Nasıl yaptığına bağlı ani bir girişim oldu galiba kar gevşetici yasa kaydirici bisiler kullanmak gerek birde yumuşatmak icin masaj gerek partnerin bilmesi lazim bunlari bunun disinda hic bor zarari olmaz aksine cok iyi zevk alirsin bu yapilanlar tamamen yalnış seks ☺☺☺
09 Yorumla
Soran+1 yılKrem kullandik ve sonra hizlandi canim yandi evet bilinçsiz olmuş 😒
- +1 yıl
Evet torbaya bağlamış o arkadaş kusura bakma ama kendini düşünmüş bana kalsa ilişkinin ömrü için karşındakini düşünür ona göre davranırım çünkü erkek her zaman zevk alır ve hiç sıkıntı yasamaz kadını dusunmezse çabuk kaybeder burda iş sana düşüyor onu sen frenlicen ya da seks ise istediğin sadece kusura bakma partnerin yanlış kişi... !!!
Soran+1 yılYavaş dedim frenlemedi iste neyse basini yiyicem
Soran+1 yılAyrildim zaten
Soran+1 yılSagol iyi geceler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kalin bir penis ise genişleme olmuştur. Zamanla daralacak. Belli bir sure gazını tutamazsin. Agri icin su anda yapılacak birşey ok popunun uzerine rahat oturuyorsan sukret
046 Yorumla
Soran+1 yılYok oturamiyorum ki :/
Cevap sahibi+1 yılBu sekilde devam edecek
Cevap sahibi+1 yılBir kac gun cekersin agriyi niye yapiyorsnuz anal anlamiyorum ayrica :(
Soran+1 yılYa sevgilim özellikle onu istiyordu sürekli yaklaşıyordu ben uzaklaştıriyordum doğum gününde söyledim havaya uçtu öylelikle dayanacagim bir defa dedim çok aci çektim hepsini alamadim zaten :/
Cevap sahibi+1 yılCok mu kalindi ne soyledin doğum gununde?
Soran+1 yılYapalim diye. Evet
Cevap sahibi+1 yılAnladim bir daha yapma istersen. Hic zevk almadığını düşünüyorum doğru mu düşünüyorum?
Soran+1 yılBasta zevk aldim sonra hayir. Evet bir daha dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılBence anal yapmak yerine tatli ve şehvetli sevişme her zaman tercihimdir. Anal cidden kotu birsey sadece erkek zevk aliyor ama. Ben erkek oldugum halde analdan nefret ediyorum. Kadinima sadece aci çektirmek. Oysa ki anal yerine kadinimi dilimle vajinal orgazma ulastirip bosaltmak benim favorim. Erkegin sadece kendini mi düşünüyor. ?
Soran+1 yılBilmiyorum galiba öyle aslında kiyamazdi ama çok kizginim şu an ona yavaş olmasini defalarca söyledim :( evet haklisin
Cevap sahibi+1 yılBelki oda yavaş olmuştur ama anal'a parmak girse aci cekersin bu net birşey. Ne kadari girdi acaba sadece başı falan mi? Cidden sana üzüldüm. Kızıyorum böyle erkeklere ben anal meraklisi geneli.
Soran+1 yılYok sonra hizlandi. Yarisini alabildim :/
Cevap sahibi+1 yılIyi en azindan o kadarını alabildiysen. Bakire misin. Peki?
Soran+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılBakire degilsen onden neden vermiyorsun ama sen kaşınmışsin yaa vajina varken. Cidden senin erkegini de anlamak mümkün degil. Ne zaman verdin anal'dan.
Soran+1 yılOncelikle verdin deme hoş bir kelime değil. İlişkiye giryorduk zaten beyimiz istiyordu bayadir anal. bu gece oldu iste
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim. Beyine soyle. Beyin bedava bir daha yapmam de. Peki bu durum ilişki gidişini olumlu olumsuz nasil etkileyecek?
Soran+1 yılBilmiyorum ama kizginim ona defalarca yavaş dedim yavaş olmadi. Tartisicam kesin ben onun için yaptim o benim için yavaş olmadi.
