swvgilime soyledim affetti ama evlilik istemiyorum dedi baskasina ait olmus biriyle evlenmem git o evlensin senle dedi aglamaktan gozlerim sisti 20 yasindayim o adamk hic sevmedim anlik bisey oldu cok pismanim ama artik beni sevmiyo evlilik dusunmuyo seviyorum ama evlenemem diyo atacam kendim kirletilmis hissediyorumi:((
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi halt ettin bravo aferin sana 5 yıl lan 5 yıl o adamın 5 yılını nasıl aldın. Ben anlık birşey diye birşey kabul etmiyorum bu ne ya kendini temiz gostermek bir anlık üzgünüm temiz değilsin lan biz birşey olmasın diye korurduk ederdik günümüzde bazı kızlar ne meraklı vermeye sende öyle eşine saklayacağın yere gide gide kime vermiş şimdi oturda ağla adam sana iyi yapıyor. Adamda haklı kendine göre bakire birisini almak ister el değmemiş birisini almak ister seni ne yapsın o lan sizin gibiler yüzünden boşanan sonra sevgililer ayrılıyor BETER OLSUN SENİN GİBİLER
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevmediğin bir adama kendini nasıl verdin onu merak ediyorum ayrıca daha önce cinsel ilişki yaşamamış bir bayan nasıl olur da ANLIK bişeye gelip kendini sevmediği birine teslim eder aklım almıyo
00 Yorumla
+1 yılAlkış lütfen bravo hak etmişsin sen yanlış anlama tövbe tövbe lan sevgilinde var ya yuhhh yani sen ve senin gibilerede ceza gelmesi lazım nasıl tecavüzcülere geldi bunada gelsin zaten cezanı bulmuşsun ya kolay gele artık bir saftirik arıcan hiç bir erkeği kandırma sakın bakireyim diye hepten yerin dibine sokarlar seni pislik
73 Yorumla
Soran+1 yılneden boyle yorum yapiyosunuz devgilime herseyi ben anlattim zaten saftirik felan bulma niyetinde degilim kimseyi o duruma sokmam bennpismanim sen hicmi hata yapmadin
- +1 yıl
valla arkadaşın uzun süreli berabr olduğu kızı bir an boşluğuna denk gelip aldattığını düşümüyorum
- +1 yıl
Benim son çıktığım kızda gitmiş sevmediği adama veemiş geldi benle aşk yaşadı bakireyim dedi yalan söyledi 2 inci yıl biraz konuşuyoduk bakire ya kendimizi nasıl tatmin ederiz diye ben anal dedim olmaz dedi ısrar edince yumurtladı he 1 hafta ağladım onun için çok ciddiydim dünyayı feth edecektim onun için ama beni göğüstümden tüfekle vursa bunun yerine daha iyi yemin ederim aşk bitti anda kendide diyo sen eskisingibi değilsin diye o aşk çocuğunu arıyo garibim bilmiyo aha orda yatıyo sıktı kafasına iki el hey gidi
+1 yılkapının kilidine kimin anahtarı girerse evin sahibi odur. haklı adam. sana güvenmiş. böyle bir şey yapmamalıydın. cezasını çekmeye mahkumsun.
sevgilin senden daha temiz biriymiş. şeytan insanı böyle 'bir kereden birşey olmaz' diyerek kandırıyor işte.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
89Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. o zaman ayrılacaksınız başka yolu yok seviyorum ama evlenmem lafı cok saçma sen de keşke nefsine hakim olsaydın belki güzel bir geleceğiniz olacaktı cocuklarınız olacaktı hem sabredemedin mi evlenince her gün özel anlarınız olacaktı zaten bu devirde bakire olmayan bir kızı kabul eden erkek sayısı cok nadir üzgünüm senin adına o seni bozan adama kaldın ya da evde kaldın kardesm :(
10 Yorumla
+1 yılSeni zar dan ibaret goren bu adami bir taraflarina takmayacaksin tabi kizim.
Ayriyeten sen de onune gelenle sevisirsen daha cok uzulursun.
Bes senelik sevdicek dururken niye bir baskasi?40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. :D nolcakla bu kzların hali anlık bişey nasl oluyo ben anlamıyorum valla biz birini mikmek için bir sürü aşamadan geçiyorum tanıma alışma güvenme kaldıki bakireyse bu aylkar yıllar sürebiliyo gerçi ben hiç kız bozmadım ama genelde böyle değilmi anlatsana merak ettim nedir bu anlık olay :D
10 YorumlaBes senelik sevgili dururken haa, bu ne aptallık ya, onun yerinde olsam bende evlenmem, bunun anlayışla karşılanacak saygı duyulacak bir tarafı yok..
40 Yorumla
+1 yılee iyi olmuş sana =D sen 5 senedir çocuğu olmaz aşkım evlenince aşkım diye oyala sonra 2 günlük adama sana az bile yapmış
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılbende eşimle gerdeğe gircektim komşu kızıyla girdim
153 Yorumla- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Cinsellikte mutlu olmanın bir diğer sırrı zaten sevdiğin insanla sevişmektir sen ağzından yemek yerine burnundan yemeye kalkmışsın öyle saçma bir olay olmuş yapacak bir şey yok ettiğimi çekersin.
20 Yorumla
+1 yılAdam seni 5 yıl sevsin dokunmasın sen git kendini bir başkasının kollarına at bide utanmadan burada yaz yazıktır be... HANIMLAR LÜTFEN BEDENİNİZDEN EVVEL KALBİNİZİN VE RUHUNUZUN BAKİRELİĞİNİ MUHAFAZA EDİN.
10 Yorumla
+1 yılAllah bakmış çocuğa sen evlensen aldatırdın zaten beter ol 😁
80 Yorumla
+1 yılsevgilin affetyse seni artık obje olarak kullanıp atar yararlanmak istickdir senden oda sana tavsiyemm sevgilinden ayrılll ve baska birini bul bunu dert etmick
23 Yorumla
Soran+1 yılbende oyle dusunuyorum
- +1 yıl
yaptıgın çok yanlıs ama iş işten geçmişş yapcak bişey yokkk knsmak istersnn yaz ferahlarsnnn umarm karsına iyi biri çıkar
Nasil basardin ya kizim sen. O kirli hissediyorum dedin ya, hislerinde haklisin.
Boyle kabuledecek biri vardir, sevgilinden ayril 😕12 YorumlaGayet net. Madem yaptın birşey, sorumluluğunu üstleneceksin. Vazgeçeceksin..
30 Yorumla
+1 yılK. bakma ama adam haksız mı?
Sen olsan affeder miydin?
Olan olmuş, artık onsuz hayatına devam edeceksin.20 Yorumla
+1 yılAyni durum benim basima geldi. Affetmem zor oldu ama affettim. Gerci o affettirmesini bildi yoksa hayatta affetmezdm.
11 Yorumla
Soran+1 yılnapti?
+1 yılYa o varken yapman kotu olmuş. Ama oncesinde olsa kabul edebilirdi sıkma canını
20 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun 20 yaşına kadar bekleyip 20. De kızlık vermen ayrı bir mesele.
10 YorumlaSende illa yapacaktın sevgilinle yapsaydın. Sevdiği adam dışında biriyle yapmışsan ben kirlenmiş farzediyorum. Adamı aldatmışsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Adam haklı yarın evlendiginizde aynı hali yine yapıp yapmıyacagini nerden bilsin. Affetmez bile ilginç ben olsam ikinizi de tokat ve değnek manyağı yapardim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAtma demekki seni değil zarı seviyormuş sevgi zarda değil kalpte olur
00 Yorumla Son pişmanlık fayda etmez hayatta başarılar dilerim
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş, hayırlısı. Çok seviyorsa evlenebilir yine de. Ama sana olan güvenini kaybetmiştir. Önce tekrar güvenebilmesi lazım
20 Yorumla
+1 yılAtma kirlenme filan yik dedin bunu bir anlik ben asla bakmazdim daha once ne yaptigina ben senun gibi yalansiz durust burini isterdim keske☎
00 Yorumla
+1 yılSevgilini buma deger buayipta o adamla yaparsan tabikide kabul etmez. Ne bekliyorsunki. Baskasinin olmus dudaklardan kimse kendine ait sozler beklemez
10 Yorumla
+1 yılsende baskasını bulursun üzülme istemiyorsa vakit bile harcma onunla eger ogrendiyse seni kullanacaktır
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCocuk hakli. Sen kirlenmissin napsin seni. Ortada hem aldatma var hem kirlenme var. Seni o sekilde kabul edecek birini bulursun mutlaka
10 YorumlaHeralde mallar yanlış dükkana gitmiş olur öyle hatalar dersini al ve git yoluna atıp napıcaksın kendini
bu arada sevgilin varken gidipte başkasına verirsen sana güle güle der01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaferin sevgiln akiliymis hazir bozuk bende kulanim demis niye alsinki alsa aptalin tekiymis zaten
25 Yorumla- +1 yıl
Aptalca olan sevgilisi mi bu salaklar mi anlamadım
Cevap sahibi+1 yıl@EnTeRaSaN1 evlense aptal bunla adam evlenmem demis akiliymis kulansin biraksin
buda gider kendi gibi biriyle evlenir ski elinde kapi kapi dolanan biri alir bunu- +1 yıl
Haklısın ama ben ciddiye almadım kadın olduğunada bile inanmiyorum ya millet puan derdinde ve erkeklerde böyle akılları sıra kadın tavlama psikolojisinde nasıl bir mantıksa artık 😀
- +1 yıl
Sen nie bu saatte ayaksın kocan kızmıyor mu 😀
Cevap sahibi+1 yıl@EnTeRaSaN1 kocalarin cani cehenme
bu bayan evli olsa kocam vermiyor aldatim desydi onu alkislardim
hata sizi aldatan erkekleri boynuzlayin
+1 yılOhaaaa 😶 sasirdin galiba, madem evlenmicen niye duruyorsun onla ayril bari
10 Yorumlas. git at adi köpek ah ben olacam 5 yıllık kız bunu bana yapacak şerefsizim alır kafasına sıkardım haysiyetsz it seni yaşama sen öl
00 Yorumla
+1 yılgecmis olsun hergenc kizin basina gelebilir... simdide sevgilinle yapmaya baslarsin... butun hizinla devam edersin
00 Yorumla
+1 yılHarbi doğrumu vay be demek kızlar artık bayağı önde erkekten bir tık onu bilmem de kaşar liga ilk adımı atmışsın devamı gelir
10 Yorumlanasıl bır bosluga dusmektır buda baskasıyla yatıyorsunda o cocukla yatmıyorsun cock haklı ben devam etmezdım bıle bırakırdım dırek
00 Yorumla
+1 yılverirken bize mi sordun? buda kaşarlıkta master yapıp kafasını vuracak duvar arayanlardan. kökünüze kibrit suyu be.
10 Yorumla
+1 yılKimse yanlislikla soyunup yataga girmez. Seni affetmesi ve hala senle konusmasi onun genişliği.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılInsan kendi kararlarindan sorumludur. Adam hakli sktr git napiyosan yap
10 Yorumla
+1 yılOf trollsün ya... Puan almak için neler yapıyosunuz yaaaa
00 YorumlaBen asil sevgilinin yerinde olsam seni ziker ondan sonrada dönüp yüzüne bakmazdim
10 Yorumla
+1 yılKendinizi bir anlık kullandırıp bir kenara attırıyorsunuz yazık ettin kendine
10 Yorumla
+1 yılBen olsam evlilik düşünüyor ayağına seni severim internete koyarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen daha dur bu zinanın acısını daha cehennemde çekeceksin bu ne ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de at kendini gereksiz birisin yazık çocuğa 5 yılı ziyan olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yıl boyunca evcilik mi oynadın erkek arkadaşınla.
Fsrklı biriyle oldunuz tuhaf gerçekten...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini sevgilinin yerine koy, sen olsan evlenir miydin böyle bir olaydan sonra?
02 Yorumla- +1 yıl
Ya mal canım enki bırakın şunu ciddiye galeye almayın gerçek değil bence olay da kendi de
- +1 yıl
@EnTeRaSaN1 aynen inanmayın saf gibi gerçek değil
İyi torool vallaha bu bir salak gerçek hayata yoktur cünkü😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 senelik sevgili dururken neden baska erkekle yattin dicek simdi a mkk pcleri. bir yandan da veren kiz o. pudur diolar. ulan siz ne kdar ikiyuzlusunz be
00 Yorumlabu olay gerçekten yaşanır ve o zihniyet gebersin yokolsun.
sanada inandım hadi hatırın kalmasın00 YorumlaKirlendin zaten senin gibi birisi ile kimse evlenmez
10 Yorumla
+1 yılSen ve senin gibiler aşktan sevgiden men edilmeli..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılazgınlık adama neler yaptırıyo
artık kirli birisin :D30 Yorumla
+1 yılHa ha ha kirlenmiş hissediyormuş tertemizsin yavrum merak etme bana da versene ya
10 Yorumla
+1 yılsenin gibilere müstehak
64 Yorumla- +1 yıl
haklı olduğumu düşündüğüzünü biliyorum
- +1 yıl
düşündüğünüzü* fakat bu kızın yaptığı açık bir şekilde ortada 5 yıllık sevgilisi bile işi eğlenirim bundan sonrasında evlenme olmaz demiş
+1 yıl5 senelik sevgilin varken niye başkasına veriyosun iyi misin
00 Yorumla
+1 yılher hata bir bakiredir aslında, fakat tekrarı olursa mevzu zevke girer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sen çocuga 5 yıl verme gıt elın adamına ver intresting.
10 YorumlaNeden yaptın böyle bisey anlatmak istersen dinlerim
00 Yorumla
+1 yılkötü olmuş :( verdiğin adam kaç yaşında
226 Yorumla
Soran+1 yıl33...
- +1 yıl
ahaha verdiğin adam :D süpersin ya :D
- +1 yıl
@Fury_Fearless napalım ya :D
- +1 yıl
keşke yapmasaydın be bacım :( iş için birde içki ha :( sevgiline açıkla içmiştim de özür dile yok derse de kendi bilir boşver
- +1 yıl
anlık ne ya gazozuna ilaç mı attı kızım vereceğin vardı madem gidip sevgiline verseydin ala ala
- +1 yıl
İçkimiydim bunu dese ne yazarla 5 sene 5 ayıp ve adamın 5 yılı kayboldu adamda beri yapsın öyle ayrılsın 5 yıl için bir kerede adama versin ayıp
- +1 yıl
@Whoknows123 Allahım ya iyi o zaman hayatının geri kalanında da ayıp olmasın diye önüne gelene verir
- +1 yıl
Yok canım 5 seneden ötürü dedim o kadar aşk yaşadın esas sevdiğine verde öyle git dedim tanımadığına değil
- +1 yıl
@Whoknows123 ayrılmışlar zaten ne desin adama ayol gel hatrın kalmasın bir posta da sen şey yap da git öyle eli boş gitmek olmaz mı desin :D
- +1 yıl
puhahah bence desin onca yıl kahrımı çektin madem tek postayı hakettin desin :D :D 10 dk lık zaten sonra ayrılsınlar :D
- +1 yıl
@Fury_Fearless adam da tek postaya yeter dicekti demi? tövbe tövbe kızın durumuyla dalga geçer gibi oldu :D :D
- +1 yıl
aynen öyle oldu valla :D akıl var mantık var yani 5 yıllık ilişkin var seviyorsun ve bir anlık hevesle git ve hadi verdin kızlığını niye bozduruyorsun arkadaş. öyle tek gecelik olacağını sanmıyorum
- +1 yıl
@Fury_Fearless verip de kızlık bozdurmamak nasıl oluyo asddsfasda :D
- +1 yıl
arkadan verseydi yani :D
- +1 yıl
İşte bu böyle yapıcan ver bir postada ona tanımadığına büyük ikramiye tanıdığına amorti bile yok yazık değilmi 😅😅😅 valla üzüldüm ama ben bu kızı yaşatmazdım 5 yıldan sonra nişanlı sayılırsın şaka mı 😅😅😅😅
- +1 yıl
@Whoknows123 valla korkulur senden :D kız piyango mu da çekiliş yapsın istersen bir de :D
- +1 yıl
@Fury_Fearless haa :D :D tamam
- +1 yıl
@Whoknows123 valla kardeşim haklısın 5 yıl sonunda amorti bile çıkmamış adama :D :D ALLAH düşman başına vermesin :D :D
- +1 yıl
@Fury_Fearless @Whoknows123 isterseniz sizde çekilişe katılın beyler sjsdf
- +1 yıl
yok almayayım :D sonra beni bu şe yaptı diye üstümüze kalı verir kaza kurşununa gitmeye niyetim yok 5 yıl la 5 yıl :D
- +1 yıl
Öyle ama adama acıyan yok kızın kendini bu hayatta kurtarıcağı tek şey bekareti okuma işe girme alırlar seni ama bekaretin yoksa ya çok paran olur ya da okumuşsundur falan bir inek bulursun 😅😅😅😅
- +1 yıl
@Whoknows123 https://www.youtube.com/watch?v=qDjHtmmnXiI bunu mu diyorsun :D :D
- +1 yıl
@Fury_Fearless kaza kurşunu ha iyiymiş :D :D :D
- +1 yıl
@Whoknows123 valla aynen benimde iş bulamazsam tek güvencem o :D :D :D
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=PB_E0FUy4hg
çocuğun dramı :D : D - +1 yıl
Kurtuluş bileti bir kız tanıdım aile fakir anne deli sosyalden bölüm okumuş bölüm cacık aşırı güzelde değil bakirelikte yok karartı hayatını bileti yırtmış anlıcan
5 senedir sevgili olup sana kaymadıysa bir başkasının kayması normal
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmış umarım senden intikam alır.
30 Yorumla
+1 yılSenin gibiler ömür boyu yanlız kalmayı hakediyor.
20 Yorumla
+1 yılNeden yaptın ki oyle bisey?
30 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bes senelik sevgilim dururken baskasiyla beraber oldum kizligimi ona verdim cok pismanim ne yapmaliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler