Cinsel Yaşam Size aşırı seksi gelen bir şey söyleyin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Nedir Size aşırı seksi gelen bir şey söyleyin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadının şehvetle açılmış ağzının şekli ve dudakları. 1 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kadının arkasını dönerek, eğilerek çamaşırını çıkarması 0 0 Yorumla
BadFella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Partnerimin bana"Erkeğim, Aslanım" gibi kelimeler kullanması 0 3 Yorumla ölMÜşSünAQ +1 yıl "Erkeğim"(erkek olduğunu belirtirken) ve "Aslanım" kelimelerini baban da kullanabilir. Bunlar sana seksi geliyorsa dikkat et :d Yorumla BadFella +1 yıl Abi bunları bir erkek söylerse iğrenirim mk sjjsjssjjss Yorumla BadFella +1 yıl Seks esnasında söyleniyor zaten bunlar bana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beni neden kudurttun? Neden yaptın bunu şimdi ahowmsm 3 4 Yorumla 25xburqk +1 yıl aynı durumdayız 😂😂 Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl Arkadan gelip bi anda. belden sarilmasi muq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akabinde boynunda sıcaklık hissetmek>>> Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl Boyundan yalamam öpmek saçları oksamak o esnadaaa Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dar siyah pantolon üzerine beyaz dar tişört veya gömlek. Aşırı seksi gellyor bana 1 0 Yorumla
grey844 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Elini tuttuğun yerde olmak isterdim o telefonu ben tutmak isterdim 0 0 Yorumla
kirve2344 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl ince bel geniş kalca geniş omuzlar beni tahrik ediyor 0 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Dolar ve yakıtın aşırı yükselişi. 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadın zaten seksi bir şey 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. dekolte yetiyor söze gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kulaga fısıldamak ya sence? 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl Bu Yorumla Soran +1 yıl Delirtir imhhhh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pekı beyaz tenlı mısın sen? :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanıtlamadın Yorumla Soran +1 yıl Beyaz ten 167boy 60 kilo mavi gözlü 85b Bütün merak edeceklerin burda😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senle uzunca konusalımmı ne dersın :)))) Yorumla Soran +1 yıl Senin fiziksel özelliklerin neler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hepsını uzunca yanıtlıcam bence seversın gel hadı cıktım yaz beklıcem Yorumla Soran +1 yıl Tipin önemli benim için ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yazda anlatıcam begenmezsen yıne yazmazsın Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karşı cinsin kalçaları. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Asansörde mi? İlginçmiş 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden ilginç olsun çok azdırıcı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevisme mi sadece yoksa seks de oluyor mu Yorumla Soran +1 yıl Hepsi imhhh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok katlı olmalı bina😊 hepsini resim cektin mi yoksa Yorumla Soran +1 yıl Nasıl cektim mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her anını demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Neyin her anini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asansörde geçen zamanın Yorumla Soran +1 yıl Fotograf bana ait değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahah gerçek gibiydi Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. erkekkkk :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerden mi hoşlanıyorsun 😱😱 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl yuhhhh :)) duymak hoşuma giidiyo:) Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha şimdi anladım be deli nerden bileyim, haa mesela erkeğimmmm gibi mi😋😋 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :)) hele şükür anladı :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl aranıza gireyim mi 5 2 Yorumla 72277227 +1 yıl Grupmu Yorumla stylafree +1 yıl Bende sana Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Fit bir vücut 1 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. eş paylaşımı 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. liselli eteği :) 0 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl tesutturlu kızlar 0 1 Yorumla 25xburqk +1 yıl çok fazla çekici geliyor bana Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kucakta oluşun 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. popo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Kadının şehvetle açılmış ağzının şekli ve dudakları.
Kadının arkasını dönerek, eğilerek çamaşırını çıkarması
Partnerimin bana"Erkeğim, Aslanım" gibi kelimeler kullanması
"Erkeğim"(erkek olduğunu belirtirken) ve "Aslanım" kelimelerini baban da kullanabilir. Bunlar sana seksi geliyorsa dikkat et :d
Abi bunları bir erkek söylerse iğrenirim mk sjjsjssjjss
Seks esnasında söyleniyor zaten bunlar bana
Beni neden kudurttun? Neden yaptın bunu şimdi ahowmsm
aynı durumdayız 😂😂
Arkadan gelip bi anda. belden sarilmasi muq
Akabinde boynunda sıcaklık hissetmek>>>
Boyundan yalamam öpmek saçları oksamak o esnadaaa
Dar siyah pantolon üzerine beyaz dar tişört veya gömlek. Aşırı seksi gellyor bana
Elini tuttuğun yerde olmak isterdim o telefonu ben tutmak isterdim
ince bel geniş kalca geniş omuzlar beni tahrik ediyor
Beyefendinin tutuşu 10/10
İri meme vee böyle büyük popo şaplak manyagi yaparim onu ben
Dolar ve yakıtın aşırı yükselişi.
Kadın zaten seksi bir şey
anında açılan asansör kapısı dsdsds
Sütyensiz giyilen kıyafet
dekolte yetiyor söze gerek yok
kulaga fısıldamak ya sence?
Bu
Delirtir imhhhh
pekı beyaz tenlı mısın sen? :)
yanıtlamadın
Beyaz ten 167boy 60 kilo mavi gözlü 85b
Bütün merak edeceklerin burda😅😅
senle uzunca konusalımmı ne dersın :))))
Senin fiziksel özelliklerin neler
hepsını uzunca yanıtlıcam bence seversın gel hadı cıktım yaz beklıcem
Tipin önemli benim için ama
yazda anlatıcam begenmezsen yıne yazmazsın
Karşı cinsin kalçaları.
Asansörde mi? İlginçmiş
Neden ilginç olsun çok azdırıcı
Sevisme mi sadece yoksa seks de oluyor mu
Hepsi imhhh
Cok katlı olmalı bina😊 hepsini resim cektin mi yoksa
Nasıl cektim mi
Her anını demek istedim
Neyin her anini
Asansörde geçen zamanın
Fotograf bana ait değil
Ahah gerçek gibiydi
mınyon beyaz ten ayva göbek her kadın
Tırnaklarnı sırtıma geçirmesi çok zevkli..
Kırmızı ojeli ayaklar ve eller
İnce çoraplı kombinler...
erkekkkk :)
Erkeklerden mi hoşlanıyorsun 😱😱
yuhhhh :)) duymak hoşuma giidiyo:)
Hahahahaha şimdi anladım be deli nerden bileyim, haa mesela erkeğimmmm gibi mi😋😋
:)) hele şükür anladı :)
aranıza gireyim mi
Grupmu
Bende sana
Fit bir vücut
eş paylaşımı
liselli eteği :)
elbise siyah veya kırmızı
tesutturlu kızlar
çok fazla çekici geliyor bana
İnce bel tayt djfj
Bayadir hicbisey