Arkadaşlar aşırı Seksi oynaşmayı sevismeyi seviyorum. Sürpriz yapmayı jartiyer vs cilve yapmayı geceleri çok seviyorum. Ama sadece erkeğimi mutlu etmek istiyorum benim yanımda her türlü mutlu olduklarını söylüyorlar ama özellikle kocama yapmayı düsündügüm fanteziler çok iyi. her erkeğe değil lütfen sapıklar üstüne alınmasin. Sizce neden böyle , sizde benim gibi sevgili eş ister misiniz?
Cevabın nedir?
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
En İyi Cevaplar
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
+1 yılFake olduğuna göre büyük ihtimalle erkeksin ben şöyle söyliyim jartiyer giyen koca pekte ilgi alanım değil
66 Yorumla- +1 yıl
İnternetten kız resmi bulup koymaktansa böyle kalması daha iyi
- +1 yıl
O zaman hala fake oluyo 😔
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri değil de kendini mutlu etmeye daha fazla odaklanmanı tavsiye ederim
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
103Cevap
Butun erkekler ister fakat trol ve egolu biriyle kimse olmak istemez. Profil sanami ait bilmem ama hos seks bir kadinsin doyumsuz bir erkek olarak oldukca etkileyicisin.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılşaka gibi bir soru.. Hangi erkek buna hayır derki :)
23 Yorumla- +1 yıl
istemeyene saygı duyarım.. ama her erkeğin gönlünde böyle bir kız yatar hep..
+1 yılHer şey tadında güzeldir. Fazlası ve abartısı o şeyin güzelliğini bitirir. Ben böyle düşünüyorum
210 Yorumla- +1 yıl
Hoşa giden bir şeyin kötü olması mümkün olmaz zaten
- +1 yıl
Bu konuda az olsun öz olsun mantığını savunacağım sanırım. Rutine bağlanan şeylerden hep sıkılmışımdır, o yüzden çılgınlık kelimesine katılıyorum
- +1 yıl
Ne kadarda kolay fikirleri değişen birisi o. O :D
- +1 yıl
pek öyle durmuyor ama neyse.. İYi gecler.
- +1 yıl
Pekii, mutlu seksler sana
Zaten öyle olmalı bence.
Seks insanı bağlar daha çok.
Hele ki iki taraf da anlaşıyorsa Allahhhhh
Ah be ahhhh
Denk gelmezsin ki 🙈🙈🙈
Mesela dün gece 2 yaptım şu an canım çok fena istiyor yine 😁
Sabah seksi de çok zevklidir heeee11 Yorumlasenin gibi bir eşim olursa hayatımın yüzde 80 i cinsellikle geçer istemem. d
11 Yorumla
+1 yılSordugunda sorumu kimmmm istemezki :) bir duvarla evlenmeyi asla istemem olursa senin gibi attesli olmalı
16 Yorumla- +1 yıl
Benimle evlenirmisin 😍
- +1 yıl
Evet mi oluyo bu :)
- +1 yıl
O haldeee mutluyuz :)
+1 yılgönülden ırak olsun. Şimdi rolleri değiştirip sen erkeğini mikersin mk. :/
11 YorumlaHer insan sevdiği için böyle şeyler hisseder. Sanırsam sevgilimle aynı şeyleri hissediyoruz ve hissedeceğiz 😊😊
13 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşırı seks sevince doyumsuzluk olabilme korkusu oluşabilir kararında sevsin renkli olsun karı koca arasında sınırsız olsun yeter.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 👍🌹🌃😊
ısterdım doyumsuz olması guzel yaslanınca erkek bu gunlerı arar cunkı
11 Yorumla
+1 yılnormaldir zaten bir kadında olması gerek bu ve fıtrat uygun olan yine bu ama eşine...
11 Yorumlaisviçreli bılım adamlarına duyuru bu kadını çoğaltın
12 Yorumla
+1 yılYapma be Harun ağbi gece gece tokat mi attircan illa
12 Yorumla- +1 yıl
. 😂.
+1 yılkocan şanslı kamplumbağa gibi önüne yatan karılardan nefret ediyorum.
11 YorumlaHeykeli dikilecek hatun.
Senden kopyala yapıştır yapmak lazım11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher erkek böyle birinin hayalini kuruyor zaten. mesela şu an erkeğini kıskandım. :D
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tabikide herkes ister ama bazıları yanlış düşünür önceden yapmış der hemen
12 Yorumla
+1 yılElbette çok isterim , ideal sevgili , eş böyle olur zaten
11 Yorumlaher gece seninle güreşirdik işte daha ne istiyosun xd
10 Yorumla
+1 yılBu istek yuzunden baskasinini denemeyecekse isterim tabi 😀
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAncak sevgili olur senden :S herşeyi yaşamış erkekletle birlikte biriysen istemem :/
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNie gıı? :O
"jartiyer vs cilve yapmayı geceleri çok seviyorum." şu kadarı bile yeterli benim için :D düşün bu ülkede ki kızların halini :P
08 Yorumla- +1 yıl
Bu ülkede bir devrim yapmak lazım bu konuda. Sonra niye rus kızları istiyorsunuz diyorlar bize, niye istemeyelim ki :D
ay oram acıdı, dur saçım, hayır ben oral yapmam, başım aprıyor, bugün yapmasak mı, kıllarımı almadım... vs.
illa bir tanesine yakalnıyorsun :D
hepsini aştın bu seferde ölmüş bir bedenle sevişiyorsun sanki, ışığı kapat, üstümü ört, doggy olmaz, tek pozisyon misyoner, sevişirken sarıl, sert sevmiyorum ben... vs.
olay bittikten sonra, beni sevdiği söyle, sarıl bana, ayrılmayacaksın di mi benden, çok utanıyorum... vs.
ertesi günü garip garip tripler, ben çok pişman oldumlar, kötü bir şey yaptıklar... vs.
sonra niye rus kızı, yok arkadaş yaaa. - +1 yıl
Birincisi burda alakasiz konuscaksan yazma cok memnunsuzsan ulkeden git sen iyi kadin bulamaman senin beceriksizligin eksikligin demekki mutlu edemiorsun ! Sana bir tavsiye o övdüklerin kendi ülkelerindeki erkeklere öyle iyi degiller türkiyedeki kizlar yurtdisinda daha iyi kanitlama cabasi. mesela Senin kiz kardesin varsa nasil ortamda yetisti anlattigin orspular gibi yerde mi? Komsunun tavugu kaz gorunur unutma senin ANNENDE TÜRK :) bende yabanci kokenliyim hemde CERKES yatakta nasik oldugumuzu yasayan erkekler bilir ;)
- +1 yıl
Anlamadıysan ingilizce almanca rsça anlatabilirim ama snde ne onu anlıcak bilgi ne de beyin var 😄 bu şekilde yatakta iyi olsan ne olur derken haha gerçekleri yüze vurup dobra olup hak savunmak hoşuna gitmedi tabi;) sana boş konuşmak serbest mi beyinsiz. Sen kendine bak sen kimsin ki küçük sikli ufak bişeysindir iki sürtüğün lafını yapcak kadar eziksin. Yatakta inlerken böyle demezsin aptal - +1 yıl
Fikir sahibi olmadan zikir sahibi olan birinin hezeyanları :D
1- Ben sana en ufak bir ithamda bulunmama karşı sen üzerine alındın.(neden acaba? heheheh)
2- Erkeklikten vuruyor bir de :D bak seeeeeeen :D (üzgünüm bebeği ben senin bildiğin erkeklerden değilim)
3- Bak başlangıçta yazmayı bile bilmiyorsun dedim şu an anlamanda da problemler olduğunu düşünüyorum :D çünkü benim suçladığım birisi yok, genellemeler yapıyorum sadece.
4- İnsan dediğin accuk akıllı olacak arkadaş, böyle akıllı olmayınca boş boş konuşuyor.
5- "Yatakta inlerken böyle demezsin" hahahhaha sen değil yatağıma 5metre yakınıma giremezsin.
6- Bak senin gibilerini arayan bir sürü amsalak erkek var, az ötede oyna çocuuuum onlar tam sana göre muck muck muck
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirim kendimi eşime saklıyorum abaza değilim ama hiç tatmayan biri olarak her gün isterim ama bakire ve eşim olucak
10 Yorumla
+1 yılevlilge karşıyım ancak senın gibi bir sevgili her erkek ister tabi
02 Yorumla- +1 yıl
Bende kadin kaprisi cekecek biri degilim. kizlarin pesinden kosan erkeklerden hic degilim. ancak burada dana iltifat edecek bircok arkadas vardir emin ol ancak ben bunlari astim.
+1 yılevet isterim tabi ki:) bende öyleyimdir yansın geceler:)
10 Yorumlakadınların cogu senın gıbı sadece gızlıyorlar
24 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbowww gece gunduz her ann her dkk banyo mutfak salon..
10 Yorumlaisteriz ya neden istemeyiz ki
11 YorumlaBu gece olmaz başım ağrıyor 😂😂😂
14 YorumlaPeki bu kadar suprizcilikten sonra güzel kardeşim bulabilicrkmisin?
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOha lan kizin biri asagida link vermis. Resmen fake bu beyler. Ya erkek ya da bayan ama o foto kesinlikle ona ait degil bu bir gercek
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin annendir. Benim anam namuslu senin ve annen gibi hadi işine degil :-) sizin gibi mal şovu yapmiyor
+1 yılNekadar seks düşkünü olursan ol. Oral sevmiyorsan bir hicsin gözümde :)
10 YorumlaO anki libido ma bagli
11 Yorumla
+1 yılİdealinde ustundesin herkes ister
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Muhakkak istenir tabi
12 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi koprucugu varsa
13 Yorumla- +1 yıl
Size demedim hanfendi mustakbel esimdrn bahsediyorum
+1 yılbaşına kaç tane abazanı toplayacaksın bakalım...
30 Yorumla6 kız görüşü 100 erkek görüşü yuh be :D
11 Yorumla
+1 yılbir de çocukça hallerin varsa ben talibim sana:D
12 Yorumla- +1 yıl
Al bohçanı gel :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Eğlenceli olurdu.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir kadının iğrenç bir geçmişi olduğunu düşünürüm. Sıkıntılı durum.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet. Sen gibiler için sıradan görünsem de. Tek bir kızla gerçekte sohbetim dahi olmadı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDarısı kocanın başına.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes seviyo kim sevmiyorki 😂😂😂
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana yaprak bize *
adnan oktar ın yeni kediciği sen misin yoksa :D
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSokak lambasına üşüşen sinek gibi gece avını belleyen çakallarla dolar bura
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazanlardan ne çıkardın peki, var mı orjinal bir fikir?
Cevap sahibi+1 yılNasıl mesela? Bir kaç tüyo?
Pembe görünümlü bukalemumlar iş başında yine :))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evet senin gibi es lazım
11 Yorumla
+1 yılOlması gereken bu ama herkes bu sanattan anlamıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Olay budur zaten ama anlayana tabii :))
Niye istemeyelim soru sacma degil mi
11 Yorumlatabıkı ısterız de baya hayal kuran bır bakıresın
11 Yorumlaİstemezdim.
12 Yorumla
+1 yıliyi oynaşmalar
11 Yorumlaben bir sapığım üstüme alınmadım.
10 YorumlaHerşeyin fazlası zarardır dozunda olmalı.
10 Yorumla
+1 yılİstiyorum neredesin alayım hemen
11 Yorumla- +1 yıl
Geliyorum nerdesin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBahattin uykun mu yok :S
10 YorumlaSapık karı
11 YorumlaSenin gibi esim olsa daha ne isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl80 abazaya malzeme çıkarmışsın tebrikler👏🏻👏🏻
11 Yorumla
+1 yılİsterler..
11 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
24 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem