+1 yılYorumlara baktim da icler acisi. Sitenin cogunlugu, ulkenin cogunlugunu temsil ediyor. Salak salak benzetme yapanlar mi dersin, yok patlak lastik, yok kaymakli yogurt. Bunu diyenler de ygs türkce'den 30 net bile yapamayan gerizekali surusu.
Türk erkegi degil mi , yoldaki guzel kiza salyalarini akitarak bakan?
Türk erkegi degil mi internet kafede osbir ceken, esek sken, gazoz sisesine pesini sokan?
Türk erkegi degil mi, 1-2 dk'lik sevismesini 1-2 saat anlatan?
Türk erkegi degil mi, sevismek icin bin takla atan, capkinlikla ovunen, tecavuz eden, evlenicem diyen?
Neymis, gecmiste bir hata yapmismis. Hata derken? erkekle kadinin sevismesi ne zamandan beri hata oldu. Sktiredin dini imani, isin biyolojik kimyasal yapisina bakin biraz da. Ama nerde mk. Ancak kuran dinletilmis bitkinin buyudugu kadar ilerlersiniz bilim alaninda siz.
Acma bu siteye boyle bir konu. Sadece sinir oldugunla kalirsin. Burada sana namussuz diyen gurularin yavsakliklarini da cok iyi biliyorum. Sana namussuz diyen kizlarin ne kadar kezo olduklarini da.
Saglikli olan sevisir. Nokta. Gidin sevisin.
Ama lutfen sevisememenin vermis oldugu kiskanclik ve abazanlikla gidip de millete namussuz demeyin.81 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sizin gibi çağdaş ve düşünceli insanları görmek de güzel.
En İyi Cevaplar
Kızlar biraz seçici olun bir zahmet. Her hıyarım var diyene elinizde tuzlukla koşmayın. Hemen herkesle sevgili olmayın. Tanışın konuşun. Hayat görüşü, dünyaya balış açısı nedir? Ölçün biçin tartın. ilişkilerinize sonra başlayın. 2. El de ne demekmiş. Sordun mu o hıyara daha önce kimseyle olmamış mı da sana b*k atıyor. O kimseyle olmadıysa bir nebze olsun anlarım. Kendi gibi birini istemesi doğal denebilir ama biz erkekler genellikle tecrübe kazanmış oluyoruz. İçimizden bazen böyle salaklar çıkıp ben bakire kız isterim diye tutturuyor. O salaktan ayrıl, hayatına doğru düzgün birini al. Mutlu ol. Böyle öküzler için kendine haksızlık etme
40 Yorumla
+1 yılHata sende çünkü hala bu beyinsiz yobaz için üzülüp soru açıyorsun
Resmen diyecek kelime bulamıyorum hem kendisi bakir değil yapmadığı kalmamış hemde seni suçluyor !
Ayrıca bakir olsaydı bile seni böyle aşağılamaya hakkı yok erkekler insan da biz insan değil miyiz
Açıkçası bende bakire değilim ama rahatım hiç evlenemicem korkusu yok. Kabul eden eder etmeyen de s. ktirir gider bu kadar basit!
Hele hele sevgilin gibi düşünen yobaz insanlarla hiç işim olmaz!
Ben bir eşya değilim, bende bir insanım ve benim de ihtiyaçlarım var çünkü
Şuraya bak ya yıl olmuş 2015 hala insanlarımız bekareti tartışıyor !
Sabah sabah sinirlendim yine. Tüm karşıt görüşte olan erkeklere de eksiyi bastım oh olsun !
Canım sende hiç canını sıkma ben olsam onu her yerden engellerdim bana bir daha ulaşamasın diye
Umarım kendisinin ilerde evleneceği bakire yani tertemiz (!) kız onu aldatır ve hayatını karartır89 Yorumla
Soran+1 yılHaha helal olsun sana eic seçebilsem seni seçeceğim
- +1 yıl
Sağol canım umarım yardımcı olabilmişimdir
Bişey daha, eski sevgilim bakirdi ve başından beri benim bakire olmadığımı biliyordu ama bana gerçekten aşık olmuştu.
Şimdi kesin senle yatmak için numara yapmıştır diyenler olacaktır, ama çocuk resmen benle evlenmek istiyordu, herşeyime karışıyordu annemle bile tanışmıştı düşün :)
Ama ben onu sevmiyordum sadece beni ilk defa birisi bu kadar çok sevdiği için çıkıyordum onunla.
Sevilme ihtiyacımı karşılamak için yani.
bir süre sonra sıkıldım 3. ayımızda terkettim onu hala daha yazıyor sensiz yapamıyorum falan diye
Neden anlattım bunu, çünkü senin de karşına böyle bir erkek çıkabilir yani sıkma canını diye - +1 yıl
@scare zaten üzülmüyor ki, dün konuştuk ona uzun zamandır aşık olan bir kızla sevgili olmuş, yine de benimle uzun uzun konuştu ben seni çok sevdim seninle çok ilgilendim ama sende karşılığını alamadım, bu kız benimle çok ilgileniyor meğer sevilmek ne güzel şeymiş dedi
Bende eğer beni gerçekten sevseydin 1 haftada beni unutup başka kıza gitmezdin, dediki sen beni sevmiyorsun zerre değer verdiğin yok neden seni bekliyim ki? Ayrıca ben o kıza aşık değilim sadece ilgisi hoşuma gidiyor dedi.
Son olarak da istediğin zaman bana yazabilirsin bişeye ihtiyacın olduğunda söyle falan
Hala beni sevip sevmediğinden emin değilim - +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılzarı diktirip bunun gibi o. çlerden biriyle evlen ben olsam öyle yapardım. haa ben senden daha akıllıyım bu arada. anal oral yaptım bakireyim ama :D oh olsun evleneceğim kişiye sende diktir evlen
2030 Yorumla- +1 yıl
Bence sen sadece kendini kandiran isguzarin tekisin
Cevap sahibi+1 yılhaha :D istediğinizi diyin
Cevap sahibi+1 yıl@modric erkekler bakir değil zaten benim açımdan sıkıntı yok
Soran+1 yıleic senin :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler sen bakma burdaki salaklara :D ben hayatımdan gayet memnunum. insanların ne dediğini takma
- +1 yıl
Biz bakire istiyoruz derken hem bedenen hemde ruhen diyoruz sen anladin
- +1 yıl
Ulkenin son hali...
Cevap sahibi+1 yılhaha :D erkeklerin eksilemesi çok hoşuma gidiyor yaa :D onları sinir edip korkutmak. çok güzel bişey. ne yaparsanız yapın bir gün sizden biriyle evlenicem ve adınız enayi olucak :D
Soran+1 yılhaha aynen sen hiç canını sıkma ne de olsa gizlisin :D
Cevap sahibi+1 yılsıkar mıyım hiç sende sıkma :)) gizli olmasaydın sana bişey söylerdim ama burdan söyleyemem
Soran+1 yılne söyleyeceksin
- +1 yıl
Bu kıza neden yükleniyorsunuz beyler? Bu sizin eseriniz...
Cevap sahibi+1 yılsöylesemmi ki gerçeği neyse yaa
- +1 yıl
ulan erkek kadınla beraber olunca erkek yapar oluyorda kadın vurdurunca mı pislik oluyor? Ya bırakın arkadaşım bu geri kafalılığı. Yok ülke ne halde falan demeyin, siz karı kıza salça olup beraber oluyorsunuz size bişey olmuyoda kız mı suçlu? Helal olsun soruyu soran bu şekilde hep dürüst ol. O pezemengide ittir et :D
- +1 yıl
her zaman dürüst ol. kazanan sen olursun. şu eig sahibi sanada senin gibi biri denk gelir merak etme, ikinizde nasıl ayarttım enayiyi der durursunuz.
- +1 yıl
Belki de her boku yaptigini kestiremezler ama bu karaktersizligin yuzunden evlenmezler zaten.
Soran+1 yıl47 erkek o... ç olduğundan onlarla evleneceğiz diye gözü korkmuş heralde gizli
- +1 yıl
soran kisi de bu akilliya uyup kendini rahatlatmaya calisiyor. tamam bir hata yaptin donusu yok ama bu akilliya uyarak kendini teselli edersen sonun onun gibi olur. durust ola baska hata yapma yeter senin icin. illa mutlu olmak istiyorsan yolu boyle aciz insanlarin komikliklerinden gecmiyor
- +1 yıl
Anca kendini kandır.
Anal yapmış kimse anlamayacakmış gel de külahıma anlat - +1 yıl
bu kızlara sallayan erkeklerin alayı açık ve net gavaktır.
- +1 yıl
Yuh ya ne biçim yorumlar yapmışsınız size ne kızın hayatından size mi düştü namus bekçiliği?
Sizin gibi erkeklere müstehak yaptığı, hatta bende keşke onun gibi yapsaydım ama bakire değilim geçti artık
O kadar kaba argo eleştirmişsiniz site yönetimi de hala kaldırmamış ayakta uyuyor herhalde.. - +1 yıl
Bacım sen rahat ol hepsini şikayet ettim sana o* demeye hakları yok!
- +1 yıl
İki tane daha bu dünyayı bakî sanan ve sadece buradaki insanları kandırmayı bir şey sanan insan tipi. Hadi diğer tarafta sizi yaratanı da kandırın da o zaman göreyim sizi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yılBakire olmayan insanlara 2. El muamelesi yapmak kadar asagilik bir durum Yok. Tamam bazi seyleri yasamadan, bazi adımları atmadan once dusunmek lazim ama seni bedenin icin seviyorsa veya onunla degerlendiriyorsa uzak dursun zaten. Durust davrandiginda bir ton laf ediyorlar sonra millet gidip diktirince vs vay efendim kizlar cok serefsiz, yalanci.. ee siz mecbur birakiyorsunuz? Ne yazikki ulkemizde bekaret kavrami hala onemli
105 Yorumla- +1 yıl
Bulursanız kacirmayin 😄😄😄 @WOLKDYJ
Soran+1 yılEic kalkmış seni eic seçeceğim neden seçemiyorum?
- +1 yıl
Biraz bekleyince secilir herhalde
+1 yılŞimdi değerli arkadaşım kimse evlenmez demesi çok abartı olmuş. Duymak istediklerini söylemem gerekirse aşağıda ki erkeklerin yorumlarının yüzde doksanı zaten senin duymak istediğin şeyler. Lâkin esas gerçek hakkında bilgi istersen vereyim; Kimse evlenmez değil pek tabii ki evlenecek bir dünya erkek bulabilirsin fakat istediğin hayalini kurduğun masum evliliği hani o beyaz atlı prens var ya işte o erkeği bulmakta biraz zorlanabilirsin düşüncesindeyim.
Herşeye rağmen moralini bozmaya gerek yok yine herşeye rağmen inşaallah gönlüne göre birini bulursun.40 Yorumlahoşt kopek demedınmı! dusunsene beynın yuregın karakterın benlıgın hatta o koca sevdanız hepsı bır hıcmıs o senın zarına tapıyormus... bu adam ıcın uzulmeye degmez.. soylemen ısabetlı olmuş... yarın donupte ozur dılerse sakın aldanma.. artık zar gıttı ısımıze bakalım sevdası yasayacak!!
220 YorumlaSen mal mısın? Hayır hakaret etmiyorum ciddi ciddi onun mülkiyeti misin? Ne demek ikinci elsin? Sana bunu diyen bir yaşam formunu kafana takarak kendine eziyet etmeyi bırak.
Kim bilir senden önce kaç kızla yatmıştır da söylemiyordur zar yok ya ondan.120 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızları kandırıp hayallerini yıkan sonrada kandırmaya zorlayan biz erkekler değilmiyiz? Niye bu kıza yükleniyorsunuz beyler? Tesbih yapar gibi kızları skip skip sıraya dizip ballandıra ballandıra arkadaşlarınıza anlatırlen iyiydi şimdimi böyle oldu?
102 Yorumla
Soran+1 yılanlamazlar :(
- +1 yıl
Anlayana davul zurna saz anlamayana davul zurna az..
Cinsel Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. sadece şu kadar derim illaki bir kadınla beraber olmuştur sanırım sen ona diyemedin o zaman sen niye yaptın sende ikinci elsin bende seninle evlenmem artık başkalarıda evlenmez bana muhtaç kalırsın inşallah benimgibi dürüstünü zor bulursun de hakkında hayırlı olsun senin gibi dürüst birini bulursam o karaktersiz gibi düşünmem ve alırım başıma tac ederim bu devirde dürüst oldunmu böyle oluyor işte :S
22 Yorumla
Soran+1 yılsağol kendisi de bakir değil zaten
+1 yılonca namussuz erkek varken kimseye namusumu yargilatmam. namusu kadinlara özgü birsey sanan aptallar kandırılmaya mahkum. o halde bende bakir olmayan biriyle evlenmem. o da ikinci el :) bosver hatun ne takiyon bu zihniyette biriyle evlensen ne evlenmesen ne
40 Yorumlaherkes hata yapar seninle evlenmeye karar vermedende söyleme erkekler namus abidesi ya hepsi bakir. bakirse kabullenmiyosa tamamda bakir olmayıp bakire olmayan kızada laf edeni anlamam yaptığın yanlış bişey ama kimseyi yargılamak bana düşmez yapmışsın bir hata bir daha yapma geride kalsın tövbeni et hayatına devam et
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun gibi O. Ç ler kaç tane kızı kandırıp kullanıp bırakır sonrada iş evlenmeye gelince 2. elsin derler böyle, kimlere değer vereceğinizi çok iyi biliyorsunuz gerçekten!!
bilmiyorum ama hak ediyorsunuz bir yerde, o zaman bu şerefsizlere kendinizi kullandırmayın ya da kimle bekaertinizi bozduysanız gidin onla evlenin.
Namusunu koruyan kız ya da erkekler namusunu koruyamamış insanlarla evlenmek zorunda değiller. Herkesin kaldırabileceği ya da kaldıramayacağı durumlar vardır. Mide meselesi, g*t oğlanının biri kullanacak sonra kız gelip benden medet umacak, belki aşk kurtarır durumu, aşk yoksa kimse böyle bir insanla evlenmek istemez.
keşke erkeklerinde bekareti bozup bozmadığı belli olsaydı diyorum bazen...04 Yorumla
Soran+1 yılBen bitmişim zaten. Evlenip evlenmeyeceğim bile meçhul. Türkiyede evlenirsem bile kocam ilerde yüzüme vurur diye korkuyorum. Diktirmeyi düşünüyorum bu yüzden.
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ama hiç onurlu bir şey değil masum birini kandırmak. Yani masumdan kastım bakir bir erkek.
Çoğu erkekler gizliyorlar ya da gururla söylüyorlar bakir olmadıklarını. Bu kişilerin size öyle bir laf etme hakkı yok. Ayrıca emin olun eğer gerçekten aşık biri denk gelirse bu hatanızı görmezden gelecektir.
Evet bazen hata yaparız önemli olan hatamızı bilip tekrarlamamak.
Allah yardım edecektir siz yeterki tövbe edin... (müslüman iseniz tabii ki...)
Soran+1 yılİyide düşünsene dürüst olsam ne fayda? Ya böylesi karşıma çıkarsa? Beni hor gören bakire olmadığım için aşağılamaya çalışan bir yobazla evlenirsem. Sonradan yobazlığı meydana çıksa? Bakir bir erkekle evlenmem zaten.
Cevap sahibi+1 yılişte bu konuda böyle bir hakkınız var haklısınız. Fakat bakir olup olmadığından nasıl emin olursunuz bilemem, yeterki yıllarca sabretmiş namusunu korumuş bir erkeğin canını yakmayında...
şahsen ben onlardan biriyim ve böyle bir şeyi kaldırabileceğimi düşünmüyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. vay yavşak laflara bak. hadi yobazlığını anlarız da o kaypak ağızda neyin nesi
78 Yorumla
Soran+1 yıl2. el dedi bana günlerdir ağlıyorum
- +1 yıl
kız böyle anlatıyor erkeği de dinlemek lazım. Belki de kız daha ağır laflar etti bilemeyiz. Bu arada kızlarında bekaret meselesinin önemli olduğunu anlaması gerekir. Kızlar tabiri caizse erkeklere vermezse erkeklerde kızlarda bakire kalabilir. Ama batı özentisi bazı kesim açıkça uluorta sevişmeyi çağdaşlık olarak gördüğü sürece ve bakire kalma durumuna yobazlık dedikçe daha bu tarz şikayetleri bu gibi sitelerde çok okur hayret ederiz. Ben seni eskiden tanırım sen evvelden akılcı düşünen iyi yorumlar yapan birisisin. Derdimi kimseyi kırmadan anlatmaya çalıştım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkinci elmi? O kacinci elmis acaba oda fabrikadan yeni cikma deildir illaki. Sen bir hata yapmissin ama bu ayibi suratina vuran 3 uncu el es alir umarim.
90 Yorumlahemen ayrıl
hemen o adam değil sadece erkek sana adam lazım
bunu dedimi o şerefsiz gerçekten
olabilir o it de bakirmiymiş ayrıl ondan onursuzmusun72 YorumlaHadi yatalım desen atlaya atlaya gelirdi ama değil mi karaktersiz. Bunun için de sen üzülüyosan kafasızsın.
70 YorumlaAdam haklı hiç basını taslara vurma sımdı nefsınıze sahip çıksaydınız bugunu yasarken yarınıda dusunseydın.
191 Yorumla
+1 yılHelal olsun o çocuga seni kullanabilirdide..
Kandırmamış en azından delikanlıymış bende istemem umut vermeyi..
Bende evlenmem allah korusun töbee..
Ayrıca o anal oral yaşayan sürtüge sesleniyorum bunlar anlaşılmaz zannetme seni öyle bir hale getirirlerki ne oldugunu şaşırırsın..20 YorumlaAdam hakli o yuzden napiyruz esin olmadan vermiyoruz kimseye de bir anlayabilseniz..
130 Yorumla
+1 yılNe alaka neden seninle kimse evlenmezmiş? Beyfendi bakirmiymiş te böyle demiş?
70 YorumlaGecmiste yaptigin bir hata nin kurbani olmamalisin durustce davranmisin herseyi soylemisin bunun donusu yok artik sana ikinci el dediyse cok kisiliksiz karaktersiz bir insan demekki bos ver takma kafana zamanla unutursun ask hic bir seye benzemez kalben vicdanen temiz sadik biriysen illaki seni bu haliyle kabul edecek namuslu biri bulursun..
00 Yorumla
+1 yıl50 tane kızla yatan erkek bakıre kız arıyor woow ınsanlık onemlı ya bakırelıgın ıcın senle evlenenadamdan ne baklersın kı.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. o bakir miydi peki saçmalamış neticede insansın ve cinsellik bir ihtiyaç bence at başından ve adam gibi adam bul iki damla kanda ya da 100 gram ette değil namus
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam haklı çıkmacı gibi hissediyor bende dul ile evleniyordum eski kocası bile ne işin var onla demişti
bende insan olsun yeter demiştim 2 damla kan için üzmem ben onu demiştim aksine sahip çıkmıştım
bir tartışmada bana demek ki tipim değilsin demişti o zaman bende cıkmacı değilim demiştim10 Yorumla
+1 yılHerkes kendi cehennemini yaratır. Belki pişman oldun belki olmadın. Doğru ya da yanlış bişeyler yaşadın. Hata yaptın veya mecbur kaldın. Seni seven demekki seni sevmemiş. sevgiline de ki tabii ki hala sevgilinle eğer ben seni denemek için böyle birşey yaptım ama sende adam değilmişsin de kapat konuyu ve şutla gitsin
00 YorumlaGeri zekalı herif. Nefret ediyorum insana değer vermeyen böyle adamlardan. Bir deri parçası yüzünden bunu dediyse zaten bişey yapma ayrıl ondan.
62 YorumlaIkinci el konusunda bence hakli. aslindabakirelige onem. vermeyen Birini bulun en basta soyleyin boyke hustana ugtamayin. yemegin tadin ikinci eli olur mu olmaz uzgunum kimsede istemez. bu yuzden. acilan kapinin giren cikani cok olir zihniyeyi iste erkegiz biz...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz bile demis o* bile senn yannda temz kalr en azndan o* isteyerk vermiyo para kazaniyo siz direk ilk kim gelmisse patlattirin :) bu isler milletin altina yatmaya benzemez erkek sogudumu patlak bile olsan o icinde kalir ve belli sureden snra tekneyi gotune koyar gidersin. Dha 2 gram seyinze sahip cikamiyonuz gelmisnz erkeklerde bakir olucak muhabbrti yapiyonz biz deglsek siz olucaksnz zorundasnz bzde belli olmuyo sizde oluyo he diktir kokusu snra cikar yine tekmeyi yersin yani her durumda copluksun. Ilerde evlatlrna nasil orspu oldgnzuda anlatirsnz sakin ustune alinma he bu sdce sana degl butn patlaklara gelsin :D milletn altina fzla girmeynde cuval yapmayin :D son olarak hepnzn * :D
21 Yorumla
Soran+1 yılhadi sie keko :)
Seni sevmiyormuş onu anladın. o.. cocugunun tekiymiş bizde onu anladık.
41 Yorumla
Soran+1 yılaynen o... çocuğu kesinlikle
Canı ceheneme öküzün. Sakın ona cinselliğini verne seni haketmiyo yobaz. Salla gitsin
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalıyor üzülme düşünmede öyle bedeninin bakire olup olmaması benim için önemli değil eski sevgilimdr bakire değildi evliliğe gidiyorduk kendisi çekip gitti bir anda ruhu o.. pu olmasın başka hiç birşey aramam.
30 YorumlaSeninle boyle konusan adamlarla muhabbet etmek nedir, gorusmenin anlami nedir.
birak bos beles insanlara deger verip, canini sikma30 YorumlaBiraz dayanaydin simdi buna verirdin.
1. ona sor sende bakiremisin
2. bir dayanamadiniz memleketin cogu patlak
3. kimseyi kandirmaya gerek yok dikmeyede gerek yok20 YorumlaTamam evlenmeyebilir ama seninde kalbini kirmayabilirdi takma kafana onun kişiliğini anladin son sözün Allah gönlüne göre versin de geç. Allahindan bulsun 2. el ne demek ya gerizekalı insanlar !
20 Yorumla2. elsin nasıl bir tabirdir arkadaş? Araba mı bu anasını satıyım...
42 Yorumla
Soran+1 yılmal mıyım ben?
Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. sabırlı ol
seni olduğun gibi kabul eden seven çıkar
tabi anı hataları tekrar etme10 Yorumla
+1 yılEvlenmez anlarim sonucta hayat birlestirecek ama o. cocuklugununda bir siniri olmaliydi diye dusunuyorum.
10 Yorumla
+1 yılTamam evlenmez hakkidir istemeye bilir ama ikinci soyledigi cok ayip oyle kabul edende olur ne demek ikinci el
30 Yorumla
+1 yılTerbiyesiz. Aptala bak hic soyleyemeyebilirdin. Bosver.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcikcasi eşimin benden once baskasiyla sevişmiş olmasi sehvetle Bir baskasinin kollarinda zevk almis olmasi teninde bir baskasinin dudaklarinin gezmis olmasi beni cok kötü hissettirirdi aynisi erkek icinde gecerli Esine saklamali kendini
40 YorumlaE. i. g yaptıgın arkadaşla baya dalga geçmişsiniz yani. O yorumları okuduktan sonra sana mübah. 2. elsin işte kimse evlenmez anca kendin gibi birini bulursun. Hatta siz evliykende başkasıyla yaparsınız yani sen. Sende o k*şarlık potansiyelini sezdim ben.
54 Yorumla
Soran+1 yılAllahın eziği nerede dalga geçmişim saçma sapan konuşuyorsun. O yüzden mi eig seçtim? Evlenecek adamda bulurum sen rahat ol uzun boylu güzel mi güzel bir kızım. Evliyken de başkasıyla asla yapmam. Mother fucker diyorum sana. kaybol şimdi
Soran+1 yılsie...
+1 yılsenınle evlenecek sorun etmeyecek bırını bulmalısın
34 Yorumla- +1 yıl
@Ninetales
Bulunur mühim olan sevgidir. - +1 yıl
@Ninetales
O halde bilemem. Önemli olan o değeri bilmek.
+1 yılbırak şerefsizi ya daha modern, empati yapmayı bilen, eşitliğe inanan birisiyle birlikte ol yobazlara öpücük bile vermeyin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam de gec ya kendisinin oyle bir durumu yok tabi o yuzden rahat. O neler yapmıstırda sana soylememiştir kız dgil tabi. Sen suclusun ama o da gerizekalıymıs ya bir de seninle evlenmem demis sktr gt de mala bak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben seviyosam o da dersini almışsa evlenirdim hiçbişey önemli değil. Demekki sevmiyor bırak gitsin.
50 YorumlaAğır konuşmuş biraz. Tamam istemeyebilir ahlaki değerlerine terstir ama bu ona böyle konuşma hakkı vermez.
20 Yorumla
+1 yıl"2. elsin" diyen adama değer veren kızın toz tanesi kadar beyni yoktur.
50 Yorumla
+1 yıladam haklı. eğer evlenip boşanmış olsan da o şekilde kabul etmediyse sevgilin sapık diyebilirdim. ama sen git elin adamları ile yat sonra beni neden almıyorsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Sen dua et türkce karakter olan klavyeye denk gelmissin sikilmiscocuk
- +1 yıl
Cok komiksin be sende dikkat et r leri soyleyemeyene denk gelme.
+1 yılsalla. gitsin öyle Düşünen birisiyle ne işin var. çıkarsın at gözlüklerini. bir bayan hakkında verilen kanı iki bacağının arasıyla olmamalı.
30 Yorumla
+1 yılAyrıl.. Sen ondan kurtul, o senden kurtulsun.. İkiniz içinde en iyisi bu olur.
10 Yorumla
+1 yılbakalım ikinci elmisin yoksa 5. 10 uncumu adam bunu nerden bilsin demi haklı bence seninle evlenilmez ileride kim bilir hangi kırıkların adamın karşısına çıkar senin karını ben nasıl düdükledim der. elini kanda koyarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDediği doğru bir şey değil haklısın ama EİC seçtiğin kişi gibi düşünüyorsan eğer iyi demiş helal. Çok kötüyüm ne yapacağım falan diyorsun zaten sen düşünen bir varlıksın ve EİC ile kendini avutma derim.
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadece sen haklısın diyenlere yazıyorsun seni haksız bulanlara cevap bile vermiyorsun duymak istediğini görmek istediğini görmeye devam et bakalım nereye kadar.
Sende ona kendine hiç dokundurma nasıl olsa açım kapı diye 3 gün sonra nasıl sürüne sürüne gelecek görürsün abazalıktan
10 Yorumlaevlenmek zorunda değil tabiki. git onun bunun altına yat ondan sonra seviyorum evlenelim yok öyle bir dünya.
01 Yorumla- +1 yıl
siz onun bunun ustune atlayıp sonea bakire kiz diyebiliyosunuz ya bende baska bisey demiyorum
sevglin bakir miydi peki?
52 Yorumla
Soran+1 yılhayır
o çocuğun işi zor o zaman bakire kız arıyorsa anaokullarının önünde beklesin anca oralarda bulur..
10 Yorumla
+1 yılöyle çakallar evlenecek ise evlenmesin boşver ne mutlu sana eger evlenseydi ömür boyu pişmanlık çekecektin
00 YorumlaDinde kadın bakire olmalı diye bir kavram yok zina hem kadına hem erkege yasaktır
50 YorumlaHe sen git başkasıyla pompa yap oh ah aşkım daha hızlı devam et de :D sonra kabul etsinler bir git abi ya :D
10 YorumlaSen markete gittiginde kaymaksiz yogurt alirmisin? Veya kaymagi yenmiş yogurt. O hesap kaymagi kime yedordiysen yogurduda ona yedir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz bile demiş. Bana sorarsan 3. ele falan giriyorsun bebek :)
80 Yorumlaanlaşılan onunla yatmamışsın zoruna gitmiş besbelli
00 Yorumla
+1 yılbir Erkek İçin En Kötü Olanıdır Başkasının Altına Yattıgın Aklına Geldikçe Daha Kötü Olucak Ayrıl Gİtsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat