Oldugunu soyluyorlar. Sizce nasil olur burdaki gibi istiyorum ama herkes olumsuz bakiyor Boyle Vucut icin napmaliym sizce yardimlarinizi bekliyorum belim zaten ince ama alt Karin var biraz ve basenim var kalcalarimida sıkılastirmam lazim sorum sudur Boyle Vucut iticimi guzelmi kac yilda ne kadar spor yaparak oyle olunur ve boyum kisa cirkinmi durur hangi sporlari yapmam gerek bu vucut icin cevaplarinizi bekliyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
...
Ince bir bel ve çıkık buyuk bir kalca sizce nasil olur cok istiyorum cok calisiyorum ama cevremdekiler cok itici diyola?
Bacak ve kalca bölgen ağrıyana kadar yapman gerekicek verim alman için. Bayanların sporda gelişmesi daha zor bu hale gelmek için en az 1 seneni vermen lazım.
Zaten her yerim agriyor ama devam ediyorum zaten 1 yildir spor yapiyorum kendim 30 kilo verdim hala veriyorum simdiki hedefimde fotograftaki kiz gibi olmak
Böyle bir karın için yağ oranını çok düşürmen gerekiyor. Bu da düzgün beslenerek olur. Protein ağırlıklı besinler ye. Şeker yağ tuzdan uzak dur. Haşlanmış sebze, salata ve meyve yemeyi ihmal etme. Popo için de squat hareketleri var onlara bakabilirsin.
Bu dediklerinizi zaten 1 yila yakin suredir yapiyorum ilk 30 kilo verdim simdiki hedefim bu fotograftaki kiz sizce kac yilda gunde kac saat calisarak Boyle olabilirim
Squat çalışma setlerini pek bilmiyorum benim işim olmadığı için fakat haftada en az 3 en fazla 5 gün spor salonuna gitmen şart. Böyle bir vücut evde yapılması çok zor bir vücut zaten. Salona gidiyorsan eğitmenler daha net bilgiler verir. Salona gitmiyorsan gitsen iyi olur
Tamamen sikilas, agirlikla squat yap ama surekli ve cok cok yap. Baseni tek basina eritmen zor is yani kalcayi cikarken basenler de biraz cikar ama sert ve kasli gorunecegi icin guzel bir goruntusu olacak. Belli bir zamani yok, iyi beslenip duzenli calisirsan bu kadin gibi meteor parcasina donusursun.
Yani nasıl kaç yılda bilmiyorum ince bel büyük kalça seven birisiyim ama bu çok itici geldi sanki hasta gibi çok kötü duruyor tabi senin kendi seçimin sevenler de vardır
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ince bir bel ve çıkık buyuk bir kalca sizce nasil olur cok istiyorum cok calisiyorum ama cevremdekiler cok itici diyola?
En İyi Cevaplar