kızlar da erkeklere de soruyorum hoşunuza giden size sexi gelen 1 gece geçirmek için neler vermezdim dediginiz ünlü var mı :)
bengü, elisha cuthbert bunlar çok hoşuma gidiyo :)
bengü, elisha cuthbert bunlar çok hoşuma gidiyo :)
Pelin Batu ( güzelliğinin yanında kültürü kendine güveni ses tonu buğulu bakışları hayata karşı güçlü duruşu ) ve Hatice Şendil ( göbeği gözleri ses tonu saçları toplama şekli bakışları ve göz makyajı )
walla türk ünlüler tırt (christina aguilera) bnce cok sexy
Varlığımdan bile haberi olmayanları arzulama olayını 12 yaşlarımda terkettim. Zaten son aşkımda Herry Potter yani Daniel Radcliffe de onu da gerçek haliyle değil Herry Potter haliyle seviyordum :D:D
sende haklısın :D
Johnny Depp, off =D sonra başkaa, Alan Rickman ama yaşlı o. Sonra Eminem, Bear Grylls daha sayabilirim de bunlar off off yani =D
Cevap
15Cevap
ne arzularım nede seski bulurum.çok istiyorsa ünlüler gelsin benle vakit geçirsin ama sadece güzel bir yemek sonra herkez evine
çirkin erkkleri daha çok seviyorum bebek yüzlüler bana göre değil şöle bi düşündümde aklıma biri gelmedi
bu erkekler bu kadar zevksizmi ya..onlar güzelse ben en çirkin insanım o zaman.bengü ve ece gürsel kadar cırkın görmedım.
ece gürsel çirkin de bengü benim için farklı ya ah ulan ah :)
pasaport proğramı sunucusu hande sarıoğlu...
yabancı olması gerekmez değilmi?
yok fark etmez istedigini söyleyebilirsin
Kıvanç tatlıtuğ,aaron johnson,josh duhamel ve zachary knighton
O kadar örnek varken abuk sabuk örnekleri görmek gerçekten enterasan, kolayamı kacıyoruz yoksa?
Hadise - Tuğba büyüküstün
Erkek olsaydım kesinlikle Hadise ve Rihanna
Ayşegül Aldinç ve funda arar...
bana göre__ jessica alba tek gecerim
Alexandra Stan bıde nayer
kibariye
ooo :)
azra akın ece gürsel senem kuyuncuogulu
sevtap demirel :)
Hadise.
Saba Tümer çok güzel
hadise, azra akın