Ben eşcinselim. Herkes eşcinsel bir kişi nasıl evli olabilir ki yazmış ama eşcinsel olup evli olan bir sürü kişi var. Homofobik bir aile düşünün. Bunların bir erkek çocuğu olsun. O erkek ergenliğe girdiğinde erkeklerin hoşlandığını, kendini ne kadar zorlarsa zorlasın kızlara ilgi duyamadığını anlasın. Ve bu erkeğin feminen tavırları olmasın, davranışları heteroseksüel bir erkek gibi olsun. Eee şimdi belli bir yaşa gelince ailesi zorla evlendirmek isteyecek. Adam eşcinselim diyemez çünkü ailesi evlatlıktan reddeder. Mecburen bir kadınla evlenip, hem kendi hayatını hem eşinin hayatını mahvedecek. Ya da ailesi zorlamasa bile kimse eşcinsel olduğunu düşünmesin diye bir kadınla evlenip üstüne çocuk yapar. Ama kadından cinsel olarak iğrendiği için eşiyle olan cinselliğini minumumda tutmaya çalışır, sekse sürekli bahane bulup erteler. Bedensel temaslardan olabildiğince kaçınmaya çalışır. Çünkü bir erkekle öpüşmek, cinsellik yaşamak heteroseksüel bir erkeği nasıl iğreniiriyorsa bir kadınla öpüşmek onla cinsellik yaşamakta eşcinsel erkeği iğrendirir. Adam ya sevgili bulup onla gizli gizli buluşur ya da kendini hep mastürbasyonla tatmin eder. Malesef türkiyede çoğu eşcinsel böyle bir hayata mahkumdur.
60 Yorumla
Sonrada eşcinsel olma ihtimali çok düşüktür .
Diyelim ki oldu , eş cinsel birisi ile evlilik sürdürmek mümkün olmayacağı için boşanırdım .10 Yorumla
+1 yılEşcinselden kastın ne? Biseksüel demek istiyorsun sanırım? Yani transeksüel, homoseksüel veya lezbiyen olsa, karşı cins biriyle evlenemez zaten. Biseksüelse de sorun yok, aldatmadığı sürece.
23 Yorumla
Soran+1 yılhepsi birini seçin iste:D
Soran+1 yılarada bende olursam oh:D
ayrılmazdım.ama nonoş gibi davranıosa eğer kesin boşardım onu=))ama kimseye bulaşmıosa olabilir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ben eşcinsel değilim ama eşcinsel insanlara karşıda değilim aksine onlarla konuşmak dost olmak daha hoşuma gider benim.. işin açıkçası daha öyle bi arkadaşımda olmadı :D
22 Yorumlaanlamak icin ya isletirtim
yada yanim dayken poposuna tokat atardim bakim tepkisi ne olur11 Yorumla
Soran+1 yılasdasd
boşanırdım .. tanidigim bi arkadaş aynen dedigin gibi esi escinseldi ve boşandilar şu anda .
10 Yorumla
+1 yılwalla arkadaşım her yerde olduğu gibi bu sitede bile var. Geçen gay biri bana yazıyordu..Soruna gelince hiç bir türlü kabul etmem eşim sadece benimdir
10 Yorumlasevdiğim kişiden boşanmazdım. onu tatmin olduğu yoldan tatmin etmeye çalışırdım.
32 Yorumlaeşimin eşcinsel olduğunu evlenene kadar zaten anlardım:)
20 Yorumlaeşcinsel değilim ama sevgilim eşcinsel olsa çok hoşuma giderdi mutlu olurdum
21 Yorumla- +1 yıl
:))
Sitede vardır mutlaka soruya gelince gerekeni yapardım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılheral de kadın elini adamın başka yerleine götürürüdü :D
14 Yorumla
Soran+1 yılhahaha:D
Cevap sahibi+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yılkadın adamın cinsel organı sürmek yerine arka kapısına giderdi anla :D
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılbiseksüelse bi straponda bana lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Bana da lazım.
vollah sapuna gader erkekiz heşcimsel de niey
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşanırdım
ama evlenmeden illaiki farkederdim20 Yorumlasen eşcinselmisin_?
17 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılmerak :d
Soran+1 yılyoo niye bu kadar sorguladın ki:D
Soran+1 yılanladım
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılTepkim ağır olurdu.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar