Sevgilimle birlikte oluyoruz fakat ben ailemle yaşadığım için öyle dantelli afilli iç çamaşırlarım yok. Düz siyah ve düz beyaz hep. Çamaşırların rengi de farklı olmasın diye aynı kullanıyorum beraber olacağımız günler ama acaba bekliyor mudur böyle afilli şeyler giymemi diye düşünmüyor değilim. Sizin için önemli mi bu kısım?
Cevabın nedir?
+1 yılBir iki tane alıp dolabın köşesine saklayabilirsin. En olmadı ucuza alip sevistikten sonra çöpe atarsin. Veya annenle alışverişe çıkıp ucuz ayağına dantelli sütyen külot takım alırsın ben öyle yapıyorum. Önceden alamiyordum senin gibi. 5 10 liraya bile özel fantezi külotlari satılıyor. Ve olur da alamazsan şu içine külot giymeme olayını yapıp onu fazlasiyla şaşırtabilirsin :)
58 Yorumla- +1 yıl
👏👏 bravo.. Soran, bu kızı dinle..
- +1 yıl
Nicki sonuna kadar hakeden bu arkadaşa alkış 😄
Soran+1 yılDolabın köşesinde saklamam da mümkün değil :(
- +1 yıl
Ya hiç takma erkekler görmez onu çünkü akılları onu bir * önce çıkarmakla meşguldur
- +1 yıl
En kotu kışlık kiyafetlerinin arasına koyarsin
- +1 yıl
@mrtkartall Teşekkürler arkadaşlar 😄
- +1 yıl
@mrtkartall evet icindekiyle daha çok ilgileniyorlar ama arada değişiklik iyidir :)
- +1 yıl
Yok beee erkekler sonuç odaklıdır çok detay düsünmeyin bence 😄
En İyi Cevaplar
Erkekler önem verir ayrıca beyazı genelde sevmezler
85 Yorumla
Soran+1 yılYa 😔😔
Kesinlikle ic camasiri onemli tamam ailesel durumlardan evden giyip cikamaya bilirsin ama birlikte olacaginiz yerde imkan varsa lavaboya gidip degistire bilirsin cunku pacali donlar gibi genis dumduz camasirlar gercekten hos bir goruntu olusturmuyor benimde basima gelmisti olaydan sogudum resmen
06 Yorumla
Soran+1 yılİyide evde bulunduramıyorum
Soran+1 yılGiderken alsam sonra ne yapıcam?
Soran+1 yılMantıklı. Ben onu konuşayım en iyisi
+1 yılYok beklemiyordur. Pek önemi yok iç çamaşırının ama fantazi olsun diye babydoll flan tarzı giyinirsen çok farkı olur. İlerde evlendiğinizde böyle atraksiyonlara girersin. Takma kafana şimdilik.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Çıplak olmanın ya da iç çamaşırının yani kilot ve sütyenin çok etkisi yok istediği kadar müthiş renklerde ve modelde olsun. O yüzden kafana takma. Rica ederim... İç çamaşırına çok takıntısı olan erkek saplantılıdır zaten. İyi bişi değil...
Soran+1 yılTeşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
75Cevap
Tabiki de bekliyordur ben erkek olsam öyle bir donla çıksan karşıma isteğim kaçar siyah neysede beyaz nedir ya😂
58 Yorumla- +1 yıl
@Esilalala Kadınsı tavırların beni bitiriyor bayan akrep <3 :*
Soran+1 yılElimden bu kadarı geliyor da külot öyle düz olmuyor. Dantelli falan kullanıyorum
- +1 yıl
Seni seviyorum bitanem.. @Esilalala :* <3
+1 yılMuhakkak dusunuyordur kendine bakmalisin her yönden
36 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum da olmuyor ki
- +1 yıl
Niye olmasn kız en azından evlenince bak kendine
Soran+1 yılEvlenince sorun yok
- +1 yıl
Evlenene kadar sabredecek o zaman. bir ara ben de öyle dusunuyordum ama sonra kendim için düzgün iç çamaşırlar aldım yaşlı karı iç çamaşırlaryla gezmek istemiyorum sevgilim için almadm kendim için aldm
Soran+1 yılSizin anneniz kurcalamıyor mu
- +1 yıl
Biliyor görünce kızıyor her seferinde😄ben de kızıyorum koca karı çamaşırı diyorum çok iğrenç😄😄
+1 yılBazi erkekler icin tahrik araci hele hatunun vucut guzelse
21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel değil benimki
+1 yılKesinlikle önemli, böyle seksi iç çamaşırların olması gerekir, yoksa basit bir kız yaftası yiyebilirsin
17 Yorumla
Soran+1 yılAma saklayamam ki
- +1 yıl
Saklama zaten gerek yok
Soran+1 yılMalesef öyle olmuyor
- +1 yıl
Nerede ve nasıl bir aile yapısındasın
Soran+1 yılAilem muhafazakar ve izmirdeyim
- +1 yıl
Genelde muhafazakar aile yapısından kızlar daha çok istekli oluyorlar 😂
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılSeviştiğiniz yer neresi.. Aynı yer mi farklı mekanlar mı.. Onun evi ise al onun evinde kalsın ben hazırlanayım dersin orada giyinir karşısına öyle çıkarsın buda hoşuna gider..
112 Yorumla
Soran+1 yılOnun evi ama misafiri çok oluyor.
- +1 yıl
Misafiri oluyorda kilitlenebilir bir dolabı falan yok mu.. ya da özeline bakılamayacak bir bölümü.. Onun dışında yaşın kaç senin.. Ailen çamaşırına karışmamalı yaşın itibariyle.. (Tavsiyelerim devam eder)
Soran+1 yılO 26 ben 23. Dolapları öyle kilitli değil
- +1 yıl
23 yaşında ailen karışmaması lazım.. Çamaşırlarını görse bir annen görür onunda anlayışlı olması lazım yani her dantelli giyen seks yapıyor değil.. Rahat ediyorum de
Soran+1 yılMalesef öyle değil durumlar. Annem anlamaz. Düz mantıktır. Dantelli külot gördüğü zaman bana sapık demişliği var
- +1 yıl
Anladım işin zor ama imkansız değil.. Misal ne zamana bir seks yapıyorsunuz sık mı.. Ona göre öneriler sunabilirim.. Özele de yazabilirsin..
Soran+1 yıl3 haftada bir genelde
- +1 yıl
Senin özel çantana falan bakar mı annen ya da başka biri.. ya da ilişkini bilen bir arkadaşın falan var mı
Soran+1 yılİlişkimi bilen arkadaşlarım var. Annem çantamı da kurcalıyor
- +1 yıl
Arkadaşlarından yardım al saklamak için dicektim ama olmaz sanki ya vazgeçtim.. 😊Arada bir onun evine gitmeden satın alıp gidebilirsin her zaman aldan cebe zarar olur.. Ama bunu sevgiline söyle.. Böyle şeyler alamıyorum senin için sorun mu de.. Ve ya bir iki şey daha öneririm önce bunlara cevap ver 😊
Soran+1 yılErkek arkadaşıma söyleyebilirim durumu. İstiyorum ama olmuyor sebebini bil derim. Önerileriniz nelerdir
- +1 yıl
Misal etek giyiyor musun.. Etek giy de git eve ve başka odada kilodunu çıkar fantezi mahiyetinde sekse başla.. Elini attığı an kilot değilde kalçan ya da vajinan gelsin eline.. Çok tahrik edici bir hareket inan bana😉
e yani güzel gözükmüyor diyen yalan söyler... ama en afillisinide giysin üzerinde 2 dk durmaz
51 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnemlidir 👍👍
Çok fantazi, or o s pu işi gibi olmasa da biraz transparan, dantelli, seksi bir kaç çamaşırı çekmecede bulundur.19 Yorumla
Soran+1 yılKülot olabilir ama üst olmuyor işte
Cevap sahibi+1 yılÜstte olabilir. Cekmecende dursun. Birlikte olmayi planladığın, süpriz yapmak istediğin gecelerde yatağa girmeden az önce giyersin. Sık sık giymeyeceğin içinde kimse fark etmez.😉
Soran+1 yılAnnem aldığım her şeyden haberdar. Malesef olmuyor o yüzden
Cevap sahibi+1 yılOffg şu herşeye müdahele eden ve karışan anneler.😯😯
O zaman yapacak birşey yok. Sevgilin bu şekilde yetinmeyi bilecek 😉
Soran+1 yılSöyleyeyim olmazsa bunu ona
Cevap sahibi+1 yılAilen ile yaşadığını bilen ve annenin kılık kıyafetini kontrol ettiğini bilen ve anlayışlı bir adamsa zaten durumunu anlar. İzaha gerek kalmaz.
O anne varken birlikte olmaya firsat bulmanda alkışı hak ediyor 😊👏👏👏
Soran+1 yılDışarı cikiyorum diyorum
Cevap sahibi+1 yılSen yine de cok fazla ve uzun sureli ortadan kaybolma. Annen suphelenmesin 👍👍
Soran+1 yılÖyle olmuyor zaten. Sağolun
+1 yılerkek için bazen nefes alsın yeterdir , sen temiz ol yeter bebeğim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılO konuda titiz davranıyorum
+1 yılÖyle kara düzen iç çamaşırlarını hiç sevmem. Önem veririz.
16 Yorumla
Soran+1 yılKülot dantelli ama üst sade kalıyor
- +1 yıl
Ya biraz albenili olmalı. Seni de başka gösterir emin ol
Soran+1 yılTamam ama imkan yok işte :(
- +1 yıl
Anlıyorum seni anan sorar hemen bu ne kızzz diye :D
Soran+1 yılAynen çok meraklı hemen sorar
- +1 yıl
hahahah :D
+1 yılİlk seferlerinde değil ama sonradan belli bir cazibe için olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor ki ya :(
+1 yılYani ilişkiyi seslendirir tabiki , sevgilin ister büyük ihtimalle
31 Yorumla- +1 yıl
Renklendirir yazacaktim
+1 yılİç çamaşırlarım hep süslü püslü dantelli olmuştur. 12 yaşımdayken bile öyleydi. Seviyorum, iyi hissediyorum öyle olunca. Ama önemsediklerini de sanmıyorum
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlla birine süslenmek içinmi alınır o tür giyim ürünleri? Saçmalamayın...
13 Yorumla
Soran+1 yılAilemle yaşadığım için öyle şeylere biraz uzağım
- +1 yıl
Aileyle yaşayınca gitinilmiyormu diyorum bende?
Soran+1 yılMalesef. Saklanamadığı için sıkıntı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ona * veriyon napsın çamaşırı gözü bile görmüyordur sen soyununda bacak aranı açınca
16 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen abazanlıktan ölcem keşke bir kız benle sevişse de boklu külodu olsa 😀😀
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılSevişme aşamasına kaç ayda yılda günde her neyse geldiniz?
Soran+1 yıl8 ayda geldik
Cevap sahibi+1 yılBen dayanamam sekiz ay en iyiis geneleve gitmek :)
+1 yılO gün bezden dikme don giysende takilacagi mi sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılKısmen onemli daha farki daha ateşli olacagini düşünüyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. ben sade düz penye iç çamaşırı giyilmesi hoşuma gider. hem de sağlıklıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekler. farklı olsunnolck aileyle ilgisi olmaz istersen giyersen anne baban iç çamaşırına mı dikkt edyo :) hep siyaz beyaz nedir ya :):) hiç değişik şeyler giymek istemyon mu
110 Yorumla
Soran+1 yılGeçen gün bordo alacaktım ama annem ne yapacaksın dedi. Git krem al diyor. Karşı da gelemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl:) güzl renk. cevap vermedin mi. annede ne acayip napılır napck dövcekmiydi deseydn bordo alayım bir seferde :):). krem ne alaka. kaç yaşına geldin annenlemi çıkıyon alışverişe tek al bir seferde
Soran+1 yılAnnemle beraber alıyoruz veya aldıklarımı hep görüyor
Cevap sahibi+1 yılgit kendin al yaw ya da arkadaşla çocuk gbi ne öyle :) çekingenmisin nesin. görsün kocakızsın bee
Soran+1 yılMalesef işte. Aynı evde yaşayınca öyle olmuyor veya benim annem fazla meraklı
Cevap sahibi+1 yılaynı evden değildir ailesiyle yaşayıp renkli çamaşırlar giyen kızlarda vardr var psikoljk bir durm baskı olmuş snde. annen zati değişk :)
Soran+1 yılAnnem gerçekten çok meraklı. Dantelli külot aldığımda acayip tepki verip sapık demişti bana
Cevap sahibi+1 yıltamam dantelli hoş bişey de sapıklıkla alakası yok daha ne tür çamaşırlar var öyle dencek :) snn annen meraktan cok klasikçi ya da muhafazakar gbi bişe
Cevap sahibi+1 yılya sesini çıkartcan ya da gizlice alıp giycen :)
Cevap sahibi+1 yılThanks :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz ol yeter ve hafif bir işcilik olsun yani öyle dümdüz kilot gibi agahhaha 😲
12 Yorumla
Soran+1 yılKülot dantelli oluyor
Cevap sahibi+1 yılkilot düz olur diye biliyordum ben 😲
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki düşünüyor şahsen düz kilod sutyen görsem toplan toplan kalk hadi evine yallah diye postalarım ben , görsellik çok önemli benim için
28 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
Cevap sahibi+1 yılAma gerçek bu hayatım doğru yu söylüyorum sana ben , tabi evde bulundurman sakıncalı senin için ama erkekler ya da ben çok önem veririm
Soran+1 yılİmkanım yok ama :(
Cevap sahibi+1 yılMmmm peki ona söylesen beğendiğini alsa seks yaparken giys3n
Soran+1 yılOlur söylerim bu olabilir :)
Cevap sahibi+1 yılYani kanka çözüm var sen yeterki iste , erkeği acayip tahrik eder seksi dantelli iç çamaşırı ya da tanga ;) tanga giyer misin peki?
Soran+1 yılYok çok rahatsız ediyor o
Cevap sahibi+1 yılMmmm o zaman dantelli renkli giy kanka bakire değilsin galiba?
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşırı önemli değil ama düz külot olacaksa bile renkli olsun illa dantel ya da tanga olması şart değil ama bari mavi turuncu pembe gibi renkli olsun yani
10 Yorumla
+1 yılaçıkçası benim için çok önemli rengarenk olmasını isterim ilişki sonrasıda vermem bende kalır koklarım o yokken iç çamaşırını
20 Yorumla
+1 yılTutupta ebelerin giydigi tarzda da giymesin yoksa ne onemi var icindeki malzeme ve karsindakinin sesi onemli
10 Yorumla
+1 yılDantelli filan olması önemli değil, temiz, güzgün ve biçimli olsun yeter. Hatta pamuklu olsun, daha güzel. Doğal.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşahsen önemli çünkü farklı heyecan ve istek katıyor. tanga vs bence önemli
22 Yorumla
Soran+1 yılAlt iç çamaşırım dantelli oluyor da üst düz kalıyo
Cevap sahibi+1 yılişte tangayı öneririm sana ;)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKişiye göre değişebilir. Ama önem veririm iç gıcıklayıcı kıyafet , ayakkabı, bakımlı el ve ayaklar.
10 Yorumla
+1 yılonlar işin fantazi kısmına girer yaparsan daha çok tahrik olabilir
10 Yorumla
+1 yılDuygusal bisi hissetmeyen seni skora katki olarak dusunen biri umursamaz
10 Yorumlaİlişkide hazzı artırabiliyor tabi. Ama tabi karşındakinin ne tarz sevdiğini bilmek lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltın kaplama giysen ne olacak ki kukunu verdikten sonra dünyayı unutur :D
10 YorumlaOnlarida ilerde giyersin artik
11 Yorumla
Soran+1 yılKısmet
+1 yılAv bulmuş kılsızını mı arayacak?
43 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
Buluşmaya giderken ucuzlardan al işiniz bitince çöpe atarsınız
00 YorumlaBekliyordur. Bekliyorlar.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani babane donu giyerse dimi
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle giymiyorum Tabiki
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum giymediğini bir kere en önemli şey sevişmeye geliyosa kız kaliteli iç çamaşırları eskimemiş olmalı ve temiz olmalı birinci kural bu
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler şükran xper için
Soran+1 yılBen teşekkür ederim
+1 yılEvet verilmez mi be 😊
14 Yorumla- +1 yıl
şu an ki çamaşırların ne renk
Soran+1 yılSiyah
- +1 yıl
Takım mıb
- +1 yıl
Söylermisin?
+1 yılO günler için özel şeyler alabilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılSaklayacak yerim yok
- +1 yıl
Özelin de mi yok?
Soran+1 yılYok :(
- +1 yıl
Anladım.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHic giyinmeden git birgun
14 Yorumla
Soran+1 yılSokağa nasıl çıkıcam öyle
- +1 yıl
Pantolonun altında olup olmadığını kimse anlamaz
Soran+1 yılEe üst?
- +1 yıl
Sutyen takarsin ama sevişmeden önce lavaboya gider çıkarırsın yani soyunurken altında birşey olmaz bu daha fazla tahrik eder
+1 yıliç çamaşır cidden önemsiz :D çıkar at yani o kadar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Ben veririm siyah olsun istiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılSiyah düz olması sorun mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence o kadar önemsiyorsan giymeden git
11 Yorumla
Soran+1 yılSokağa nasıl çıkacağım öyle
+1 yılİçerik önemli genel de ama ben dikkat ederim
10 Yorumla
+1 yılilla ki yani çok önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kıyamam dert ettiğin şeye bak
11 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnana sor kasar seni anana sor bunun gibileri orspu gibi kullanip atıyorlar
00 YorumlaBeklerim. Önem veririm
10 YorumlaHayır değil ben sevmem oyle seyler güzel sin bence
10 Yorumla
+1 yılfarklı iç çamaşırları çok önemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bütün kadınlar yatakta tek renk önemli olmaz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Önemli olan vermen 😁😁 gerisi bos
20 YorumlaGüzel olabilir Tabiki 😊😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanmıyorum onlar için nefes alsın yeter
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sinan63 oda olur 😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Kesinlikle benim için çok önemli
10 Yorumlaverdikten sonra rengi modeli önemli değil ;)
10 YorumlaAslında belırgın bı unsur fakat çok da muhım deıl
10 Yorumla
+1 yılpembe kimliğin olsun yeter :D
10 YorumlaBen çok önem veririmm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞey bulmuş donuna mı kalmış
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmem düşündüm öyle
Cevap sahibi+1 yılYok sen içini kaymak gibi yap yeter
Soran+1 yılTemizliğe önem veriyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılNasıl
Temiz ol yeter
18 Yorumla
Soran+1 yılO konuda titizim
Soran+1 yılSadece siyah
Soran+1 yılİşte o sıkıntı oluyor. Annem çok garipsiyor öyle şeyleri ve aşırı meraklı
Soran+1 yılÖzelden konuşmuyorum
Paçalı don giymediğin surece sıkıntı yok :)
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler ilişkiye girdikleri kişinin iç çamaşırlarına önem verirler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler