Seks düşkünü olması iyi değildir. Erkekler kadınlar gibi her zaman seks yapamaz bir sınırımız limitimiz var ayrıca yaşam şartları iş hayatı stres v. b. bir çok durum erkeklerin cinsel hayatını etkilediğini de düşünürsek aldatılmak kaçınılmaz olur ;)
Bu tam iki ucu keskin kılıç durumu. Eğer kararında olup hatun yatakta tabusu olmayan, yeniliğe açık istekliyse gerçekten bulan bırakmasın öyle hatunu. Memleketin neredeyse tamamı şişme kadın gibi yatıyor yatakta çünkü arada kontrol ettiğim kızlar oldu l*n acaba öldü mü uyudu mu bu diye. Ama kararında olmayıp istek aşırıya kaçarsa bu sefer tüpçü girer sucu çıkar evden. Zapt edilmez yani.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
tabikide isterim hemde sert seveninden olsunnn put gibi durmasın... fantezilerle dolu sürekli yeni şeyler yaşamak... elimdeee olsun sitiyorum kontroll veee ona argolu konustugumda zevk alsın neysee yaaa ben susayımmmm seks baskadır yaa her kızla yapılmazzzz...
ben isterik bir insanım sevgiliminde öyle olmasını isterim cünkü sekste ne kadar iyi uyumlu ve tatminkar olursa ciftler sosyal yasantılarıda o yönde iyi olur
Her şeyin kararı kıvamı var tabii ki erkekler ve bayanlar mastürbasyonla bir zannediyor. Ön sevişme uzun tutulursa ve erkek erken boşalmazsa bir kadın kolay kolay seks düşkünü olmaz.