Ben buna çok kez şahit oldum, erkekler kadınların kirli iç çamaşırlarını özellikle satın alıyorlar, Bunu neden ve niçin yapıyorlar anlamış değilim, Yani onları giyiyorlar mı, kokluyorlar mı, yoksa yiyorlar mı hiçbir bilgim yok ve buna bir anlam veremiyorum Tabi sizlerde az çok duymuşunuzdur...Özellikle de Alttakine yoğun ilgileri var.
Erkekler'den bazıları neden kadın iç çamaşırına ilgi duyarlar?
Kadın çamaşırlarına karşı her erkeğin ilgisi vardır, kullanılmış olan çamaşırlarda o kadının kokusunu arar erkekler,, buna sapkınlık gözüyle bakılsa da, erkek için ciddi tahrik nedenlerinden biridir kadın iç çamaşırı,, ancak bunları kullanmak, giymek ciddi bir sapkınlık
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki bişey sorcam, kadınların cinsel organını yalamak koklamak sapkınlık olarak görülmüyor da, iç çamaşırını koklamak mı sapkınlık olarak görülüyor Sizce de bu biraz ironik değilmi
Vajinayi yalamak seksin bir parçası bu sapkınlık olmaz aslında, dinen uygun olmayan bir şey olsa da ilişki sırasında tercih ediliyor,, vajinaya ya da memeye temas eden birşeyi kullanmak yalamaktan farklı bir konu
İyide buna dincisi de sapkınlık diyor dinsizi de sapkınlık diyor. Ben bunu şuna yoruyorum, şimdi seks yaptığın kadının cinsel organını onun kendi isteği ile yalandığı için, onun izni ile yapılan bişey olduğu için sapkınlık olmuyor, Fakat iç çamaşırı giyilip çıkarıldığı için koklamak için izin almasına gerek olmuyor gizli şekilde bunu isteyen erkek koklayabiliyor, hatta onun kokusundan haz alarak kendini tatmin ediyor, Yani buda sapkınlığa girmiş oluyor.
Anladım, bence insan neyden zevk oluyorsa onu yapmasını pek anormal görmüyorum. Tabi böyle şeyleri anormal gören insanların çoğu daha beterini yapıyor.
Benim hoşuma gittiği için beğendiğim için alıp giyiyorum konforu kullanışı da uyumuda güzel olunca vazgeçmeyi düşünmedim tanga ce string ağırlıklı giyiyorum