Bu arada bir haftadır yurtdışındaydım ve aynı duruma geldim seninle, fazla mastürbasyon yapmaktan ama aslında normal yapıyorum sadece yanıma krem ya da bebeyağı almayı unuttum :) bebe yağı kullanırsan mastürbasyon yaparken aldığın zevk iki katına çıkar ve tahriş olma riskin daha fazla düşer. İşe yarıyor cidden Kremde de zeytinyağlı olan modeller tercih ediyorum etkisi daha kaygan oluyor..
kadın erkek gibi boşalmaz. erkek gibi orgazma özel sperm gibi sıvı fışkırtmaz. kadın sürekli nemlidir. cinsel istek başlayınca bu nem artar. bir kısmı dışa akar bir kısmı içte birikir. son kasılma ile o da boşalır. bazen kuru halde de orgazm olabilir kadın. sıvı beklentisine girmeyin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
ahh biraz ara vermeliisn masta ve krem filan sür yumuşat :) geçmiş olsun. gerçekten bu kadar dolu birimisin çok hoş yaa
Dayanamam mastürbasyon yapmadan
seni biraz oyalayacak hikayeler önerebilirim ama bizim türkçe hikayeler gibi kurgusal hatalarla dolu olanlar değil..
Bu arada bir haftadır yurtdışındaydım ve aynı duruma geldim seninle, fazla mastürbasyon yapmaktan ama aslında normal yapıyorum sadece yanıma krem ya da bebeyağı almayı unuttum :) bebe yağı kullanırsan mastürbasyon yaparken aldığın zevk iki katına çıkar ve tahriş olma riskin daha fazla düşer. İşe yarıyor cidden Kremde de zeytinyağlı olan modeller tercih ediyorum etkisi daha kaygan oluyor..
Bephanten plus (+) tahrişlerde ilk tercihim doku onarıcı. Bephantol değil DİKKAT!
Çok sagol kesinlikle alıcam
🙏
Az önce aldım inş işe yarar
Geçmiş olsun. Genede önerim keninkert kendin kele kısmını abartmamak yönünde. Kalıcı sorunlara sebep olabilir...
Cok fazla mastürbasyon. yapıyorsan normal bır durum
Evt yapıyorum
Bence farklı teknıkler kullanarak denemelısın
Zeytin yağı sürmelisin azıcık
Birkaç gün yapma dokunma da geçer.
Dokunmadan duramıyorum
Neden ki?
Azgınım:))
Anladım onu ama öyle oynarsan daha da istekli olursun
Oynamazsam da kıvranırım
okadar sert yaparsan bu normal krem süreceksin artık
Ayn ya
birdahaki sefere daha dikkatli olmalısın
Uzun bi süredir öyle ve sürekli okşadığım için iyileşmiyo
şu an okşayamazsın ama
şimdi nasıl duracaksın peki okşamadan
Bilmiyorum
çok zor olacak senin için
Bi kacgün elleme pamugu iyileşir
bir süre elleme deri kendini yenilesin.
Yara kremi sürmelisin.
Kremle yap biraz o zaman tahriş etmemiş olursun.
Bı kaç gün elleme geçer kendiliğinden
İmkansz
İmkansız diye bişey yok
Dokunmayarak
İmkansz
Imkansizsa gecmis olsun:)
Vazelin sür
Sürdüm geçmedi
arkadaşım sen orana zımpara mı sürdün bu neyin tahrişi böyle. böyle mastürbasyon olmaz yahu
Geç boşalıyorum suyum bitiyor
arkadaş su bitmez. saçmalamayın.
yanlış teşhis hastayı ölüme götürür.
saçmalama
Akmıyo o an ya
kadın erkek gibi boşalmaz. erkek gibi orgazma özel sperm gibi sıvı fışkırtmaz. kadın sürekli nemlidir. cinsel istek başlayınca bu nem artar. bir kısmı dışa akar bir kısmı içte birikir. son kasılma ile o da boşalır. bazen kuru halde de orgazm olabilir kadın. sıvı beklentisine girmeyin.
sen en iyi benim gibi yalamayı seven tutkusu olan birini bul yalattır. böyle sen güzel a m ı n a zarar vereceksin
melhem sürebilirsin.
güzel vajinanı rahat bırk. sadece emdirseydin bu olmazdı. elle tahriş oldu tabi.
Emicek kimse yok
keşke tanışsak.
Sevgilim var ama uzakta
oho senin acilen emilmen lazım
🤭🤭
takip :)
Çok mu yalattn
Yok masttan ya yalamayla yara olmaz
krem sür
Sevişme neden yok
Sevgilim uzakta mastürbasyon sadece
Sen hangi ildesin o hangi ilde 😁