İlk cinsel ilişkinizi nerede yaşadınız? Başka bir yerse ekleyin lütfen :)
Sevgilimin evinde
Arkadaşın/tanıdığın evinde
Tuvalette
Sınıfta
Depoda / Kömürlükte
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha yaşamadım seçeneği niye yok merak ettmiştim nerde yapmışlar belki en çok az yapılan yerde yapıcaktım 😕
Benimki sınıfta olmuştu gerçi uzun sürmedi bitirmek zorunda kaldık ama öyle olmuştu..
Tanıştığım adamın evinde
@bilmekim Sana ne sapık herif.
@bilmekim soru sahibi gereken cevabı verdiği için cevap vermeye tenezzül dahi etmemiştim
@bilmekim peki o zaman : öyle veya değil sana ne ;)
kendi evimde
Cevap
8Cevap
Yaşamadım laaan yasamadim😡
Yaşam istediğin mi yoksa yanlış bulduğun için mi sinirlisin :D
Bu soru çok soruldu ve evet sevdiğim insanla yaşamak istedim ama nikah olmadan yapamam 😂
Boşta mısın şu an peki :D
Sevgilim var 😄
SSenin bu kuralların onun çok canını sıkıyordur :D
Opusmeye bile izin vermedim delirir ama gikini cikarmadi henüz😄 buraya gelince otel ayarlayacak beraber kalacağız beraber uyumak istiyor Diyor zaten seni az goruyorum geldiğimde doyayim uyuycaz beraber 😄
Kesin sadece uyur :D ahahahha
Öyle bir şey yapmayacagini baskılayarak söyledi ama gotumde bir kıpırtı hissetmekten korkuyorum yeminle 😄 o da erkek sonuçta ama ne olacak bilmiyorum 😄
Ya istediğini alır bence :D Bence dokunup sevmesinde çok bir sakınca yok ya.
Ne bileyim daha önce hiç bir erkeğe dokunmadm bu da beni çekimser yapıyor hem de bayagi ilk kez el ele tutustum onla mesela bu dediklerin çok istediğim ama çok ağır şeyler bana biri bana dokununca refleks olmuş patlatıyorum bitane tuhaf oluyorum 😄
Ahahahahha :D Olur mu öyle ya :) İnşallah anlayışlı ve yavaş biridir. Öpüp okşayıp seni hazır eder. Direkt elini küloduna daldırırsa fena :D
Öyle biri değil gibime geliyor o beni çok korkutuyor işte ☺
Söz konusu erkekler olunca hepimiz öyle biriyizdir :) İşini düzgün yaparsa yani sarılma, öpüşme, okşama şeklinde ilerlerse kiloduna girmesinde bir sakınca yok bence. Kilodunda dolaşmasına ve orayı öpmesine izin verirsen sen çok daha fazla zevk alabilirsin.
Onu yapmayacaktir eminim oral yani ☺ yine de evlenince istiyorum ki sıkmasın sonradan bunları yapmak. Bir amacı olsun. Şimdiden yaparsak devamı da gelir evlilik ha olmuş ha olmamış önemi de kalmaz geldiğinde yüzük de takacağız insallah aramızda ☺
Bak iyi niyetli, iş güç sahibi biri olarak naçizane düzeltme yapmak istiyorum;
1) Seni aldatacak erkek 1 günlükken de 100 yıllıkken de aldatır. Bu bir karakter sorunudur.
2) Sen versen de vermesen de uzun süreli ilişkilerde her zaman erkekler sıkılır.
3) Ben senin yerinde olsam uzun süre yalvarttıktan sonra yalattırırım :D Çok zevk alırsın çünkü. İleri gitmesine de izin vermezsin.
Bak uzun süreden bırak erkeği ben de sıkılirim seven insan istiyor ha belki bu seferde dudaktan opmesine izin veririm ve oral yapmak istemez biliyorum ben ☺ ilerleme olarak hafiften dokunmasına izin veririm ilerde. Baktım hani yalama falan istedi o zaman bakarız ama istemeyecektir bazen isteklerimi dinlemeyecgni düşünüyorum paldır kuldur dalmasina korkuyom çünkü fzla hassas biriyim☺
Ya p. rno filmlerdeki gibi birden dalmadığı sürece sorun yok bence. Bir de erkeği sen eğitirsen hep sana bağlı kalır. Onun bilmediği ama seveceği şeyleri ilk sen gösterirse sana tapar. Düzgün bir şekilde öpüşün. Öpüşmeyi de öğrenin ama. Gözleriniz kapalı olsun. Sarılın. Onun vücudunu sarılarak keşfetmesine izin ver. Kiloduna girerse yavaş olmasını söyle, sen yeterince ıslanınca da yalamasını iste.
Yapamam ya bırak düzgün opusmeyi hiç ellemedim bir erkeği ben yalamasini istersem ayrılır ya
:) Çocuk seni seviyor ya, korkun olmaısn.
Neyse bakalım ne olur😊
O senin kadar masum düşünmüyordur ama emin ol :) Önden girme hayaliyle giriyordur ama vereceğin konusunda şüpheleri vardır. Hiç olmadı g. tunu s. kerim diye düşünüyordur :) O sarılıp uyuruz, en fazla öpüşürüz diye düşünen sadece sensin :D
Yok hayır edep kurallarına bagliyiz en fazla bir yerimde kıpırtı hissederim ☺😊 öyle bir şey yapmayacağını biliyorum ne omden ne arkadan ama opusmeye taktı ve herkes opusmenin erkeği daha çok bağlayacagini söylüyor doğru mu bu?😊
:) Öpüşme kapıyı açmanın yoludur :) Devamının geleceğini bildiği için peşinde koşar. Seviyorsa da daha bir deli gibi koşar :) Ya sen çok miniksin, hep "o bilmez, istemez" diye düşünüyorsun ama kimbilir neler isteyecek :)
Seviyor evet ☺ya muhakkak isteyecek erkek ama çok ileri gitmez ve öyle oral falan yapmaz ki ben çok istiyorum oral hem onun yapmasını hem benim 😊
Hislerim beni yanıltmıyorsa -ki yanıltmaz- oral yapacaksınız ama sen ona yapacaksın. O g. tunu si. mek isteyecek. İlk defa olduğu için zorlanacak çok, popon büyükse başaramayacak, küçükse hiç kaçarın yok :D
Bu sefer yanıltacak😄 oral falan olmayacak popodan da olmayacak evlilik olmadan evlilik olsa bile olmaz popom büyük ve hemoroid var izin vermem😊sadece uyuyacagiz istersen sonraki gün sana derim😄
Ya üzüldüm geçmiş olsun. Umarım bir tedavisi vardır :) Tamam mutlaka haber bekliyorum o zaman :) Erkekler senin sandığın kadar masum ya da komplike canlolar değillerdir, çok şaşıracaksın :D
Ameliyat ve yiyeceklere dikkat etmek dışında çok o tarafı unutmak zorunda☺ ön taraf yetmez mi sadece😔
Artık yetmiyor ya, herkes anal seks yapıyor. Kendimden örnek verecek olursam ben bana oral yapılmasından zevk almıyorum, analdan çok daha fazla zevk alıyorum. Önden girmek istese izin verecke misin peki :)
Ya yapmayın ya..😔😔 evlenmeden izin veremem 😊
Anladım :) Sen şimdi p. rnoladan filan konuya çalışıyorsundur :D ahahahahha
Evet☺😄
dbasjdsakbdjksabdjkasbdjsab saftirik ya, artık özele gelmezsen sapığın biri yorum yazacak. https://www.kizlarsoruyor.com/uye/bonappetit
Kalsn şimdilik 😄
bye
Ama dur ya, hangi filmlerden çalıştığını merak ettim :D djaskdjsabj Link at.
Oral çalışıyorum ama pek site bulamıyorum😊 ya da arkadan bakiyorum ilk sefer için ☺ sende varsa sen söylesene ☺
dur burada olmaz bu ya, c2. me/benitaniyormusun burada bana yazsana. Bende anonim olrak görünüyor merak etme :)
Boşver ya kalsın
dsajdhaskjdjsa Ya ne kadar şaşkınsın :D Hemen öneriyorum dur.
Tamam yeter☺☺☺☺
Bu da siz galiba :D :D :D alyans34.tumblr.com/.../alyans34tumblrcom
Ayy aynn☺
Sen nasıl şeyler beğeniyorsun? Gerçi senin bu konuda hiçbir şey bildiğini sanmıyorum :D
Aynn pek bilglisi diglim😊
Sem bayağı uzmansn😊
Yok ya, ben dediğim gibi bana oral yapılmasından pek hazzetmem. Şimdi arayınca buldum, p*rno da hiç sevmem aslına bakasan.
Türkçe olanlar hoşuma gidyomus 😊 bilmmm bn ilk kez olnca tuhaf oldm 😊
Saksonun öğrenilecek bir şeyi yok ya 😂 şimdi yoldayım, başka Türkçe var mı bakayım 😂
Blmiyom var mı yok mu orasni😊 tm bir baktm😊
İlk sevgilin değil mi😃
Hayr 😊
Dhsjsjsbs ya ne sabırlı kizmissin 😂
Oyle derler 😄
Sana Türk buldum :D https://goo.gl/dCvUKU
Oha yalnız bu cidden çok iyi https://goo.gl/YuuFyU
Bunda bisy yokki😊☺
Son attığımı sevgiline at ve bundan istiyorum de djsadıjsadjsadas
Evet bu guzldii😊
Öldürür beni☺
Senin çok ıslandığın bir video var mı :)
Son attgnda adam kadnn gogslerni emiyoya o hosma gtti☺
İşte senin videonu buldum dajhsbhjasbdasbdas :D :D :D https://goo.gl/DNvUuM
Aynen bunu sevdm ama tanımlamalar☺
Tamamlamadlar
Ooo kaç kere tamamlamışlardır kimbilir :D Ne tür videolar seviyorsun :)
Blmym attklarin hosma gtti ama sey vidyoları var mı kizlgi bozmyla ilgili ona brz meraklym☺ yasiycam icin merk edyom☺
Ha dur bakayım :D
Sen uzmansm😊😄
Cık, bunların siteleri yasaklı :DD
Değilim ya. Ben yapmayı severim izlemeyi değil.
Yapmayı blmiym ben blsem blki bende severim😊 nrmal vidyo yok mu önünden sey ypan😊
Tonla var güzelim :D
Üzerinde ne var şu an :)
Sıfır kol ve şort😊
Sıfır kolun ve şortun içine bir şey giydin mi :)
Sadece styen ve kilot😊
Videolardan sonra sütyeninin içinde kabarma ve külodunun içinde ıslanma var mı :)
Var☺
Evde yalnızsın anlaşılan :) Şimdi güzel bir hayal kuruyorum :) Az sonra kapınız çalınıyor. Evde sadece sen olduğun için kapıyı açmak zorundasın. Kapıyı açıyorsun ve ben üzerinde sıfır kol tişört ve şorttan başka bir şey olmayan bir güzellikle karşılaşıyorum :)
Kapıyı açtığında kısa süre konuşuyoruz, sonra içeri davet ediyorsun. Salonunuza geçiyoruz. TV açık. Ben haberleri seyrederken sen sıkılıyorsun ve odana geçiyorsun :)
Okuyor musun :)
Yapma tuhaf oluyorum ☺☺
Sonra seni çağırmak için odana kadar gidiyorum. Senin kulağında kulaklık var ayaktasin. Saçlarını yapıyorsun ve sırtın bana doğru dönük. Sesleniyorum ama duymuyordum.
Sonra?☺☺
Bu sırada seni seyrediyorum. Sütun gibi bacakları ve tisortunun yanından görünen memelerin sikimi ağaç gibi yapıyor.
Somra şey mi ypcn beni☺
Sonra yavaçca arkana doğru yaklaşıyorum. Sırtın bana deyiyor. Benim sikimse popona baskı yapıyor. Birden öpüşmeye başlıyoruz...
Ben de geldim dur :) olum mal misiniz yaa. Buluşun yapın bari.
Ya tm islandm yeter☺☺
@Blackiron bana tercüman oldun.
@coondemnet Böyle kızları Allah kimsenin başına vermesin, bunları yaşayacağıma öllsem daha iyi yemin ederim. Nişanlısı olacak olan adama acıyorum vallahi! Böyle şeref yoksunu insanlar yarın bir gün başkasının altına bile yatar evliyken! Allah helâk eylesin böyle masum görünümlü yaratıkları! Başka bir şey demiyorum.
@Blackiron haklısınız yaw tam okumamama rağmen şok oldum.
Kocama gerdek gecesinde yatak odamızda
Arabada olmuştu maalesef.
Evet ya ilk seks arabadan daha iyi bir yerde olmalı :)
Guzel bir otel odasinda olabilirdi :)
Aynen :) Direkt vajinalle mi başladınız?
Evet
Ya bunu hani Türkiye'de kız ikna olana kadar anal seks yapılıyor da o yüzden sordum :)
İlki sınıfta sonra evde
Sizin evde yaptım sapık pislik
otel odasında singapurda
cumhurbaşkanının odasında
bakrim.
kendi evimde
hiçbiyerde :'(
arabada
İnşallah araba minibus filanmıştır ya, yoksa çok zor
zor değil :)
hangi pozisyonda verdin ki :)
doggy bacak omuza
Ha evet Doggy yapılabilir :) Ama bacak omza filan zor ya. Kısa boylu olmak lazım :D
1.60ım zaten
Ben 191'im. İlk seksimi sınıfta yapmıştım :D O daha kolay ve çok zevkli.
ordada yaptım
Yani erkek arkadaşın ve sana maşallah, her yerde yapmışsınız :D
tepe sınıf araba günlük ev
Tepe neresi ya? neyin tepesi :D Açık havada mı yaptınız?
evet açık alan
Aynı adamla mı berabersin hala :)
yok bayadır cıktıgım birilimim feci :)
Son yazdığını anlamadım, elin meşgulken mi yazdın :D
elim forever :) çıktıgım yok 3 senedir birini bulsam patlama yaşıyacam :)
Ahahha :) sapığın teki yorum yazmadan seni kapmak istiyorum :D Ama özele de gelmezsin sen şimdi, gelsen de Van-Erciş'de filan çıkarsın :D
ankaradayım ya :)
Nickim @bonappetit, fotodaki gerçekten benim :) Beğenirsen ya da sohbet etmek istersen beklerim :)
Kerhanede 😃😃😃
Okulda sınıfta
Oha, tam giriş mi yaptı sınıfta?
Boş bir sınıf vardı orda tam giriş yaptı evet
Sınıfta zor olmuştur, sıraya filan mı yatırdı?
Duvara yasladi
Çok zor pozisyon ya, ancak seni domaltması lazım :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar