadece onların üreme organlarında sorun oluyor zevk yine aynı olsa gerek 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Alır tabii ki onunla zevkin bir alakası yok ki😀 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Anladım efendim Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yat uyu yavrucum 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Peki abiciğim Yorumla GaraGuru 1 yıl Aferin abime boş ver sen oralari Yorumla Soran 1 yıl Tamam abi sen ne diyorsan o Yorumla GaraGuru 1 yıl Uslu çocuk seni Yorumla
Zortlayan_Ketçap Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Evet sadece üreme yetileri yok 1 5 Yorumla Zortlayan_Ketçap 1 yıl Gece gece neden merak ettin ki :) Yorumla Soran 1 yıl Meraklar sebepsizdir bazen Yorumla Zortlayan_Ketçap 1 yıl :) neden uyumadın peki Yorumla Soran 1 yıl Gelmiyo Yorumla Zortlayan_Ketçap 1 yıl Konuşalım o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sadece çocuk yapamayacaklar o kadar, en kötü ellerini kullanırlar. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Alır keyif onla alakası yoktur 1 0 Yorumla
onnumara_ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sen kimsin ve beni niye engelledin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım? Yorumla Soran 1 yıl Evet benim Yorumla Soran 1 yıl Bi daha yazma demiştim Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Alır 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. alır alır 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Peki kapüçino bey Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl peki gizli hanım Yorumla Soran 1 yıl Çok çekicisiniz Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Size yazamıyorum Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl Aa neden Yorumla Soran 1 yıl Korkuyorum reddedersiniz diye Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl Korkulacak ne var 😅 Yorumla Soran 1 yıl Cesaret olmayınca işte sjsj Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl Cesaret şart Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet knk 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. alır nıe almasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kısırlık zevke mani değil ki. Sadece doğurganlık olmaz veya yeteri sperm sayısı olmaz ama zevk aynıdır.
Anladım beyefendi
yani ne kadar bakir de olsam knk dusunce olarak bile insan anlar bence kisirlik ayri zevk ayri sonucta biri cocuk yapmak insanin biyolojisi dnasi mi denir bilmem nesi diger zevk jhdfghfd
Haklısın knk ama sorayım dedim yinede
Zevk almanın veya almamanın kıskanıklar hiçbir alakası yok ki kısırlık sadece çocuğu olmaz
Anladım efendim
Sadece çovukları olmuyor gerisi aynı degişen bişey yok
Hahaha çocuk olmaması ile zevk alamama ne alaka ndkdnd
Tabiki alır öyle kadınlar korumasız ilişkinin tadına doyum olmaz direk içine boşalt riski olmaz
Bence alır da boşalamaz gibi💦
Veya sperm adrese ulaşamaz...
Sanırım spermlerinde sadece bebek hücreleri yok bu yüzden alırlar Sanırım
Alır tabi sadece onların üreme organlarında sorun oluyor zevk yine aynı olsa gerek
Alır tabii ki onunla zevkin bir alakası yok ki😀
Anladım efendim
Yat uyu yavrucum
Peki abiciğim
Aferin abime boş ver sen oralari
Tamam abi sen ne diyorsan o
Uslu çocuk seni
Evet sadece üreme yetileri yok
Gece gece neden merak ettin ki :)
Meraklar sebepsizdir bazen
:) neden uyumadın peki
Gelmiyo
Konuşalım o zaman
Sadece çocuk yapamayacaklar o kadar, en kötü ellerini kullanırlar.
Alır tabi niye almasin
Alır keyif onla alakası yoktur
Sen kimsin ve beni niye engelledin
Anlamadım?
Evet benim
Bi daha yazma demiştim
Alır
Alırlar tabi
Alırlarda meyvesiz ağaç gibidir bişi bekleme : P
Alırlar
alır alır
Peki kapüçino bey