Cevap sahibi+1 yılVajinani yapar gibi mi yapmaya çalıştı arkayi da. Hala konuşmadiniz mi siz ben sevgilimle yapicam arkadan gerçi asla yapmam da bu kadar aci cekicek simdi yaninda olup onun iyi hissetmesi icin elimden geleni yapardim.. Gerci sevgilim de yok tek iliskim sol elim 8 aydir
Soran+1 yıl:) :) Bulursun yakisiklisin. Sabah birakti eve iste büyüyordur simdi
Cevap sahibi+1 yılPek yakışıklı olduğumu düşünmüyorum ama kadin gözüyle yakışıklı oldugumu soyleyen ilk kişi degilsin. Evde uyuyor mudur büyüyordu yazdin da galiba uyuyor diyecektin? Bu arada kaç yaşındasin.
Soran+1 yılEvet uyuyordur. yok bence yakisiklisin gayet. 21 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim bede 21 yasindayim sende agridan dolayi mi uyuyamiyorsun? keşke sen benim sevgilim olsaydin.
Soran+1 yılRica ederim :) ben çok kötüyüm ya yok uyuyamiyorum. Sen niye uyuyamiyorsun ki? ::) sagol
Cevap sahibi+1 yılDun aksam 9 dan beri hic uyumadim bir dakika bile gözümü kirpmadim. 8 aydir cok yanlizim bekar yaşıyorum kendi iş hayatımdan dolayi. Hayatımda hic kimse yok tamamen yanlizim. :( bu yuzden de sabahi ettim
Soran+1 yılNeden kimse yok cesaretini topla açil bence yakisiklisin
Cevap sahibi+1 yılCok yanlizim 8 ay oldu şehir degistirdim bursaya yerlestim hic kimseyi tanımıyorum sehri bilmiyorum ev ve is arasında gidiyorum is yerimde hic bayan yok kendimi cok fazla yanliz uzgun enerjisi bitik hayati sıkıcı buluyorum aslinda ekonomik gelirim iyi yetiyor. Birikim yapıyorum. Ama hic kimseyi tanimiyorum elime firsat gelmiyor. Cikip eğleniyim diyorum nereye gidicem bilmiyorm bile birazda soğuk kanliyim hemen acilamiyorum duygumu gizlerim. Bende durum bu. Yanlış anlama konuşmak istiyorsan ozelden de konuşabiliriz. Saygisizlik yapma. Ozel konuya girip seni sıkmam. Nasil istersen yani. ?
Soran+1 yılKuzum benim üzüldüm :/ ama buradan yazamam malesef ya. Biraz acik ol daha yasin çok genç tatile cik arkadaş edin, is yerinden arkadaş edin ne bileyim komşularla iyi geçin onlar bulur birisini sana
Cevap sahibi+1 yılZaten ailem antlayada yillik izine antalya bodrum fethiye marmaris yapicam. İşimiz komuşulara kaldiysa ohoo
Cevap sahibi+1 yılSen nasilsin uyuyabildin mi agrin var mi?
Soran+1 yılYok oturamiyorum ama sabahki gibi değilim daha iyim. Cevre yapmaya calis kafa dengi bulmaya calis umitcim
Cevap sahibi+1 yılEvde olanlar durumun farkında değil mi? Antalya da yasiyorken üniversitesi okurken altımda araba vardı cok hizli yaşıyordum burada hayat cok durgun geldi bursada kimseyi bilmedigim icin araba da yok :(.
Soran+1 yılHastayim dedim uzaniyorum :/ aslında tasinali bir iki gün olmamis alisman gerekirdi umarim kafana uyuşacak arkadaşlar edinirsin
Cevap sahibi+1 yılUmarim alisirim 8 ay oldu çünkü. Konustun mu sevgilinle?
Soran+1 yılEvet özür diledi bir sürü
Cevap sahibi+1 yılEee ne oldu şimdi ilişki ne durumda? Sen nasılsın iyi misin?
Soran+1 yılİyim toparlandim. Bir daha istiyor bunu ben olmaz diyorum bilmiyorum ilişki ne durumda
Cevap sahibi+1 yılBir daha mi istiyor. Ayrilmayi düşüsen iyi edersen yoksa anal olarak kötü durumda olacaksin. Belli bir süre ilişki yaşama yasak koy bence
Cevap sahibi+1 yılBirşey soracağım sana?
Soran+1 yılTabi sor. Haklisin biraz beni düşünse israr etmez.
Cevap sahibi+1 yılBayagidir giremiyorum ne soracagimi unuttum yasadinizz mi anal? İlişki nasil? Hala istiyor mu anal?
Soran+1 yılAyrildik. Israr edince sinirlendim birdaha istiyordu
Cevap sahibi+1 yılAnladim. En iyisini yapmissin. Birsey sormak istiyorum sana. ?
Soran+1 yılSor bakayim
Cevap sahibi+1 yılSeninle tanışmak istiyorum bu mümkün mu?
Cevap sahibi+1 yılCvp vermeyecek misin?
+1 yılGeçmiş olsun. Bilinçsiz yapılan anal seks acı ve zarar verir. Bununla alakalı uzman yazıları var keşke araştırsaydın. Sorun sende değil sevgilinde aslında. Bilinçli ve olgun davransaydı canını yakmazdı. Şikayetin iki günden fazla sürerse doktora git mutlaka.
518 Yorumla- +1 yıl
işte tecrübe ağa süpersin
- +1 yıl
@00_leonidas_00 ağa mı :)
- +1 yıl
ağa tabi, ağasın beysin paşasın, en güzelide tecrübeli bilinçlisin..
- +1 yıl
@00_leonidas_00 Estağfurullah abartmayalım :)
- +1 yıl
abartı değil ağam.. senin gibi tecrübeli akıllı we bilinçli kadınaları sewiyorum başkan :) takip gönderdim kabul edermisin?
- +1 yıl
@00_leonidas_00 kimseyi takip etmiyorum kusura bakma
- +1 yıl
eywallah başkan teşeşkkür ederim yinede...
- +1 yıl
@00_leonidas_00 ne başkanı ya. Başkan olmuşum haberim yok :)
- +1 yıl
gönlümün başkanı ilan ettim seni :) huysuz vede tatlı kadın !!!
- +1 yıl
@00_leonidas_00 iyi teşekkür ederim :)
- +1 yıl
ne demek rica ederim başkanım :)
- +1 yıl
@MaDAKeT kolay olmadı ama yaptım :)
- +1 yıl
@MaDAKeT ya ilk başlarda olmuyordu ama sonra nefes kontrolünü saglayinca şişirdim :)
- +1 yıl
@MaDAKeT yoo
+1 yılEğer çatladı da anal fissür olduysa
tedavisiz asla geçmez
Sakın yapma güzelim ben kabızlıktan dolayı
ameliyat oldum da sabahlara dek ağladım
ve geçmiyor meret dört defa daha tekrarladı01 Yorumla
Soran+1 yılOov ciddi misin yaaa :o geçmiş olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl104 Yorumla- +1 yıl
Müthiş çözüm
- +1 yıl
@FluffyNana Kesinlikle.
Soran+1 yılSağol biber
- +1 yıl
Rica ederim. Her zaman yanınızdayım.
seni ileriki yaşlarda göreceğim. ne kadar anal meraklısı insanlar oldunuz. herşey dengi dengine yaratılmış. niye tadlı pıtışla tadlanmak varken bu anal merakı niye. şimdi avrupalılaştınız işte. avrupanın batının gelişmişliğini değilde teknolojisini değilde sapıtmışlığını almaya çok meraklıyız. çileden çıktınız iyicene. yakındada anal anal diye diye neslimizi kaybederiz merak etmeyin. hastalıklarla boğuşuruz. güzel güzel pıtık tadlaşması varken neden anal ısrarı.
12 Yorumla
Soran+1 yılO istiyordu uzun zamandır doğum gününde söyledim ve çok sevindi öylelikle denedik zaten hepsini alamadim Pitik tadlasmasi yasiyoruz da onun meraki ben istemiyordum zaten
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Yaparken bizemi sordun çılgın :D?
daha ilkse olabilir bişi olmaz, fazla abartırsan ayarları bozarsın, iyisimi önden devam et, ben bile sevmem erkek olarak, millet abartıyor, hijyenik olarakta sevmem ben fazla :D10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDua et ki kakani tutuyorsun dua et ki iliski esnasinda kakani yapmamissin eger yapsaydin ne sen ne erkek arkadasin bir daha boyle bir ise kalkisamazdi. Canin yanacak bir sure daha tekrarlarsan anal yapmayi bir sure sonra degil gazi tutmayi kakanj tutmayacaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen daha buyuk tuvaletini yaparken gor nasil acidigini 😁
Yaptigin hatanin bedeli iste kuzum, gecer bir kac gune. 😕19 Yorumla- +1 yıl
=) o nasıl yorum ya =)
önce döv sonra sev gibi =)
Cevap sahibi+1 yıl@nutella_waffle anaaam waffleim gelmisss😍😊😊
- +1 yıl
=) biz tanısyrmyz yahuu =) =)
Cevap sahibi+1 yıl@nutella_waffle gizli 2 ben 😄😄
- +1 yıl
hahahah nbr yaa =) =) hadi artık ya gelde yüz yüzede konsaulım cidden yorulm böyle da :D :D
Soran+1 yılSağol :/
- +1 yıl
hadi ama yaa
Cevap sahibi+1 yıl@nutella_waffle konusmazsin ki aciktan benle 😔😔
Iyi gunlerin olsun seker waffle- +1 yıl
neden peki konusamam =)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSıcak suyun içine otur biraz, ağrı kesici kas gevşetici krem sür sabah akşam geçene kadar
20 Yorumla
+1 yılKrem sürdünüz mü ve biraz yaptığın insan kibar olup anlayıp öyle yapmalı direk sok cıkar yapmamalı bence benim arkadaşımı. Da acıyordu krem falan yavas yavas yaptık alıstı
05 Yorumla
Soran+1 yılBasta yavasti bu da sonra hizlandi defalarca dedim yavaş diye dinlemedi
- +1 yıl
Ama öyle olmaz sadece kendi zevkini düşünmesi yanlıs altındaki kızın da bir canı var yavas yavas yapsa kremlese güzelce bir sorun Yasıcagını sanmıyoeum dediğim gibi ben öyle yaptım bir problem yaşamamıstık kremsiz denedik olmadı, söylemelisinkendini sadece düşünmesin diye
Soran+1 yılEvet tartisicam kesim
- +1 yıl
Mantıklısı bu canını avutmasına. İzin vermemelisin sende zevk almalısın
Soran+1 yılTabiki
+1 yılgeçmiş olsun.2 günedüzelir. büyüktü sanıım almaya çalıştığın pens
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ilkkezmi yaptın?
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
neyse artık. zevkine bak. dikkatli ol
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlması gereken olmus o ağrıyı çekeceksin yapmayın diye bosuna söylemiyoruz 😁
10 Yorumla
+1 yılHahahah geçmiş olsun. Ana yoldan gitmesine izin vermeyeceksin diye kestirmeden gitmişsiniz ama yol tarumar olmuş. İflah olmaz artık. Geçmiş olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılNormal yoldan da gittik beyimiz anal istiyordu
- +1 yıl
İzin verme bir daha.
Soran+1 yılYok düşünmüyorum
- +1 yıl
Anestol pomad al onu sür. Kaslarını hafifçe sıkıp gevşet, egzersiz yaptır yani.
Soran+1 yılSağol canım
- +1 yıl
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. Geçmiş olsun bir kaç güne geçer biraz egzersiz yap analına ama yakında yine ister senin ki artık alış yakında gaz değil bohunu da tutamican sizde akıl yok hem günahın katlandı hemde açın
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil egzersiz?
Neden kendinizi bu kadar kullandırtmaya meraklısınız da? Çocuk zevkini aldı işi bitti gitti. Sen de böyle ağrısını sancısını çekiyorsun...
00 Yorumla
+1 yılBen yapmadım bilemem de az önce int den baktım bişey buldum özelden bir yaz bana hemen. İyi günler
00 Yorumlaadama bak bildiğin magma katmanını delmiş anasını satıyım kadın gıçının üstüne oturamıyor :D bacım boş otobüste ayakta mı gidiyon sen :D
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olacak galiba kuzum. Oturamiyorum evet
Soran+1 yılO israr etti ya bayadir istiyordu
Soran+1 yılNe yapayim? Bayadir istiyor doğum günuydu istedi izin verrdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanla düzelir sorun etme 1-2 gün oturamamıştı eski sevgilim acıdıgını söylüyordu 1 hafta sonra falan düzeldiğini söyledi. sonra daha dikkatli yaptık sorun olmadı.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkur ederim bende oturamiyorum
Cevap sahibi+1 yılyaparken daha dikkatli olmak ve kendini kasmamak daha iyi bir çözüm. takma boşuna kafana düzelicek. ben teşekkür ederim.
Soran+1 yılEvet kasildim baya sagol
Cevap sahibi+1 yıl:) ...
+1 yılkasmıssındır. ondandır. kanaman olmuştur muhtemelen kastıgından dolayı.. hemoroid kremi uygulayabilirsin. kanama yoksa bepanten ya da vazelin kullan.. öyle yapardı bir partnerim
00 Yorumla
+1 yıldemek bide hepsini alsan poponun üstüne oturamıycan:) 2-3 güne normale döner krem filan varmış kızlar biliyor sor onlara söylesinler
10 YorumlaGeçmez 1 hafta o ağrı ve acıyı çekicen nasıl yaptınız analı hiç alıştırmadan birden soktu galiba başka türlü bukadar acımaz yani
021 Yorumla
Soran+1 yılBasta yavasti sonra hizlandi iste birde büyük onunki benim bünye ufak zorlandim kasildim o yuzden
Soran+1 yıl18 cm. dogyy. Yavaş girdi sonradan hizlandi
Soran+1 yıl1.56/49
Soran+1 yılGaliba oyle
Soran+1 yılYok yapmicam
Soran+1 yılEvet eminim
Soran+1 yılAyrildim
Soran+1 yılAci gecti evet
Soran+1 yılIki gun once
Soran+1 yılHayir birdaha istedigi icin tartistik
Daha dur bunlar iyi günlerin evi bo. kk götürünce göreceksin sen, belediyeyi ara şimdiden kanalizasyona müdahale etsinler...
10 YorumlaAnal a karşıyım.. Yapanlar da bilinçsiz olunca böyle acıya maruz kalıyorsunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen acı cekmedim gaz olayı cabuk geciyor yalniz acinin zerresini duymadim digeri de 1haftaya gecti
016 Yorumla
Soran+1 yılVay be iyimis. Ben neden bu kadar agri çekiyorum ya küçük muydu içine aldigin?
Cevap sahibi+1 yılKalinligi normal boyu biraz kisaydi bende kasmayinca zaten o da koklemedi
Soran+1 yılHa anladim
- +1 yıl
girenin tecrubesıyle ve anlaysıyla ılgılı bı durum
Cevap sahibi+1 yıl@hoplayan_kurbaga daha once 1 kere yapmış aslında ama yinede iyiydi yani fazla hizlanmadi koklemwdi vs. Sadece kendini dusunmedi yani
- +1 yıl
e tabı senınde katkın olmalıydı. muhtemelen oda olmadıgından dolayı fazla canın yanmıs
Cevap sahibi+1 yıl@hoplayan_kurbaga tek yapman gereken rahat olmakti
- +1 yıl
hayır. sakso cekıp ıyıce yağlamalıydın :)
Cevap sahibi+1 yıl@hoplayan_kurbaga ha o da var onu da yaptım 😁
- +1 yıl
yalarken 1. boşaltsaydın ıkıncıde ıcıne alsaydın
Cevap sahibi+1 yıl@hoplayan_kurbaga yok bosaltmadım kısa sürsün diye ;)
- +1 yıl
soyle kafasından kokune kadar alıp vakumalayarak patlatsaydın sen o zaman gor:)
Cevap sahibi+1 yıl@hoplayan_kurbaga amaan ayrildik bitti nextine artık
- +1 yıl
bana mı:)
Cevap sahibi+1 yıl@hoplayan_kurbaga nextim misin yoo
- +1 yıl
kısmet bu işler :)
+1 yılgeçmiş olsun artık sende pokunu tutamayacak kervana katıldın
08 Yorumla
Soran+1 yılYok bir daha yapmicam ki :/
- +1 yıl
sıcak suyla ov biraz :D
Soran+1 yılTamam başka onerin var mi :/
- +1 yıl
vede bir daha yapma :)) yaparsandaa hafiften dokundursun:)
Soran+1 yılYok ya bir daha asla düşünmem bile bu kadar olduğunu bilseydim hic yapmazdim :(
- +1 yıl
Üzülme yahu bir daha yapmazsın olur biter
Soran+1 yılGeçti artik yapacak birşey yok
- +1 yıl
aynen
+1 yılbir kaç sefer daha yap bu sefer kendin istersin yapmayı
09 Yorumla
Soran+1 yılYok bir daha dusunmuyorum
- +1 yıl
yaparsan da bilinç li yap we o hıyarada söyle fazla abanıp canını yakmasın..
Soran+1 yılDefalarca dedim oysa yavaş diye. Yok bir daha dusunmuyorum
- +1 yıl
kayganlaştırıcılar war kullandımı o hıyarası.. bence seni yine dinlemeyip abanacak sana.. kayganlaştırıcı alsın
Soran+1 yılYok ya zorla yapamaz ya. Krem kullandik
- +1 yıl
krem olmaz, o iş işin kayganlaştırıcılar war aklında bulunsun yinede... benim yaptığım kızlar bir daha bir daha istiyor analdan, önce temizlik tecrübe we kayganlaştırıcı sonuçta kadın mutlu memnun..
Soran+1 yılPeki seninki ne kadar yani küçük mu onla da ilgisi olduğunu dusunuyorum
- +1 yıl
küçük değil.. ilk başlarda bende sizin gibi cahilce kremle yapıyordum we kadının altımdan kaçtığını bilirim... bilinç we tecrübeyle zamanla kadın da zewk alıyor bu durumdan
Soran+1 yılHmm anladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak yolu varken b. k yolunu tercih edersen bu olur. Genislediyse kapanmaz diye biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılGecer merak etme özelden yazarsan nasıl gecceni anlatabilirim
00 YorumlaYa sizde koku duyusudamı yok
Pismisiniz anal ne ya
Vazelin sür vazelin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 günde falan gecer bu durum merak etme. Bide ilk iliskin oldugu icin bu denli kötü oldun bir dahakinde olmaz rahat ol ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılYok bir daha dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılO senin sahsi kararin bisi diyemem ama bir daha bu kadar sikintili olmaz
Soran+1 yılYok sagol
Cevap sahibi+1 yılPeki :)
+1 yılKizlarsoruyor'da sıradan bir gün..
bir daha yap.01 Yorumla
Soran+1 yılYok asla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOsuruguna gurban, senin gibi kizlarin osurugu lavanta gibi kokuyo beee
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHepsini alamadiysan sorun olmamalı. Ağrı dışında. O da tamamen partnerinin beceriksizligi
010 Yorumla
Soran+1 yılAgri var zaten ve oturamiyorum evet çok bilgili değil :/
Cevap sahibi+1 yılAğrı çok acele ettiği icin. Aslında o zevk dışında sonradan hiç bir acı hissetmemen lazim ama acele etmiş hazırlamamis düşünmemiş seni.
Gaz onunla alakali değil girmemiş bile. psikolojik olarak Tutamıyorsun bence. Çünkü orası hala sıkı hiç girilmemiş gibi.
Soran+1 yılHayir hepsini alamadim ama yarisini almisimdir. O da kiyamiyor aslinda keşke daha sakin olsaydi
Cevap sahibi+1 yılKıyamiyor ama kiymis bilmediği için. Dayanamam belkide sana.
Ama acele etmemelidir. Bir dahaki sefere acele ettirme sende. Aslında b8raz düşünse bulur yolu. Yazmak buradan olmaz.
Soran+1 yılPeki tesekkur ederim yok özele olmaz
Cevap sahibi+1 yılÖzetle geçelim demedim. Yanlış anladın beni.
Ben kimseye özel demem. isteyen kendi yazar
Soran+1 yılHa pardon. :)
Cevap sahibi+1 yılGeçti mi ağrıların biraz
Soran+1 yılHayir oturamiyorum hala
Cevap sahibi+1 yılO kadar hor kullanmasına izin vermesedin keşke. Birden mi girdi
Geçmez. Gaz yine hafif. Sıarsın dona haberin bile olmaz. Çok kötü. ööggghhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin ki bilgiszmi? enişten sana hiç bişey demiyormu?
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce yapmis ama :/ Eniştem neden birşey desin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çok yaptım birşey olmaz ilkinde cok sert yapılmaz onun taktikleri war
012 Yorumla
Soran+1 yılBu mal bilmiyormuş demek ki çok kizginim ya daha önce yaptim demisti
Cevap sahibi+1 yılYok bunu taktikleri war eğer doğru yapmış olsa zevkte alırdin we daha sonrada isterdin ama şimdi korkmaz zamanla geçer ama bidaha o taktikleri uygula
Soran+1 yılBir daha düşünmüyorum ya
Cevap sahibi+1 yılBüyük konuşma bence sen beni dinle ve büyük konuşma:)
Soran+1 yılYok düşünmüyorum gercekten
Cevap sahibi+1 yılTamda eski sevgilim gibisin. neyse sen şimdi otururken dikkatli ol bir kaç gün yatarken bide birşey daha var ama bunu burada yazmak olmaz midesi bulanan olur
Soran+1 yılBuradan yaz özele gelemem maalesef
Cevap sahibi+1 yılYazılacak şey değil ya
Soran+1 yılTamam o zaman bosver
Cevap sahibi+1 yılTamm bu arada geçmiş olsun.
Soran+1 yılSagol
Cevap sahibi+1 yılRica Ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılpopo büyümüş bir müddet üzerine de oturamazsın iyi olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfabrika ayarlarıyla oynarsan olacağı buydu, dur daha bok gelecek zamanla
00 Yorumla
+1 yılDurex sensitive jel var. Hiç duymadınız mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum da krem kullandik
- +1 yıl
Geçmiş olsun ne diyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecer bir iki gune eger isi bilen biriyle yaptiysan
021 Yorumla
Soran+1 yılO da benim kadar olmasada biraz acemi ama daha önce yapmis.
Cevap sahibi+1 yılDaha once ilk sefer yapanla yapmismi?
Cevap sahibi+1 yılGerci bayanlarin cogu ilkimsin diyip durur ama (:anlar analda ilk seferi
Soran+1 yılHayir benim ilkti :) evet daha once birisiyle yapmis
Cevap sahibi+1 yılCanini cok acittimi nasil davrandi sana?
Soran+1 yılCanim acidi baya baya. Yavaş yavaş oldu krem kullandik daha sonra hizlandi dayanamadim yarisini almisimdir
Cevap sahibi+1 yılZevk aldinmi?
Soran+1 yılBasta evet sonra hayir :/
Cevap sahibi+1 yılBak canım zaman zaman genislemis deligin icine kayganlastiricu sivi damlatmali bikere girdim hurra devam dememeli aklinda blunsun bdahakine
Soran+1 yılBir daha dusunmuyorum. Sağol yinede
Cevap sahibi+1 yılGozu yilan hatun (:
Soran+1 yılBen mi :)
Cevap sahibi+1 yılEvet (:zoru basarmissin be canım .. kolaydanmi kaciyosun?(:
Soran+1 yılYok normalde ilişkiye gidiyorduk ama anal denememistim
Cevap sahibi+1 yılZevk aldigin zamanlari vajinal iliskiyle kiyaslarmisin?
Soran+1 yılBasta cidden güzeldi öptü falan yavaş yavaş girdi ama vajinal ilişki daha zevkli her noktasi
Cevap sahibi+1 yılAnal sekste daha seri orgazm kadinlar tanidim.. canin acidi diye muhtemelen boyle olmustur.. sonrasinin cok iyi olduguna sahit oldum
Soran+1 yılBilmem ben orgazm felan olmadim
Cevap sahibi+1 yılHahaha aceleci davranmis demek (:neyse vajinalle devam ozaman ne diyim (:ama vajinal yaparken arada anala tek parmaga izin vermelisin bnce
Soran+1 yılBilmem olabilir
Cevap sahibi+1 yılOlsun olsun hos bir duygu (:
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılacemi yapan partnerin hepsini alırdın da krem kullanmamış biri iki gün o yüzden ağrı olur
00 YorumlaOkurken bile çıldırdım jejfigg
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye cildirdin
Soran+1 yılBakire değilim kuzum
Sonuçlara katlanmak gerek
10 Yorumla
+1 yılYakinda ishalde olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılİshal ne alaka
+1 yılsıcak suya otur geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmez uzun süre sanrim
32 Yorumla
Soran+1 yıl1-2 gün yazmislar ama :/ daha mi uzum surer
Cevap sahibi+1 yılValla bende net bilmiyor um ama 1.2 güne gecmez diye tahmin ediyorum
+1 yılBir ömür boyu geçmez o. Geçti sanırsın sadece!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan hak yolu varken...
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim özellikle anal istiyordu bayadir. Doğum gününde söyleyince havaya uçtu öylelikle yaptik
Cevap sahibi+1 yılSende oturamıyondur simdi bu son olsun de 1 hafta filan sonra gecer. Kasmışsındır kendini
Soran+1 yılEvet kastim :/ daha kisa surede geçse keske evet oturamiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çivi çiviyi söker bir daha yap
02 Yorumla
Soran+1 yılBir daha dusunmuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadan vermeyen kaldı mı 😂😂
Geçmiş olsun41 Yorumla- +1 yıl
şurdan iki kişi alır mısın :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bır dahakınde hıc bır sey kalmaz rahat ol
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bir daha düşünmüyorum çok canim aciyor
+1 yılDemek hepsini alsan patır patır altına zıcardın.
00 Yorumla
+1 yılBir süre ortalıklarda dolaşma (1-2) gün :)
00 YorumlaNe kadar sürdü ki bu hale geldin?
012 Yorumla
Soran+1 yılAslinda basta baya yavaş nazikti sonra çok hizlandi canim yaninda biraktim
Soran+1 yılEvet kastim baya
Soran+1 yılYok düşünmüyorum birdaha
Soran+1 yılSevgilim. Bakire değilim. Uzun zamandır istiyordu doğum gününde söyledim havaya uctu öylelikle oldu
Soran+1 yılEvet aynen ben doğum günü sürprizi yapiyorum o defalarca yavaş dememe ragmen hizli oluyor.
Soran+1 yılGeçti artik
Yaparken düşüncektin bunu
06 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim bu kadar olduğunu bilseydim yapmazdim
Soran+1 yılOkudum da bu kadar olacagini bilmiyordum
Soran+1 yılBasta zevk aldim sonra hayir. Yok bir daha dusunmuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSondaj.. aci yok mu rocky
04 Yorumla
Soran+1 yıl?,?
Cevap sahibi+1 yılZevk aldin mi ve pozisyon neydi prezervatif kullandiniz mi
Soran+1 yılZevk basta aldim. Doggy. Evet nolur nolmaz dedim
Cevap sahibi+1 yılÜstünde dene kontrol sende olur
almıcaksın bırdaha gecıcek
00 YorumlaYapma birdaha geçer o Zaman'la zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bişey olmaz bir kaç gün sonra düzelir
00 Yorumla
+1 yılDoktora git. Oksururken altına zicarsin umarım 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYakında altına da zıçarsın.
21 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha müstehakk
Zamanla geçer yapmazsan
00 YorumlaAnal yapma bir daha
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem