Sevgilim senin olmak istiyorum diyor ama ben bu yaşa kadar zinadan kaçtım evlenelim dedim Trip atıyor ne yapmalıyım?

Ben sana güveniyorum evlenene kadar bekleyecekmisin diyor.. Sen nasıl sabrediyorsun dayanıyorsun beni istemiyorsun felan diyor en son telefonda sanal seks yaptık yalvardı ağladı seni çok seviyorum nolur dedi.. Ben de bu yaşa kadar sabrettim seni de kendimi de günaha sokamam gelelim isteyelim haber ver annene dedim sevgili anımız olsun istiyorum ben seni çok seviyorum annem de çok istiyor damadı olmanı istiyor ben biraz sevgililiğimizin tadını çıkaralım anımız olsun istiyorum diyor... İlişkiye girmezsek gözün dışarıya kayar diyenler gelmesin sevgi aşktan bir halt anlamıyorsunuz sadakattan bihabersiniz...
Güncellemeler
+1 yıl
Annesiyle tanıştık uzun zamandır o beni arar ben onu sık sık ararım ziyaret ederim kahve içmeye çıkartırım beni çok seviyor annesi de razı benden... Üçümüz otururken ben konuyu açtım ben izniniz olursa istemeye gelelim dedim Ama Cadı kız Sevgili kalalım dedi ben de bir kuşkun mu var benden neden uzatıyoruz ki dedim sıkıştırdım annesinin yanında masadan kaldırdı beni aşkım biliyordun gıcıklığına soruyordun ben ne cevap vereceğim şimdi anneme zor durumda kaldım dedi masaya döndük
Güncellemeler
+1 yıl
Annesine direkt söyledim aklınıza kotu birşey gelmesin nazlanmak sevgililiğin tadını çıkartmak anımız olmasını istiyormuş küçük hanım dedim annesi kızdı iyice şımardın sen bak çocuğu da oyalıyorsun saçmalıyorsun dedi karar ver oyun oynamıyoruz çocuk değilsin dedi oda bana dönüp ima ederek Aşkııııım dedi sessizce ağlamaklı herhalde sonunda aklımı çelecek zor dsyandığımı biliyor yalnız kalmıyoruz hiç arkadaşlarından bile rica ediyorum bizi yalnız bırakmayın diye
Sevgilim senin olmak istiyorum diyor ama ben bu yaşa kadar zinadan kaçtım evlenelim dedim Trip atıyor ne yapmalıyım?